Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην δευτερη οθονη του lumia 800 κατα λαθος η γυναικα μου εκανε κατι και εμφανιζει το αλφαβητο πανω απο καθε εφαρμογη που αντιστοιχει δηλ Α Αριθμομηχανη Αφυπνησεις και ου το καθεξης.Πως στο διαολο βγαινουν τα γραμματα του αλφαβητου γιατι ειμαι στο τσακ να το ριξω απο τον πεμπτο:mad::mad: Edited by Navar
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Aρχισε να αφαιρείς εφαρμογές.Απο κάποιο αριθμό εφαρμογών και μετά,εμφανίζονται αυτόματα τα γράμματα που λες

Aρχισε να αφαιρείς εφαρμογές.Απο κάποιο αριθμό εφαρμογών και μετά,εμφανίζονται αυτόματα τα γράμματα που λες
Ευχαριστω.Αν τις παω στην πρωτη οθονη θα γινει και εκει το ιδιο?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Στην δευτερη οθονη του lumia 800 κατα λαθος η γυναικα μου εκανε κατι και εμφανιζει το αλφαβητο πανω απο καθε εφαρμογη που αντιστοιχει δηλ Α Αριθμομηχανη Αφυπνησεις και ου το καθεξης.Πως στο διαολο βγαινουν τα γραμματα του αλφαβητου γιατι ειμαι στο τσακ να το ριξω απο τον πεμπτο:mad::mad:

Είσαι σιγουρος ότι θέλεις να το κάνεις είναι από όσους έχω ρωτήσει ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά στα wp ,βρίσκεις όποια εφαρμογή σε χρόνο dt ,αν πάτησεις πάνω σε ένα γραμμα σου εμφανίζει όπως στις επαφές όλα τα γράμματα και μπορείς να πας κατευθείαν στη εφαρμογή που θέλεις..τώρα βέβαια αν δεν σου αρέσει παω πασο..

Γιώργος

Είσαι σιγουρος ότι θέλεις να το κάνεις είναι από όσους έχω ρωτήσει ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά στα wp ,βρίσκεις όποια εφαρμογή σε χρόνο dt ,αν πάτησεις πάνω σε ένα γραμμα σου εμφανίζει όπως στις επαφές όλα τα γράμματα και μπορείς να πας κατευθείαν στη εφαρμογή που θέλεις..τώρα βέβαια αν δεν σου αρέσει παω πασο..

και εμένα μου την εσπαγε τρελα στην αρχη αλλα τελικά ειναι χρήσιμο. εχει τόσααααα αλλα θέματα που αυτό ειναι θετικό..πχ. δεν μπορεις να κανεις copy paste τηλεφωνο απο ενα website..ή το χειρότερο...αν εχεις ανοιξει 20 σελιδες με τον browser και θες να πας τον κλεισεις πρεπει α πατήσεις 20 φορές back και επίσης δεν πάει και μπροστά.. :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε σχεση με το 800 και 820 υπαρχει συγκριση? δλδ αξιζει την αναβαθμιση πως το βλεπετε?

να το παρω το 800 που το βρισκω 300ε ή να περιμενω το καινουργιο?

τι συμβουλευτε οι πιο εμπειροι?

Edited by Zspanos

καλησπέρα, έχω το 800 με καμένη πλακέτα (ειχε πεσει υγρο) και η πλακέτα κοστίζει όσο το κινητό καινουριο... υπάρχει περίπτωση να βρώ μεταχειρισμένη ή κάποια άλλη λύση ?? ευχαριστώ ...

Όταν κάποια εφαρμογή είχε update το έβγαζε σαν ενημέρωση στο live tile. Πλέον, ενώ χρειάζεται μια εφαρμογή update δεν το εμφανίζει παρά μόνο αν ξαναβρω την εφαρμογή στο market. Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό?

Διορθώθηκε σήμερα μόνο του!

σε σχεση με το 800 και 820 υπαρχει συγκριση? δλδ αξιζει την αναβαθμιση πως το βλεπετε?

να το παρω το 800 που το βρισκω 300ε ή να περιμενω το καινουργιο?

τι συμβουλευτε οι πιο εμπειροι?

Κοιτα εξαρτάται τι θες να κάνεις με το κινητο. Αν σου περισσεύουν 200- 300 επιπλέον, αφου θα εχει καλύτερη:shifty: μπαταρία -οθόνη κάμερα και ταχύτητα, ΝΑΙ.

Αν εισαι happy με ενα καλό και όμορφο wp, τότε θα σε καλύψει πλήρως και το 800.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει κανει καποιος το κινητο του developer phone ωστε να περναει xap ?? Kαι αν ναι πως ??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Εχει κανει καποιος το κινητο του developer phone ωστε να περναει xap ?? Kαι αν ναι πως ??

Το εχω εγω απο chevron. ψαξε για WP7 XAP Deployer. Θα βρεις κανονικα οδηγιες

και εμένα μου την εσπαγε τρελα στην αρχη αλλα τελικά ειναι χρήσιμο. εχει τόσααααα αλλα θέματα που αυτό ειναι θετικό..πχ. δεν μπορεις να κανεις copy paste τηλεφωνο απο ενα website..ή το χειρότερο...αν εχεις ανοιξει 20 σελιδες με τον browser και θες να πας τον κλεισεις πρεπει α πατήσεις 20 φορές back και επίσης δεν πάει και μπροστά.. :X

αυτο με το back...ειναι πολυ σπαστικο οντως...αλλα εγω παταω επιλογες,καρτελες κλεινω την καρτελα κ τελος!!:P

Παιδια επειδη μια γνωστη μου σκεφτεται να αγορασει το συγκεκριμενο κινητο σας βγαζει μηπως τυχον προβληματα με το ακουστικο οταν μιλατε στο τηλεφωνο?? Ρωταω γιατι εχω 2 φιλαρακια που ο ενας εχει προβλημα οταν φοραει το handsfree δεν ακουει αυτους που του μιλανε και ο αλλος εχει τρελο προβλημα καθως οταν μιλαει κανονικα στο τηλεφωνο ο συνομιλητης του τον ακουει χαλια λες και βρισκεται μεσα σε τουνελ!! Αντιμετωπιζετε και εσεις μηπως κατι τετοιο ή ειναι οκ το κινητο? Edited by costasmarkoglou

Το εχω εγω απο chevron. ψαξε για WP7 XAP Deployer. Θα βρεις κανονικα οδηγιες

Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το κανω unlock με παρομοιο τροπο τωρα;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Παιδια επειδη μια γνωστη μου σκεφτεται να αγορασει το συγκεκριμενο κινητο σας βγαζει μηπως τυχον προβληματα με το ακουστικο οταν μιλατε στο τηλεφωνο?? Ρωταω γιατι εχω 2 φιλαρακια που ο ενας εχει προβλημα οταν φοραει το handsfree δεν ακουει αυτους που του μιλανε και ο αλλος εχει τρελο προβλημα καθως οταν μιλαει κανονικα στο τηλεφωνο ο συνομιλητης του τον ακουει χαλια λες και βρισκεται μεσα σε τουνελ!! Αντιμετωπιζετε και εσεις μηπως κατι τετοιο ή ειναι οκ το κινητο?

Φιλε μου οσες ημερες το ειχα στην κατοχη μου δεν ειχα πουθενα προβλημα. Πεντακαθαρες συνομιλιες σε οτι αφορα μικροφονα- ακουστικα.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

αυτο με το back...ειναι πολυ σπαστικο οντως...αλλα εγω παταω επιλογες,καρτελες κλεινω την καρτελα κ τελος!!:P

Τι εννοεις επιλογές καρτέλες ??? που βρίσκεται αυτη η επιλογή ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το κανω unlock με παρομοιο τροπο τωρα;

οχι φιλε μου. ακομα και εμεις που το καναμε πλεον αν το συγχρονισουμε με το Zune θα το χασουμε γιατι εδω και λιγο καιρο έχει "ληξει". Ο μόνος τρόπος ειναι να δεις αν εχεις τον ξεκλειδωτο bootloader και να βάλεις custom rom (Που θα έχεις τρομερες δυνατότηες πλεον) Η να πληρωσεις αν δεν κανω λαθος 99 ευρω για να εισαι developer

Δυο θετικα νεα για τους υπαρχοντες Lumia συσκευες,σχετικα με νεα features που θα ενσωματωθουν στα Windows Phone συν Viber full VOIP features.

http://wpnow.net/2012/09/11/new-features-coming-to-existing-lumia-windows-phone-devices/

http://wmpoweruser.com/viber-for-windows-phone-adds-hd-voice-calling-and-group-messaging/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τι εννοεις επιλογές καρτέλες ??? που βρίσκεται αυτη η επιλογή ?

Πατάς τις 3 τελίτσες (επιλογές) και επιλέγεις καρτέλες (ή tabs).

Πατάς τις 3 τελίτσες (επιλογές) και επιλέγεις καρτέλες (ή tabs).

get the f#$k out, δεν το ειχα δει αυτό στις καρτέλες. Έτσι θα επρεπει να ειναι στα background apps.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σας κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί.Το bluetooth είναι ανοιχτό ? μπορεί να επικοινωνεί με άλλα κινητά ή είναι σαν το Iphone ?

Ευχαριστώ

N9 Best phone ever

Να σας κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί.Το bluetooth είναι ανοιχτό ? μπορεί να επικοινωνεί με άλλα κινητά ή είναι σαν το Iphone ?

Ευχαριστώ

Όχι δεν είναι "ανοιχτό" για ανταλλαγή αρχείων παρά μόνο για σύνδεση με ακουστικά bluetooth. Βέβαια είχε γραφτεί ότι αναμένεται εφαρμογή από την Nokia, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων αλλά δεν γνωρίζω πότε θα είναι διαθέσιμη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτό είναι χαρακτηριστικό των wp ? γιατί τότε το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και στο lumia 920.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

N9 Best phone ever

Αυτό είναι χαρακτηριστικό των wp ? γιατί τότε το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και στο lumia 920.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Αν θες να το πεις "χαρακτηριστικό" πες το, άλλοι θα το πουν έλλειψη, το θέμα είναι ότι ισχύει για όλα τα WP7.

Διόρθωσα το μήνυμα μου, γιατί τα WP8 έχουν την δυνατότητα για αποστολή αρχείων. Όπως αναφέρει πιο πάνω ο @rs71. Οπότε το 920 θα στ΄λενει κανονικά αρχεία μέσω ΒΤ.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4