Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβγαλα σημερα το κινητο απο την θηκη και απο πισω ειδα το case με κατι σημαδακια, υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για αυτα;
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ηθελα να βγαλω εντελως το pin να ανοιγει το τηλ χωρις να ζηταει το pin.Γινεται και πως????

μπαινεις ρυθμησεις-->ασφαλεια-->ΠΙΝ off κι εισαι ετοιμος

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι χρησιμοποιεί κανένας καποια καλή μαρκα Bluetooth και φθηνό για το λουμια ; και αν λέει καλύτερα από hands free ευχαριστώ

Χθες το πρωί καθώς περπατούσα μου γλίστρησε η συσκευη από τα χέρια (μιλούσα με hands free). Έπεσε στην άσφαλτο με την οθόνη και σύρθηκε στο δρόμο για 5-10 μέτρα περίπου. Μέχρι να το πιάσω, κόντεψαν να με πιάσουν τα κλάμματα (2 μήνες το έχω). Μάγκες, ούτε γρατσουνιά δεν έπαθε. Απολύτως τίποτα. Χάζεψα. Έβλεπα κάτι βιντεάκια στο youtube που πετούσαν κέρματα και κλειδιά πάνω στην οθόνη αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα με τίποτα. Χαλάλι μέχρι και το τελευταίο cent που ξόδεψα

Κάποιοι άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εσύ! Το δικό μου έπεσε από μικρό ύψος (40-50 εκατοστά) κι η Gorilla Glass οθόνη έγινε κομμάτια! Η συσκευή δουλεύει κανονικά αλλά είναι δύσκολο να διακρίνεις πίσω από τις ρωγμές (παρεπιπτόντως, έχω δει κι ένα iPhone στην ίδια κατάσταση). Έψαξα στο φόρουμ, αλλά δε βρήκα κανέναν άλλο παθόντα.

Τι κάνουμε σ' αυτές τις περιπτώσεις; το στέλνουμε στο Nokia Care; παίρνουμε οθόνη-digitizer (80-90 ευρώ στο ebay) και το αλλάζουμε μόνοι μας; ή το πετάμε στα σκουπίδια και παίρνουμε ένα φτηνό android; Περιμένω από το Nokia Care να μου πει τιμή, αν ακούσω πάνω απο 120-130 ευρώ θα προβληματιστώ πολύ έντονα

Κάπως έτσι, αλλά με περισσότερες ρωγμές:

http://img2.uploadhouse.com/fileuploads/16478/16478482-holder-4f12aa5874e01f5abfb169cad82422fe.jpg

edit: 190 ευρώ

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση υπερβολικού μεγέθους φωτογραφίας

Ερώτηση! Υποθέτουμε ότι μιλάμε στο τηλεφωνο και θέλουμε να σημειώσουμε ένα τηλεφωνο στο lumia. Πως το κάνουμε; έχετε εσεις κάποιο τρόπο; στα υπόλοιπα nokia οποίο νούμερα πληκτρολογουσες κατά τη διάρκεια κλήσης έμενε. Στο .800;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερεις κανεις τι ρυθμισεις βαζω στο apn για να ενεργοποιησω το ιντερνετ ?

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Υπάρχει εφαρμογή στο μάρκετ με όνομα ρυθμίσεις δικτύου την κατεβάζεις την τρέχεις και σου περνάει τις ρυθμίσεις αυτόματα μετά είσαι έτοιμος

ενταξει το εφτιαξα αυτο αλλα εχω αλλο προβλημα.. τι προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να βαλω φωτος στο κινητο μου απο τον υπολογιστη ?

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Εγώ έχω wind μετά την αναβάθμιση σε tango η εφαρμογή ρυθμίσεις δικτύου δεν λειτουργεί και δεν ξέρω τι να κάνω, έχω 3g αλλά όχι mms...

με το zune

Ναι το κατεβασα το zune αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα.. που παω για να πατησω μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη προς το κινητο ? αυτο μονο του μου εβαλες τις φωτος απο το κινητο στον υπολογιστη.. το αντιθετο πως γινεται ?

Γιώργος

Ναι το κατεβασα το zune αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα.. που παω για να πατησω μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη προς το κινητο ? αυτο μονο του μου εβαλες τις φωτος απο το κινητο στον υπολογιστη.. το αντιθετο πως γινεται ?

Αν δε βρίσκονται ήδη εκεί, μεταφέρεις τις φωτογραφίες στους φακέλους που βλέπει το Zune. Μέσα από το πρόγραμμα, πας στη σελίδα "συλλογή", βρίσκεις τις φωτογραφίες που θες να μεταφέρεις, τις επιλέγεις και τις σέρνεις (drag and drop) κάτω αριστερά, πάνω στο μαύρο εικονίδιο που δείχνει ένα κινητό τηλέφωνο lumia. Το ίδιο κάνεις και για μουσική και βίντεο.

Αν δε βρίσκονται ήδη εκεί, μεταφέρεις τις φωτογραφίες στους φακέλους που βλέπει το Zune. Μέσα από το πρόγραμμα, πας στη σελίδα "συλλογή", βρίσκεις τις φωτογραφίες που θες να μεταφέρεις, τις επιλέγεις και τις σέρνεις (drag and drop) κάτω αριστερά, πάνω στο μαύρο εικονίδιο που δείχνει ένα κινητό τηλέφωνο lumia. Το ίδιο κάνεις και για μουσική και βίντεο.

Οκ αδερφε ευχαριστω πολυ..

υπαρχει καποια επιλογη για να εχω διαφορα προφιλ οπως π.χ αθορυβο, δυνατο, διακριτικο κλπ ?

Γιώργος

• 2 weeks later...
Καλημέρα, γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε mp3 για ringtones?

Ορίστε: http://www.coolpctips.com/2012/05/how-to-add-a-custom-mp3-ringtone-in-windows-mobile-7-5-nokia-lumia/

Εμένα μου δούλεψε κανονικά...;)

σαν gps συσκευη τις εντυπώσεις εχετε? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείτε? Να υποθεσω οτι δεν υπαρχουν περιορισμοί σε χρηση προγραμμάτων (ρωτω γιατι προερχομαι απο android )

Καλησπέρα παιδιά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο application το οποίο να σου προσφέρει περισσότερα χρώματα για τα live tiles της συσκευής? Επίσης, παίζει τίποτα με themes για το 800?

Καλησπέρα παιδιά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο application το οποίο να σου προσφέρει περισσότερα χρώματα για τα live tiles της συσκευής? Επίσης, παίζει τίποτα με themes για το 800?

No and No.

σαν gps συσκευη τις εντυπώσεις εχετε? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείτε? Να υποθεσω οτι δεν υπαρχουν περιορισμοί σε χρηση προγραμμάτων (ρωτω γιατι προερχομαι απο android )

Της Νοκια, το Nokia Drive, μια χαρα είναι. η ελλειψη που εχει ειναι οτι δεν μπορεις να ορίσεις διαφορετικη διαδρομη απο την προτεινόμενη. αλλα free και κανεις download οποια χώρα θες. για το 2ο...δεν εισαι πλεον στο android...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση
[sIGPIC][/sIGPIC]

εψαχνα screen protector και πηρα της cellydesign...οταν πηγα να τα βαλω στο κινητο,διαπιστωσα οτι δεν καλυπταν ολη την οθονη του κινητου....εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο??
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

ξαρει καποιος πως γινεται να αποθηκευσω τις επαφες απο το τηλ στην καρτα sim ???

Δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα δεν μπορεις. Αυτο που μπορεις να κανεις νομιζω..ειναι απο το app μεταφορα επαφών να τις περασεις σε αλλο κινητο... επισης μπορεις να πας σε ενα γερμανό..

η @#$@#% nokia παει σιγα σιγα να τους υποχρεώσει ολους να εχουν τα παντα μονο στο cloud.

[sIGPIC][/sIGPIC]