Tzhmakos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εβγαλα σημερα το κινητο απο την θηκη και απο πισω ειδα το case με κατι σημαδακια, υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για αυτα; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Θα ηθελα να βγαλω εντελως το pin να ανοιγει το τηλ χωρις να ζηταει το pin.Γινεται και πως???? μπαινεις ρυθμησεις-->ασφαλεια-->ΠΙΝ off κι εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι χρησιμοποιεί κανένας καποια καλή μαρκα Bluetooth και φθηνό για το λουμια ; και αν λέει καλύτερα από hands free ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumprakis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Χθες το πρωί καθώς περπατούσα μου γλίστρησε η συσκευη από τα χέρια (μιλούσα με hands free). Έπεσε στην άσφαλτο με την οθόνη και σύρθηκε στο δρόμο για 5-10 μέτρα περίπου. Μέχρι να το πιάσω, κόντεψαν να με πιάσουν τα κλάμματα (2 μήνες το έχω). Μάγκες, ούτε γρατσουνιά δεν έπαθε. Απολύτως τίποτα. Χάζεψα. Έβλεπα κάτι βιντεάκια στο youtube που πετούσαν κέρματα και κλειδιά πάνω στην οθόνη αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα με τίποτα. Χαλάλι μέχρι και το τελευταίο cent που ξόδεψα Κάποιοι άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εσύ! Το δικό μου έπεσε από μικρό ύψος (40-50 εκατοστά) κι η Gorilla Glass οθόνη έγινε κομμάτια! Η συσκευή δουλεύει κανονικά αλλά είναι δύσκολο να διακρίνεις πίσω από τις ρωγμές (παρεπιπτόντως, έχω δει κι ένα iPhone στην ίδια κατάσταση). Έψαξα στο φόρουμ, αλλά δε βρήκα κανέναν άλλο παθόντα. Τι κάνουμε σ' αυτές τις περιπτώσεις; το στέλνουμε στο Nokia Care; παίρνουμε οθόνη-digitizer (80-90 ευρώ στο ebay) και το αλλάζουμε μόνοι μας; ή το πετάμε στα σκουπίδια και παίρνουμε ένα φτηνό android; Περιμένω από το Nokia Care να μου πει τιμή, αν ακούσω πάνω απο 120-130 ευρώ θα προβληματιστώ πολύ έντονα Κάπως έτσι, αλλά με περισσότερες ρωγμές: http://img2.uploadhouse.com/fileuploads/16478/16478482-holder-4f12aa5874e01f5abfb169cad82422fe.jpg edit: 190 ευρώ Edited August 14, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση υπερβολικού μεγέθους φωτογραφίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2915 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ευχαριστω το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ερώτηση! Υποθέτουμε ότι μιλάμε στο τηλεφωνο και θέλουμε να σημειώσουμε ένα τηλεφωνο στο lumia. Πως το κάνουμε; έχετε εσεις κάποιο τρόπο; στα υπόλοιπα nokia οποίο νούμερα πληκτρολογουσες κατά τη διάρκεια κλήσης έμενε. Στο .800; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ξερεις κανεις τι ρυθμισεις βαζω στο apn για να ενεργοποιησω το ιντερνετ ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Υπάρχει εφαρμογή στο μάρκετ με όνομα ρυθμίσεις δικτύου την κατεβάζεις την τρέχεις και σου περνάει τις ρυθμίσεις αυτόματα μετά είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 για mms σε cosmote τι ρυθμισεις υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 ενταξει το εφτιαξα αυτο αλλα εχω αλλο προβλημα.. τι προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να βαλω φωτος στο κινητο μου απο τον υπολογιστη ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 με το zune Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Εγώ έχω wind μετά την αναβάθμιση σε tango η εφαρμογή ρυθμίσεις δικτύου δεν λειτουργεί και δεν ξέρω τι να κάνω, έχω 3g αλλά όχι mms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 με το zune Ναι το κατεβασα το zune αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα.. που παω για να πατησω μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη προς το κινητο ? αυτο μονο του μου εβαλες τις φωτος απο το κινητο στον υπολογιστη.. το αντιθετο πως γινεται ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ξέρει κανείς γιατί μερικές φορές αρνείται να ανοίξει το κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 ειναι λιγο περιεργο προγραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumprakis Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ναι το κατεβασα το zune αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα.. που παω για να πατησω μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη προς το κινητο ? αυτο μονο του μου εβαλες τις φωτος απο το κινητο στον υπολογιστη.. το αντιθετο πως γινεται ? Αν δε βρίσκονται ήδη εκεί, μεταφέρεις τις φωτογραφίες στους φακέλους που βλέπει το Zune. Μέσα από το πρόγραμμα, πας στη σελίδα "συλλογή", βρίσκεις τις φωτογραφίες που θες να μεταφέρεις, τις επιλέγεις και τις σέρνεις (drag and drop) κάτω αριστερά, πάνω στο μαύρο εικονίδιο που δείχνει ένα κινητό τηλέφωνο lumia. Το ίδιο κάνεις και για μουσική και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Αν δε βρίσκονται ήδη εκεί, μεταφέρεις τις φωτογραφίες στους φακέλους που βλέπει το Zune. Μέσα από το πρόγραμμα, πας στη σελίδα "συλλογή", βρίσκεις τις φωτογραφίες που θες να μεταφέρεις, τις επιλέγεις και τις σέρνεις (drag and drop) κάτω αριστερά, πάνω στο μαύρο εικονίδιο που δείχνει ένα κινητό τηλέφωνο lumia. Το ίδιο κάνεις και για μουσική και βίντεο. Οκ αδερφε ευχαριστω πολυ.. υπαρχει καποια επιλογη για να εχω διαφορα προφιλ οπως π.χ αθορυβο, δυνατο, διακριτικο κλπ ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnerman Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλημέρα, γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε mp3 για ringtones? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλημέρα, γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε mp3 για ringtones? Ορίστε: http://www.coolpctips.com/2012/05/how-to-add-a-custom-mp3-ringtone-in-windows-mobile-7-5-nokia-lumia/ Εμένα μου δούλεψε κανονικά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 σαν gps συσκευη τις εντυπώσεις εχετε? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείτε? Να υποθεσω οτι δεν υπαρχουν περιορισμοί σε χρηση προγραμμάτων (ρωτω γιατι προερχομαι απο android ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noukic21 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο application το οποίο να σου προσφέρει περισσότερα χρώματα για τα live tiles της συσκευής? Επίσης, παίζει τίποτα με themes για το 800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο application το οποίο να σου προσφέρει περισσότερα χρώματα για τα live tiles της συσκευής? Επίσης, παίζει τίποτα με themes για το 800? No and No. σαν gps συσκευη τις εντυπώσεις εχετε? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείτε? Να υποθεσω οτι δεν υπαρχουν περιορισμοί σε χρηση προγραμμάτων (ρωτω γιατι προερχομαι απο android ) Της Νοκια, το Nokia Drive, μια χαρα είναι. η ελλειψη που εχει ειναι οτι δεν μπορεις να ορίσεις διαφορετικη διαδρομη απο την προτεινόμενη. αλλα free και κανεις download οποια χώρα θες. για το 2ο...δεν εισαι πλεον στο android... Edited September 4, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 εψαχνα screen protector και πηρα της cellydesign...οταν πηγα να τα βαλω στο κινητο,διαπιστωσα οτι δεν καλυπταν ολη την οθονη του κινητου....εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο?? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 ξαρει καποιος πως γινεται να αποθηκευσω τις επαφες απο το τηλ στην καρτα sim ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 ξαρει καποιος πως γινεται να αποθηκευσω τις επαφες απο το τηλ στην καρτα sim ??? Δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα δεν μπορεις. Αυτο που μπορεις να κανεις νομιζω..ειναι απο το app μεταφορα επαφών να τις περασεις σε αλλο κινητο... επισης μπορεις να πας σε ενα γερμανό.. η @#$@#% nokia παει σιγα σιγα να τους υποχρεώσει ολους να εχουν τα παντα μονο στο cloud. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts