alitaria Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 την βρηκα ηδη!! "μετρητες" λεγεται!! Να 'σαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ποτε η 7.8 λετε να ρθει; Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Πριν τον φλεβάρη μάρτη του 2013 δεν το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Θα το έχω και εγώ τις επόμενες μέρες, το πήρα από Μεγάλη Βρετανία 154 ευρώ, καινούριο φυσικά. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου τα WP, έχει κάποια αναβάθμιση ήδη το τηλέφωνο (εκτός της 7,8 εννοώ). Η σουίτα της ΝΟΚΙΑ είναι ήδη εγκατεστημένη στον υπολογιστή μου, αυτήν θα χρησιμοποιώ για συγχρονισμό (μηνυμάτω, φωτό, βίντεο, επαφών, χαρτών) και αναβάθμιση, ή υπάρχει τώρα άλλο πρόγραμμα; Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 To Tango είναι το τελευταίο update, αν δεν το εχει ηδη η συσκευη σου. Για τη δευτερη ερωτηση σου, ολα αυτα που λες γινονται με το Zune της Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaria Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Απο χτες προσπαθω να αλλαξω ηχο κλησης, μεταφεροντας ενα αρχειο μουσικης μεσω bluetooth ή μεσω Zune. Τιποτα.. Απ'οτι διαβασα στο ιντερνετ, ορισμενες επιλογες ειναι κλειδωμενες. Καμια ιδεα για ξεκλειδωμα, ελευθερη ή επι πληρωμη??? Η 1η επιλογη θα εκτιμηθει....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Απο χτες προσπαθω να αλλαξω ηχο κλησης, μεταφεροντας ενα αρχειο μουσικης μεσω bluetooth ή μεσω Zune. Τιποτα.. Απ'οτι διαβασα στο ιντερνετ, ορισμενες επιλογες ειναι κλειδωμενες. Καμια ιδεα για ξεκλειδωμα, ελευθερη ή επι πληρωμη??? Η 1η επιλογη θα εκτιμηθει....:lol::lol: Για να αλλαξεις το ηχο κλησης σου προτεινω δυο επιλογες 1. κατεβασε απο το Marketplace το Mp3Tube μετα κοιτα το tutorial 2. κατέβασε απο το Marketplace το Ringtones from Skydrive ΠΡΟΣΟΧΗ: μέγιστο μέγεθος κομματιου 1Mb (εγω δουλευω συνηθως με κομματια εως 96Kbps stereo ή mono) και μέγιστο μήκος κομματιού έως 40" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaria Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ: μέγιστο μέγεθος κομματιου 1Mb (εγω δουλευω συνηθως με κομματια εως 96Kbps stereo ή mono) και μέγιστο μήκος κομματιού έως 40" Ναι, το εχω προσεξει. Μεγαλη κουταμαρα ετσι οπως το εκαναν!!! Μου εχει σπασει παντως λιγο τα νευρα ειναι η αληθεια μεχρι να το συνηθισω... Ειχα προηγουμενως το Samsung S8000 και τωρα μπαινω σε αλλη φαση. Με το θεμα των γενεθλιων τι γινεται?? Οταν καποιος εχει γενεθλια πχ στις 21 Σεπτεμβριου, μου το εμφανιζει στις 20 (μια μερα νωριτερα). Ενω σε αλλες επαφες, μου το εχει στην ιδια μερα.. Και τελος, οταν προσθετω νεα γενεθλια, δε μου τα εμφανιζει καν στο ημερολογιο.........!!!!!! Ειναι θεμα συγχρονισμου?? Edited September 19, 2012 by alitaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά θελω να αγοράσω καινούργιο καπάκι για το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Απλά βαρέθηκα το άσπρο και λέω να πάρω άλλο χρώμα. Που μπορώ να βρω? Στο ebay λογικα θα υπαρχει κάτι, άλλα μάλλον δεν ψάχνω σωστά. Δε θέλω θήκη, το official καπάκι της Nokia ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassiliss Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά θελω να αγοράσω καινούργιο καπάκι για το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Απλά βαρέθηκα το άσπρο και λέω να πάρω άλλο χρώμα. Που μπορώ να βρω? Στο ebay λογικα θα υπαρχει κάτι, άλλα μάλλον δεν ψάχνω σωστά. Δε θέλω θήκη, το official καπάκι της Nokia ψάχνω. Δεν ξερω αν εννοεις μονο απο το ιντερνετ, παντως εχει και στα καταστηματα της νοκια... Και κανουν 5 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 κάτι τέτοιο ψάχνεις υποθέτω: http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ORIGINAL-BATTERY-BACK-COVER-DOOR-FOR-NOKIA-LUMIA-710-BLUE-/310407281908?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item4845b73cf4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα, επειδη εχω το 710 σαν υποψηφια αγορα και διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες, εχω μερικες αποριες αν μπορειτε να με βοηθησετε: i) αγοραζοντας το θα πρεπει να αγορασω και νεα sim? ii) bluetooth εχει το συγκεκριμενο κινητο για επικοινωνια με αλλα κινητα android? iii) με την αναβαθμιση σε 7.8, οταν αυτη γινει, τι θα αλλαξει στο lumia 710? θα παρει το patch για bluetooth? iv) το zune ειναι ευκολο στον χειρισμο? ευχαριστω Υ.γ.: Τελικα μηπως να περιμενω να βγουν τα wp 8 να μην παιδευομαι ασκοπα? Στο 710 που ενδιαφερομαι θα εχει διαφορες η 7.8 απο τα 8? Edited September 23, 2012 by Diafanos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) :)Παιδια καλησπερα, επειδη εχω το 710 σαν υποψηφια αγορα και διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες, εχω μερικες αποριες αν μπορειτε να με βοηθησετε: i) αγοραζοντας το θα πρεπει να αγορασω και νεα sim? ii) bluetooth εχει το συγκεκριμενο κινητο για επικοινωνια με αλλα κινητα android? iii) με την αναβαθμιση σε 7.8, οταν αυτη γινει, τι θα αλλαξει στο lumia 710? θα παρει το patch για bluetooth? iv) το zune ειναι ευκολο στον χειρισμο? ευχαριστω Υ.γ.: Τελικα μηπως να περιμενω να βγουν τα wp 8 να μην παιδευομαι ασκοπα? Στο 710 που ενδιαφερομαι θα εχει διαφορες η 7.8 απο τα 8? 1. ναι πρεπει να παρεις microsim, κοστιζει 5 Euros (μετα αν θες να την κομπλαρεις σε συμβατικου τυπου sim υποδοχεα αλλου κινητου θα χρησιμοποιησεις ανταπτορακι, δεν κάνει πάνω από 1 ευρω) 2 . το bluetooth το ποιο πιθανο θα αναβαθμιστει και θα επικοινωνει με τα υπολοιπα κινητα (εκτος iphone) με την ελευση του 7.8 update 3 . α. σε επιπεδο software δεν προβλεπω καμμια ιδιαιτερη διαφορα μεταξυ wp8 και wp7.8, (εκτος αν μας εγκαταλειψουν :( οι developers και σταματησουν να βγαζουν apps για 7.8, δυσκολο για την επομενη διετια) β. σε επιπεδο hardware αρκετες (βλεπε πολυπυρηνοι επεξεργαστες και HDready οθονιτσες αν και το lumiaki μου μια χαρα τα παει :) δεν κολλαει, δεν κομπιαζει, και το hd βιντεακι του το παιζει με χαρακτηριστικη ευκρινεια και ομαλοτητα κλπ, κλπ), επισης το NFC (near field communication), καθως και εξωτερικη microsd data storage. 4 . το zune οπως καθε λογισμικο ειναι θεμα συνηθειας καθαρα, (δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στον χειρισμο) Υγ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗ για το 710 (φοβαμαι οτι το ιδιο ισχυει για ολη την υπαρχουσα σειρα Lumia 900-800-710-610): ο καταγραφεας ηχου (σε video, η σε voice recording) δεν ελεγχει την στάθμη των ήχων και της μουσικης => τρομερες παραμορφωσεις ειδικα σε συναυλιακους χωρους ΚΡΙΜΑ :( (ουτε στο symbian δεν συνεβαινε αυτο) Edited September 24, 2012 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaria Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δε χρειαζεται να παρεις αλλη sim. Μπορουν να σου κοψουν επι τοπου το δικο σου simaki, κ κρατας το γυρω γυρω σαν πλαισιο, ωστε να το κουμπωσεις σε αλλο κινητο!!! Τουλαχιστον στη wind μου το εκαναν ετσι, σε χρονο μηδεν!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Δε χρειαζεται να παρεις αλλη sim. Μπορουν να σου κοψουν επι τοπου το δικο σου simaki, κ κρατας το γυρω γυρω σαν πλαισιο, ωστε να το κουμπωσεις σε αλλο κινητο!!! Τουλαχιστον στη wind μου το εκαναν ετσι, σε χρονο μηδεν!!! :cool: δεν γνωριζω αν ισχυει αυτη η λυση που λες, αλλα εξαρταται, εχω δει και γω κοφτιρια για καρτες sim παλιες, οσον αφορα τις sim, τα κυκλωματα στην micro και στην συμβατη καρτα ειναι διαφορετικα οπως και οι διαστασεις τους επισης, Edited September 24, 2012 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassiliss Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (μετα αν θες να την κομπλαρεις σε συμβατικου τυπου sim υποδοχεα αλλου κινητου θα χρησιμοποιησεις ανταπτορακι, δεν κάνει πάνω από 1 ευρω) Αληθεια, που μπορουμε να βρουμε τετοιο ανταπτορακι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Αληθεια, που μπορουμε να βρουμε τετοιο ανταπτορακι?? Για ελλαδα δεν γνωριζω ,το παραγγελνεις στο ebay ή στο amazon παραθετω ενα παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 :) Υγ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗ για το 710 (φοβαμαι οτι το ιδιο ισχυει για ολη την υπαρχουσα σειρα Lumia 900-800-710-610): ο καταγραφεας ηχου (σε video, η σε voice recording) δεν ελεγχει την στάθμη των ήχων και της μουσικης => τρομερες παραμορφωσεις ειδικα σε συναυλιακους χωρους ΚΡΙΜΑ :( (ουτε στο symbian δεν συνεβαινε αυτο) Δηλαδη αν κανεις μια ηχογραφηση σε εναν ανοιχτο χωρο ακουγεται παρα πολυ χαλια? Με πολλα παρασιτα και παραμορφωσεις? Κριμα.. Αυτο δεν μου αρεσε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Δηλαδη αν κανεις μια ηχογραφηση σε εναν ανοιχτο χωρο ακουγεται παρα πολυ χαλια? Με πολλα παρασιτα και παραμορφωσεις? Κριμα.. Αυτο δεν μου αρεσε :( Δυστυχως, :( αλλα μιλαμε για 105 decibel και ανω (συναυλια μπροστα κοντα στην πιστα), το δοκιμασα με τους Covenant και Mikro το καλοκαιρι στο Ηραιον στη Σαμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Δηλαδη αν κανεις μια ηχογραφηση σε εναν ανοιχτο χωρο ακουγεται παρα πολυ χαλια? Με πολλα παρασιτα και παραμορφωσεις? Κριμα.. Αυτο δεν μου αρεσε :( Δυστυχως, :( αλλα μιλαμε για 105 decibel και ανω (συναυλια μπροστα κοντα στην πιστα), το δοκιμασα με τους Covenant και Mikro το καλοκαιρι στο Ηραιον στη Σαμο. Ολα τα τηλεφωνα, ανεξαρτητως λειτουργικου, οταν καλουνται να καταγραψουν βιντεο σε τετοιες συνθηκες παρουσιαζουν αυτα τα φαινομενα. Το μονο τηλεφωνο στην αγορα που δεν μασαει και εχει απιστευτη ποιοτητα ηχου ακομα και σε συναυλιες, μπουζουκια κτλ ειναι το 808. Ποσο συχνα ομως τυχαινει σε καποιον να βρεθει σε τετοιες συνθηκες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Ολα τα τηλεφωνα, ανεξαρτητως λειτουργικου, οταν καλουνται να καταγραψουν βιντεο σε τετοιες συνθηκες παρουσιαζουν αυτα τα φαινομενα. Το μονο τηλεφωνο στην αγορα που δεν μασαει και εχει απιστευτη ποιοτητα ηχου ακομα και σε συναυλιες, μπουζουκια κτλ ειναι το 808. Ποσο συχνα ομως τυχαινει σε καποιον να βρεθει σε τετοιες συνθηκες;;;; Επειδη μου συνεβη να βρεθω σε χωρο που επαιζε δυνατα μουσικη και εκανα ηχογραφηση στο symbian που εχω το samsung star, το αποτελεσμα ηταν πολυ τραγικο και με απογοητευσε. εβαλα να το ακουσω την επομενη μερα αλλα περισσοτερο ακουγονταν τα παρασιτα παρα η μουσικη. Γι αυτο ρωταω μηπως το 710 παρουσιαζει τα ιδια ακριβως φαινομενα, γιατι νομιζα οτι μονο στο δικο μου συμβαινει. Ισως αυτος να ειναι ενας λογος που θα με αποτρεψει να το αγορασω :( Ειδα πριν λιγο για το 710 τα παρακατω Loudspeaker Voice 65dB / Noise 61dB / Ring 65dB Audio quality Noise -80.9dB / Crosstalk -85.7dB Ποιο ειναι για την ποιοτητα ηχου σε ηχογραφηση απο τα παραπανω να συγκρινω με αλλα? Edited September 26, 2012 by Diafanos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παιδιά το Viber με τις κλήσεις που ήταν αποκλειστικά για Lumia το βρίσκετε? To είχα βρει κάποτε αλλά έλεγε πως δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου ή θέλει να αναβαθμίσω τη συσκευή ενώ τρέχει την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παιδιά το Viber με τις κλήσεις που ήταν αποκλειστικά για Lumia το βρίσκετε? To είχα βρει κάποτε αλλά έλεγε πως δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου ή θέλει να αναβαθμίσω τη συσκευή ενώ τρέχει την τελευταία έκδοση. Επειδή υπήρχαν προβλήματα το απέσυραν από το store μέχρι να τα διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) δεν γνωριζω αν ισχυει αυτη η λυση που λες, αλλα εξαρταται, εχω δει και γω κοφτιρια για καρτες sim παλιες, οσον αφορα τις sim, τα κυκλωματα στην micro και στην συμβατη καρτα ειναι διαφορετικα οπως και οι διαστασεις τους επισης, Δε χρειάζεστε, ούτε κοφτήρια, ούτε τίποτα. Το κάνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ με ένα ψαλίδι, χαρτοκόπτη κλπ. Έτσι το κανα κι εγώ, και όλα κομπλέ. Edited October 3, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassiliss Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπερα! Τωρα τελευταια το κινητο εχει ενα θεμα με τα μηνυματα, τα στελνει αρκετα συχνα δυο φορες, και καποιες φορες εστειλε παλιοτερα μηνυματα, αντι για το καινουργιο που ηθελα να στειλω.... Εχει συμβει και σε κανεναν αλλον μηπως..? Ξερει καποιος αν φταιει το κινητο ή η καρτα σιμ....? Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts