housas08 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Τι επιβαρυνεις βρε? το 1γιγα ραμ ή τον διπυρηνο??:lol: Δεν εχει αναγκη. Το μονο που "φοβαται" το κινητο ειναι το κακογραμμενο software καποιων εφαρμογων. Τιποτα αλλο.;) Δεν είχα συνηθίσει αυτές τις συχνότητες και χωρητικότητες! :p Κατάφερα και πέρασα τελικά το script για την μπαταρία... Θα περιμένω να δω αποτελέσματα και αν είναι ικανοποιητικά, θα ετοιμάσω έναν οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Με update τύπου θήκη. :D δηλαδη? τι θελει να πει ο ποιητης? :p Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 δηλαδη? τι θελει να πει ο ποιητης? :p Τυπου iphone εννοει ο poet, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν βλεπω τοσο σοβαρο προβλημα στο wifi. Σοβαρο προβλημα ειχε το htc chacha, που οταν χουφτανα την πλατη του, εχανε 2 γραμμες σημα απο το wifi αμεσως!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Άντε, με γειες μου κι εμένα. Το τσίμπησα πρωί - πρωί και ποσταρω από αυτό τωρα! Ελπίζω να μη το βάλει 250 ή 200 τώρα το ΜΜ :) Ήταν σφραγισμένο με 2.3.6. Μαύρο. Καλό ρουταρισμα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Άντε, με γειες μου κι εμένα. Το τσίμπησα πρωί - πρωί και ποσταρω από αυτό τωρα! Ελπίζω να μη το βάλει 250 ή 200 τώρα το ΜΜ :) Ήταν σφραγισμένο με 2.3.6. Μαύρο. Καλό ρουταρισμα τώρα... Με γειές!! Ρε παιδιά, έχει γεμίσει το youtube reviews της επίσημης ics που δόθηκε στην Αμερική....και το τηλέφωνο δείχνει πολύ γρήγορο και άνετο. Ζηλεύω!!:cry::cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ωχ...Εσείς που το πήρατε 279€, όχι μόνο σας το έχουν ανοίξει αλλά το έχουν.....χαϊδέψει κιόλας... Νιώθω πολύ τυχερός που το πήρα 20€ περισσότερο αλλά...... "αχάιδευτο"........ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Οδηγός εγκατάστασης script για βελτίωση της κατανάλωσης. *να αναφέρω τα τυπικά ότι αν συμβεί οτιδήποτε στο κινητό σας, δεν φέρω καμία ευθύνη! :D Λειτουργεί σε οποιαδήποτε ROM Προϋποθέσεις: - Να είστε rooted - Να έχετε κατεβάσει τις εφαρμογές: Script Manager, το Antutu CPU Master και το Terminal Emulator από το play store. -Οποιαδήποτε στιγμή μας ζητηθεί από τις εφαρμογές να δώσουμε δικαιώματα superuser (root), πάντα απαντάμε θετικά. 1) Περνάμε το txt αρχείο που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα, στη μνήμη του τηλεφώνου μας. 2) Αφού εγκαταστήσουμε τις παραπάνω εφαρμογές, και πηγαίνουμε στο Antutu CPU Master. Στη σελίδα που μας εμφανίζεται βλέπουμε τη μέγιστη και ελάχιστη συχνότητα του επεξεργαστή μας και το Scaling (Governor). Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Governor όπου θα πρέπει να είναι στην επιλογή hotplug (αυτή η χαρτογράφηση ουσιαστικά κλείνει πιο γρήγορα τον έναν πυρήνα του επεξεργαστή μας όταν λειτουργεί σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας). Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε την επιλογή set on boot, πατάμε apply και είμαστε έτοιμοι. 3) Στη συνέχεια ανοίγουμε το Script Manager. Βρίσκουμε το αρχείο που περάσαμε στο κινητό και πατάμε παρατεταμένα πάνω του. Θα μας εμφανιστεί ένα μενού, επιλέγουμε: open as και διαλέγουμε: Script/Executable 4) Στη σελίδα που μας εμφανίζεται, στο πάνω μέρος παρατηρούμε κάποιες επιλογές. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι επιλογές Su και η Boot να τις ενεργοποιήσουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία άλλη αλλαγή και πατάμε αποθήκευση. 6) Κάνουμε επανεκκίνηση στο κινητό. 7) Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι αλλαγές μας είναι σε χρήση, θα ανοίξουμε τον terminal emulator και θα πληκτρολογήσουμε τα εξής: su cat /proc/sys/vm/dirty_ratio και θα πατήσουμε ΕΝΤΕR Αν το αποτέλεσμα που θα μας εμφανίσει, είναι το 90, τότε όλα λειτουργούν σωστά! Αυτό σημαίνει ότι το script μας έχει εγκατασταθεί με επιτυχία και είναι σε λειτουργία. Αφαίρεση Script Αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το script, μπαίνουμε στο Script Manager, ανοίγουμε τις ιδιότητες του αρχείου μας και βγάζουμε την επιλογή Boot. Πατάμε αποθήκευση και από την επόμενη επανεκκίνηση το κινητό μας θα λειτουργεί και πάλι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. credits - original post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259 Edited July 3, 2012 by housas08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ωχ...Εσείς που το πήρατε 279€, όχι μόνο σας το έχουν ανοίξει αλλά το έχουν.....χαϊδέψει κιόλας... Νιώθω πολύ τυχερός που το πήρα 20€ περισσότερο αλλά...... "αχάιδευτο"........ :lol: Τί εννοείς ; Ξέρεις κάτι ; Γιατί ο φίλος εδώ αναφέρει ότι η συσκευή που παρέλαβε σήμερα ήταν σφραγισμένη , Άντε, με γειες μου κι εμένα. Το τσίμπησα πρωί - πρωί και ποσταρω από αυτό τωρα! Ελπίζω να μη το βάλει 250 ή 200 τώρα το ΜΜ :) Ήταν σφραγισμένο με 2.3.6. Μαύρο. Καλό ρουταρισμα τώρα... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 I was just being sarcastic.........Sheldon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 I was just being sarcastic.........Sheldon! Υπήρξαν εδώ αναφορές ότι κάποια ήταν ανοιγμένα ίσως για να πάρουν την 2.3.6, υπέθεσα ότι σε αυτό αναφερόσουν. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Θα δροσιστούμε με ένα παγωμένο παγωτάκι μάλλον συντομότερα από ότι διέδιδαν μερικές κακές γλώσσες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746534 GOOD GOOD GOOD :p ευχαριστουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Αντε να δουμε, μακαρι! Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 μμμμ, ανατρίχιασα... για να δούμε, παρόλα αυτά :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Τυπου iphone εννοει ο poet, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν βλεπω τοσο σοβαρο προβλημα στο wifi. Σοβαρο προβλημα ειχε το htc chacha, που οταν χουφτανα την πλατη του, εχανε 2 γραμμες σημα απο το wifi αμεσως!! οκ ευχαριστω για την επεξηγηση αδερφε!!:D Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Οδηγός εγκατάστασης script για βελτίωση της κατανάλωσης. Φίλε μου είσαι άπαιχτος. Είναι μεγάλη μας χαρά να σε έχουμε εδώ και να γράφεις παρόμοια ποστ.... Συνέχισε έτσι. Θα το εγκαταστήσω όταν βρω ελεύθερο χρόνο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Οδηγός εγκατάστασης script για βελτίωση της κατανάλωσης. *να αναφέρω τα τυπικά ότι αν συμβεί οτιδήποτε στο κινητό σας, δεν φέρω καμία ευθύνη! :D Λειτουργεί σε οποιαδήποτε ROM Προϋποθέσεις: - Να είστε rooted - Να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Script Manager και ROM Toolbox από το play store 1) Περνάμε το txt αρχείο που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα. στη μνήμη του τηλεφώνου σας. 2) Αφού εγκαταστήσουμε τις παραπάνω εφαρμογές, ανοίγουμε το Script Manager (θα μας εμφανιστεί ένα μήνυμα να του δώσουμε δικαιώματα superuser, όπου και επιλέγουμε ναι). 3) Στη συνέχεια βρίσκουμε το αρχείο που περάσαμε στο κινητό και πατάμε παρατεταμένα πάνω του. Θα μας εμφανιστεί ένα μενού, επιλέγουμε: open as και διαλέγουμε: Script/Executable 4) Στη σελίδα που μας εμφανίζεται, στο πάνω μέρος παρατηρούμε κάποιες επιλογές. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι επιλογές Su και η Boot να τις ενεργοποιήσουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία άλλη αλλαγή και πατάμε αποθήκευση. 5) Βγαίνουμε από την εφαρμογή και πηγαίνουμε στο Rom Toolbox. Στη δεύτερη σελίδα (στο tab Performance) διαλέγουμε την πρώτη επιλογή: CPU Control. Στη σελίδα που μας εμφανίζεται βλέπουμε τη μέγιστη και ελάχιστη συχνότητα του επεξεργαστή μας και τον Governor. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Governor όπου θα πρέπει να είναι στην επιλογή hotplug (αυτή η χαρτογράφηση ουσιαστικά κλείνει πιο γρήγορα τον έναν πυρήνα του επεξεργαστή μας όταν λειτουργεί σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας). Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε την επιλογή Apply on boot και είμαστε έτοιμοι. 6) Κάνουμε επανεκκίνηση στο κινητό. 7) Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι αλλαγές μας είναι σε χρήση, θα μπούμε πάλι στο Rom Toolbox και θα πάμε στη δεύτερη σελίδα (Performance) αλλά αυτή τη φορά θα μπούμε στα kernel tweaks. Εάν εκεί οι τιμές που βλέπουμε είναι οι: Dirty Ratio 90 Dirty Background Ratio 80 VFS Cache Pressure 15 Τότε το script μας έχει εγκατασταθεί με επιτυχία και είναι σε λειτουργία. Αφαίρεση Script Αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το script, μπαίνουμε στο Script Manager, ανοίγουμε τις ιδιότητες του αρχείου μας και βγάζουμε την επιλογή Boot. Πατάμε αποθήκευση και από την επόμενη επανεκκίνηση το κινητό μας θα λειτουργεί και πάλι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. credits - original post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259 Ευχαριστούμε απεριόριστα:) Έχεις δει διαφορά εσυ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ευχαριστούμε απεριόριστα:) Έχεις δει διαφορά εσυ? Ναι παιδιά είδα αρκετή! Όπως και πολλοί άλλοι απ' όσα διάβασα... τώρα τεκμήρια δεν έχω οπτικά, θα ξαναδοκιμάσω βέβαια μία πλήρη εκφόρτιση με και χωρίς το script για να έχω πιο απτά δεδομένα. Όσοι το δοκιμάσετε θέλω να μου πείτε αν σας δούλεψε και αν οι τιμές επαληθεύονται από το Rom Toolbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 μπραβο ρε housa.berg. τα καλα της προσφορας του ΜΜ αρχισαν να ερχονται:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Άσχημα νέα για τους Ευρωπαίους κατόχους της ναυαρχίδας της Motorola. To πολυαναμενόμενο Ice Cream Sandwich update φαίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμο, όπως δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας στο αντίστοιχο forum. Όπως είχαμε αναφέρει στο gadgeta πριν από περίπου 1 εβδομάδα το update είχε ξεκινήσει να rollάρει κανονικά στην Αμερική και συγκεκριμένα για τα DROID RAZR που είχαν κυκλοφορήσει από το δίκτυο της Verizon. Από ότι φαίνεται όμως η Motorola δείχνει να προτιμά τους Αμερικάνους καταναλωτές από τους Ευρωπαίους διότι όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα παρακάτω το update για την Ευρώπη έγινε pushed back χωρίς να αναφέρεται κάποια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του. http://www.gadgeta.me/wp-content/uploads/2012/07/motorolaics.png Source: gadgeta.me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Φίλε μου είσαι άπαιχτος. Είναι μεγάλη μας χαρά να σε έχουμε εδώ και να γράφεις παρόμοια ποστ.... Συνέχισε έτσι. Θα το εγκαταστήσω όταν βρω ελεύθερο χρόνο. :D μπραβο ρε housa.berg. τα καλα της προσφορας του ΜΜ αρχισαν να ερχονται:) Δική μου η χαρά παίδες! Μακάρι να μας βοηθήσει και η ΜΟΤΟ με κανένα ξεκλείδωμα του boοtloader να δούμε και εμείς καμιά αλλαγή... :lol: Edited July 2, 2012 by housas08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 media markt προσφορα στα 280€. το ειδα αλλα διστασα... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 μέχρι τις 7 του μήνα μου είπαν ότι θα είναι προσφορά στα 279 μετά δεν ξέρω πόσο θα το πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 http://www.motorola.com/blog/2012/07/02/android-4-0-ics-available-for-all-droid-razr-and-droid-razr-maxx-owners/ Μόλις πριν λίγο από το facebook fan page της Motorola. Παίδες, εσείς με τις stock 2.3.5 & 2.3.6 για τσεκάρετε στις ρυθμίσεις σας μήπως σας έχει έρθει η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 δεν μου την βγάζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) http://www.motorola.com/blog/2012/07/02/android-4-0-ics-available-for-all-droid-razr-and-droid-razr-maxx-owners/ Μόλις πριν λίγο από το facebook fan page της Motorola. Παίδες, εσείς με τις stock 2.3.5 & 2.3.6 για τσεκάρετε στις ρυθμίσεις σας μήπως σας έχει έρθει η αναβάθμιση. verizon... Από την Αμερικάνικη σελίδα της moto στο fb είναι το link αυτό. Υπάρχει άλλη για την ευρώπη Edited July 2, 2012 by pierce21 Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts