Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα πριν επισκεφτω νοκια σερβις.χθες κανοντας μια κληση κολησε εκλεισε και ενω ηταν πληρως φορτισμενο δεν ανοιξε ποτε απο εκεινη τη στιγμη το εβαλα στο φορτιστη στον υπολογιστη τζιφος....ειναι γαλλικο μπλε αν βοηθαει σε κατι....καποια ιδεα καποιος με παρομοιο θεμα ...προβλημα....ευχαριστω προκαταβολικα!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα πριν επισκεφτω νοκια σερβις.χθες κανοντας μια κληση κολησε εκλεισε και ενω ηταν πληρως φορτισμενο δεν ανοιξε ποτε απο εκεινη τη στιγμη το εβαλα στο φορτιστη στον υπολογιστη τζιφος....ειναι γαλλικο μπλε αν βοηθαει σε κατι....καποια ιδεα καποιος με παρομοιο θεμα ...προβλημα....ευχαριστω προκαταβολικα!

το κανει αυτο καμια φορα ειναι bug του λειτουργικου.

εχεις δοκιμασει τουσ συνδυασμους πληκτρων gia soft hard reset??

edit

οριστε το λινκ http://www.ukmobilereview.com/manufacturers/m-nokia/reset-nokia-lumia-800/

μπορει να μην πιασει με την πρωτη.κανε σωστα τους συνδυασμους δλδ ποτε θα αφησεις το καθε κουμπι κτλ.

εχω δοκιμασει και τα 2 και πιανουν και soft kai hard.

Edited by Chef_George_

το κανει αυτο καμια φορα ειναι bug του λειτουργικου.

εχεις δοκιμασει τουσ συνδυασμους πληκτρων gia soft hard reset??

edit

οριστε το λινκ http://www.ukmobilereview.com/manufacturers/m-nokia/reset-nokia-lumia-800/

μπορει να μην πιασει με την πρωτη.κανε σωστα τους συνδυασμους δλδ ποτε θα αφησεις το καθε κουμπι κτλ.

εχω δοκιμασει και τα 2 και πιανουν και soft kai hard.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση θα το παλεψω και θα ενημερωσω!

γιωργο ευχαριστω μολις αναστηθηκε μετα απο καμια 12αρια προσπαθειες με soft reset.Νασαι καλα για τη βοηθεια σου!

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

γιωργο ευχαριστω μολις αναστηθηκε μετα απο καμια 12αρια προσπαθειες με soft reset.Νασαι καλα για τη βοηθεια σου!

τπτ

γι αυτο στοπα. ημουν σιγουρος οτι θα ανοιγε !!!

Ερωτήσεις πριν την αγορά...

1. Kανενα νεώτερο με το BT είχαμε; Θα βρεθεί τρόπος ανταλλαγής αρχείων;

2. Flash player είπαμε, δεν υποστηρίζει. Δηλαδή αν μπει κάποιος στην σελίδα του Σκαι (http://www.skai.gr/player/tvlive) η τις ΕΡΤ, (http://www.ert.gr/webtv/index.php) δεν βλέπει ροή.. As το δοκιμάσει κάποιος..

3. Ειναι αλήθεια οτι μπορείς να ανοίξεις max μόνο 3 εφαρμογές ταυτόχρονα;

4. Διαπιστώνω οτι πολλές γνωστές εφαρμογές, δεν υπάρχουν για τα WP7, πχ το αγαπημένο μου από το Symbian Nimbuzz..

Έχω την εντυπώσει, οτι από θέμα εφαρμογών, το symbian είναι πιο πλούσιο. Δεν θα πω για το android των 150€ που πήρα για τον μικρό μου γιο, και δεν προλαβαίνει να το κρατήσει στα χέρια του. Tι να πω.. Τα κάνει όλα, αλλά το λειτουργικό του, μου φαίνεται κουραστικό...

Edited by fikast

2. Flash player είπαμε, δεν υποστηρίζει. Δηλαδή αν μπει κάποιος στην σελίδα του Σκαι (http://www.skai.gr/player/tvlive) η τις ΕΡΤ, (http://www.ert.gr/webtv/index.php) δεν βλέπει ροή.. As το δοκιμάσει κάποιος..

4. Διαπιστώνω οτι πολλές γνωστές εφαρμογές, δεν υπάρχουν για τα WP7, πχ το αγαπημένο μου από το Symbian Nimbuzz..

Έχω την εντυπώσει, οτι από θέμα εφαρμογών, το symbian είναι πιο πλούσιο. Δεν θα πω για το android των 150€ που πήρα για τον μικρό μου γιο, και δεν προλαβαίνει να το κρατήσει στα χέρια του. Tι να πω.. Τα κάνει όλα, αλλά το λειτουργικό του, μου φαίνεται κουραστικό...

1. Καλύτερα να μη περιμένεις γι' αυτό, είναι κάπως απίθανο. Αν προχωρήσει το development στα wp7, μπορεί, αλλά εφόσον ούτε αυτά που έχουν fullunlock δεν μπόρεσαν, χλωμό. Για επίσημα δε το συζητώ καν.

2. Δεν υποστηρίζεται flash και ούτε πρόκειται.

3. 5 ταυτόχρονα, όχι 3. Το sync των social networks και emails και επαφές, τηλέφωνο κτλ δεν μετράνε.

4. Δώσε λίγο ακόμα χρόνο, βγαίνουν σιγά σιγά.

νομίζω στα wp8 το by θα είναι ανοιχτό αλλά αυτό τέλος του ετους

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ενημέρωση:

Διαγράφηκαν ποστ.Εδώ βρισκόμαστε για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα για την συγκεκριμένη συσκευή.Δεκτές φυσικά οι όποιες απόψεις-εμπειρίες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν είτε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει το Nokia Lumia 800 είτε κάποιον που είναι ήδη κάτοχος και έχει κάποια απορία-πρόβλημα.Μηνύματα που περιέχουν προσβλητικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς δεν γίνονται δεκτά,απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ. και θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση.

Παρακαλώ πολύ παραμείνετε στο θέμα μας ήρεμα και πολιτισμένα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ξερει μηπως κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω τη δονηση οταν παταω τα πληκτρα αφης? Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποια τετοια επιλογη. Αυτη η επιλογη υπαρχει και σε κινητα των 100ε και ολοκληρη microsoft δεν εχει βαλει αυτη την επιλογη?!!

Γιώργος

S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Πραγματικα καθε λειτουργικο και καθε συσκευη εχει καποια χαζα τρωτα σημεια που θα ηταν πολύ ευκολο απλα να μην υπηρχαν...

Γιώργος

To Nimbuzz τι εφαρμογη ειναι φιλε μου;

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Παιδιά πως καταφέρατε να ενεργοποιήσετε την gift card από t-mobile;

στέλνω με sms την εντολή και μου λέει να το κάνω από Γερμανία.

Είναι κανείς που μένει Γερμανία να μου την ενεργοποιήσει; :)

Παιδιά πως καταφέρατε να ενεργοποιήσετε την gift card από t-mobile;

στέλνω με sms την εντολή και μου λέει να το κάνω από Γερμανία.

Είναι κανείς που μένει Γερμανία να μου την ενεργοποιήσει; :)

Το πηρες τελικα !!! Ημουν ετοιμος κια σταματησα μολις ειδα οτι το 900 θα εχει και μπροστινη καμερα ..

Κολησα και μαλλον θα περιμενω ...

Εντυπωσεις σε σχεση με το προηγουμενο ????

Το πηρες τελικα !!! Ημουν ετοιμος κια σταματησα μολις ειδα οτι το 900 θα εχει και μπροστινη καμερα ..

Κολησα και μαλλον θα περιμενω ...

Εντυπωσεις σε σχεση με το προηγουμενο ????

Ναι το έχω 3 εβδομάδες. Είχα περάσει και ένα μήνα με sgs2 αλλά ξαναγύρισα σε WP.

Πιο γρήγορο από το trophy στις περισσότερες κινήσεις αλλά κυρίως σε browser. Πολύ γρήγορο εκεί.

Τεράστια διαφορα όμως σε design, αίσθηση στο χέρι καο φυσικά οθόνη. Εκτος απο τα χρωματα, η κυρτοτητα σου δινει φοβερή αίσθησηκαι στο μάτι και στο χέρι. Δε πρόλαβα όμως το chevron unlock όμως, περιμένοντας το windowsbreak project ήθελα να κανω τη κάρτα...

Αν ήταν και 3.9 ή 4 ίντσες οθόνη ακομα καλύτερα, και ας μεγάλωνε το όλο μέγεθος.

Ναι το έχω 3 εβδομάδες. Είχα περάσει και ένα μήνα με sgs2 αλλά ξαναγύρισα σε WP.

Πιο γρήγορο από το trophy στις περισσότερες κινήσεις αλλά κυρίως σε browser. Πολύ γρήγορο εκεί.

Τεράστια διαφορα όμως σε design, αίσθηση στο χέρι καο φυσικά οθόνη. Εκτος απο τα χρωματα, η κυρτοτητα σου δινει φοβερή αίσθησηκαι στο μάτι και στο χέρι. Δε πρόλαβα όμως το chevron unlock όμως, περιμένοντας το windowsbreak project ήθελα να κανω τη κάρτα...

Αν ήταν και 3.9 ή 4 ίντσες οθόνη ακομα καλύτερα, και ας μεγάλωνε το όλο μέγεθος.

Συμφωνω απολυτα...αμα ηταν 4" θα ηταν τελειο! Τρωνε χωρις λογο πολυ χωρο τα τρια κουμπια αφης. Θα μπορουσαν να ηταν ενα ποντο πιο κατω... :(

Γιώργος

Για οποιον ενδιαφέρεται το Expansys το έχει σε λευκό

http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-800-white-16gb-229093/

Θα λερώνει!! :p

Γιώργος

To κακό με το λευκό είναι πως είναι glossy από όσο ξέρω. Εγώ θα προτιμούσα την πιο ματ αίσθηση αφής των παραδοσιακών χρωμάτων.
Όχι.

Για μενα το πιο εντυπωσιακο ειναι το μπλε. Αλλα το μαυρο πιστευω δενει πιο ομορφα λογο της οθονης κ του μαυρου πλαισιου. Επισης μπορεις να επιλεξεις οποιο χρωμα tiles θες γιατι ταιριαζουν ολα. Και αν το βαρεθεις αγοραζεις θηκες αλλου χρωματος (οπως αυτη της συσκευασιας) και αλλαζεις χρωμα χωρις σχεδον να καταλαβαινει κανεις πως ειναι μαυρο...

Γιώργος

Παιδια μερικες ερωτησεις

1)Προγραμμα για να κατεβαζω βιντεακια απ το youtube στο τηλεφωνο υπαρχει?

2)Η ποιοτητα κλησης και η ενταση στο ακουστικο ειναι καλη?

3)Η ενταση του ηχειου για τις εισερχομενες κλησεις ειναι δυνατη?Σε χωρο με φασαρια το ακους?

4)Ηχους κλησης μπορεις να βαλεις οτι θες?

5)Φανταζομαι συνχρονιζει με πολλα mail ταυτοχρονα ετσι?

Ευχαριστω

παιδια οσοι δεν εχουν παρει το update της νοκια για την μπαταρια κοκ

τι κανουν?

υπαρχει τροπος να μπει χειροκινητα?

δοκιμασα αυτο που λενε κλεισε το wifi την ωρα που ψαχνει το zune για αναβαθμηση του κινητου, αλλα τιποτα!

Παιδια μερικες ερωτησεις

1)Προγραμμα για να κατεβαζω βιντεακια απ το youtube στο τηλεφωνο υπαρχει?

2)Η ποιοτητα κλησης και η ενταση στο ακουστικο ειναι καλη?

3)Η ενταση του ηχειου για τις εισερχομενες κλησεις ειναι δυνατη?Σε χωρο με φασαρια το ακους?

4)Ηχους κλησης μπορεις να βαλεις οτι θες?

5)Φανταζομαι συνχρονιζει με πολλα mail ταυτοχρονα ετσι?

Ευχαριστω

1)υπάρχει

2)πολυ καλή

3)μετρια προς το δυνατή

4ναι με περιορισμο στα 40δευτερα

5)εννοείται

Φιλικά Γιώργος

Παιδια γιατι δεν εχω το nokia music (nokia mix radio)?

ελληνικο της cosmote

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Παιδες μια απορια, οποιος ξερει...

Προσπαθησα χτες να χρησιμοποιησω το NOKIA οδηγηση. Αν δεν εχεις ενεργοπιημενα τα data ή wifi οταν ξεκιναει η εφαρμογη πεταει το εξης μηνυμα:

"Η εφαρμογη ΝΟΚΙΑ οδηγηση μπορει να χρησιμοποιηθει μονο σε λειτουργια συνδεσης. Ελεγξτε τη συνδεση του δικτυου σας"

Αν εχεις data i wifi ξεκιναει μια χαρα.

Δεν γινεται να λειτουργησει χωρις ιντερνετ? Ενεργοποιωντας δηλαδη απο τις ρυθμισεις την τοποθεσια. Απλο gps δηλαδη και οχι Α-GPS.

Γιώργος