georgegr3 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Όσον αφορά τα παράσιτα ακούγονται και στο κινητό το δικό μου. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Γιατί όταν γράφω sms, χρεώνομαι 2ο μνμ όταν γράφω πάνω απο 70 χαρακτήρες; Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να είναι 1μνμ/ 180 χαρακτήρες όπως πριν ή έτσι θα μείνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat_ Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους.... Απέκτησα και εγώ αυτή την μικρή και -ίσως- θαυματουργή συσκευή.... Είμαι βλέπετε fan τις ΝΟΚΙΑ... Μέχρι στιγμής αυτό που με έχει ξενερώσει επιτρέψτε μου να πω, είναι πως δεν έχει Skype, και πως ακόμα είναι σε κατάσταση BETA,και το άλλο που είναι πως δεν υπάρχει κανένα λογισμικό κατάλληλο για χρήση τύπου blacklist, ή advance call managment.... Το προηγούμενο μοντέλο που είχα ήταν το NOKIA X-6 το οποίο ήταν πραγματικά κατά την γνώμη μου ένα μικρό και θαυματουργό!!!! Έκανες τα πάντα, τα "είχες όλα στα χέρια σου"!!! Ελπίζω να φτιάξουν στο άμεσο μέλλον και τα 2 αυτά μικρά πραγματάκια που εντόπισα και τόνισα παραπάνω... Καλή συνέχεια σε όλους...!! :) Edited April 8, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους.... Απέκτησα κ εγώ αυτή την μικρή και -ίσως- θαυματουργή συσκευή.... Είμαι βλέπετε fan τις ΝΟΚΙΑ... Μέχρι στιγμής αυτό που με έχει ξενερώσει επιτρέψτε μου να πω, είναι πως δεν έχει Skype, κ πως ακόμα είναι σε κατάσταση BETA,κ το άλλο που είναι πως δεν υπάρχει κανένα λογισμικό κατάλληλο για χρήση τύπου blacklist, ή advance call managment.... Το προηγούμενο μοντέλο που είχα ήταν το NOKIA X-6 το οποίο ήταν πραγματικά κατά την γνώμη μου ένα μικρό κ θαυματουργό!!!! Έκανες τα πάντα, τα "είχες όλα στα χέρια σου"!!! Ελπίζω να φτιάξουν στο άμεσο μέλλον κ τα 2 αυτά μικρά πραγματάκια που εντόπισα κ τόνισα παραπάνω... Καλή συνέχεια σε όλους...!! :) Δεν θα αργήσουν, μόλις ανοίξουν τα APIs αυτά αφού ολοκληρωθεί η μετάβαση στον νέο πυρήνα! :) Από το καλοκαίρι! Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldcarskickass Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Τα παράσιτα έφυγαν μόλις έκανα επαναφορά συσκευής. Δείχνει να έχει φοβερές δυνατότητες αλλά IMO το λογισμικό χωλαίνει (ας ελπίσουμε όχι για πολύ). Δλδ δεν μπορεί, όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, να μην έχει group contacts και ανάλογο προφίλ για τον καθένα. Το άλλο το οποίο το θεωρώ τρομερό κενό είναι ότι μπορείς να κάνεις επαναφορά συσκευής χωρίς να σου ζητάει password, ή κάποιον άλλο κωδικό ασφαλείας, με συνέπεια να χάνεις όλες τις εφαρμογές - ρυθμίσεις του. Υπάρχει μια εφαρμογή : WPDEv Feedback μέσω της οποία συζητώνται πολλά θέματα (ελλείψεις, bugs, wishlists) την οποία θεωρώ ότι πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε. Παράθεση Nokia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat_ Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλησπέρα κ πάλι... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Όμως ρε παιδιά, κοντεύω να τρελαθώ....χθές διάβασα πως με την εφαρμογή στο pc την Zune, μπορείς να μετατρέψεις τα αγαπημένα σου τραγούδια σε ringtones....Αρκεί να μετονομάσεις σε επεξεργασία ένα στοιχείο σε ringotne και είναι έτοιμο να το μεταφέρεις στον υπολογιστή....Και όντως έτσι είναι....για χθές το κατάφερα... Σήμερα όμως μου έχει βγάλει την ψυχή το ριμάδι....Με τίποτα δε με αφήνει να μεταφέρω τραγούδια σαν ringtones....Λέει πως η μεταφορά είναι ΟΚ , αλλά όταν πας στις ρυθμίσεις, πουθενά το μεταφερμένο ringtone....!!!!!!! :blink: Μιλάμε, τα νεύρα μου κουρέλια!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! :lol: Έχει κανείς καμιά ιδέα να μου πει;;;; Ευχαριστώ και πάλι..!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Δλδ δεν μπορεί, όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, να μην έχει group contacts και ανάλογο προφίλ για τον καθένα. Υπάρχει grouping για contacts και μάλιστα με λειτουργία Live Tile, αλλά όχι διαφορετικό προφίλ για το group αυτό. Αναμονή.. :) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat_ Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Δεν πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε ringtone, πρέπει να το χαρακτηρίσεις (tag) ότι ανήκει στην κατηγορία "ringtone". To δωρεάν MP3Tag (στον υπολογιστή) κάνει πανεύκολα αυτή τη δουλειά. Μπορείς να κάνεις μαζικά τον χαρακτηρισμό για όλα τα κομμάτια που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό το κάνεις εγκατάσταση στο PC και μετά κάνεις μεταφορά το ήδη διαμορφωμένο αρχείο μέσω zune στο κινητό;;;; Καλά το κατάλαβα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Αυτό το κάνεις εγκατάσταση στο PC και μετά κάνεις μεταφορά το ήδη διαμορφωμένο αρχείο μέσω zune στο κινητό;;;; Καλά το κατάλαβα;;; http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/start/create-ringtones.aspx http://mp3cut.net/ :) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat_ Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Δεν πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε ringtone, πρέπει να το χαρακτηρίσεις (tag) ότι ανήκει στην κατηγορία "ringtone". To δωρεάν MP3Tag (στον υπολογιστή) κάνει πανεύκολα αυτή τη δουλειά. Μπορείς να κάνεις μαζικά τον χαρακτηρισμό για όλα τα κομμάτια που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Ακολούθησα την συμβουλή σου... έκανα εγκατάσταση το αρχείο mp3Tag στον υπολογιστή μου, μετέτρεψα το αρχείο, το πήρα το έριξα στο κινητό μου, αλλά δεν το βρήκα καθόλου στην λίστα.....εξακολουθεί να μην κάνει την εγκατάσταση των ringtones....!!! γκκκκρρρρ..... τα νεύρα μου!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Παιδια θα θελα μια βοηθεια παρακαλω.. Οταν στελνω sms παντα χρεωνομαι και αλλο μηνυμα οταν αυτο ξεπερνα τους 70 χαρακτηρες. Δεν υποτιθεται οτι παει 160/μηνυμα? Σε εσας συμβαινει αυτο? Στα παλια νοκια, ακομα και στο c-5 που εχω, επιλεγεις απο τις ρυθμισεις μηνυματων την επιλογη περιορισμενη υποστηριξη αντι για πληρης και διορθωνεται, εδω ομως? Ευχαριστω για το χρονο σας! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Edited April 10, 2012 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pixel1225 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παιδιά, μπορεί κανείς να μου πει πού θα βρω τις ρυθμίσεις Internet της Cosmote για το 710; Έβαλα πριν από λίγο 100MB στο κινητό, αλλά η Cosmote μου έστειλε μήνυμα πως δε μπορεί να εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις Internet. Απ' ό,τι βλέπω στο Cellurar στις Ρυθμίσεις έχει μια επιλογή στο τέλος "Ρύθμιση APN" που απ' ό,τι κατάλαβα είναι οι χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τι να βάλω εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παιδιά, μπορεί κανείς να μου πει πού θα βρω τις ρυθμίσεις Internet της Cosmote για το 710; Έβαλα πριν από λίγο 100MB στο κινητό, αλλά η Cosmote μου έστειλε μήνυμα πως δε μπορεί να εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις Internet. Απ' ό,τι βλέπω στο Cellurar στις Ρυθμίσεις έχει μια επιλογή στο τέλος "Ρύθμιση APN" που απ' ό,τι κατάλαβα είναι οι χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τι να βάλω εκεί; Την ίδια απορία είχα και εγώ και η λύση είναι πολύ εύκολη Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pixel1225 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Την ίδια απορία είχα και εγώ και η λύση είναι πολύ εύκολη Όσο και να έψαξα δε βρήκα εφαρμογή της Nokia με αυτό το όνομα. [EDIT]: Απ' ό,τι διάβασα η εφαρμογή κατέβηκε απ' το Marketplace. Οπότε, μήπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις να τις περάσω χειροκίνητα, αλλιώς τι να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο στην Cosmote; Edited April 10, 2012 by Pixel1225 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Όσο και να έψαξα δε βρήκα εφαρμογή της Nokia με αυτό το όνομα. Marketplace / Nokia Collections Εμένα την εμφανίζει κανονικά (?) Αν δεν την βρείς, πάρε την εξυπηρέτηση πελατών. Στη Vodafone πήρα και μου είπαν ότι θα στείλουν mail με τις ρυθμίσεις να τις περάσω. Αλλά πέρασαν 4 μέρες και δεν έγινε τίποτα ακόμα! Ευτυχώς που με το πρόγραμμα αυτό λύθηκε το πρόβλημα αμέσως. Edited April 10, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pixel1225 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Marketplace / Nokia Collections Εμένα την εμφανίζει κανονικά (?) Αν δεν την βρείς, πάρε την εξυπηρέτηση πελατών. Στη Vodafone πήρα και μου είπαν ότι θα στείλουν mail με τις ρυθμίσεις να τις περάσω. Αλλά πέρασαν 4 μέρες και δεν έγινε τίποτα ακόμα! Ευτυχώς που με το πρόγραμμα αυτό λύθηκε το πρόβλημα αμέσως. Ναι, εκεί πήγα αλλά δε την εμφανίζει. Πιθανώς να οφείλεται στο ότι είμαι εγγεγραμμένος στο Αμερικάνικο Marketplace, αν και η εφαρμογή απ' ό,τι είδα στο WPCentral.com, διατίθεται και στην Αμερική. Θα τους πάρω τηλέφωνο. Απλά ήλπιζα μήπως και κάποιος ήξερε να μου στείλει APN, Username, Password, Διακομιστή και θύρα διακομιστή για να ξεμπερδεύω... Υ.Γ.: Μήπως η εφαρμογή εμφανίζεται στα Lumia 800 μόνο; Γιατί και το θέμα που μου έστειλες είναι για το 800άρι και εσύ, απ' ό,τι βλέπω στην υπογραφή σου, έχεις το 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ναι, εκεί πήγα αλλά δε την εμφανίζει. Πιθανώς να οφείλεται στο ότι είμαι εγγεγραμμένος στο Αμερικάνικο Marketplace, αν και η εφαρμογή απ' ό,τι είδα στο WPCentral.com, διατίθεται και στην Αμερική. Θα τους πάρω τηλέφωνο. Απλά ήλπιζα μήπως και κάποιος ήξερε να μου στείλει APN, Username, Password, Διακομιστή και θύρα διακομιστή για να ξεμπερδεύω... Υ.Γ.: Μήπως η εφαρμογή εμφανίζεται στα Lumia 800 μόνο; Γιατί και το θέμα που μου έστειλες είναι για το 800άρι και εσύ, απ' ό,τι βλέπω στην υπογραφή σου, έχεις το 800. Από όσο ξέρω, οι εφαρμογές είναι κοινές. Το 800 το έχω για την σύζυγο, εγώ είμαι "πιστός" στο android! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Αυτο ισχυει; Someone had taken a BP-4L battery from another Nokia phone and replaced the default BP-3L battery that comes with the Lumia 710. I had a BP-4L battery available and so I was also able to fit it under the battery cover (although I had to remove the piece of foam from inside the back cover). This means I’ve now got a 1500 mAh battery in my Lumia 710 instead of the smaller 1300 mAh BP-3L. It may not seem a lot on paper but I’m quite sure that it’s making a noticeable difference in real-world usage! Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Γεια κι απο εμενα.Ξερει κανεις καποια δωρεαν εφαρμογη antivirus? (Στο android που ημουν πριν,εχει αρκετες) Edited April 11, 2012 by Argis37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γεια κι απο εμενα.Ξερει κανεις καποια δωρεαν εφαρμογη antivirus? (Στο android που ημουν πριν,εχει αρκετες) Δεν υπάρχει και δε χρειάζεται τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Πως μπορείς να στείλεις ενα αρχείο (εικόνα η τραγούδι) με BT?(στό PC η σε άλλο κινητό) Επίσης,πώς μπορείς νά λάβεις ένα αρχείο με BT απο τό PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Πως μπορείς να στείλεις ενα αρχείο (εικόνα η τραγούδι) με BT?(στό PC η σε άλλο κινητό) Επίσης,πώς μπορείς νά λάβεις ένα αρχείο με BT απο τό PC? Δεν γίνεται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Δεν γίνεται. Tragik!!!!Αν είναι δυνατόν? Τι φταίει? Η ΝΟΚΙΑ η το Windows Phone? Τήν δυνατότητα σύνδεσεις-συγχρονισμου με κινητό,μέσω BT,την έχει μόνο γιά μεταφορά επαφών? Edited April 11, 2012 by Argis37 ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 τα wp.. Ναι μόνο για επαφές Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τήν δυνατότητα σύνδεσεις-συγχρονισμου με κινητό,μέσω BT,την έχει μόνο γιά μεταφορά επαφών? Για μεταφορά audio/Headset Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Tragik!!!!Αν είναι δυνατόν? Τι φταίει? Η ΝΟΚΙΑ η το Windows Phone? Τήν δυνατότητα σύνδεσεις-συγχρονισμου με κινητό,μέσω BT,την έχει μόνο γιά μεταφορά επαφών? Ναι είναι τραγικό και μεγάλο πισωγύρισμα αλλά είναι επιλογή της MS, που ακολουθεί εδώ να χνάρια της apple. Ελπίζουμε όλοι ότι σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα το απελευθερώσει αυτό ή έστω κάτι αντίστοιχο μέσω wifi. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts