Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δυστυχως αν και ομορφο κινητακι, με ωραια οθονη και καμερα, δεν τα αξιζει.. το 820 ειναι κοντα στα λεφτα και ειναι κλασσεις καλυτερο, και με υποστηριξη. το 800 οσοι τους ειχα προτεινει να το παρουν (επειδη πιστευα οτι θα παρουν wp8-αλλιως δε θα το ειχα προτεινει) με βριζουν τωρα..γιατι δεν ειναι τελειως απλοι χρηστες.. τελος, εχει βγαλει και πολλα προβληματα αξιοπιστιας σε ολους τους γνωστους μου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι προβλήματα αξιοπιστίας? Σε μένα δεν έχει πάντως κάποιο πρόβλημα. Κλήσεις κάνει δέχεται όπως και sms. Αυτά, τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα κολλάνε ή μισο λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι προβλήματα αξιοπιστίας? Σε μένα δεν έχει πάντως κάποιο πρόβλημα. Κλήσεις κάνει δέχεται όπως και sms. Αυτά, τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα κολλάνε ή μισο λειτουργούν. Φανταζομαι το λες ειρωνικα, αλλιως αν ειναι να σκας 200 ευρω για κανεις ο,τι κανεις με ενα κινητο των 10 ευρω, ειναι αστειο.. Τα 800αρια των φιλων/αδερφης μου κτλ υπολειτουργουν, κλεινουν, ανοιγουν, δεν παιζουν ολα σωστα, χωρια τα ελατωματα των ελλειψεων της 7.8... και μιλαω για παιδια που τα προσεχουν σαν τα ματια τους τα κινητα, δεν τα εχουν διαλυμενα. Απλα πολλες αστοχιες, του ενος του δωσαν αλλο, αλλα τι να το κανεις, εχει χασει καταλογο 2 φορες απο φρικη του κινητου απο το πουθενα, ταξιδευε συχνα και το παθαινε στο ταξιδι, αναγκαστικα reset για να παιξει και πανε ολα (ο καταλογος ψιλοσωθηκε λογω συγχρονισμου, αλλα δεδομενα πανε). Γενικα πολλα θεματακια ειχαν. Τωρα το οτι παιρνει τηλεφωνα και στελνει σμσ, οκ... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Φανταζομαι το λες ειρωνικα, αλλιως αν ειναι να σκας 200 ευρω για κανεις ο,τι κανεις με ενα κινητο των 10 ευρω, ειναι αστειο.. Τα 800αρια των φιλων/αδερφης μου κτλ υπολειτουργουν, κλεινουν, ανοιγουν, δεν παιζουν ολα σωστα, χωρια τα ελατωματα των ελλειψεων της 7.8... και μιλαω για παιδια που τα προσεχουν σαν τα ματια τους τα κινητα, δεν τα εχουν διαλυμενα. Απλα πολλες αστοχιες, του ενος του δωσαν αλλο, αλλα τι να το κανεις, εχει χασει καταλογο 2 φορες απο φρικη του κινητου απο το πουθενα, ταξιδευε συχνα και το παθαινε στο ταξιδι, αναγκαστικα reset για να παιξει και πανε ολα (ο καταλογος ψιλοσωθηκε λογω συγχρονισμου, αλλα δεδομενα πανε). Γενικα πολλα θεματακια ειχαν. Τωρα το οτι παιρνει τηλεφωνα και στελνει σμσ, οκ... Δεν το λέω ειρωνικά! :) Το δικό μου δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας και δεν είχα ακούσει κάτι. Τα υπόλοιπα ισχύουν, για 2ο κινητό που να μην χρειάζεσαι κάποια άλλη λειτουργία πέραν κλήσεων-sms καλό είναι. Για τα υπόλοιπα καλύτερα ή σε WP8 ή σε android. Και προς Θεού, μη κάνει κανείς τη χαζομάρα να δώσει πάνω από 50€, το ξαναλέω. ΥΓ: Το δικό μου δεν πωλείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν το λέω ειρωνικά! :) Το δικό μου δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας και δεν είχα ακούσει κάτι. Τα υπόλοιπα ισχύουν, για 2ο κινητό που να μην χρειάζεσαι κάποια άλλη λειτουργία πέραν κλήσεων-sms καλό είναι. Για τα υπόλοιπα καλύτερα ή σε WP8 ή σε android. Και προς Θεού, μη κάνει κανείς τη χαζομάρα να δώσει πάνω από 50€, το ξαναλέω. ΥΓ: Το δικό μου δεν πωλείται. ειρωνικα για το κινητο, οχι για μενα..δεν το πηρα στραβα.. Ετσι οπως το θετεις ναι, αλλα ακομα και για 2ο, εγω θα επαιρνα σονυ που ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο στα 200 ευρω ή το 820. τελος παντων, η αληθεια ειναι οτι με προβληματισαν οι φιλοι και η αδερφη μου που το ειχαν και τωρα θελουν να τα ξεφορτωθουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπερα σε ολους!εχω ενα λουμια 800 κ σημερα ενω του εχω δοκιμασει 3 φορτιστες,δεν λεει ν ανοιξει,ουτε να φορτισει με τιποτα!ξερει κανεις γιατι?η μπαταρια του πως βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Άστο να φορτίσει για 10' και μετά δοκίμασε να κρατήσεις πατημένα τα πλήκτρα power button + volume down για 10"... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 η μπαταρια του πως βγαινει? Αν πιάνουν τα χέρια σου ν' ανοίξεις το κινητό (προσωπικά θεωρώ ότι στο L800 είναι εύκολο), έτσι: Στο 3:39 φτάνει στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 καλησπερα!!!εχω το lumia 800 και θελω να του περασω τραγουδια απο τον υπολογιστη μου..το συνδεω στο pc αλλα δεν κανει τιποτα:( μπορειτε να βοηθησετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Χρειαζεται να εγκαταστησεις το Zune στον υπολογιστη. http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp7/music/sync-files-with-my-phone Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα Μιας και δεν αγόρασα τελικά νέο smartphone , πήρα το 800άρι του γιού μου και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα : 1. Η δόνηση ενεργοποιείται μόνο στην αρχή του ήχου κλήσης και για να έχω συνέχεια δόνηση πρέπει να έχω επιλέξει ένα πολύ σύντομο σε διάρκεια ήχο κλήσης ώστε να δονείται συνέχεια η συσκευή . Υπάρχει λύση ή θα πρέπει να έχω μόνιμα κάποιο πολύ σύντομο ήχο κλήσης ; 2. Έχω στο λογαριασμό μου gmail όλες τις επαφές (τις οποίες είχα περάσει με το προηγούμενο τηλ htc radar) αλλά δεν μπορώ με τίποτα να τις περάσω στο 800 . Επίσης τις έχω και σε ένα παλιότερο nokia 7020 αλλά ούτε και απο εκεί μπορώ να τις περάσω στο 800 με bluetooth . Είναι περίπου 600 επαφές οπότε δεν παίζει να τις γράψω όλες ... Έχω κάνει και 2-3 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και καταφέρω κάποιο απο τα 2 αλλά δεν ... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη . Υ.Γ. Δεν διάβασα όσο το θέμα γιατί είναι πολλές οι σελίδες ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Λύστε μου κάποιες απορίες ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να το πάρω: 1. Η μπαταρία με κάτι παραπάνω από μέτρια χρήση, κρατάει αρκετά; Βλέπω μόνο 1450 mAh... 2. Είναι unibody, έτσι; Δεν έχει καπάκια κλπ. 3. Τρέχει γρήγορα ή έχει κολλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Λύστε μου κάποιες απορίες ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να το πάρω: 1. Η μπαταρία με κάτι παραπάνω από μέτρια χρήση, κρατάει αρκετά; Βλέπω μόνο 1450 mAh... 2. Είναι unibody, έτσι; Δεν έχει καπάκια κλπ. 3. Τρέχει γρήγορα ή έχει κολλήματα; Πριν σε απαντησουν οι κατοχοι του τηλεφωνου, λυσε μου εσυ μια απορια. Γιατι ενδιαφερεσαι να αποκτησεις ενα wph 7.8 και οχι ενα 8; Οι τιμες ειναι τοσο προσιτες με καλυτερα χαρακτηριστικα και με μελλοντικες αναβαθμισεις σε αντιθεση με το 800. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Πριν σε απαντησουν οι κατοχοι του τηλεφωνου, λυσε μου εσυ μια απορια. Γιατι ενδιαφερεσαι να αποκτησεις ενα wph 7.8 και οχι ενα 8; Οι τιμες ειναι τοσο προσιτες με καλυτερα χαρακτηριστικα και με μελλοντικες αναβαθμισεις σε αντιθεση με το 800. Γιατί απλά δεν ξέρω. Ειλικρινά. Αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι μέχρι 250 €, κάν' το σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Γιατί απλά δεν ξέρω. Ειλικρινά. Αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι μέχρι 250 €, κάν' το σε παρακαλώ. Χα χα...χαιρομαι που εισαι ειλικρινης. Οκ δεν εχω προβλημα, χαρα μου να σε πω. Δες για το 820 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Χα χα...χαιρομαι που εισαι ειλικρινης. Οκ δεν εχω προβλημα, χαρα μου να σε πω. Δες για το 820 Αυτό, όμως, έχω την εντύπωση πως δεν είναι unibody. Και έχω φάει κόλλημα να πάρω ένα κινητό unibody. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Αυτό, όμως, έχω την εντύπωση πως δεν είναι unibody. Και έχω φάει κόλλημα να πάρω ένα κινητό unibody. Τότε η θα πας σε 720 η στο βαρύ, κυριολεκτικά, 920. Το τελευταίο ανεβαίνει σε τιμή όμως. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Unibody δεν είναι πλεονέκτημα φίλε. Το αντιθετο μάλιστα. και στο λέω εγώ που έχω μπόλικα τέτοια. θες να πάρεις κινητό και αυτο ειναι το μελημα σου; Να είναι unibody; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ανάμεσα στα άλλα (καλή μπαταρία, λειτουργικό που να τρέχει σχετικά καλά και να μην κολλάει), ναι, να είναι και unibody. Δεν κοιτάω άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ανάμεσα στα άλλα (καλή μπαταρία, λειτουργικό που να τρέχει σχετικά καλά και να μην κολλάει), ναι, να είναι και unibody. Δεν κοιτάω άλλα. Μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα στους τεχνολογικους διαξιφισμους διοτι βγαινουμε αρκετα offtopic νομιζω :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Λύστε μου κάποιες απορίες ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να το πάρω: 1. Η μπαταρία με κάτι παραπάνω από μέτρια χρήση, κρατάει αρκετά; Βλέπω μόνο 1450 mAh... 2. Είναι unibody, έτσι; Δεν έχει καπάκια κλπ. 3. Τρέχει γρήγορα ή έχει κολλήματα; Από 925 πήγες σε 720 και απο κεί σε 800... :wacko: Δεν κάνεις καμιά σωστή έρευνα αγοράς να κοιτάξεις και κανα μεταχειρισμένο 925 αν θες να δεις τι θα βρεις? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djole11 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα στο φόρουμ. Αντιμετωπίζει κανείς θέματα με την ώρα στο lumia 800 ; Σε ενα μήνα μου πηγαίνει 15 λεπτα μπροστά!!! και το κουμπί αυτόματου ορισμού δεν λειτουργεί, δεν κάνει τπτ! Το κινητό είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση. Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steeve1 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μην ανησυχείς και στο δικό μου τι ίδιο γίνεται...Είχα πάρει τηλέφωνο στη nokia care και ανάφερα το πρόβλημα και η πρόταση ήταν να τους το πάω και να κάνουν εργοστασιακό hard reset.... Δεν το πήγα πότε, από τότε το ρυθμίζω κάθε τόσο χειροκίνητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδια ενας φιλος μου εχει το nokia lumia 800 και ο default email client δεν του κατεβαζει ολα τα εμαιλ απο το live.com, απο οτι παρατηρησαμε δεν τοθ κατεβαζει αυτα που εχουν attach file καποιο μεγεθους και πανω,αλλα κουλο , αν ξανακανει προωθηση το εμαιλ αυτο στον ευατο του 8α του το δειξει Υπαρχει δυνατοτητα αλλος εμαιλ κλιεντ οπως ο κ9 η maildroid Αλλα για το nokia800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή της μπαταρίας σε ένα κατάστημα της Νόκια; Ούτε 10 ώρες δε μου βγάζει πλέον η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts