nnnn Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα πριν επισκεφτω νοκια σερβις.χθες κανοντας μια κληση κολησε εκλεισε και ενω ηταν πληρως φορτισμενο δεν ανοιξε ποτε απο εκεινη τη στιγμη το εβαλα στο φορτιστη στον υπολογιστη τζιφος....ειναι γαλλικο μπλε αν βοηθαει σε κατι....καποια ιδεα καποιος με παρομοιο θεμα ...προβλημα....ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα πριν επισκεφτω νοκια σερβις.χθες κανοντας μια κληση κολησε εκλεισε και ενω ηταν πληρως φορτισμενο δεν ανοιξε ποτε απο εκεινη τη στιγμη το εβαλα στο φορτιστη στον υπολογιστη τζιφος....ειναι γαλλικο μπλε αν βοηθαει σε κατι....καποια ιδεα καποιος με παρομοιο θεμα ...προβλημα....ευχαριστω προκαταβολικα! το κανει αυτο καμια φορα ειναι bug του λειτουργικου. εχεις δοκιμασει τουσ συνδυασμους πληκτρων gia soft hard reset?? edit οριστε το λινκ http://www.ukmobilereview.com/manufacturers/m-nokia/reset-nokia-lumia-800/ μπορει να μην πιασει με την πρωτη.κανε σωστα τους συνδυασμους δλδ ποτε θα αφησεις το καθε κουμπι κτλ. εχω δοκιμασει και τα 2 και πιανουν και soft kai hard. Edited February 21, 2012 by Chef_George_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) το κανει αυτο καμια φορα ειναι bug του λειτουργικου. εχεις δοκιμασει τουσ συνδυασμους πληκτρων gia soft hard reset?? edit οριστε το λινκ http://www.ukmobilereview.com/manufacturers/m-nokia/reset-nokia-lumia-800/ μπορει να μην πιασει με την πρωτη.κανε σωστα τους συνδυασμους δλδ ποτε θα αφησεις το καθε κουμπι κτλ. εχω δοκιμασει και τα 2 και πιανουν και soft kai hard. ευχαριστω για την αμεση απαντηση θα το παλεψω και θα ενημερωσω! γιωργο ευχαριστω μολις αναστηθηκε μετα απο καμια 12αρια προσπαθειες με soft reset.Νασαι καλα για τη βοηθεια σου! Edited February 21, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 γιωργο ευχαριστω μολις αναστηθηκε μετα απο καμια 12αρια προσπαθειες με soft reset.Νασαι καλα για τη βοηθεια σου! τπτ γι αυτο στοπα. ημουν σιγουρος οτι θα ανοιγε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Ερωτήσεις πριν την αγορά... 1. Kανενα νεώτερο με το BT είχαμε; Θα βρεθεί τρόπος ανταλλαγής αρχείων; 2. Flash player είπαμε, δεν υποστηρίζει. Δηλαδή αν μπει κάποιος στην σελίδα του Σκαι (http://www.skai.gr/player/tvlive) η τις ΕΡΤ, (http://www.ert.gr/webtv/index.php) δεν βλέπει ροή.. As το δοκιμάσει κάποιος.. 3. Ειναι αλήθεια οτι μπορείς να ανοίξεις max μόνο 3 εφαρμογές ταυτόχρονα; 4. Διαπιστώνω οτι πολλές γνωστές εφαρμογές, δεν υπάρχουν για τα WP7, πχ το αγαπημένο μου από το Symbian Nimbuzz.. Έχω την εντυπώσει, οτι από θέμα εφαρμογών, το symbian είναι πιο πλούσιο. Δεν θα πω για το android των 150€ που πήρα για τον μικρό μου γιο, και δεν προλαβαίνει να το κρατήσει στα χέρια του. Tι να πω.. Τα κάνει όλα, αλλά το λειτουργικό του, μου φαίνεται κουραστικό... Edited February 21, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ερωτήσεις πριν την αγορά... 1. Kανενα νεώτερο με το BT είχαμε; Θα βρεθεί τρόπος ανταλλαγής αρχείων; 2. Flash player είπαμε, δεν υποστηρίζει. Δηλαδή αν μπει κάποιος στην σελίδα του Σκαι (http://www.skai.gr/player/tvlive) η τις ΕΡΤ, (http://www.ert.gr/webtv/index.php) δεν βλέπει ροή.. As το δοκιμάσει κάποιος.. 3. Ειναι αλήθεια οτι μπορείς να ανοίξεις max μόνο 3 εφαρμογές ταυτόχρονα; 4. Διαπιστώνω οτι πολλές γνωστές εφαρμογές, δεν υπάρχουν για τα WP7, πχ το αγαπημένο μου από το Symbian Nimbuzz.. Έχω την εντυπώσει, οτι από θέμα εφαρμογών, το symbian είναι πιο πλούσιο. Δεν θα πω για το android των 150€ που πήρα για τον μικρό μου γιο, και δεν προλαβαίνει να το κρατήσει στα χέρια του. Tι να πω.. Τα κάνει όλα, αλλά το λειτουργικό του, μου φαίνεται κουραστικό... 1. Καλύτερα να μη περιμένεις γι' αυτό, είναι κάπως απίθανο. Αν προχωρήσει το development στα wp7, μπορεί, αλλά εφόσον ούτε αυτά που έχουν fullunlock δεν μπόρεσαν, χλωμό. Για επίσημα δε το συζητώ καν. 2. Δεν υποστηρίζεται flash και ούτε πρόκειται. 3. 5 ταυτόχρονα, όχι 3. Το sync των social networks και emails και επαφές, τηλέφωνο κτλ δεν μετράνε. 4. Δώσε λίγο ακόμα χρόνο, βγαίνουν σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 νομίζω στα wp8 το by θα είναι ανοιχτό αλλά αυτό τέλος του ετους Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ενημέρωση: Διαγράφηκαν ποστ.Εδώ βρισκόμαστε για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα για την συγκεκριμένη συσκευή.Δεκτές φυσικά οι όποιες απόψεις-εμπειρίες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν είτε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει το Nokia Lumia 800 είτε κάποιον που είναι ήδη κάτοχος και έχει κάποια απορία-πρόβλημα.Μηνύματα που περιέχουν προσβλητικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς δεν γίνονται δεκτά,απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ. και θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλώ πολύ παραμείνετε στο θέμα μας ήρεμα και πολιτισμένα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ξερει μηπως κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω τη δονηση οταν παταω τα πληκτρα αφης? Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποια τετοια επιλογη. Αυτη η επιλογη υπαρχει και σε κινητα των 100ε και ολοκληρη microsoft δεν εχει βαλει αυτη την επιλογη?!! Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Όσο παράξενο φαίνεται δεν το έβαλε και δεν υπάρχει τρόπος Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Πραγματικα καθε λειτουργικο και καθε συσκευη εχει καποια χαζα τρωτα σημεια που θα ηταν πολύ ευκολο απλα να μην υπηρχαν... Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ερωτήσεις πριν την αγορά... 1. Kανενα νεώτερο με το BT είχαμε; Θα βρεθεί τρόπος ανταλλαγής αρχείων; 2. Flash player είπαμε, δεν υποστηρίζει. Δηλαδή αν μπει κάποιος στην σελίδα του Σκαι (http://www.skai.gr/player/tvlive) η τις ΕΡΤ, (http://www.ert.gr/webtv/index.php) δεν βλέπει ροή.. As το δοκιμάσει κάποιος.. 3. Ειναι αλήθεια οτι μπορείς να ανοίξεις max μόνο 3 εφαρμογές ταυτόχρονα; 4. Διαπιστώνω οτι πολλές γνωστές εφαρμογές, δεν υπάρχουν για τα WP7, πχ το αγαπημένο μου από το Symbian Nimbuzz.. Έχω την εντυπώσει, οτι από θέμα εφαρμογών, το symbian είναι πιο πλούσιο. Δεν θα πω για το android των 150€ που πήρα για τον μικρό μου γιο, και δεν προλαβαίνει να το κρατήσει στα χέρια του. Tι να πω.. Τα κάνει όλα, αλλά το λειτουργικό του, μου φαίνεται κουραστικό... To Nimbuzz τι εφαρμογη ειναι φιλε μου; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδιά πως καταφέρατε να ενεργοποιήσετε την gift card από t-mobile; στέλνω με sms την εντολή και μου λέει να το κάνω από Γερμανία. Είναι κανείς που μένει Γερμανία να μου την ενεργοποιήσει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδιά πως καταφέρατε να ενεργοποιήσετε την gift card από t-mobile; στέλνω με sms την εντολή και μου λέει να το κάνω από Γερμανία. Είναι κανείς που μένει Γερμανία να μου την ενεργοποιήσει; :) Το πηρες τελικα !!! Ημουν ετοιμος κια σταματησα μολις ειδα οτι το 900 θα εχει και μπροστινη καμερα .. Κολησα και μαλλον θα περιμενω ... Εντυπωσεις σε σχεση με το προηγουμενο ???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Το πηρες τελικα !!! Ημουν ετοιμος κια σταματησα μολις ειδα οτι το 900 θα εχει και μπροστινη καμερα .. Κολησα και μαλλον θα περιμενω ... Εντυπωσεις σε σχεση με το προηγουμενο ???? Ναι το έχω 3 εβδομάδες. Είχα περάσει και ένα μήνα με sgs2 αλλά ξαναγύρισα σε WP. Πιο γρήγορο από το trophy στις περισσότερες κινήσεις αλλά κυρίως σε browser. Πολύ γρήγορο εκεί. Τεράστια διαφορα όμως σε design, αίσθηση στο χέρι καο φυσικά οθόνη. Εκτος απο τα χρωματα, η κυρτοτητα σου δινει φοβερή αίσθησηκαι στο μάτι και στο χέρι. Δε πρόλαβα όμως το chevron unlock όμως, περιμένοντας το windowsbreak project ήθελα να κανω τη κάρτα... Αν ήταν και 3.9 ή 4 ίντσες οθόνη ακομα καλύτερα, και ας μεγάλωνε το όλο μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ναι το έχω 3 εβδομάδες. Είχα περάσει και ένα μήνα με sgs2 αλλά ξαναγύρισα σε WP. Πιο γρήγορο από το trophy στις περισσότερες κινήσεις αλλά κυρίως σε browser. Πολύ γρήγορο εκεί. Τεράστια διαφορα όμως σε design, αίσθηση στο χέρι καο φυσικά οθόνη. Εκτος απο τα χρωματα, η κυρτοτητα σου δινει φοβερή αίσθησηκαι στο μάτι και στο χέρι. Δε πρόλαβα όμως το chevron unlock όμως, περιμένοντας το windowsbreak project ήθελα να κανω τη κάρτα... Αν ήταν και 3.9 ή 4 ίντσες οθόνη ακομα καλύτερα, και ας μεγάλωνε το όλο μέγεθος. Συμφωνω απολυτα...αμα ηταν 4" θα ηταν τελειο! Τρωνε χωρις λογο πολυ χωρο τα τρια κουμπια αφης. Θα μπορουσαν να ηταν ενα ποντο πιο κατω... :( Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Για οποιον ενδιαφέρεται το Expansys το έχει σε λευκό http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-800-white-16gb-229093/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Για οποιον ενδιαφέρεται το Expansys το έχει σε λευκό http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-800-white-16gb-229093/ Θα λερώνει!! :p Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 To κακό με το λευκό είναι πως είναι glossy από όσο ξέρω. Εγώ θα προτιμούσα την πιο ματ αίσθηση αφής των παραδοσιακών χρωμάτων. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Για μενα το πιο εντυπωσιακο ειναι το μπλε. Αλλα το μαυρο πιστευω δενει πιο ομορφα λογο της οθονης κ του μαυρου πλαισιου. Επισης μπορεις να επιλεξεις οποιο χρωμα tiles θες γιατι ταιριαζουν ολα. Και αν το βαρεθεις αγοραζεις θηκες αλλου χρωματος (οπως αυτη της συσκευασιας) και αλλαζεις χρωμα χωρις σχεδον να καταλαβαινει κανεις πως ειναι μαυρο... Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια μερικες ερωτησεις 1)Προγραμμα για να κατεβαζω βιντεακια απ το youtube στο τηλεφωνο υπαρχει? 2)Η ποιοτητα κλησης και η ενταση στο ακουστικο ειναι καλη? 3)Η ενταση του ηχειου για τις εισερχομενες κλησεις ειναι δυνατη?Σε χωρο με φασαρια το ακους? 4)Ηχους κλησης μπορεις να βαλεις οτι θες? 5)Φανταζομαι συνχρονιζει με πολλα mail ταυτοχρονα ετσι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 παιδια οσοι δεν εχουν παρει το update της νοκια για την μπαταρια κοκ τι κανουν? υπαρχει τροπος να μπει χειροκινητα? δοκιμασα αυτο που λενε κλεισε το wifi την ωρα που ψαχνει το zune για αναβαθμηση του κινητου, αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια μερικες ερωτησεις 1)Προγραμμα για να κατεβαζω βιντεακια απ το youtube στο τηλεφωνο υπαρχει? 2)Η ποιοτητα κλησης και η ενταση στο ακουστικο ειναι καλη? 3)Η ενταση του ηχειου για τις εισερχομενες κλησεις ειναι δυνατη?Σε χωρο με φασαρια το ακους? 4)Ηχους κλησης μπορεις να βαλεις οτι θες? 5)Φανταζομαι συνχρονιζει με πολλα mail ταυτοχρονα ετσι? Ευχαριστω 1)υπάρχει 2)πολυ καλή 3)μετρια προς το δυνατή 4ναι με περιορισμο στα 40δευτερα 5)εννοείται Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδια γιατι δεν εχω το nokia music (nokia mix radio)? ελληνικο της cosmote Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδες μια απορια, οποιος ξερει... Προσπαθησα χτες να χρησιμοποιησω το NOKIA οδηγηση. Αν δεν εχεις ενεργοπιημενα τα data ή wifi οταν ξεκιναει η εφαρμογη πεταει το εξης μηνυμα: "Η εφαρμογη ΝΟΚΙΑ οδηγηση μπορει να χρησιμοποιηθει μονο σε λειτουργια συνδεσης. Ελεγξτε τη συνδεση του δικτυου σας" Αν εχεις data i wifi ξεκιναει μια χαρα. Δεν γινεται να λειτουργησει χωρις ιντερνετ? Ενεργοποιωντας δηλαδη απο τις ρυθμισεις την τοποθεσια. Απλο gps δηλαδη και οχι Α-GPS. Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts