Soneraht Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Εγω λέω να το ανταλλαξω με iPhone 4 πάλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Γιατί ρε παιδιά το δίνετε όλοι τόσο μάπα είναι το κινητό? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Γιατί ρε παιδιά το δίνετε όλοι τόσο μάπα είναι το κινητό? Θα το έβαζαν δεύτερο καλύτερο κινητο που ειχα :) Απλα ειμαι iPhone τύπος τελικα ...... Τα τελευταία κινητα που ειχα ήταν : blackberry bold 9900,Samsung galaxy s2,iPhone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Εγω λέω να το ανταλλαξω με iPhone 4 πάλι :) σωστη αποφαση,το ιδιο εκανα κι εγω,παραγγειλα 4s και παλι. Γιατί ρε παιδιά το δίνετε όλοι τόσο μάπα είναι το κινητό? δεν ειναι μαπα,δεν εχει ομως και κατι που να σε κρατησει,να πεις οτι αυτο ειναι ωραιο λογισμικο ρε παιδια μου,εχει πληθωρα εφαρμογων και μπορω να ασχοληθω αρκετα με αυτο. τα windows ειναι ακομα σε νηπιακη φαση εστω κι αν εχου κυκλοφορησει εδω και καιρο. μπορει να ναι κλειστο λειτουργικο οπως το ios,ομως μεχρι εκει,καμια σχεση σε ολα τα υπολοιπα.στο ios εχεις αλλη ευκολια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παιδιά επειδή έιμαι έτοιμος να το παραγγείλω On-line, ποιο από τα παρακάτω μαγαζιά να εμπιστευτώ: Birdphone kinitomania easy buy world e-click Computer & Mobile cityshop tech'n'easy Τα βρήκα απο το skroutz Kαι το έχουν λίγο κάτω από 450€. Μέχρι που πιστεύετε ότι μπορεί να πέσει η τιμή του σε 1-2 μήνες; Ευχαριστώ Για on - line παραγγελία δεν ξέρω να σου πω, αλλά για παραγγελία από το κατάστημα, εξυπηρέτηση, καλά προϊόντα ( δηλαδή, όχι προβληματικές παραεισαγωγές ) σου προτείνω το e - click. Πήρα το Ν8 μου από εκεί και έχει βγει μια χαρά! Κανένα ελάττωμα. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 δεν ειναι μαπα,δεν εχει ομως και κατι που να σε κρατησει,να πεις οτι αυτο ειναι ωραιο λογισμικο ρε παιδια μου,εχει πληθωρα εφαρμογων και μπορω να ασχοληθω αρκετα με αυτο. τα windows ειναι ακομα σε νηπιακη φαση εστω κι αν εχου κυκλοφορησει εδω και καιρο. μπορει να ναι κλειστο λειτουργικο οπως το ios,ομως μεχρι εκει,καμια σχεση σε ολα τα υπολοιπα.στο ios εχεις αλλη ευκολια. Χμ ξέρω πως ίσως να μην έχεις κάτι άλλο να πεις, αλλά θα ήθελες να μπεις σε μερικές παραπάνω λεπτομέρειες του τι δεν σου άρεσε; Το λέω από την άποψη ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν επαφή με WP7 στο παρελθόν, όμως σκέφτονται την αγορά του. Επίσης για την πληθώρα εφαρμογών τι εννοείς; Πάντοτε ήμουν της άποψης ότι οκ εφόσον υπάρχει ποιότητα, τι 50.000 τι 200.000 από την άποψη πως το πολύ 40 να χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Hands on Nokia Lumia 800 Ακούω παντού για iPhone. Η επιτυχία του βασίστηκε πάνω στην λιτότητα, την ταχύτητα και την ευκολία. Τι από αυτά δεν έχει το Lumia? Ρητορική η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Χμ ξέρω πως ίσως να μην έχεις κάτι άλλο να πεις, αλλά θα ήθελες να μπεις σε μερικές παραπάνω λεπτομέρειες του τι δεν σου άρεσε; Το λέω από την άποψη ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν επαφή με WP7 στο παρελθόν, όμως σκέφτονται την αγορά του. Επίσης για την πληθώρα εφαρμογών τι εννοείς; Πάντοτε ήμουν της άποψης ότι οκ εφόσον υπάρχει ποιότητα, τι 50.000 τι 200.000 από την άποψη πως το πολύ 40 να χρησιμοποιήσεις. Οι εφαρμογές που υπάρχουν οι περισσότερες είναι απλά ελλειπής. Σαν κινητό δεν είναι καθόλου άσχημο.καλό scrolling,όχι σαν του iphone αλλά αρκετά καλό. Καλή ποιότητα συνομιλίας. Καλούτσικο ηχείο αν και περίμενα καλύτερη ποιότητα κι ένταση κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Συμπαθητικό το πληκτρολόγιο αν και γενικά δεν τα παω αυτού του τύπου τα πληκτρολόγια. Πολύ ωραίο σαν κατασκευή. Η οθόνη έξυπνη.δείχνει ολοζώντανη ενώ στην πράξη αν το πλησιάσεις κοντά σου φαίνονται pixels.δεν αφήνει όμως άσχημη εντύπωση. Η κάμερα μέτρια αποτελέσματα. Γενικά σαν κινητό μου αρέσει,μακάρι να ασχοληθούν στό μέλλον περισσότερο με το λειτουργικό και να το αξιοποιήσουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλημέρα ,μια καθοδήγηση γιατί έχω πήξει δεν μου δέχεται καμμιά πιστωτική κάρτα είτε σε ελληνικό hotmail είτε σε αμερικάνικο,έχω φάει το forum μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός κάτι; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλημέρα ,μια καθοδήγηση γιατί έχω πήξει δεν μου δέχεται καμμιά πιστωτική κάρτα είτε σε ελληνικό hotmail είτε σε αμερικάνικο,έχω φάει το forum μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός κάτι; Δεν εισαι κι ο μονος,τα ίδια έχω πάθει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλημέρα ,μια καθοδήγηση γιατί έχω πήξει δεν μου δέχεται καμμιά πιστωτική κάρτα είτε σε ελληνικό hotmail είτε σε αμερικάνικο,έχω φάει το forum μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός κάτι; Εχει θέμα το marketplace....θα φτιαχτεί σύντομα ελπίζω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εχει θέμα το marketplace....θα φτιαχτεί σύντομα ελπίζω :( Μάλιστα,μέχρι κι εκει απογοήτευση. Παντως απο μπαταρία καλα πάμε. Τα πλήκτρα επιλογών με την νέα αναβάθμιση πλέον δεν ανάβουν.bug. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Το appstore δεν έχει πέσει ποτέ δηλαδή, δεν το αναβαθμιζουν? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Μάλιστα,μέχρι κι εκει απογοήτευση. Παντως απο μπαταρία καλα πάμε. Τα πλήκτρα επιλογών με την νέα αναβάθμιση πλέον δεν ανάβουν.bug. Ενταξει δεν ειναι και τόσο χάλια η κατάσταση .....υπάρχουν πολυ χειρότερα κινητα εκει έξω και στο λέω απο πείρα :) Για να μην μπερδευουμε τον κόσμο που ίσως να θέλει να αγοράσει αυτο το κινητο ας πουμε τα +\- λίγο : Στα θετικά : 1)Άψογη εμφανιση και ποιότητα κατασκευης 2)φοβερή διάρκεια μπαταριας(ναι ,ναι κανονικα.....)εκτός και αν είσαι απο προβληματική παρτίδα και περιμενεις ενα update πως και πως 3)η τιμη του 450 ευρω ειναι πολυ καλη επίσης 4)Nokia drive απλα φοβερό και τζαπε για όλους τους χαρτες 4)δυναμικό προφίλ επαφών ιδανικό για επαγγελματίες αλλα και για social networking(Facebook,twitter) 5)ραδιόφωνο αναλογικό (ναι κάποιοι δεν θέλουν να πληρώνουν 3g και γιαυτο......Ασε που μας εχει λείψει :) 6)πολυ καλο λειτουργικο με εύκολο UI και [ΣΤΑΘΕΡΟ(ενα απο τα σημεία που ξεπερνάει ακόμα και το iOS θα ελεγα) ] 7)ωραια διαχείρηση εικόνων ,μουσικής(οσοι εχουν εμπειρία με sync απο iOS δεν θα εχουν θέμα) Στα αρνητικά τώρα ...... 1)ποιότητα κάμερας και βίντεο(δεν το περίμενα απο νόκια )δεν την λες και άσχημη βέβαια αλλα δεν ξεπερνά σε ποιότητα αυτη του iPhone 4 που ειναι κΆι 5 mpixel. 2)ποιότητα ηχου συνομιλιας την περίμενα αρκετα καλύτερη (ο βασικός λόγος που παρνεις ενα τηλεφωνο.....να ακούς και να σε ακούνε καλα) 3)λίγες εφαρμογες και πιο ακριβές απο αλλα μαγαζάκια 4)πιθανότατα λόγω κάποιου bug το wifi κλείνει όταν κανεις lock και εφαρμογες οπως το whatsapp για παράδειγμα ή οι συνομιλίες στο facebook δεν ανανεώνονται 5)κακασχημος browser με κακό UI αλλα αρκετα γρήγορος παρόλα αυτα (εδω θα ήθελα και μια εναλλακτική πρόταση ) 6)για το Nokia drive απαιτεί χρηση 3g για ευρεση οδηγιών μονο Αυτα προς το παρον :) Για τα δυο πρώτα αρνητικά άνετα θα έπαιρνα πάλι μηλοφονο 4αρι ή 4s Ελπίζω να βοηθησα..... Edited January 22, 2012 by Soneraht Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Είμαι από τους πρώτους που πήραν το 800, συμφωνώ σε πολλά με την κρητική του Soneraht εκτός από τον ήχο που σε μένα ακούγετε πολύ καλά χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Ανάμεσα σε galaxy s2, note, ιπηονε 4 είναι το βασικό μου τηλ. Αν αυτό σας λέει κάτι. Κάτι ακόμα που ίσως δεν είπε κανείς, έχει σήμα πολύ καλό και wifi, gps εκεί που άλλα το χάνουν. δεν είμαι φανατικός της Νοκια είχα φύγει από το Ν95.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Είμαι από τους πρώτους που πήραν το 800, συμφωνώ σε πολλά με την κρητική του Soneraht εκτός από τον ήχο που σε μένα ακούγετε πολύ καλά χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Ανάμεσα σε galaxy s2, note, ιπηονε 4 είναι το βασικό μου τηλ. Αν αυτό σας λέει κάτι. Κάτι ακόμα που ίσως δεν είπε κανείς, έχει σήμα πολύ καλό και wifi, gps εκεί που άλλα το χάνουν. δεν είμαι φανατικός της Νοκια είχα φύγει από το Ν95.. Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός με την ποιότητα ηχου αλλα δεν την βρίσκω και αντίστοιχη του s2 και iPhone.ελαφρώς χειρότερη θα ελεγα .... Συμφωνώ και για το εξαιρετικό σήμα και gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Το appstore δεν έχει πέσει ποτέ δηλαδή, δεν το αναβαθμιζουν? Δεν μου χέι τύχει ποτε....και μάλιστα 3 συνεχόμενες μέρες?λεφτα θεμε να τους αφήσουμε,τι το έχουν closed και βγάζει σφάλμα μόλις πάω να βάλω κάρτα,δε θέλουν λεφτα? Για browser ποιον προτείνετε? Στα 450 έχει στα μπακαλομαγαζακια... Κάποιοι απο μας πληρώνουμε το κάτι παραπάνω για να το χουμε απο ελληνικο mega store. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός με την ποιότητα ηχου αλλα δεν την βρίσκω και αντίστοιχη του s2 και iPhone.ελαφρώς χειρότερη θα ελεγα .... Συμφωνώ και για το εξαιρετικό σήμα και gps Εγώ έχω ένα θέμα με την ακοή λόγω επαγγέλματος και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το τηλ αυτό, σωστά δεν είναι gs2 h iphone όμως ακούγετε καλά, ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός και δεν έχω ψάξει να βρω ένα ποιο δυνατό:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μετά από μια πλήρη φόρτιση, πόσο σας λέει ότι θα διαρκέσει η μπαταρία; Εμένα γύρω στις 23 ώρες χωρίς τη λειτουργία εξοικονόμησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soneraht Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μετά από μια πλήρη φόρτιση, πόσο σας λέει ότι θα διαρκέσει η μπαταρία; Εμένα γύρω στις 23 ώρες χωρίς τη λειτουργία εξοικονόμησης. 1 μέρα και 5 ώρες εμενα Μηπως εχεις θέμα με μπαταρία ? Για κανε τσεκ αυτο : Υπενθυμίζεται ότι δεν επηρεάζονται όλες οι συσκευές από το πρόβλημα μπαταρίας που ανακαλύφθηκε. Για να δείτε εάν η συσκευή σας επηρεάζεται από το πρόβλημα θα πρέπει να ανοίξετε το διαγνωστικό εργαλείο, πληκτρολογώντας ##634# στο πεδίο κλήσης τηλεφώνου. Στη συνέχεια εφόσον η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, εάν δείχνει χωρητικότητα κάτω των 1000 mAh τότε το πρόβλημα μπαταρίας σας επηρεάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 1356 mAh μου λέει, αν και πριν από λίγες μέρες μου έλεγε παραπάνω, γύρω στα 1450. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για browser δοκιμάστε τον chrome ή opera Για full ofline πλοήγηση το Navigon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα Νόκια και μου είπαν πως χρειάζεται αναβάθμιση η συσκευή, που γίνεται μόνο από αυτούς κι όχι από εμένα. Τώρα στο 92% της μπαταρίας, απομένουν μόνο 17 ώρες... Edited January 23, 2012 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα Νόκια και μου είπαν πως χρειάζεται αναβάθμιση η συσκευή, που γίνεται μόνο από αυτούς κι όχι από εμένα. Τώρα στο 92% της μπαταρίας, μου λέει πως απομένουν μόνο 17 ώρες... εμενα παλι στη πατρα μου ειπαν πως δεν εχουν καν το προγραμα του γιατι δεν εχει ακομα εισαχθει επισημα απο νοκια απο σημερα περιμενουν να μπει στις αποθηκες τους....εχω ενα μαυρο της Τ-mobile χωρις προβλημα μπαταριας και ενα μπλε με θεμα αλλα ξεκλειδωτο....εγω πιστευω παλι πως η αναβαθμιση γινεται απο εμας.....και μια ερωτηση που δεν μου απαντηθηκε .....μηπως ξερει καποιος εκτος κινας που ειναι τα πιο πολλα υπαρχει φιλανδικο οπως το Ν9....εχει καποιος....της vodafone τι ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nok_ser Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 υπάρχει τρόπος να λειτουργεί κάποιο πρόγραμμα χαρτών χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts