colossus_r Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 wow! και ομως δουλεψε!! //στην τελετυαια εκδοση, τα tiles είναι λιγο τεραστια ή μου φαίνεται;; και πολύ μικρά επίσης στις επιλογές που έχει για το μέγεθος.. υπάρχει τρόπος να τα προσαρμόσεις κάπως ή έχει αυτά τα στανταρ μεγέθη; Ναι ετσι γινεται ..παντα δουλευει το κολπο !!! Τα Tiles ειναι σε 3 μεγεθη ..μικρα κανονικα και μεγαλα (για οσες εφαρμογες το υποστηριζουν) Ειναι πιο μεγαλα απο πριν γιατι δεν υπαρχει πια το κενο στα δεξια.. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 με το ΒΤ τι γινεται ρε παιδια δεν συνδεεται με το αλλο μου τηλ το C 7 ετσι ειναι η κατι κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Παιδια καλησπερα. Μια φιλη μου εχει το 710 απο Vodafone Ιταλιας, και το update 7.8 δεν εχει ερθει ακομα. Υπαρχει καποια μεθοδος να παρακαμψω το λειτουργικο της Vodafone και να βαλω την αναβαθμιση?? Αυτη την στιγμη το κινητο φοραει το παρακατω λογισμικο Λογισμικο: Windows Phone 7.5 Παροχος: Vodafone SW variant ID232 v.01 Έκδοση ΛΣ: 7.10.8773.98 Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού: 1600.3031.8773.12121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpions1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 παιδιά μια ερώτηση θέλω να κανό, έχω στα χεριά μου lumia 710 και θέλω να βάλω mp3 ringtones στην ήχο κλήση κινητού,τα έχω πέραση στο zune στην μουσική αλλά απο κι δεν το περνάει στην κλήση μετά από συγχρονισμο πρέπει να κανό ακριβώς και πού πρέπει να βάλω σωστά για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Τελικά η πολυαναμενώμενη αναβάθμιση ήρθε... Πήρε καμιά ωρίτσα να γίνει, περίπου.. Ωραία η αλλαγή στα tiles.. Αν ανοίξω το bluetouth δεν βγάζει σηματάκι ότι είναι ανοιχτό... :cry: Πάντως με την εφαρμογή -κοινή χρήση bluetuth- επιτέλους μπορούμε να στείλουμε μια φώτο ή κάποιο αρχείο.. Και ναι αυξήθηκαν τα χρώματα στις επιλογές για την εμφάνιση των tiles.. Η δυνατότητα αυτόματων wallpapers απ' το Bing και ενημερώσεις στη lock screen που έλεγαν; δεν βλέπω κάτι.. Ή πως το κάνουν; αν γίνεται; :ninja: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Τελικά η πολυαναμενώμενη αναβάθμιση ήρθε... Πήρε καμιά ωρίτσα να γίνει, περίπου.. Ωραία η αλλαγή στα tiles.. Αν ανοίξω το bluetouth δεν βγάζει σηματάκι ότι είναι ανοιχτό... :cry: Πάντως με την εφαρμογή -κοινή χρήση bluetuth- επιτέλους μπορούμε να στείλουμε μια φώτο ή κάποιο αρχείο.. Και ναι αυξήθηκαν τα χρώματα στις επιλογές για την εμφάνιση των tiles.. Η δυνατότητα αυτόματων wallpapers απ' το Bing και ενημερώσεις στη lock screen που έλεγαν; δεν βλέπω κάτι.. Ή πως το κάνουν; αν γίνεται; :ninja: Καλησπέρα. Πηγαίνεις Ρυθμίσεις --> Lock + Wallpaper ( Κλείδωμα + Ταπετσαρία ) και η πρώτη επιλογή είναι το Wallpaper. Εκεί έχεις 2 επιλογές. Bing και picture ( εικόνα ). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα. Πηγαίνεις Ρυθμίσεις --> Lock + Wallpaper ( Κλείδωμα + Ταπετσαρία ) και η πρώτη επιλογή είναι το Wallpaper. Εκεί έχεις 2 επιλογές. Bing και picture ( εικόνα ). Ωραία :) Έγινε.. Ευχαριστώ... :O Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Με την αναβάθμιση του λογισμικού έχασα στο πληκτρολόγιο τους τόνους. Οταν την εμφανίζει αυτόματα την λέξη οκ αλλά οταν θέλω να γράψω μια επαφή δεν εμφανίζει τόνους στο όνομα,γιατί? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο γράμμα που θέλει να τονιστεί, δεν εμφανίζονται επιλογές με τους τόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_lumia_710 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλησπερα, εχω ενα 710 και τελυταια μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες. παλιοτερα ειχε υποστηριξη η νοκια και λυνοντουσαν ολα ευκολα. θελω να ρωτησω δυο πραγματα: 1) ξερει καποιος αν μπορω να συγχρονισω το τηλεφωνο με το skype ωστε να λαμβανω ειδοποιηση οταν μ στελνουν μνμ??? και 2) πως μπορω να αφαιρεσω εντελως μια εικονα που εχω προσθεσει σε μια επαφη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enduracell Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 το Skype στα wp 7.8 έχει σταματήσει να υποστηρίζεται, οπότε και δε γίνεται συγχρονισμός όπως στα wp8. για αλλαγή φωτογραφία σε κενό ή διαγράφεις την επαφή και την ξανακαταχωρείς ή κάνεις upload μαυρο jpg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoiior Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδια καλησπέρα! Μια ερώτηση: Στο lumia 710 γνωριζετε πως μπορω να απενεργοποιησω το λογαριασμο? εβαλα κατα λαθος, λαθος ημερομηνια γεννησης και δεν επιτρεπει κατεβασμα εφαρμογων κλπ λογω παιδικης ηλικιας λεει... επαναφορα τηλεφωνου θ βοηθουσε? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enduracell Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι, η επαναφορά τα σβήνει όλα και στο reboot βαζεις ξανά το account που θέλεις. Μπες πρώτα απο PC στο account που έφτιαξες και δοκίμασε να αλλάξεις ημερομηνία πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Γεια σας να κανω μια ερωτηση για το συγκεκριμενο μοντελο?Το bluetooth που εχει μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για να στειλουμε αρχεια σε αλλα κινητα(windows phones,android,symbian κλπ)??Και αν ναι ποια αναβαθμιση χρειαζεται? Επισης μετακινηση των αρχειων στον υπολογιστη δεν γινεται απ'οτι ξερω....καπου πηρε το ματι μου οτι μπορω να κανω μεταφορα στο skydrive αληθευει? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις και για το χρονος σας.Ζηταω την βοηθεια σας γιατι δεν προλαβαινω λογω δουλειας και μετακομισης (δεν εχουμε και ιντερνετ πλεον) να διαβασω το topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_lumia_710 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να αλλαξω το κινητο μ απο windows7 σε windows8??? ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι γιατι εχω ακουσει οτι οι εφαρμογες για windows8 ειναι πιο εξελιγμενες απο των windows7 αν ξερει καποιος ας μου απαντησει και σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και βέβαια γίνεται !!! Πας σε ένα κατάστημα κι επιλέγεις μία WP8 συσκευή... :shifty: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και βέβαια γίνεται !!! Πας σε ένα κατάστημα κι επιλέγεις μία WP8 συσκευή... :shifty: :lol: Έλα, κακίες... :P Όσο για αυτόν που ρώτησε, όχι, δε γίνεται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλημέρα στη παρέα! Ένας γνωστός πήρε πρόσφατα το s3 και θέλει να περάσει τις επαφές από το lumia. Πως μπορεί να τις μεταφέρει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα στη παρέα! Ένας γνωστός πήρε πρόσφατα το s3 και θέλει να περάσει τις επαφές από το lumia. Πως μπορεί να τις μεταφέρει; Στο email δεν τις εχει; Γιατι δεν κανει συγχρονισμο. Αν είναι σε Hotmail και θελει να τις μεταφερει στο gmail τις κανεις export σε αρχειο .csv και τις κανεις import στο gmail. Συγχρονισμος και τελος. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ανοιγω ενα topic γιατι χρειαζομαι την βοηθεια απο τους κατοχους windows phones. Το συγκεκριμενο κινητο δεν δεχεται καρτα μνημης και εχει αποθηκευτικο χωρο 8gb.Τωρα που φουλαρισε η μνημη πως θα μεταφερω τα αρχεια του στο pc ωστε να το αδειασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Θα σου προτεινα αφου μεταφερεις το αρχεια ηχου και εικονας μεσω της εφαρμογης Zune, να κανεις επαναφορα του κινητου, ετσι θα απελευθερωθει πολυ περισσοτερος χωρος ενω ταυτοχρονα ο αποθηκευτικος χωρος του κινητου θα ανασυγκροτηθει μην ανησυχεις για τις επαφες και το ημερολογιο, αυτα θα επανατοποθετηθουν αυτοματα αρκει να εχεις λογαριασμο microsoft outlook και επανασυγχρονιστεις Edited September 20, 2014 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts