Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανεις αν το ν800 περνει σιμ με 2 νουμερα?,εννοειται οχι να δουλευει συγχρονως αλλα να επιλεγεις ενα απο τα δυο.Η βοντα εχει τετοιες σιμ:worry:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...Αρχισαν τα οργανα...εβγαλα το κινητο απο το φορτιστη στις 1 το μεσημερι...και τωρα στις 4 εχεις χάσει το 10%...δηλαδη 10% κατω η μπαταρία χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ χρήση....καλά τα πάμε!Εχει ακνείς καμιά εξήγηση?Θα ηταν μεγαλη βοήθεια

ποια έκδοση εχεις?

112.1402.2.4?

Εγώ το έχω used εδω και 4 μερες

Δεν βλέπω ποσο με τι πέφτουν τα ποσοστα

Αλλά κρατάει το κινητό από 7πμ μέχρι 10-11μμ κανα 2ωρο λιγοτερο από το omnia7 που είχα.. Σε σκληρή χρήση

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

η εκδοση ειναι η 112.1402.2.3

αλλά νομίζω έχει να κάνει με το χρώμα...πχ το 3 στο τέλος ειναι για μαυρες συσκευές...το 4 για άλλο χρώμα...κτλ

Edited by Wizad
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

η εκδοση ειναι η 112.1402.2.3

αλλά νομίζω έχει να κάνει με το χρώμα...πχ το 3 στο τέλος ειναι για μαυρες συσκευές...το 4 για άλλο χρώμα...κτλ

μαύρο εχω 28 Ιανουρίου αγορασμένο

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ερώτηση : οταν στέλνω μήνυμα με ελληνικά γιατί στον παραλήπτη πηγαίνουν κεφάλαια και όχι κανονικά ;

Και τι πρέπει να κανω για να το αλλάξω. Ξέρω ότι έχει σχέση με το character encoding και ότι θα μειωθούν τα γράμματα του μηνύματος αλλά δε ξέρω πως να το κάνω

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Ερώτηση : οταν στέλνω μήνυμα με ελληνικά γιατί στον παραλήπτη πηγαίνουν κεφάλαια και όχι κανονικά ;

Και τι πρέπει να κανω για να το αλλάξω. Ξέρω ότι έχει σχέση με το character encoding και ότι θα μειωθούν τα γράμματα του μηνύματος αλλά δε ξέρω πως να το κάνω

Δε νομίζω πως γίνεται. Δηλαδή είναι προεπιλεγμένο να πηγαίνει με κωδικοποίηση 3bit άρα αναγκαστικά πας σε 160 χαρακτήρες και κεφαλαίους. Τώρα ίσως αν προσπαθήσεις να βάλεις κανέναν χαρακτήρα που δεν μπορεί να τον δεχτεί η κωδικοποίηση και αλλάξει, φυσικά αυξάνοντας το κόστος, δε ξέρω. Δοκίμασε καθώς είσαι πζ στα 1 sms 140/160 να βάλεις κανέναν περίεργο χαρακτήρα.

Καλησπερα παιδια.. πως μπορω να αλλαξω γλωσσα γραφης στα μηνυματα?

Απο τις ρυθμίσεις->πληκτρολόγιο. Με mango update σε οποιαδήποτε συσκευή σίγουρα έχεις και Ελληνικά στα sms, όχι όμως σίγουρα και 160 χαρακτήρες.

καλημερα,επανερχομαι.μπορεις να zipαρεις ενα αρχειο?ταχεια κληση πχ να πατησεις το 6 που εχεις βαλει καποιο νουμερο εχει? ισως ειμαι οφ τοπικ αλλα δεν βρισκω και καποια εφαρμογη του στυλ sms hidder η΄ call manager οπως ειχαμε στα symbian και υποτιθεται οτι υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες.εχει κανεις αποψη πανω σ αυτο?:worry:Αν θελει καποιος να κρυψει μια φωτο πχ. μπορει να την βαλει στο σκαιτραιβ και οποτε θελει να την βλεπει εκει ,σωστα ?

Να zipάρεις όχι. Με τίποτα προς το παρόν.

Δε ξέρω αν έχει, δε νομίζω. Με μια ματιά που έριξα δε βρήκα κάτι. Αλλά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου group, η όπως εγώ να βάλεις μπροστά σαν tile 4-5 επαφές, και να πατάς πάνω τους και να διαλέγεις κλήση. 2 κλικ δουλειά δηλαδή, λιγότερο απο direct calls. Αλλιώς group, και βάζεις ως tile το group.

Για sms πάλι δεν είμαι σίγουρος, συνήθως τέτοια προγράμματα παρακάμπτουν το εγγενές πρόγραμμα sms/call του λειτουργικού, κάτι που εδώ δε γίνεται. Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Αυτό που λες με τη φωτό γίνεται, ε δεν είναι και πολύ βολικό όμως.

Δε νομίζω πως γίνεται. Δηλαδή είναι προεπιλεγμένο να πηγαίνει με κωδικοποίηση 3bit άρα αναγκαστικά πας σε 160 χαρακτήρες και κεφαλαίους. Τώρα ίσως αν προσπαθήσεις να βάλεις κανέναν χαρακτήρα που δεν μπορεί να τον δεχτεί η κωδικοποίηση και αλλάξει, φυσικά αυξάνοντας το κόστος, δε ξέρω. Δοκίμασε καθώς είσαι πζ στα 1 sms 140/160 να βάλεις κανέναν περίεργο χαρακτήρα.

Απο τις ρυθμίσεις->πληκτρολόγιο. Με mango update σε οποιαδήποτε συσκευή σίγουρα έχεις και Ελληνικά στα sms, όχι όμως σίγουρα και 160 χαρακτήρες.

Φίλε μου είσαι Θεός. Οταν βάζω ένα bullet μπροστά μου γίνονται 70 χαρακτήρες και μικρά με τονισμό κανονικότατα. Πάλι καλα γιατί μου φαίνονται άσχημα τα κεφάλαια μηνύματά .

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Άλλη απορία που έχω : λοιπόν οταν βάζεις μια διεύθυνση στον ΙΕ οταν κανείς long press το . com τότε σου βγάζει κι άλλες επιλογές. Πως μπορώ να τα κανω edit και να βάλω και το .gr για παράδειγμα ;

...και τα προβλήματα δεν εχουν τελος...Αφου ξεχασα το βρραδυ να βαλω το LUMIA να φορτίσει το πρωί το βρήκα εντελώς απενεργοποιημένο...με αποτελεσμα παρά που του εβαλα να φορτιζει...να μην ανοιγει καθόλου!...ο εκνευρισμός μεγάλος.Βεβαια υπάρχει λύση αλλά αρχίζω σιγά σιγά να απογοητευομαι με τοσες παιδικές ασθένειες απο το lumia 800...η λύση που βρηκα ειναι κανοντας συνδεση μεσω usb το κινητο σε pc και αμεσως μετα ξανα συνεδεση στον φορτιστή μπριζας..Το θέμα ειναι οτι στη ΝΟΚΙΑ πρεπει να βρουνε λύσεις γρήγορα ή εστω να ενημερωνουν τον κόσμο ότι οταν το κινητο γινει full discharched...δεν ανοιγει με τον κλασικό τρόπο...
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

ξερει κανεις το SAR της συσκευης γιατι νομιζω ειναι μεγαλο.. μας χτυπαει η ακτινοβολεια..

EDIT

0.94 αρκετα μεγαλο για την εποχη..

HTC titan 0.45

Iphone 4s 1.17

omnia w 0.36

Edited by b16b

Κωνσταντινος

...και τα προβλήματα δεν εχουν τελος...Αφου ξεχασα το βρραδυ να βαλω το LUMIA να φορτίσει το πρωί το βρήκα εντελώς απενεργοποιημένο...με αποτελεσμα παρά που του εβαλα να φορτιζει...να μην ανοιγει καθόλου!...ο εκνευρισμός μεγάλος.Βεβαια υπάρχει λύση αλλά αρχίζω σιγά σιγά να απογοητευομαι με τοσες παιδικές ασθένειες απο το lumia 800...η λύση που βρηκα ειναι κανοντας συνδεση μεσω usb το κινητο σε pc και αμεσως μετα ξανα συνεδεση στον φορτιστή μπριζας..Το θέμα ειναι οτι στη ΝΟΚΙΑ πρεπει να βρουνε λύσεις γρήγορα ή εστω να ενημερωνουν τον κόσμο ότι οταν το κινητο γινει full discharched...δεν ανοιγει με τον κλασικό τρόπο...

αν το αφηνες να φορτισει για λιγο χωρις να το ακουμπαγες θα διαπιστωνες πως θα ανοιγε μονο του !!!

Νομίζω υπάρχει bug οταν εχεις το κινητό σε battery saver mode και κλείσει από μόνο του τότε δεν ανοίγει. Γιατί μου το επαθε και εμένα μια φορά αλλά οταν το συνδεσα στο PC ήταν οκ

Αν αποφορτιστεί τελείως τότε λογικό να χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να ανοίξει. Το βάζεις στον φορτιστή (οποιονδήποτε) το αφήνεις για λίγο και θα ανοίξει μόνο του μετά αν θυμάμαι καλά. Γιατί νομίζω δε γίνεται να είναι κλειστό και να φορτίζει.

@ceron: Δε γίνεται αυτό με το edit στο .com. Βασικά αυτά τα πράγματα μόνο στα ανοιχτά λειτουργικά γίνεται, και πολλές φορές με mods, ή με αλλαγή πληκτρολογίων. Σε ios και wp7 που είναι πιο κλειστά τα πράγματα κάνεις τέτοιους συμβιβασμούς αναγκαστικά.

Ετσι είναι. Και στο trophy αν σβησει απο μπατταρια το βαζω να φορτισει,κανει μερικες επανεκινησης και μετα αναβει μονο του.

Φιλικά Γιώργος

εμένα άμα σβήσει ανοίγει κανονικά μετά από 1 λεπτό στο φορτηστη

το δοκίμασα σε σύγκριση με ένα iPhone 4s σε browsers και το iPhone στις περισότερες σελίδες ήταν γρηγορότερο μόνο σε λιγες ήταν ίσα και στο pocketnow το lumia πιο γρήγορο

Κωνσταντινος

Μια ερώτηση! Κανονικά δεν στέλνετε ελληνικά μηνύματα με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες και με τόνους?? Τι περιορισμός υπάρχει σε αυτό? 1 μήνυμα = 160 χαρακτήρες ?
1+ Never Settle

Μια ερώτηση! Κανονικά δεν στέλνετε ελληνικά μηνύματα με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες και με τόνους?? Τι περιορισμός υπάρχει σε αυτό? 1 μήνυμα = 160 χαρακτήρες ?

κανένα κινητό δεν στέλνει 160 με μικρά και τόνους.. Τα γράφεις εσύ και τα στέλνει κεφάλαια αλλιώς αν θές μικρά με τόνους 70 γράμματα

Πε. Το omnia δεν τα αλλά ε σε κεφάλαια και εστελνες μόνο 70 γραμματα

Κωνσταντινος

Η άποψη μου για το κινητό και το λειτουργικό μετά από περίπου 2 βδομάδες χρήσης (έχοντας και ως μέτρο σύγκρισης το άλλο μου κινητό, samsung galaxy S2):

Συσκευή:

+ πάρα πολύ όμορφο και στιβαρή κατασκευή

+ φοβερό touch

+ δωρεαν χαρτες nokia

- ενσωματωμένη μπαταρία (τα καλά της apple)

- μέτριο ηχείο (εννοώ το ηχείο οταν χτυπάει το τηλέφωνο ή οταν παιζει ενα mp3

χωρις hands free - ακουγεται λιγο απο βαθος/παραμορφωμενο)

- θα ήθελα 4' οθόνη αντί για 3,7' (τρωνε πολυ χωρο τα πληκρα αφης. θα μπρουσαν

απλα να ηταν λιγο πιο κατω, υπαρχουν τα περιθωρια)

Λειτουργικό:

+ ταχύτατο και μοντέρνο interface. Πραγματικα παει σφαιρα και σε συνδιασμο με

την αψογη αφή ειναι απο τα τοπ

- αρκετές ελλείψεις ακομα αλλα πιστευω με πολυ καλη προοπτικη εξελιξης ειδικα

μετα την κυκλοφορια και των windows 8 για pc

- πολύ μικρη γραμματοσειρα σε ορισμενες επιλογες κ καπως δυσαναλογη με αυτη

των επικεφαλιδων που τρώνε αδικα τοσο μερος της οθονης

- δυστυχώς μιμείται την apple σε καποια πραγματα (πχ συγχρονισμος αρχειων κτλ)

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Ερωτήσεις σχετικά με unbrand:

1. To product code της συσκευή πως το βλέπουμε; Με *#0000# μου εμφανίζει κάτι περίεργα γράμματα.

2. Το φλασάρισμα άλλου firmware μετά απο τη διαδικασία του unbranding αλλάζει το product code;

3. Η εγγύηση χάνεται; Νομίζω πως αν αλλάζει το pc θεωρητικά χάνεται η εγγύηση.

Πιο πολύ σκέφτομαι μήπως σε κάποιο μελλοντικό Update δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα Ελληνικά για εξοικονόμηση μεγέθους χώρου.

Μην είμαστε σε τίποτα απόλυτη αλλά είτε κάνει λάθος ο φίλος νομίζοντας ότι θα έπρεπε να ανάβει ακαριαία είτε επειδή υπάρχουν διάφορες έκδοσης εγώ έχω τελευταία 112.1402.2.4 κάποιες να έχουν πρόβλημα είτε έπεσε σε ελαττωματικό και να πάει στην Nokia care και να το αλλαξει

Κωνσταντινος

Και 100 κινητά απ όλες τις μάρκες να είχες το χάνεις το δίκιο σου(που κατεμε δεν εχεις)απο το ύφος σου και τις απαντήσεις που δίνεις.Εδω είπαμε να εκθέσουμε ενα πρόβλημα.Το αν εισαι εσυ γκουρού και τα ξερεις όλα δεν συμβαινει και με όλους τους υπόλοιπους.Δείξε λοιπον τον απαιτούμενο σεβασμό...Αν εγώ παραπληροφορώ...το κάνω εντός θέματος...όχι εκτός

μα δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου. 2 lumia εδω και αμα τα αφησεις να σβησουν μετα στη φορτιση ανοιγουν μονα τους

μα δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου. 2 lumia εδω και αμα τα αφησεις να σβησουν μετα στη φορτιση ανοιγουν μονα τους

δοκιμασμενο se samsung omnia w και htc titan και lg optimus 7..μετα την πληρη αποφορτιση το κινητο ανοιγει αφου συνδεθει σε πριζα για φορτιση μετα απο 5-10 λεπτα σε samsung omnia w μετα απο 3-5 λεπτα σε htc titan μετα απο 2 λεπτα σε lg optimus 7!!υπαρχει μια περιπτωση να μην φορτιζει λογω μπαταριας..πανε σε ενα γερμανο να βαλει κροκοδειλακια στην μπαταρια να δωσει ρευμα μηπως ξυπνησει και φορτιζει..μερικα κινητα το παθαινουν!σκεψου κατι σαν την μπαταρια αυτοκινητου που τον χειμωνα ξαφνικα δεν παιρνει μπρος και μολις βαλεις τα καλωδιακια παιρνει..δοκιμασε το και αν δεν γινει τιποτα τοτε nokia care για sevice

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...