qwazix Δημοσιεύτηκε October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2011 (edited) Δεν μπορώ να ανοίξω νέο thread, αλλά έφτιαξα ελληνικό πληκτρολόγιο για το Ν9. Τα επισυναπτόμενα αρχεία πρέπει να μπουν στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts/ αφού τα μετονομάσετε σε xml Το ένα έχει το πλήκτρο του τόνου και το άλλο (no dead keys) δεν το έχει όπως στο iphone/android αλλά έχει λίγο πιο άνετη μεσαία γραμμή. Είναι θέμα προτίμησης, εγώ προτιμώ αυτό με τον τόνο. Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δεν μπορώ να ανοίξω νέο thread, αλλά έφτιαξα ελληνικό πληκτρολόγιο για το Ν9. Τα επισυναπτόμενα αρχεία πρέπει να μπουν στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts/ αφού τα μετονομάσετε σε xml Το ένα έχει το πλήκτρο του τόνου και το άλλο (no dead keys) δεν το έχει όπως στο iphone/android αλλά έχει λίγο πιο άνετη μεσαία γραμμή. Είναι θέμα προτίμησης, εγώ προτιμώ αυτό με τον τόνο. αντε καλη αρχη! αρχισαν τα ευχαριστα μαντατα κι ακομα δεν το πιασαμε στα χερια μας το τηλεφωνο. να εισαι καλα φιλε μου.μολις το πιασω στα χερια μου θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθεια, πολύ καλή δουλειά αν και εγώ στο n900 δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω, δεν ξέρω τι λάθος κάνω... Συνοπτικά εγκαθιστώ στο sms160 το οποίο βλέπω ότι κατεβάζει και το xdotool, η python είναι εγκατεστημένη λόγω του full install, παρόλατάυτα ψάχνοντας μετά στα repositories μήπως μου ξέφυγε κάτι, ούτε xdtool βρίσκω ούτε κάποιο από τα άλλα. Ακολούθως εγκαθιστώ το shortcutd.\ Μεταφέρω το αρχειάκι στο κινητό, αλλάζω κατάληξη και γίνεται transform.py, είναι σε utf8, το βάζω μέσα στο home/user/MyDocs , το κάνω εκτελέσιμο και πηγαίνω στο shortcutd να του ορίσω με παρατεταμένο πάτημα να το χρησιμοποιεί. Εκεί πάλι βάζω ./home/user/MyDocs/transform.py , κάνει αυτό restarting shortcutd και αμέσως ανοίγω τα μηνύματα να το δοκιμάσω. Γράφω μήνυμα, τελείωνω, γυρίζω στα αγγλικά, πατάω το κουμπί παρατεταμένα και τίποτα..... Τι μπορεί να κάνω λάθος? Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwazix Δημ. November 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) ΜΜ, δεν ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά, ίσως δεν μπορεί να εκτελέσει κάτι μέσα στο MyDocs, δοκίμασε να το βάλεις στο home. Από την άλλη πλευρά, αν εγκαταστήσεις το sms160 θεωρητικά δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο, παρά να βεβαιωθείς ότι έχει ρυθμιστεί το shortcutd σωστά. Δοκίμασε να αφαιρέσεις το sms160 (όχι το shortcutd) και να το εγκαταστήσεις ξανά. Λογικά πρέπει να λειτουργήσει. Επίσης θέλει σχετικά μπόλικη ώρα το μισοπάτημα της κάμερας. Αν και αυτό μάλλον πρέπει να πάει στο άλλο thread. Εδώ μάλλον είναι για το Ν9 Σε διαφορετικό post γιατί αυτό όντως πρέπει να μείνει εδώ, τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε το πληκτρολόγιο από το mesinput χωρίς να μπλέξετε με command line κλπ Βρείτε το πληκτρολόγιο με τίτλο Ελληνικά και ID 214035 Edited November 3, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Στο mesinput έχει το πληκτρολόγιο με τον τόνο; Αν μετά θέλω να διαγράψω το mesinput διαγράφεται και το πληκτρολόγιο; Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στο mesinput έχει το πληκτρολόγιο με τον τόνο; Αν μετά θέλω να διαγράψω το mesinput διαγράφεται και το πληκτρολόγιο; εχει δυο ενα greek full και ενα "ελληνικα" αυτο θα κατεβασεις εχει και τονο και τα παντα.οχι το πληκτρολογιο αποθηκευεται κανονικα...δεν χανεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Δεν μπορώ να ανοίξω νέο thread, αλλά έφτιαξα ελληνικό πληκτρολόγιο για το Ν9. Τα επισυναπτόμενα αρχεία πρέπει να μπουν στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts/ αφού τα μετονομάσετε σε xml Το ένα έχει το πλήκτρο του τόνου και το άλλο (no dead keys) δεν το έχει όπως στο iphone/android αλλά έχει λίγο πιο άνετη μεσαία γραμμή. Είναι θέμα προτίμησης, εγώ προτιμώ αυτό με τον τόνο. οταν γραφω μυνημα ξεκιναει με 160 χαρακτηρες αλλα μετα απο δυο γραμματα το γυρναει στα 68 αντι για 158. δοκιμασα ν αλλαξω τη ρυθμιση απο τα settings απο full σε rebused αλλα παλι το ιδιο μου κανει .υπαρχει λυση; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwazix Δημ. November 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Δοκίμασε ένα reboot. Μου το έκανε κι εμένα στην αρχή αλλά μετά από reboot έστρωσε. (note to mods: επίτηδες έκανα δυο Post, γιατί το πρώτο (και το μήνυμα στο οποίο απαντώ) ήρθαν κατά λάθος σε αυτό το thread, είναι για το Ν900) Edited November 12, 2011 by qwazix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ερωτηση αρχαριου: πώς βαζω το αρχειακι στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts/ ??? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ερωτηση αρχαριου: πώς βαζω το αρχειακι στο /home/user/.config/meego-keyboard/layouts/ ??? κατεβασε το filebox απο το store ενεργοποιησε show root filesystem & hidden files. αλλιως μπορεις να κατεβασεις απο το store το mesinput και μεσα απο το προγραμμα κατεβαζεις οποιο πληκτρολογιο θες και τελειωνεις..χωρις πολλα πολλα εχω γραψει πιο πανω πιο να κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 κατεβασε το filebox απο το store ενεργοποιησε show root filesystem & hidden files. αλλιως μπορεις να κατεβασεις απο το store το mesinput και μεσα απο το προγραμμα κατεβαζεις οποιο πληκτρολογιο θες και τελειωνεις..χωρις πολλα πολλα εχω γραψει πιο πανω πιο να κατεβασεις Εισαι απαιχτος! Ευχαριστω! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά. Πως αλλάζουμε από Αγγλικό σε Ελληνικό και πίσω όταν γράφουμε. Μόνο από τα settings έχω βρει 'οτι αλλάζει. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά. Πως αλλάζουμε από Αγγλικό σε Ελληνικό και πίσω όταν γράφουμε. Μόνο από τα settings έχω βρει 'οτι αλλάζει. Με ανοιχτο το πληκτρολογιο συρε το δακτυλο σου απ τη μια ακρη ως την αλλη Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Με ανοιχτο το πληκτρολογιο συρε το δακτυλο σου απ τη μια ακρη ως την αλλη :D Είσαι πρώτος. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 κατεβασε το filebox απο το store ενεργοποιησε show root filesystem & hidden files. αλλιως μπορεις να κατεβασεις απο το store το και μεσα απο το προγραμμα κατεβαζεις οποιο πληκτρολογιο θες και τελειωνεις..χωρις πολλα πολλα εχω γραψει πιο πανω πιο να κατεβασεις Πως μπορω να διαγραψω τα ελληνικα διεγραψα την εφαρμογη mesinput αλλα τα πληκτρολογια εχουν μεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πως μπορω να διαγραψω τα ελληνικα διεγραψα την εφαρμογη mesinput αλλα τα πληκτρολογια εχουν μεινει κατεβασε παλι το mesinput και κατω κατω εχει την επιλογη για διαγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Aπλα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο qwazix για την σημαντικοτατη δουλεια του με το EL keyboard. Μολις το εβαλα! να εισαι καλα φιλε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πολύ καλή δουλειά, ευχαριστούμε, να πούμε ότι περιμένουμε κι άλλα; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evanaa Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Γεια σας! μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα? Εχω το Ν9 εχω εγκατστησει το εληνικο πληκτρολιγιο αλλα λειπουν το Μ & Ν. υπαρχει καποιοσ τροποσ να βαλω το σωστο? εχω κανει ολα τα βηματα για το πληκτολογιο που λετε απο home/user/.config/layot αλλα τιποτα. μηπως πρεπι να διαγραψω πρωτα το υπαρχων που εχω κατεβασει απο το mesinput? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Γεια σας! μηπως μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα? Εχω το Ν9 εχω εγκατστησει το εληνικο πληκτρολιγιο αλλα λειπουν το Μ & Ν. υπαρχει καποιοσ τροποσ να βαλω το σωστο? εχω κανει ολα τα βηματα για το πληκτολογιο που λετε απο home/user/.config/layot αλλα τιποτα. μηπως πρεπι να διαγραψω πρωτα το υπαρχων που εχω κατεβασει απο το mesinput? δες εδω για να βαλεις αν θες και στο swype ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts