b16b Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Πολυ απλα μου αρέσει σαν σουλουπι συσκευής,χρώμα,ποιότητα.σαν λειτουργικό όχι οτι με τρελαίνει.αν με το jb τωρα βελτιώνεται κάτι?ακομα καλυτερα. Το arc s έχουν ακόμα και το δουλεύω σαν δεύτερο,και το one s που περιμένω την Τρίτη κι ευελπιστω οτι θα αξίζει. Η αλήθεια ειναι οτι του έδωσα περισσοτερη σημασία σε σχέση με την πρώτη φορα,καλουτσικο χωρις να σε κανει να κολλας όμως,τουλάχιστον εμένα. Το jailbreak παιδια πως θα το περάσουμε και τι κερδίζουμε?τι παραμετροποιησεις σηκώνει thanks.. Αν και δεν μου είπες τι σου λείπει από τα αλλά.. Απλά ότι δεν σε τρέλανε.. Πως και διάλεξες το s από το x αν και ο s4 φοβερός.. Με Interpol unlock θα μπορείς να βάζεις custom εφαρμογές η και ρομ που αλαζουν πράγματα πιο βαθιά στο OS ακομα και bt transfer Φακέλους στα tiles κλπ Αλλά δεν είναι για όλα ακομα και μπορεί και να μπρικαρεις.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το Lumia 800 και μόνο. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα όπου γίνεται γενικότερη συζήτηση περί λειτουργικού. Οι off topic συζητήσεις αφαιρέθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Χρόνια πολλά έχω να πω ότι κάνουμε χρήση ενός λειτουργικού γρήγορου να θυμίσω ότι το android χρειάστηκε διπυρηνο για να φθάσει σε ταχύτητα το IOS επίσης ανοίγω 3 βαρβατες εφαρμογές ούτε λαγκαρει ούτε υπερθερμαίνεται είναι το μόνο με αληθινό task manager έχει από τις καλύτερες αυτονομιες το smoothness αξεπέραστο restart δεν ξέρω τι σημαίνει αν δεν εχεις αυτά τι να τις κανω τις εφαρμογές οι εφαρμογές θα έρθουν με τον καιρο στα βασικα και ουσιαστικά ειναι πολύ μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα... σκεφτομαι να αγορασω το κινητο και εχω καποιες αποριες; υπαρχουν καποιοι περιορισμοι σε οτι εχει να κανει με ηχο κλησης και bluetooth;; η καμερα του λεει; κατι ιδιαιτερο που πρεπει ναμου επισημανετε σαν χρηστης symbian που ειμαι... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα... σκεφτομαι να αγορασω το κινητο και εχω καποιες αποριες; υπαρχουν καποιοι περιορισμοι σε οτι εχει να κανει με ηχο κλησης και bluetooth;; η καμερα του λεει; κατι ιδιαιτερο που πρεπει ναμου επισημανετε σαν χρηστης symbian που ειμαι... με Bluetooth αν το χρειάζεσαι θα εχεις θέμα δεν έχει λένε ότι κάνουν προσπάθειες να το ξεκλειδωσουν ήχο κλήσης έχει πρόγραμμα που βάζεις ότι θές από YouTube το κοβεις όπου θές και έχει διάρκεια 40 δεύτερα η κάμερα καλή δεν ειναι κ ν8 που είχαμε καλομαθει αλλά πιστεύω ότι ειναι σαν όλες τις 8αρες του ανταγωνισμού περίμενα καλύτερα από νοκια κάμερα γενικά από παραμετροποίηση δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα μόνο εικονα στην οθόνη ξεκλειδωματος και το χρώμα στα τετράγωνα αν αγοράζεις υπαρχει εφαρμογή που βάζεις ότι εικόνα θές στα τετράγωνα τωρα ότι θεωρείς για σένα απαραίτητο να έχει μια συσκευή ρωτά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Δουλευει στο τελευταιο f/w το root? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 με Bluetooth αν το χρειάζεσαι θα εχεις θέμα δεν έχει λένε ότι κάνουν προσπάθειες να το ξεκλειδωσουν ήχο κλήσης έχει πρόγραμμα που βάζεις ότι θές από YouTube το κοβεις όπου θές και έχει διάρκεια 40 δεύτερα η κάμερα καλή δεν ειναι κ ν8 που είχαμε καλομαθει αλλά πιστεύω ότι ειναι σαν όλες τις 8αρες του ανταγωνισμού περίμενα καλύτερα από νοκια κάμερα γενικά από παραμετροποίηση δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα μόνο εικονα στην οθόνη ξεκλειδωματος και το χρώμα στα τετράγωνα αν αγοράζεις υπαρχει εφαρμογή που βάζεις ότι εικόνα θές στα τετράγωνα τωρα ότι θεωρείς για σένα απαραίτητο να έχει μια συσκευή ρωτά μας με το bluetooth τι παιζει;;;θα μπορω να χρησιμοποιω τα nokia bh 111 που χρησιμοποιω στο ν8 μου;με την παραμετροποιηση πανω κατω το ξερω,γιατι εχω παιξει λιγο με ενα οπτιμους 7 ενος φιλου μου...και μου αρεσε πολυ,και ειδικα η ταχητητα που εχει το λογισμικο Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 με το bluetooth τι παιζει;;;θα μπορω να χρησιμοποιω τα nokia bh 111 που χρησιμοποιω στο ν8 μου;με την παραμετροποιηση πανω κατω το ξερω,γιατι εχω παιξει λιγο με ενα οπτιμους 7 ενος φιλου μου...και μου αρεσε πολυ,και ειδικα η ταχητητα που εχει το λογισμικο Λογικά με ακουστικά BT δεν θα έχεις πρόβλημα. Μέχρι τώρα το BT το έχω χρησιμοποιήσει για μεταφορά επαφών από άλλο Nokia κινητό και για σύνδεση με car kit. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να ανταλλάξεις αρχεία μέσω BT. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 οκ.....και αλλες 2 αποριες... υπαρχει swype? γιατι με εχει βολεψει παρα πολυ... υποστηριζει nfc ? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 οκ.....και αλλες 2 αποριες... υπαρχει swype? γιατι με εχει βολεψει παρα πολυ... υποστηριζει nfc ? NFC μόνο το Lumia 610 swype ακόμη δεν έχει έρθει, αλλά δοκίμασε λίγο το autocorrection των WP7. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 με το bluetooth τι παιζει;;;θα μπορω να χρησιμοποιω τα nokia bh 111 που χρησιμοποιω στο ν8 μου;με την παραμετροποιηση πανω κατω το ξερω,γιατι εχω παιξει λιγο με ενα οπτιμους 7 ενος φιλου μου...και μου αρεσε πολυ,και ειδικα η ταχητητα που εχει το λογισμικο Όλα κομπλέ. Αγόρασα το BH 111 και όλα δουλεύουν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 NFC μόνο το Lumia 610 swype ακόμη δεν έχει έρθει, αλλά δοκίμασε λίγο το autocorrection των WP7. οκ....απλως εχω συνηθισει το swype και πλεον γραφω πολυ γρηγορα με αυτο.... Όλα κομπλέ. Αγόρασα το BH 111 και όλα δουλεύουν άψογα. πολυ θετικο αυτο :) Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoV Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά Καλησπέρα Αγόρασα ένα lumia 800 και ήταν vodafone έκανα την διαδικασία με το debranding αλλά ακόμα δεν μου αναγνωρίζει τη sim Καμία βοήθεια ??? Ευχαριστώ Πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά, υπάρχει εφαρμογή για υπενθυμίσεις και κάποια για σημειώσεις; Επίσης, υπάρχει το dropbox; Δεν το βρήκα στο market και το χρησιμοποιώ στα android/ios tablets/κινητά μου... Γενικά, βλέπω ελλείψεις στο software, αλλά εγώ το πήρα μόνο λόγω εμφάνισης, ποιότητας κατασκευής και smoothness των windows. Θα το έχω όμως ως τρίτο πίσω από τα iPhone 4s και HTC One X. Δεν μπορεί να με καλύψει ως πρώτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά, υπάρχει εφαρμογή για υπενθυμίσεις και κάποια για σημειώσεις; Επίσης, υπάρχει το dropbox; Δεν το βρήκα στο market και το χρησιμοποιώ στα android/ios tablets/κινητά μου... Γενικά, βλέπω ελλείψεις στο software, αλλά εγώ το πήρα μόνο λόγω εμφάνισης, ποιότητας κατασκευής και smoothness των windows. Θα το έχω όμως ως τρίτο πίσω από τα iPhone 4s και HTC One X. Δεν μπορεί να με καλύψει ως πρώτο. Υπενθυμησεις υπαρχει το ημερολογιο, σημειωσεις το notes, το dropbox υπαρχει http://www.wpcentral.com/unofficial-dropbox-app-windows-phone-now-allows-automatic-camera-uploads Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά Καλησπέρα Αγόρασα ένα lumia 800 και ήταν vodafone έκανα την διαδικασία με το debranding αλλά ακόμα δεν μου αναγνωρίζει τη sim Καμία βοήθεια ??? Ευχαριστώ Πολύτι εννοείς ακομα δεν στην αναγνωρίζει,πριν το Debranding δεν στην αναγνώριζε; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoV Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Όχι δεν την αναγνώριζε Flashαρα την 059Ν117 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Από που το χες πάρει από ότι καταλαβαίνω είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο σου; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoV Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Από που το χες πάρει από ότι καταλαβαίνω είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο σου; Καλημέρα απο το open365 το αγόρασα πως μπορώ να δω αν είναι κλειδωμένο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά, το wifi tethering πως το ενεργοποιούμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χριστός Ανέστη, Καλημέρα, μόλις αναβάθμισα το κινητο στην τελευταια εκδοση 12070, και εκανα reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις, εντάξει με ενημέρωσε οτι θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογες που έχω, αλλά χάθηκαν και όλες μου οι επαφές! Πως τις επαναφέρω? Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Ευχαριστώ, Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χριστός Ανέστη, Καλημέρα, μόλις αναβάθμισα το κινητο στην τελευταια εκδοση 12070, και εκανα reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις, εντάξει με ενημέρωσε οτι θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογες που έχω, αλλά χάθηκαν και όλες μου οι επαφές! Πως τις επαναφέρω? Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Ευχαριστώ, Δημήτρης Δοκιμασε να συνδεσεις το hotmail/live λογαριασμο που ειχες βαλει στην αρχη. Λογικα θα ειναι ανεβασμενες εκει Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά, το wifi tethering πως το ενεργοποιούμε; Δεν υπαρχει ακομα αυτη η δυνατοτητα. Ωσονουπω ομως ερχεται μεχρι το τελος Μαιου απο οτι εχει γραφτει σε ξενα φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloak Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Γεια σας. κατοχος και γω του lumia 800. θα ηθελα την βοηθεια σας για να το κανω debrand. εχω προσπαθησει παρα πολυ ακολουθωντας τις οδηγιες του γνωστου video αλλα δεν τα εχω καταφερει. δεν ξερω τι λαθος κανω η αν υπαρχει καποιο προβλημα. το nokia care suite v5 δεν το βλεπει καθολου...... Γραφει στις πληροφοριες το κινητο : παροχος: vodafone SW variant ID203 v.02 Χρησιμοποιω cosmote. επισης εχω την εκδοση 11501 και δεν με ενημερωνει για την καινουργια Οποιος μπορει ας με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 καλησπερα, μολις το πηρε η γυναικα του αδερφου μου. το κινητο ομως εχει micro sim. πως θα μεταφερει τις επαφες απο ενα νοκια Ν76 που εχει στο lumia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts