Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν λες λερωμένο, το μαύρο δλδ πως είναι? η έχεις το γαλάζιο?

το μαυρο, λερωμενο εννοω πως το πισο μερος του κινητου δεν ειναι ετσι οπως ηταν πταν τ πηρα, εχει σημαδια

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητό πρέπει να βγαίνει μια φορά το μήνα από τη θήκη και να καθαρίζονται και τα δύο.

Εγώ χρησιμοποιώ καθαρό οινόπνευμα.

Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?

εγώ χρησιμοποίησα ένα υγρό που έχω για τις γρατσουνιές του αμαξιού, της Wurth :lol: αλλά δεν την ξαναβάζω την θήκη...

Καλησπερα παιδια!Το lumia 800 απο οσα εχω δει και οσα εχω διαβασει με καλυπτει μια χαρα,θα ειναι και η πρωτη φορα που θα παρω ενα smartphone οποτε δεν εχω πολλες απαιτησεις.Μια ερωτηση μονο..το εχω βρει απο διαφορα μαγαζια στο ιντερνετ γυρω στα 280 ευρω..που ειναι τεραστια διαφορα με τα 499 που δινουν τα πλαισια και τα υπολοιπα.Απ'οτι καταλαβαινω ισως δεν προοριζονται για ελλαδα αυτα κ ειναι ετσι φθηνα..εχει αγορασει καποιος απο αυτα τα μαγαζια? πχ. mobilehellas,konitomania κτλ? γιατι αμα ειναι με τοσα λεφτα ειναι μια καλη ευκαιρια πιστευω με αυτα που προσφερει..

Το κινητό πρέπει να βγαίνει μια φορά το μήνα από τη θήκη και να καθαρίζονται και τα δύο.

Εγώ χρησιμοποιώ καθαρό οινόπνευμα.

και δεν εμεινε ουτε σημαδι πανω;

εγώ χρησιμοποίησα ένα υγρό που έχω για τις γρατσουνιές του αμαξιού, της Wurth :lol: αλλά δεν την ξαναβάζω την θήκη...

μπορεις να μας δωσεις ενα λινκ;

Επισης διαβασα νομιζω στ forums της Nokia οτι αμα το βγαλεις απο την θηκη και το χρησιμοποιησεις 2-3 χωρις θα φυγει αυτη η στρωση βρωμιας

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

και δεν εμεινε ουτε σημαδι πανω;

μπορεις να μας δωσεις ενα λινκ;

Επισης διαβασα νομιζω στ forums της Nokia οτι αμα το βγαλεις απο την θηκη και το χρησιμοποιησεις 2-3 χωρις θα φυγει αυτη η στρωση βρωμιας

Κοίτα - δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι το κινητό του καθενός. Π.χ. κάποιος ο οποίος εργάζεται σε εξωτερικό χώρο και είναι όλη μέρα στο δρόμο και το έχει πάνω του πάντα λογικά θα αποκομίσει ένα ωραιότατο στρώμα μπίχλας το εσωτερικό της θήκης. Πράγμα φυσιολογικό. Στο δικό μου, που τον περισσότερο καιρό είναι μεταξύ γραφείου και σπιτιού και αναπαύεται στο γραφείο ή σε κάποιο έπιπλο, ναι, δεν μένει τίποτα απολύτως από την ούτως ή άλλως ελάχιστη βρωμιά που μαζεύει. :)

Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?

Να ρωτησω και κατι ακομα..το bluetooth μπορει να μεινει ανοιχτο?Εννοω να ειναι συνεχεια αναμενο ωστε ανα πασα στιγμη δεχτω καποιο τηλ. να ανοιξω το bluetooth hedset που εχω και να συνδεθει εκεινη την ωρα,να μην το εχω συνεχεια συνδεμενο..Επισης ισχυει οτι οτι αν χαμηλωσουμε την ωρα που ακουμε ραδιο η mp3 αυτοματα χαμηλωνει και η ενταση που χτυπαει το τηλ?

μια απορια ακομα που εχω,αφορα τις εφαρμογες.

επειδη οπως ξερουμε δε θα παρει τα wm8 το κινητο αυτο,οι εφαρμογες θα αναβαθμιζονται και για τα 7.5 - 7.8 που θα εχει η σειρα αυτη ή μετα απο κανα χρονο οι μισες δε θα παιζουν? (οπως εχει γινει και με πολλες ανροιδ συσκευες 2-3 ετων που εμειναν στην 1.5 και δεν εχουν ουτε τις βασικες..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα! αγορασα το nokia lumia 800 πριν περιπου ενα μηνα να διευκρινησω οτι ειναι το πρωτο smartphone (πριν χρισιμοποιουσα το nokia 2680) ταιαστια διαφορα εννοηται! εβαλα τον λογαριασμο του hotmail μου αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω apps & games επιδη ειμαι 15 χρονων...υπαρχει τροπος να σβησω το hotmail μου απο το κινητο για να ρυθμισω αλλο account που θα φενετε οτι ειμαι ενηλικη ή θα πρεπει να κανω reset?Κατι ακομα υπαρχει τροπος το zune να μην ανακτευει τους φακελους μου? (ειχα 3 φακελους με μουσικη και τωρα τους εξαφανισε και ολη η μουσικη ειναι σκορπιεμενη σε ενα φακελο)

καλησπερα! αγορασα το nokia lumia 800 πριν περιπου ενα μηνα να διευκρινησω οτι ειναι το πρωτο smartphone (πριν χρισιμοποιουσα το nokia 2680) ταιαστια διαφορα εννοηται! εβαλα τον λογαριασμο του hotmail μου αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω apps & games επιδη ειμαι 15 χρονων...υπαρχει τροπος να σβησω το hotmail μου απο το κινητο για να ρυθμισω αλλο account που θα φενετε οτι ειμαι ενηλικη ή θα πρεπει να κανω reset?Κατι ακομα υπαρχει τροπος το zune να μην ανακτευει τους φακελους μου? (ειχα 3 φακελους με μουσικη και τωρα τους εξαφανισε και ολη η μουσικη ειναι σκορπιεμενη σε ενα φακελο)

οχι θα πρεπει να κανεις reset το τηλεφωνο. Οσο για το δευτερο χλωμο, διοτι τα windows phone δεν λειτουργουν με copy/paste στην μουσικη/βιντεο/φωτογραφιες οπως τα παλιο τηλεφωνο. Θα πρεπει να ονομασεις τα τραγουδια σου σωστα, να ορισεις τους καλλιτεχνες και ετσι θα ειναι πολυ πιο ευκολα στην αναζητηση τους μεσω του zune

οχι θα πρεπει να κανεις reset το τηλεφωνο. Οσο για το δευτερο χλωμο, διοτι τα windows phone δεν λειτουργουν με copy/paste στην μουσικη/βιντεο/φωτογραφιες οπως τα παλιο τηλεφωνο. Θα πρεπει να ονομασεις τα τραγουδια σου σωστα, να ορισεις τους καλλιτεχνες και ετσι θα ειναι πολυ πιο ευκολα στην αναζητηση τους μεσω του zune

δηλαδη εγω που εχω εναν φακελο music και ταχω ριξει μεσα ετσι χυμα ολα τα τραγουδια μου,αλλα και σε υποφακελους, δε θα τα εβλεπε αν ειχα το 800??

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δηλαδη εγω που εχω εναν φακελο music και ταχω ριξει μεσα ετσι χυμα ολα τα τραγουδια μου,αλλα και σε υποφακελους, δε θα τα εβλεπε αν ειχα το 800??

Θα τα εβλεπε κανονικοτατα, απλα ο τροπος που θα τα εμφανιζε στο κινητο θα ηταν διαφορετικος.

Αν μπορειτε παιδια ριξτε μια ματια εδω ειναι στο θεμα του N9, μιας και εχουμε το ιδιο καλουπι. να δω μηπως εχετε εσεις καποια ιδεα/τροπο για καθαρισμα!

τελικά το καλύτερο όπως είπε κάποιος και πιο πάνω, είναι μια φορά την εβδομάδα να βγαζουμε τη θήκη και να το καθαρίζουμε με ένα πανάκι. 10 λεπτά υπόθεση είναι. αρκεί να βοηθάει αυτό. αλλιώς να μη χρησημοποιώ καθόλου θήκη.

Καλησπέρα σας παίδες! Φίλος πήρε πρόσφατα το κινητό και με ρώτησε (προερχόμενος από iphone) αν επιτέλους θα μπορεί να ρίχνει χύμα τα τραγούδια στο κινητό χωρίς το άθλιο itunes. Απάντησα ότι δεν είμαι σίγουρος. Με την αναβάθμιση σε 7.8 πλέον μπορεί να το κάνει αυτό? Δηλαδή έχουμε usb mass storage? Άκουσα ότι θα έχει και bluetooth file transfer, ισχύει?

Καλησπέρα σας παίδες! Φίλος πήρε πρόσφατα το κινητό και με ρώτησε (προερχόμενος από iphone) αν επιτέλους θα μπορεί να ρίχνει χύμα τα τραγούδια στο κινητό χωρίς το άθλιο itunes. Απάντησα ότι δεν είμαι σίγουρος. Με την αναβάθμιση σε 7.8 πλέον μπορεί να το κάνει αυτό? Δηλαδή έχουμε usb mass storage? Άκουσα ότι θα έχει και bluetooth file transfer, ισχύει?

Το itunes δεν έχει σχέση με τα WP. To itunes έχει σχέση μόνο με το iPhone. Στα WP χρησιμοποιείται το zune.

BT transfer θα έχουν και τα WP7.8 και τα WP8.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το itunes δεν έχει σχέση με τα WP. To itunes έχει σχέση μόνο με το iPhone. Στα WP χρησιμοποιείται το zune.

BT transfer θα έχουν και τα WP7.8 και τα WP8.

καλησ[ερα με ενδιαφερει το λουμια 800 να το αγορασω και η μοναδικη μου επιφυλαξη ειναι οτι δεν εχει μπλεδοντι!!δηλαδη εαν το παρω τωρα εως οτου παρει τα windows 7.8 πως θα βαζω φωτο στο κινητο μου?

Αν το προσεχείς δε παθαίνει τίποτα.Και με ένα καθάρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι ότι καλύτερο πιστεύω.
www.wpgreece.com

Άρα μόνο μέσω zune γίνεται? Είτε με την 7.5 είτε με την 7.8?

yes, μονο zune

Μήπως ξέρει κανείς πως παιρνιουνται η φωτό αφού δεν έχει μπλε δόντι;η ελλειψη του μπλουτουθ είναι το μοναδικό που με αποτρεπει για την αγορά του

Μήπως ξέρει κανείς πως παιρνιουνται η φωτό αφού δεν έχει μπλε δόντι;η ελλειψη του μπλουτουθ είναι το μοναδικό που με αποτρεπει για την αγορά του

και αυτο μεσω του zune

Αναλόγως τη χρήση. Με αρκετό wifi μιάμιση μέρα. Με αρκετό 3g κάτι λιγότερο. Χωρίς τίποτα από τα δύο ή με ελάχιστη χρήση αυτών, 3-4 μέρες.

ωραια μια χαρα μου φαινεται η μπαταρια του.δηλαδη να προχωρησω στην αγορα του?γιατι οι φανατικοι χρηστες ανδροιντ μου λενε οτι ειναι πεταμενα λεφτα!!κι εγω εχω ανδροιντ δεν εχω ξετρελαθει τα windows μου φαινονται πιο ευκολα!!!