Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 2.3.6 στοκ, μπαίνοντας στο μενού των εφαρμογών, αν πατήσω το search κατα λάθος ,μου βγάζει foreclose στην διαδικασία αρχική οθόνη. Είναι γνωστό bug ή είμαι ο μόνος "τυχερός";
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 2.3.6 στοκ, μπαίνοντας στο μενού των εφαρμογών, αν πατήσω το search κατα λάθος ,μου βγάζει foreclose στην διαδικασία αρχική οθόνη. Είναι γνωστό bug ή είμαι ο μόνος "τυχερός";

Όχι και σε μένα το κάνει.:mad:

Κάτι άλλο, δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση να μην "κοιμάται" το wifi όταν σβήνει η οθόνη.

Άκυρο, το βρήκα.

Edited by Frpix

Τι μας το είπες τώρα και εσύ; :p

Τόσες μέρες δεν το είχα προσέξει!

Νίκος

Μόλις πήρα τη δεύτερη συσκευή από τα ΜΜ... Με καμένο pixel που δεν το είδα στο κατάστημα... Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν;

Μόλις πήρα τη δεύτερη συσκευή από τα ΜΜ... Με καμένο pixel που δεν το είδα στο κατάστημα... Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν;

Λογικά με ένα καμμένο pixel δεν αλλάζουνε ,αλλά αν πας και το ζητήσεις(ίσως και λίγο έντονα, χωρίς καφρίλες φυσικά) να στο αλλάξουνε.Αν δεν βγάλεις ακρή με τον υπάλληλο ζήτα να μιλήσεις με τον προιστάμενο. Έχω διαβάσει περιπτώσεις που τους κάνανε αλλαγή αν και δεν ήταν προβλεπόμενο(δεν θυμάμαι αν κάποια περίπτωση ήταν σε ΜΜ). Καλή τύχη.

@ Taigetos, Frpix . Δεν είναι και μεγάλο bug μιας που πατώντας home επανέρχετε η συσκευή........αλλά .... σου την σπάει λίγο.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Λογικά με ένα καμμένο pixel δεν αλλάζουνε ,αλλά αν πας και το ζητήσεις(ίσως και λίγο έντονα, χωρίς καφρίλες φυσικά) να στο αλλάξουνε.Αν δεν βγάλεις ακρή με τον υπάλληλο ζήτα να μιλήσεις με τον προιστάμενο. Έχω διαβάσει περιπτώσεις που τους κάνανε αλλαγή αν και δεν ήταν προβλεπόμενο(δεν θυμάμαι αν κάποια περίπτωση ήταν σε ΜΜ). Καλή τύχη.

@ Taigetos, Frpix . Δεν είναι και μεγάλο bug μιας που πατώντας home επανέρχετε η συσκευή........αλλά .... σου την σπάει λίγο.

Βασικά δική μου ήταν η χαζομάρα που δεν σκέφτηκα ότι από τη φύση της η amoled σβήνει τα pixels στο μαύρο... και είδα μόνο την αρχική οθόνη με το κόκκινο σήμα της Motorola και το παράτησα.

Θα πάω να το παλέψω...

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι ίσως είναι λίγο πιο fluid. Στην 17 μου είχε κάτι μικροκολληματάκια που και που.

Αλλά ίσως να είναι και η ιδέα μου!

Για αναβάθμιση από προηγούμενο leak ακολουθήστε το guide εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738769

Έχω την 2.3.6 πατάω ενημέρωση και μου βγάζει μήνυμα συνέχεια "προς το παρόν ο έλεγχος για ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμος".Έκανα rebοοt και πάλι μία από τα ίδια....Καμμία ιδέα?:blink:

Έχω την 2.3.6 πατάω ενημέρωση και μου βγάζει μήνυμα συνέχεια "προς το παρόν ο έλεγχος για ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμος".Έκανα rebοοt και πάλι μία από τα ίδια....Καμμία ιδέα?:blink:

Όσες φορές και αν κάνεις reboot, δεν πρόκειται να βρεθεί update διότι δεν έχει δοθεί επισήμως στην κυκλοφορία.

Όσες φορές και αν κάνεις reboot, δεν πρόκειται να βρεθεί update διότι δεν έχει δοθεί επισήμως στην κυκλοφορία.

Η διαφορά είναι ,πως σ'εμένα παράδειγμα, βγάζει "Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη! Δεν χρειάζεται καμιά ενημέρωση αυτή την στιγμή.".Με 2.3.6 και εγώ.Αν κατάλαβα καλά ,αυτό ενοούσες;Το ότι δεν έχεις connection; Αν ναι ,ξαναδοκίμασε κάποια άλλη στιγμή.

Το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει , όπως είπε και ο φίλος jg_sot, είναι σωστό.

Παντως προτιμώ να αργήσουνε λίγο, παρά να είναι πίτα στα bugs η ICS. Δεν είναι πως θα έχουμε τρελή υποστήριξη και πως θα διορθώσουν οι devs πολλά. Ούτε και περιμένω σύντομο update με bug fixes. Καταλαβαίνω όλους αυτούς που έχουνε την συσκευή μήνες τώρα, αλλά καλύτερα λίγο υπομονή ακόμα παρά να έχουμε έξτρα προβλήματα.

If you have yet to receive the Ice Cream Sandwich update on your DROID RAZR or RAZR MAXX, you should be able to manually download it tomorrow, June 30. This news comes courtesy of a Verizon PR rep, which if true, would get them in on the Q2 deadline that Motorola announced a few weeks ago.

We know that many of you are frustrated and still without it even though the soak test was completed at the beginning of the week, so cross your fingers that this is finally it.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν στον Chrome η μπάρα με τις διευθύνσεις κρύβεται και πως?

Και πως μπορώ να τον κάνω default browser?

Εχω μπερδευτεί λίγο, με εκδοση 651.167.21.χτ910.NonEFIGSRetail.en.EU πως είναι καλύτερα να κάνω root και πως unroot(έλεγα να περιμένω το doa να περάσει πρώτα αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω :p) .

Και για την πλάκα μας:Σε 2.3.6 χτυπώντας συνεχόμενα την έκδοση android στο "σχετικά με το τηλέφωνο" βγάζει τον cookie man με ζόμπι :lol:(Zombie art by Jack Larson), σε άλλες εκδόσεις τι βγάζει;

Εχω μπερδευτεί λίγο, με εκδοση 651.167.21.χτ910.NonEFIGSRetail.en.EU πως είναι καλύτερα να κάνω root και πως unroot(έλεγα να περιμένω το doa να περάσει πρώτα αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω :p) .

Και για την πλάκα μας:Σε 2.3.6 χτυπώντας συνεχόμενα την έκδοση android στο "σχετικά με το τηλέφωνο" βγάζει τον cookie man με ζόμπι :lol:(Zombie art by Jack Larson), σε άλλες εκδόσεις τι βγάζει;

Hehe στο ics βγάζει το robotaki σαν να φοράει ice cream sandwich.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Βασικά δική μου ήταν η χαζομάρα που δεν σκέφτηκα ότι από τη φύση της η amoled σβήνει τα pixels στο μαύρο... και είδα μόνο την αρχική οθόνη με το κόκκινο σήμα της Motorola και το παράτησα.

Θα πάω να το παλέψω...

μπορεις να αναφερεις τον τροπο πως μπορουμε να καταλαβουμε κατι τετοιο με καμενοpixel

σε ευχαριστω

μπορεις να αναφερεις τον τροπο πως μπορουμε να καταλαβουμε κατι τετοιο με καμενοpixel

σε ευχαριστω

Απλά βλεπεις μια άσπρη οθόνη.Αν δείς κάτι μαύρο,δοκιμάζεις να σκουπίσεις την οθόνη μήπως είναι σκόνη :p, και αν μείνει είναι καμμένο pixel :(.

παιδια καλησπερα..επειδη ενδιαφερομαι πολυ για το κινητο μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος τι γινεται με το ραδιοφωνο??αν εχει καλως..αν δεν εχει τι μπορουμε να κανουμε??

σε ευχαριστω

Σε ό,τι αφορά το θέμα, πήγα σήμερα στα ΜΜ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση... Χωρίς καμία αντίρρηση δέχτηκαν να μου το αλλάξουν ακόμα και αν δεν ήταν τόσο εμφανές το πρόβλημα.

Δεν νομίζω μετά από τέτοια αντιμετώπιση να πάρω συσκευή από άλλο κατάστημα με δεδομένη την πολιτική επιστροφών που ακολουθούν!

Τώρα για να δεις με περισσότερη ευκολία ένα καμένο pixel, αυτό θα το καταφέρεις κατεβάζοντας μία εφαρμογή από το μάρκετ. Υπάρχουν πολλές αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου με την: Dead Pixel Detect And Fix

Και θα διαλέξεις το γκρι χρώμα. Σε αυτό φαίνονται περισσότερο τα καμμένα pixels (τουλάχιστον σε μένα έτσι ήταν). Είχα ένα μεγάλο κολλημένο στο γαλάζιο, και άλλα 3 μικρότερα που τα έβλεπες με τεράστια προσπάθεια όμως.

Απλά βλεπεις μια άσπρη οθόνη.Αν δείς κάτι μαύρο,δοκιμάζεις να σκουπίσεις την οθόνη μήπως είναι σκόνη :p, και αν μείνει είναι καμμένο pixel :(.

Δεν πιάνει στις amoled αυτό (αν μιλάμε για κολλημένα και όχι καμμένα - dead pixels)! :P

Θέλει σε συγκεκριμένη απόχρωση να το δεις. Συνήθως σε σκούρα χρώματα όπως γκρι, μπλε κλειστό, η στην απόχρωση της μπάρας ειδοποιήσεων.

Και εγώ υπολόγιζα ότι θα το δω στο μαύρο (αλλά οι amoled σβήνουν τα pixels τους στο μαύρο χρώμα οπότε δεν φαίνεται). Για να φανεί στο άσπρο πρέπει να είναι νεκρό το pixel (δηλαδή στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση αφορούσε κολλημένα pixels καθώς ήταν όλα κολλημένα στο γαλάζιο).

Edited by housas08

http://www.droid-life.com/2012/06/29/droid-razr-and-razr-ice-cream-sandwich-update-is-live/

εδω λεει οτι βγηκε η ics ηρθε σε κανενας σας ?

http://www.droid-life.com/2012/06/29/droid-razr-and-razr-ice-cream-sandwich-update-is-live/

εδω λεει οτι βγηκε η ics ηρθε σε κανενας σας ?

Αφορα τους Αμερικανους χρηστες.

Proud HTC User!

• The title was changed to Motorola RAZR XT910