Xorxhs Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 ποσοι απο εσας προκειται να μεταβειτε στο 820? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Στην δευτερη οθονη του lumia 800 κατα λαθος η γυναικα μου εκανε κατι και εμφανιζει το αλφαβητο πανω απο καθε εφαρμογη που αντιστοιχει δηλ Α Αριθμομηχανη Αφυπνησεις και ου το καθεξης.Πως στο διαολο βγαινουν τα γραμματα του αλφαβητου γιατι ειμαι στο τσακ να το ριξω απο τον πεμπτο:mad::mad: Edited September 7, 2012 by Navar Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Aρχισε να αφαιρείς εφαρμογές.Απο κάποιο αριθμό εφαρμογών και μετά,εμφανίζονται αυτόματα τα γράμματα που λες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Aρχισε να αφαιρείς εφαρμογές.Απο κάποιο αριθμό εφαρμογών και μετά,εμφανίζονται αυτόματα τα γράμματα που λεςΕυχαριστω.Αν τις παω στην πρωτη οθονη θα γινει και εκει το ιδιο? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Στην δευτερη οθονη του lumia 800 κατα λαθος η γυναικα μου εκανε κατι και εμφανιζει το αλφαβητο πανω απο καθε εφαρμογη που αντιστοιχει δηλ Α Αριθμομηχανη Αφυπνησεις και ου το καθεξης.Πως στο διαολο βγαινουν τα γραμματα του αλφαβητου γιατι ειμαι στο τσακ να το ριξω απο τον πεμπτο:mad::mad: Είσαι σιγουρος ότι θέλεις να το κάνεις είναι από όσους έχω ρωτήσει ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά στα wp ,βρίσκεις όποια εφαρμογή σε χρόνο dt ,αν πάτησεις πάνω σε ένα γραμμα σου εμφανίζει όπως στις επαφές όλα τα γράμματα και μπορείς να πας κατευθείαν στη εφαρμογή που θέλεις..τώρα βέβαια αν δεν σου αρέσει παω πασο.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Είσαι σιγουρος ότι θέλεις να το κάνεις είναι από όσους έχω ρωτήσει ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά στα wp ,βρίσκεις όποια εφαρμογή σε χρόνο dt ,αν πάτησεις πάνω σε ένα γραμμα σου εμφανίζει όπως στις επαφές όλα τα γράμματα και μπορείς να πας κατευθείαν στη εφαρμογή που θέλεις..τώρα βέβαια αν δεν σου αρέσει παω πασο.. και εμένα μου την εσπαγε τρελα στην αρχη αλλα τελικά ειναι χρήσιμο. εχει τόσααααα αλλα θέματα που αυτό ειναι θετικό..πχ. δεν μπορεις να κανεις copy paste τηλεφωνο απο ενα website..ή το χειρότερο...αν εχεις ανοιξει 20 σελιδες με τον browser και θες να πας τον κλεισεις πρεπει α πατήσεις 20 φορές back και επίσης δεν πάει και μπροστά.. :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) σε σχεση με το 800 και 820 υπαρχει συγκριση? δλδ αξιζει την αναβαθμιση πως το βλεπετε? να το παρω το 800 που το βρισκω 300ε ή να περιμενω το καινουργιο? τι συμβουλευτε οι πιο εμπειροι? Edited September 9, 2012 by Zspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beyond Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 καλησπέρα, έχω το 800 με καμένη πλακέτα (ειχε πεσει υγρο) και η πλακέτα κοστίζει όσο το κινητό καινουριο... υπάρχει περίπτωση να βρώ μεταχειρισμένη ή κάποια άλλη λύση ?? ευχαριστώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Όταν κάποια εφαρμογή είχε update το έβγαζε σαν ενημέρωση στο live tile. Πλέον, ενώ χρειάζεται μια εφαρμογή update δεν το εμφανίζει παρά μόνο αν ξαναβρω την εφαρμογή στο market. Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Διορθώθηκε σήμερα μόνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 σε σχεση με το 800 και 820 υπαρχει συγκριση? δλδ αξιζει την αναβαθμιση πως το βλεπετε? να το παρω το 800 που το βρισκω 300ε ή να περιμενω το καινουργιο? τι συμβουλευτε οι πιο εμπειροι? Κοιτα εξαρτάται τι θες να κάνεις με το κινητο. Αν σου περισσεύουν 200- 300 επιπλέον, αφου θα εχει καλύτερη:shifty: μπαταρία -οθόνη κάμερα και ταχύτητα, ΝΑΙ. Αν εισαι happy με ενα καλό και όμορφο wp, τότε θα σε καλύψει πλήρως και το 800. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εχει κανει καποιος το κινητο του developer phone ωστε να περναει xap ?? Kαι αν ναι πως ?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εχει κανει καποιος το κινητο του developer phone ωστε να περναει xap ?? Kαι αν ναι πως ?? Το εχω εγω απο chevron. ψαξε για WP7 XAP Deployer. Θα βρεις κανονικα οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 και εμένα μου την εσπαγε τρελα στην αρχη αλλα τελικά ειναι χρήσιμο. εχει τόσααααα αλλα θέματα που αυτό ειναι θετικό..πχ. δεν μπορεις να κανεις copy paste τηλεφωνο απο ενα website..ή το χειρότερο...αν εχεις ανοιξει 20 σελιδες με τον browser και θες να πας τον κλεισεις πρεπει α πατήσεις 20 φορές back και επίσης δεν πάει και μπροστά.. :X αυτο με το back...ειναι πολυ σπαστικο οντως...αλλα εγω παταω επιλογες,καρτελες κλεινω την καρτελα κ τελος!!:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Παιδια επειδη μια γνωστη μου σκεφτεται να αγορασει το συγκεκριμενο κινητο σας βγαζει μηπως τυχον προβληματα με το ακουστικο οταν μιλατε στο τηλεφωνο?? Ρωταω γιατι εχω 2 φιλαρακια που ο ενας εχει προβλημα οταν φοραει το handsfree δεν ακουει αυτους που του μιλανε και ο αλλος εχει τρελο προβλημα καθως οταν μιλαει κανονικα στο τηλεφωνο ο συνομιλητης του τον ακουει χαλια λες και βρισκεται μεσα σε τουνελ!! Αντιμετωπιζετε και εσεις μηπως κατι τετοιο ή ειναι οκ το κινητο? Edited September 10, 2012 by costasmarkoglou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Το εχω εγω απο chevron. ψαξε για WP7 XAP Deployer. Θα βρεις κανονικα οδηγιες Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το κανω unlock με παρομοιο τροπο τωρα; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδια επειδη μια γνωστη μου σκεφτεται να αγορασει το συγκεκριμενο κινητο σας βγαζει μηπως τυχον προβληματα με το ακουστικο οταν μιλατε στο τηλεφωνο?? Ρωταω γιατι εχω 2 φιλαρακια που ο ενας εχει προβλημα οταν φοραει το handsfree δεν ακουει αυτους που του μιλανε και ο αλλος εχει τρελο προβλημα καθως οταν μιλαει κανονικα στο τηλεφωνο ο συνομιλητης του τον ακουει χαλια λες και βρισκεται μεσα σε τουνελ!! Αντιμετωπιζετε και εσεις μηπως κατι τετοιο ή ειναι οκ το κινητο? Φιλε μου οσες ημερες το ειχα στην κατοχη μου δεν ειχα πουθενα προβλημα. Πεντακαθαρες συνομιλιες σε οτι αφορα μικροφονα- ακουστικα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 αυτο με το back...ειναι πολυ σπαστικο οντως...αλλα εγω παταω επιλογες,καρτελες κλεινω την καρτελα κ τελος!!:P Τι εννοεις επιλογές καρτέλες ??? που βρίσκεται αυτη η επιλογή ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το κανω unlock με παρομοιο τροπο τωρα; οχι φιλε μου. ακομα και εμεις που το καναμε πλεον αν το συγχρονισουμε με το Zune θα το χασουμε γιατι εδω και λιγο καιρο έχει "ληξει". Ο μόνος τρόπος ειναι να δεις αν εχεις τον ξεκλειδωτο bootloader και να βάλεις custom rom (Που θα έχεις τρομερες δυνατότηες πλεον) Η να πληρωσεις αν δεν κανω λαθος 99 ευρω για να εισαι developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δυο θετικα νεα για τους υπαρχοντες Lumia συσκευες,σχετικα με νεα features που θα ενσωματωθουν στα Windows Phone συν Viber full VOIP features. http://wpnow.net/2012/09/11/new-features-coming-to-existing-lumia-windows-phone-devices/ http://wmpoweruser.com/viber-for-windows-phone-adds-hd-voice-calling-and-group-messaging/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τι εννοεις επιλογές καρτέλες ??? που βρίσκεται αυτη η επιλογή ? Πατάς τις 3 τελίτσες (επιλογές) και επιλέγεις καρτέλες (ή tabs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Πατάς τις 3 τελίτσες (επιλογές) και επιλέγεις καρτέλες (ή tabs). get the f#$k out, δεν το ειχα δει αυτό στις καρτέλες. Έτσι θα επρεπει να ειναι στα background apps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Να σας κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί.Το bluetooth είναι ανοιχτό ? μπορεί να επικοινωνεί με άλλα κινητά ή είναι σαν το Iphone ? Ευχαριστώ Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Να σας κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί.Το bluetooth είναι ανοιχτό ? μπορεί να επικοινωνεί με άλλα κινητά ή είναι σαν το Iphone ? Ευχαριστώ Όχι δεν είναι "ανοιχτό" για ανταλλαγή αρχείων παρά μόνο για σύνδεση με ακουστικά bluetooth. Βέβαια είχε γραφτεί ότι αναμένεται εφαρμογή από την Nokia, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων αλλά δεν γνωρίζω πότε θα είναι διαθέσιμη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αυτό είναι χαρακτηριστικό των wp ? γιατί τότε το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και στο lumia 920. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Αυτό είναι χαρακτηριστικό των wp ? γιατί τότε το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και στο lumia 920. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Αν θες να το πεις "χαρακτηριστικό" πες το, άλλοι θα το πουν έλλειψη, το θέμα είναι ότι ισχύει για όλα τα WP7. Διόρθωσα το μήνυμα μου, γιατί τα WP8 έχουν την δυνατότητα για αποστολή αρχείων. Όπως αναφέρει πιο πάνω ο @rs71. Οπότε το 920 θα στ΄λενει κανονικά αρχεία μέσω ΒΤ. Edited September 13, 2012 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts