Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεί να μου πει κάποιος τη γνώμη του?

Από τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικα σκίζει.

Και κάπου παλιότερα είχα διαβάσει πως το πήρε ένας τύπος και έμεινε κατευχαριστημένος τόσο από την ταχύτητα όσο και από την ποιότητα.

Μάλλον μια σχετική αναζήτηση στο φόρουμ να σου βγάλει και το σχετικό ποστ για το οποίο μιλάω.

Αν ήταν να αγοράσω τώρα θα το έπαιρνα μάλλον.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παίδες σας παρακαλώ την βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τίποτα ....

Πείτε μου σας παρακαλώ εάν κάποιο από αυτά:

http://www.dinodirect.com/se-CHUWI%2520V88/

είναι αυτό:

http://www.geekbuying.com/item/Chuwi-V88-RK3188-1-6GHz-7-9-inch-Tablet-PC-Android-4-1-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-768-2GB-16GB---Green-318198.html

Το geekbuying μου δίνει το παραπάνω 155 δολλάρια, και το dinodirect έχει αυτό με 145.

http://www.dinodirect.com/speed-pad-mini-v88-quad-core-7-9-inch-ips-rk3188-2gb-ddr3-android-4-1-tablet-pc-hdmi-1024x768-dual-camera-5000mah-wifi-bluetooth-4-0.html?vn=RGlub2RpcmVjdEZ1Y2s&affid=4762&cur=usd&utm_source=shopping-us&utm_medium=pps&utm_term=A300200ASB&utm_campaign=tablets&DinoDirect

Θέλω να πάρω το τάμπλετ, αλλά μπερδεύτηκα με τα χαρακτηριστικά και το μοντέλλο .... :O

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παίδες την βοήθειά σας για αγορά καλού τάμπλετ.

Θέλω την οθόνη του iPad, επιδόσεις σε CPU+GPU, bluetooth και GPS.

Αυτό που έχει αυτά που θέλω είναι το Pipo M6Pro.

Τι με χαλάει και δεν το παίρνω;

οι απλά καλές επιδόσεις, το κακό GPS και η χαλαρή usb.

Ένα Onda v975m ας πούμε με Bluetooth και GPS θα ήταν το ιδανικό,

ξέρει κανείς αν υπάρχει τπτ τέτοιο ή έστω αν αναμένεται κάποιο μοντέλο με αυτά τα χαρακτηριστικά σύντομα;

Ευχαριστώ.

Επειδη είναι ιδιαίτερα αυτά που ζητάς μια και το iPad είναι iPad, αν αυτά που θές τα έχει το Pipo M6Pro, πάρτο. Γενικά σε τέτοια κατηγορία tablet θα δεις ότι όλα μπορεί να έχουν τα πάντα και να μην έχουν 1 - 2 πράγματα που θες. Οπότε το ψάξιμο σου δε θα τελειώσει.

Ποιά η άποψή σας για το Asus MeMo Pad ME302KL - Tablet 10" 4G 32GB;

To βρήκα στα public και είδα ότι είναι αξιόλογη πρόταση στα 400 ευρώ

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-memo-pad-me302kl-tablet-10-4g-32gb-mple/prod5003487pp/

τι λέτε;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παίδες σας παρακαλώ την βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τίποτα ....

Πείτε μου σας παρακαλώ εάν κάποιο από αυτά:

http://www.dinodirect.com/se-CHUWI%2520V88/

είναι αυτό:

http://www.geekbuying.com/item/Chuwi-V88-RK3188-1-6GHz-7-9-inch-Tablet-PC-Android-4-1-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-768-2GB-16GB---Green-318198.html

Το geekbuying μου δίνει το παραπάνω 155 δολλάρια, και το dinodirect έχει αυτό με 145.

http://www.dinodirect.com/speed-pad-mini-v88-quad-core-7-9-inch-ips-rk3188-2gb-ddr3-android-4-1-tablet-pc-hdmi-1024x768-dual-camera-5000mah-wifi-bluetooth-4-0.html?vn=RGlub2RpcmVjdEZ1Y2s&affid=4762&cur=usd&utm_source=shopping-us&utm_medium=pps&utm_term=A300200ASB&utm_campaign=tablets&DinoDirect

Θέλω να πάρω το τάμπλετ, αλλά μπερδεύτηκα με τα χαρακτηριστικά και το μοντέλλο .... :O

Μην ασχολήσαι με το dinodirect.

Το Chuwi V88 2GB/16GB που θες: 1, 2, 3,

Αλλά σου προτείνω να δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις το πολύ πιο αξιόπιστο Pipo U8 που τρέχει και Android 4.4 πλέον

Edited by gerstavros2

Παίδες την βοήθειά σας για αγορά καλού τάμπλετ.

Θέλω την οθόνη του iPad, επιδόσεις σε CPU+GPU, bluetooth και GPS.

Αυτό που έχει αυτά που θέλω είναι το Pipo M6Pro.

Τι με χαλάει και δεν το παίρνω;

οι απλά καλές επιδόσεις, το κακό GPS και η χαλαρή usb.

Ένα Onda v975m ας πούμε με Bluetooth και GPS θα ήταν το ιδανικό,

ξέρει κανείς αν υπάρχει τπτ τέτοιο ή έστω αν αναμένεται κάποιο μοντέλο με αυτά τα χαρακτηριστικά σύντομα;

Ευχαριστώ.

Πήρα πριν λίγο καιρό το pipo Μ6 max και έιναι μια χαρά. Το gps αλλάζει με τη χρήση ενός εξωτερικού bt gps και έλυσες το πρόβλημά σου. Επίσης αν δεις πως δεν σου κάνει σε ταχύτητα έτσι πως δουλεύει, δοκιμάζεις μια άλλη ρομ. Εγώ το έχω αφήσει ακόμα στοκ.

Τέλος η usb δεν έχει κανένα απολύτως προβλημα "χαλαρότητας".

Η δε οθόνη του το λέω και το ξαναλέω, απλά "κρύσταλλο".

Παναγιώτης

Μπορειται να προτεινεται ενα ταμπλετ απο Κινα στα 70-90 ευρω, κυριως για χρηση ιντερνετ και καμια ταινια. Παρακαλω προτεινεται μονο σχετικα αξιοπιστες εταιριες.

Μπορειται να προτεινεται ενα ταμπλετ απο Κινα στα 70-90 ευρω, κυριως για χρηση ιντερνετ και καμια ταινια. Παρακαλω προτεινεται μονο σχετικα αξιοπιστες εταιριες.

Επειδή και το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο, οι αξιόπιστες μάρκες θεωρούνται οι Pipo, Ainol, Cube, Ramos σε γενικές γραμμές.

Μπορείς να μπεις σε ένα κινεζομάγαζο από τα γνωστά εδώ στο φόρουμ, να δεις τι επιλογές έχεις μέχρι το ποσό που θες και να ρωτήσεις στα αντίστοιχα τόπικ στο φόρουμ. Εννοείται πως ψάχνεις για θύρα hdmi (έχουν πλέον σχεδόν όλα) για σύνδεση με την τηλεόραση να απολαμβάνεις τις ταινίες σου στην τηλεόραση και όχι στην οθονίτσα του τάμπλετ.

Παναγιώτης

Καλησπέρα σε όλους!

Τελευταία σκέφτομαι να πάρω ένα οικονομικό tablet για να το παίρνω στη σχολή και να μην με νοιάζει αν πέσει ή χτυπηθεί.

Παιχνίδια δεν παίζω, το θέλω κυρίως για σερφάρισμα στο Ίντερνετ, να τσεκάρω e-mail/social networks και να ακούω μουσική ή να βλέπω καμιά σειρά ή να διαβάζω βιβλία.

Πιστεύετε ότι θα με καλύψει ένα tablet με τον Α23 που παίζουν γύρω στα 40 ευρώ και απ'ότι είδα στο antutu χτυπάνε γύρω στις 12000?

π.χ. http://www.focalprice.com/CE0753W/iFanze_Q8_PRO_7.0_Capacitive_G_G_Touch_Screen_800x480_Android_4.2.2_Dual_Core.html

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!

*Αρχικά το πόσταρα σε λάθος ενότητα γιαυτό το ξαναέγραψα κι εδώ που είναι το σωστό μέρος :)

Edited by Zizu10

Επειδή και το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο, οι αξιόπιστες μάρκες θεωρούνται οι Pipo, Ainol, Cube, Ramos σε γενικές γραμμές.

Μπορείς να μπεις σε ένα κινεζομάγαζο από τα γνωστά εδώ στο φόρουμ, να δεις τι επιλογές έχεις μέχρι το ποσό που θες και να ρωτήσεις στα αντίστοιχα τόπικ στο φόρουμ. Εννοείται πως ψάχνεις για θύρα hdmi (έχουν πλέον σχεδόν όλα) για σύνδεση με την τηλεόραση να απολαμβάνεις τις ταινίες σου στην τηλεόραση και όχι στην οθονίτσα του τάμπλετ.

Παναγιώτης

Ευχαριστω φιλε. Επειδη βιαζομουν εχω παραγγελλει ηδη αυτο

http://www.buyincoins.com/item/25705.html.

Ελπιζω να μην εκανα πατατα και να βγει καλο.

Ευχαριστω φιλε. Επειδη βιαζομουν εχω παραγγελλει ηδη αυτο

http://www.buyincoins.com/item/25705.html.

Ελπιζω να μην εκανα πατατα και να βγει καλο.

Καλό είναι, μόνο που δεν κάνει 40 ευρώ που έγραφες ότι θέλεις να διαθέσεις ... :):)

Καλό είναι, μόνο που δεν κάνει 40 ευρώ που έγραφες ότι θέλεις να διαθέσεις ... :):)

Μάλλον μας μπέρδεψες, εγώ διαθέτω 40 ευρώ και λέω να πάρω ένα tablet με τον Α23 και ζήτησα μια άποψη. :-)

Το άλλο το παλικάρι είπε ότι διέθετε 70-90 ευρώ και πήρε το Ainol ;-)

Μάλλον μας μπέρδεψες, εγώ διαθέτω 40 ευρώ και λέω να πάρω ένα tablet με τον Α23 και ζήτησα μια άποψη. :-)

Το άλλο το παλικάρι είπε ότι διέθετε 70-90 ευρώ και πήρε το Ainol ;-)

Ωχ, λάθος μου, συγγνώμη ...

καλησπερα και απο μενα,θελω και εγω να παρω ενα κινεζικο ταμπλετ, αλλα θελω να εχει και gps.

απο οτι διαβαζω ,καποια, η μαλλον τα περισσοτερα, δεν εχουν.εχεται να μου προτινεται καποιο καλο ,με ολες αυτες

τις υψηλες προδιαγραφες που διαβαζω, αλλα να εχει και gps?τωρα για λεφτα, οκ δινω και 200 ευρω και τελος παντων πανω κατω οσα χρειαζεται για να παρω ενα καλο....:happy:

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα και απο μενα,θελω και εγω να παρω ενα κινεζικο ταμπλετ, αλλα θελω να εχει και gps.

απο οτι διαβαζω ,καποια, η μαλλον τα περισσοτερα, δεν εχουν.εχεται να μου προτινεται καποιο καλο ,με ολες αυτες

τις υψηλες προδιαγραφες που διαβαζω, αλλα να εχει και gps?τωρα για λεφτα, οκ δινω και 200 ευρω και τελος παντων πανω κατω οσα χρειαζεται για να παρω ενα καλο....:happy:

αρα 250-300$ ;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρα 250-300$ ;)

επισης ψηνομαι και για αυτο

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxys-S4-Mega-GT-i9200.html

και για να μην σας ζαλιζω, θελω να αλαξω το iphone 4s που εχω, γιατι με κουρασε αυτη η δεσμευση ,αρα σκεφτομαι ,μιας και θα παρω

ταμπλετ android να εχω και κινητο με ιδιο περιβαλλον.

Edited by antonios7

Kαλό δεκάρι τι μου προτείνεται?? Θέλω καλή οθόνη να τρεχει χωρίς lag , wifi για ιντερνετ, bluetooth, καλό ήχο (γιατί είμαι καμένος με το 7αρι που εχω το pipo s1pro δεν ακούγεται καθόλου) hdmi...δωστε μου μερικά να κοιτάξω αυτά που κυκλοφορούν τελευταία (γιατι έχω χάσει επαφή απο τότε που ειχα πάρει το pipo)και ειναι αξιόπιστα. Αλλά θα θελα μόνο αν τα εχετε δοκιμάσει εσείς οι ίδιοι όχι τι γραφουν τα χαρακτηριστικά. Γιατί την πάτησα οπως ειπα με το pipo s1pro το οποίο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου...Τιμές απο 150 εως 200 περίπου ...A και τι κατάστημα μου προτείνετε?

Kαλό δεκάρι τι μου προτείνεται?? Θέλω καλή οθόνη να τρεχει χωρίς lag , wifi για ιντερνετ, bluetooth, καλό ήχο (γιατί είμαι καμένος με το 7αρι που εχω το pipo s1pro δεν ακούγεται καθόλου) hdmi...δωστε μου μερικά να κοιτάξω αυτά που κυκλοφορούν τελευταία (γιατι έχω χάσει επαφή απο τότε που ειχα πάρει το pipo)και ειναι αξιόπιστα. Αλλά θα θελα μόνο αν τα εχετε δοκιμάσει εσείς οι ίδιοι όχι τι γραφουν τα χαρακτηριστικά. Γιατί την πάτησα οπως ειπα με το pipo s1pro το οποίο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου...Τιμές απο 150 εως 200 περίπου ...A και τι κατάστημα μου προτείνετε?

τι θα έλεγες για κάτι σαν αυτό?

http://www.banggood.com/PIPO-M8Pro-RK3188-Quad-Core-1_8GHz-9_4-Inch-IPS-Android-4_116GB-Tablet-p-70862.html

δεν το έχω στα χέρια μου αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε αγορά

αρα 250-300$ ;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης ψηνομαι και για αυτο

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxys-S4-Mega-GT-i9200.html

και για να μην σας ζαλιζω, θελω να αλαξω το iphone 4s που εχω, γιατι με κουρασε αυτη η δεσμευση ,αρα σκεφτομαι ,μιας και θα παρω

ταμπλετ android να εχω και κινητο με ιδιο περιβαλλον.

περιμενω προτασεις........

περιμενω προτασεις........

Νομίζω πως σε αυτά με ροκτσιπ επεξεργαστές δεν είναι και τόσο καλό το gps. Κοίτα το 7άρι της Χιουντάι για εμένα όσο υπάρχει ακόμα, ή το αντίστοιχο δεκάρι Τ7S/T10

Παναγιώτης

Noμίζω πως τείνω γιαυτό απο 10αρι που ζήτησα...Cube U30GT2 10.1 inch Quad Core RK3188 Android 4.1 Tablet PC IPS Screen 1920*1200 2GB RAM 32GB Bluetooth Gyroscope

Τι λέτε το εχει δοκιμάσει κάποιος εχει δυνατό ηχείο?? Εχει καλό wifi? γιατί για γρήγορο μάλλον θα είναι αφου εχει 2gb Ram... To εχει βρει αλλου κανείς φθηνότερο? Ποιο άλλο μαγαζί προτείνεται?

Παιδιά τώρα είδα ότι εχει και 9,7 ινστες και ειναι ποιοι τετράγωνο στυλ πχ ενα μεγάλο 8αρι....απο 9,7 ποιο μου προτείνεται είδα το Onda V975M και μου άρεσε αλλά ειδα και το Cube U9GTV U9GT5 9.7 inch δεν ξέρω απο τα δύο ποιο λέτε....προτείνεται κανένα αλλο τιμές απο 150 εως 180 περιπου ψάχνω... Με ενδιαφερει παντα ο ήχος το wifi η οθόνη ναι ειναι ips ευκρίνεια....αν εχει και bleutooth ακόμα καλύτερα... κατα την διάρκεια που εγραφα είδα και το pipo max m8 pro βάλτε και αυτό στα συγκρίσιμα.. Edited by gtok34

Kαλημέραααα

τα φώτα σας παρακαλώ

το πασχα θα παρω tabletακι για τα πιτσιρικια (8 και 10 ετων), οποτε θελω τα φωτα σας

κατηγορια μεχρι 100 - 120 ευρώ απαραιτητο wifi

χρηση.... παιχνιδια απο play store η κατι αντιστοιχο για τα πιτσιρικια, και κανα ιντερνετ facebook απο μενα

θα εκτιμουσα αν δεν εμπλεκα με παραγελειες on line

ευχαριστω

Ψήνομαι τρελά να πάρω το Asus MeMo Pad HD 7 ME173X (16GB).

Επειδή δεν παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στα tablets, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν εξακολουθεί να είναι value for money.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κατά προτίμηση, θέλω η αγορά να γίνει από δω ή το Amazon. Δεν θέλω να μπλέξω με Κίνα.:cry:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας