Stoupi Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μέσα σε όλα, ελπίζω να ενεργοποιήσουν και το ραδιόφωνο στην ICS. Είναι κρίμα να έχει τη δυνατότητα το hardware, να υπάρχει η ανάλογη εφαρμογή (έστω και κρυμμένη) και να μην παίζει λόγω έλλειψης drivers. Καλά, υπάρχει στο HW ραδιόφωνο; Πρώτη φορά το ακούω αυτό! :help: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλά, υπάρχει στο HW ραδιόφωνο; Πρώτη φορά το ακούω αυτό! :help: Υπάρχει κιόμως. Όπως υπάρχει και εφαρμογή (κρυμμένη) μέσα στο software. Απλά η Motorola προφανώς δεν έχει βάλει driver, ώστε να δουλεύει. Κάπου πιο πίσω είχα ποστάρει σε screenshot την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus01 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καποιος μια βοήθειά για 2.3.6? Εχω ακολουθησει τις οδηγιες ακριβως. Εκανα rename σε update.zip αντιγραφη στην sd και μολις κανω install ξεκιναει και μετα μου βγαζει error. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καποιος μια βοήθειά για 2.3.6? Εχω ακολουθησει τις οδηγιες ακριβως. Εκανα rename σε update.zip αντιγραφη στην sd και μολις κανω install ξεκιναει και μετα μου βγαζει error. :blink: Δεν παίζει πάνω σε όλες τις 73.30 αυτή η διαδικασία. Επειδή κεγώ είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα αρχικά, ακολουθώντας τις οδηγίες από το XDA, φλάσαρα μια συγκεκριμένη διανομή της 73.30 και μετά έπαιξε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Συγχρονισμοί στο παρασκήνιο δεν γίνονται γιατί είχα απενεργοποιήσει το 'Background Data'. Επίσης το 'Λειτουργικό Android' είναι μόνιμα κοντά στο 13%-18% οπότε δεν υπάρχει μεγάλο θέμα. Αλλά πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο να αντέξει η μπαταρία 2 μέρες με τη χρήση που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή θα πρέπει να αφήσω το κινητό και απλά να το κοιτάω για να υποθέσω ότι θα αντέξει τόσο και αν. Οι ρυθμίσεις είναι πάνω κάτω οι default. Τα smart actions γενικά παίζουν όλη τη μέρα για οθόνη και δεδομένα και το juice defender ρυθμίζει όλα τα υπόλοιπα. Τες πα. Εγώ είμαι και ευχαριστημένος που αντέχει όσο αντέχει και κάθε βράδυ κουμπώνεται στην μπρίζα και όλα ΟΚ!!:lol: Και χωρίς συγχρονισμό στο παρασκήνιο σου βγάζει 14 ώρες και το λες ρεκόρ?:worry::worry: Κάνε hard reset. Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά σου. Ή κάποια εφαρμογή σου τρώει όλη την μπαταρία, ή έχει πρόβλημα η συσκευή σου, ή δεν την αφήνεις από τα χέρια σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Και χωρίς συγχρονισμό στο παρασκήνιο σου βγάζει 14 ώρες και το λες ρεκόρ?:worry::worry: Κάνε hard reset. Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά σου. Ή κάποια εφαρμογή σου τρώει όλη την μπαταρία, ή έχει πρόβλημα η συσκευή σου, ή δεν την αφήνεις από τα χέρια σου. Ενημερωτικά, αυτά τα νούμερα όσον αφορά τη μπαταρία τα βλέπουν στο εξωτερικό όσοι χρησιμοποιούν LTE δίκτυα, όπου και η κατανάλωση μπαταρίας είναι μεγαλύτερη. Οπότε έχει δίκιο ο ddr ότι κάτι άλλο "τρώει" τη μπαταρία και όχι τόσο η χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δεν παίζει πάνω σε όλες τις 73.30 αυτή η διαδικασία. Επειδή κεγώ είχα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα αρχικά, ακολουθώντας τις οδηγίες από το XDA, φλάσαρα μια συγκεκριμένη διανομή της 73.30 και μετά έπαιξε κανονικά. Φίλε μήπως μπορείς να βοηθήσεις να το κάνω κι εγώ αυτό?Ποιές οδηγίες ακολούθησες και ποιά 73.30 κατέβασες? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Φίλε μήπως μπορείς να βοηθήσεις να το κάνω κι εγώ αυτό?Ποιές οδηγίες ακολούθησες και ποιά 73.30 κατέβασες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362956 Branding: RETAIL en.EU Market Segment: EuropeAustraliaEMEA Version: 651.167.20 Θα δεις ότι υπάρχει και λινκ για να κατεβάσεις κατευθείαν το τελευταίο OTA και να το φλασάρεις μέσω RSD lite. Απλά, αν θέλεις να κάνεις root δεν ξέρω αν γίνεται. Διαφορετικά, κατεβάζεις και φλασάρεις με RSD lite την 73.30 που θα βρεις στη σελίδα αυτή, κάνεις root, κατεβάζεις και τρέχεις το Voodoo OTA keeper και τέλος, κατεβάζεις από την παραπάνω σελίδα το From: 651.73.30 SPU11M1-2 en_EU To: Blur_Version.651.167.20.XT910.Retail.en.EU + BP 03.1C.91P + WT 2.0.0-139 + Bootloader 0A.6C και ακολουθείς τη διαδικασία που έκανες μέχρι τώρα (μετονομασία σε update.zip κλπ). Στο τέλος ξανατρέχεις το Voodoo OTA keeper και είσαι έτοιμος. Edited February 19, 2012 by netblaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) σκεφτομαι να αγορασω το razr και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συνδυασμος πληκτρων για να κανει reset η συσκευη.σχεδον σε ολα τα κινητα σε περιπτωση χοντρου κοληματος μετα απο πειραγμα και οταν δεν δουλευει κανενα κουμπι για να κλεισει το κινητο βγαζεις την μπαταρια.στο μοτορολα τι κανεις που δεν βγαινει η μπαταρια? και το πιο σημαντικο θα ξεκλειδωσει η μοτορολα τον bootloader οπως αρχικα ειχε υποσχεθει?γιατι καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορισει νεα εκδοση του κινητου με ξεκλειδωτο bootloader και δεν θα ξεκλειδωσει στα τωρινα Edited February 20, 2012 by supermotard12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Και χωρίς συγχρονισμό στο παρασκήνιο σου βγάζει 14 ώρες και το λες ρεκόρ?:worry::worry: Κάνε hard reset. Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά σου. Ή κάποια εφαρμογή σου τρώει όλη την μπαταρία, ή έχει πρόβλημα η συσκευή σου, ή δεν την αφήνεις από τα χέρια σου. Καλημέρα! Προχθές κατάφερα και το έφτασα στη μια μέρα αλλά με υπερβολικά φυσιολογική χρήση, περισσότερο wifi λιγότερο 3G πολύ νορμάλ internet κάποια mail λίγο fb/twitter. Και με full χρήση juice defender-Smart Actions. Πάντως ακόμα και τώρα που οι απόψεις πληθαίνουν όσον αφορά τη χρήση, από όσα κινητά έχω χρησιμοποιήσει, και είναι πολλά και είναι σε όλα τα γνώστα λειτουργικά, το Razr με τις 17 ώρες (μικρή διόρθωση, στις 14 ήταν στο 15%) μου φαίνται θεϊκό!! Πάντως ψήνομαι να του τραβήξω ένα hard reset και να τσεκάρω αν όντως κάτι παίζει. Επίσης από το battery status, το πιο μπαταριογόνο service είναι το mobile standby και το android os. Αναφέρω απλά αυτά γιατί είναι σε μόνιμη χρήση, τα υπόλοιπα παίζουν. σκεφτομαι να αγορασω το razr και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συνδυασμος πληκτρων για να κανει reset η συσκευη.σχεδον σε ολα τα κινητα σε περιπτωση χοντρου κοληματος μετα απο πειραγμα και οταν δεν δουλευει κανενα κουμπι για να κλεισει το κινητο βγαζεις την μπαταρια.στο μοτορολα τι κανεις που δεν βγαινει η μπαταρια? Για reset συσκευής σε περίπτωση κολλήματος πατάς ταυτόχρονα power button + volume down για 10 δευτερόλεπτα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 20, 2012 by navi55 Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Προχθές τελείως ξαφνικά έσβησε το κινητό και δεν ανοίγει με τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό; Πρώτη φορά το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Προχθές τελείως ξαφνικά έσβησε το κινητό και δεν ανοίγει με τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό; Πρώτη φορά το κάνει Βγάλε κάρτα σίμ και κάρτα μνήμης και πάτα συνεχόμενα το power + vol down για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 the question is what is mahna mahna ? :lol: Αλήθεια, τι είναι το Voodoo ΟΤΑ keeper? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες ώρες παρέλαβα και εγώ το εργαλείο και φαίνεται φοβερό.. Θα ποστάρω και εγώ εντυπώσεις σε λίγες μέρες.. 2 πολύ γρήγορες ερωτήσεις. 1. Πώς κάνουμε hard reset ? Θέλω να χαθούν όλα από μέσα.. 2. Επειδή ο γερμανός κόβει μόνο τις κάρτες cosmote για να γίνουν από sim microsim ξέρετε που μπορώ να κόψω την κάρτα της wind για να την κάνω και αυτή microsim ? Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα και εγώ.. :D Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Τα μαγαζιά Wind δεν το κάνουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δυστηχώς όχι.. Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Έκανα αυτό.. How to hard reset the Motorola RAZR Using the Settings menu From the screen of your phone, press the Menu button Tap Settings Scroll down and tap Privacy Tap Factory Data Reset Check Erase internal storage if you would like to erase all the data on the phone internal storage such as applications, music, movies or photos. Tap Reset Phone Είναι σωστό ή υπάρχει και κάτι άλλο ? Επίσης κάποιος που να ξέρει για το κόψιμο της κάρτας ? :O Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Βγάλε κάρτα σίμ και κάρτα μνήμης και πάτα συνεχόμενα το power + vol down για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Προς το παρόν έχω κάνει αυτό με την κάρτα sim. Θα δοκιμάσω χωρίς κάρτα και μνήμη. Και πάλι ευχαριστώ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Προς το παρόν έχω κάνει αυτό με την κάρτα sim. Θα δοκιμάσω χωρίς κάρτα και μνήμη. Και πάλι ευχαριστώ;) Δοκίμασε να το βάλεις και στην πρίζα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) the question is what is mahna mahna ? :lol: Αλήθεια, τι είναι το Voodoo ΟΤΑ keeper? Είνει free εφαρμογή στο Market, που επαναφέρει το root μετά από update... Επίσης κάποιος που να ξέρει για το κόψιμο της κάρτας ? Δεν τις κόβουν παντού, καθώς δεν είναι κάποια επίσημη διαδικασία. Υπάρχουν και καταστήματα Wind που έχουν κόφτη. Όπως και νά 'χει, πας και σου αλλάζουν μια sim, 5€ κόστος έχει. Edited February 21, 2012 by netblaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδιά καμιά θήκη υπάρχει ? Έχω δει της Case Mate, της Otterbox και της Pdair αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.. Κάτι σας αυτο http://www.amazon.co.uk/XYLO-GEL-Cover-Motorola-Mobile-Phone/dp/B006X18GH4/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1329832764&sr=8-18 μου φαίνεται πιό ενδιαφέρον. Εσείς τί έχετε ? Αν έβγαζε η Gform κάτι σαν αυτό http://g-form.com/product/extreme-grid-for-iphone-44s/ που θα βγάλει για το iphone θα ήταν καλή φάση. Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Όπως και νά 'χει, πας και σου αλλάζουν μια sim, 5€ κόστος έχει. Εγώ είπα πως μου έκλεψαν το κινητό και μου την έβγαλαν εντελώς δωρεάν. Υ. Γ Δεν είπα ψέματα, αλήθεια το έχασα το κινητό. Edited February 21, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδιά καμιά θήκη υπάρχει ? Έχω δει της Case Mate, της Otterbox και της Pdair αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.. Κάτι σας αυτο http://www.amazon.co.uk/XYLO-GEL-Cover-Motorola-Mobile-Phone/dp/B006X18GH4/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1329832764&sr=8-18 μου φαίνεται πιό ενδιαφέρον. Εσείς τί έχετε ? Αν έβγαζε η Gform κάτι σαν αυτό http://g-form.com/product/extreme-grid-for-iphone-44s/ που θα βγάλει για το iphone θα ήταν καλή φάση. Εγω εχω της case mate που ειναι μια χαρα. Με μια αναζητηση στο skroutz θα βρεις μερικες προτασεις.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδιά καμιά θήκη υπάρχει ? Έχω δει της Case Mate, της Otterbox και της Pdair αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.. Κάτι σας αυτο http://www.amazon.co.uk/XYLO-GEL-Cover-Motorola-Mobile-Phone/dp/B006X18GH4/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1329832764&sr=8-18 μου φαίνεται πιό ενδιαφέρον. Εσείς τί έχετε ? Αν έβγαζε η Gform κάτι σαν αυτό http://g-form.com/product/extreme-grid-for-iphone-44s/ που θα βγάλει για το iphone θα ήταν καλή φάση. http://tpu-cases.com/index.php?main_page=index&cPath=44_55 diztronic ειναι απο τις πιο καλες και ωραιες.(2 εχω παρει απο amazon) ειναι απο υλικο tpu (καλυτερο απο σιλικονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδιά καμιά θήκη υπάρχει ? Έχω δει της Case Mate, της Otterbox και της Pdair αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.. Κάτι σας αυτο http://www.amazon.co.uk/XYLO-GEL-Cover-Motorola-Mobile-Phone/dp/B006X18GH4/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1329832764&sr=8-18 μου φαίνεται πιό ενδιαφέρον. Εσείς τί έχετε ? Αν έβγαζε η Gform κάτι σαν αυτό http://g-form.com/product/extreme-grid-for-iphone-44s/ που θα βγάλει για το iphone θα ήταν καλή φάση. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ θήκη τέτοιου τύπου. Δοκίμασα μια παρόμοια με την πρώτη που έχεις στο link και δε μου άρεσε το ότι κρύβει όλο το σχεδιασμό του τηλεφώνου και προσθέτει και λίγο ακόμα όγκο. Έχω πάρει μια κλασσική buggatti, πολύ λεπτή, που καλύπτει όλο το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts