Inew_v1 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Δεν μπορώ να της βρω έχουν κατεβάσει τα αρχεία από τους σέρβερ τους εψαξα στο xda... Και hard reset που του έκανα πάλι κολλάει στο λογκο.. Ακολούθησα έναν οδηγό για unbrick κ δεν μπορεσα κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Δεν μπορώ να της βρω έχουν κατεβάσει τα αρχεία από τους σέρβερ τους εψαξα στο xda... Και hard reset που του έκανα πάλι κολλάει στο λογκο.. Ακολούθησα έναν οδηγό για unbrick κ δεν μπορεσα κάτι.. Εγώ εδώ που δοκίμασα κανά δυο, μια χαρά κατεβαίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themos_icsd Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 καλησπέρα σε όλους, έχω ένα xt910 με σπασμένο τζαμάκι που δεν ακούει σε κανένα πάτημα. Θέλω να πάρω τα αρχεία από μέσα του αλλά όταν το συνδέω στο PC μου κατεβάζει έναν driver και έπειτα δείχνει την συσκευή τελείως κενή. Γεγονός που δεν ισχύει καθώς ο ξάδερφος μου είχε αρχεία. Σαν συσκευή δουλεύει, υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα αρχεία από μέσα λοιπόν? μπορείς με μια hdmi και με otg να το συνδέσεις σε μια οθόνη και να πάρεις τα αρχεία σου... προσοχή στο otg to motorola δεν δίνει ρεύμα... πάντως ειναι περίεργο να μν βρίσκει κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inew_v1 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μιας κ επανήλθε το τέρας πείτε καμία καλή Ρομ που να μν κολλάει κ να βγάζει καμία φωτογραφία της προκοπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Μιας κ επανήλθε το τέρας πείτε καμία καλή Ρομ που να μν κολλάει κ να βγάζει καμία φωτογραφία της προκοπης... 5.1.1 nightly (cm 12) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια χωρις να υπαρχει η συσκευη (εσπασε) στο motocast μεσω pc μπορω να συνδεθω για να δω τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει; επισης κατεβασα το motocast για το pc εκανα εγκατασταση αλλα σε καποιο σημειο μου γραφει δεν υπαρχει συνδεση στο δυκτιο και συγκεκριμενα αυτο "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ για να ρυθμισετε το απομακρυσμενο περιεχομενο απαιτειτε συνδεση στο ιντερνετ"αλλα στο pc μου εχω κανονικα ιντερνετ και δεν μπορω να συνεχισω απο εκει και περα. γνωριζει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω για να συνδεθω με το motocast; Edited September 24, 2015 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια χωρις να υπαρχει η συσκευη (εσπασε) στο motocast μεσω pc μπορω να συνδεθω για να δω τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει; επισης κατεβασα το motocast για το pc εκανα εγκατασταση αλλα σε καποιο σημειο μου γραφει δεν υπαρχει συνδεση στο δυκτιο και συγκεκριμενα αυτο "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ για να ρυθμισετε το απομακρυσμενο περιεχομενο απαιτειτε συνδεση στο ιντερνετ"αλλα στο pc μου εχω κανονικα ιντερνετ και δεν μπορω να συνεχισω απο εκει και περα. γνωριζει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω για να συνδεθω με το motocast; Το motocast, δε το λειτούργησα ποτέ. Αν θες να ανακτήσεις φωτογραφίες και media αρχεία, δες αυτό το Δες κι αυτά τα άρθρα: http://www.droidforums.net/threads/recovering-files-from-razr-with-100-broken-screen.208327/ https://forums.motorola.com/posts/26bc51e529 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Android 6.0 για το razr http://android-unroot-guide.xyz/motorola-razr-xt910/ ,μην ξεγελιεστε απο το λινκ ,οταν το ανοίξετε ,προχωρήστε προς τα κατω και θα δείτε τον τρόπο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Android 6.0 για το razr http://android-unroot-guide.xyz/motorola-razr-xt910/ ,μην ξεγελιεστε απο το λινκ ,οταν το ανοίξετε ,προχωρήστε προς τα κατω και θα δείτε τον τρόπο Το έκανες; δεν μπορώ καν να κατεβάσω τη ROM. Μου βγάζει τα γνωστά links ότι για να τα κατεβάσω θέλει αριθμό κινητού για να κερδίσω iPad και βλακείες. Το κατέβασε κάποιος το αρχείο για να το δώσει και στους υπόλοιπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 πηρα ενα razr,το οποιο δειχνει αριστο μεχρι στιγμης. Μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια μεχρι να περασω μια custom rom,πληρως λειτουργικη αρα οχι cyanogem,θελω να δουλευουνε ολα ρολοι.Ας ειναι ics αλλα με look jb! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπερα. Γινεται να περαστει η 4.4 η και 5.1 ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Ruler Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Εγω χρησιμοποιω την εκδοση 4.0.4 (ICS), και δεν μου βγαζει πλεον καποιο μηνυμα για αναβαθμιση ή οταν παω να κανω manual ενημερωση συστηματος μου γραφει: "Προς το παρον, ο ελεγχος για ενημερωση δεν ειναι διαθεσιμος. Προπαθηστε ξανα αργοτερα." Καποιος που να γνωριζει γιατι μου το κανει αυτο και τι πρεπει να κανω ; Οι εκδοσεις 5.1.1 ή 6.0.1 ειναι "ελαφριες" για το RAZR XT910 ; Ή θα δω κολληματα αν κανω upgrade την εκδοση android ; Ευχαριστω :) Edited July 8, 2016 by Dark_Ruler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Η τελευταία επίσημη έκδοση που υπάρχει για το κινητό είναι η 4.1.2 (JB). Από εκεί και πέρα μόνο custom rom. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μόλις πέρασα τη cm 13 για να φρεσκαρω το κινητό και για να το δουλέψω για λίγες μέρες. Οι εντυπώσεις είναι κάπως αρνητικές, καθώς μου φαίνεται αρκετά αργό και με έντονα λαγκαρισματα. Παρόλα αυτά δε θυμάμαι να διάβασα κακά σχόλια στους xda. Έχει κανείς καμία αντίστοιχη εμπειρία με lollipop η marshmallow? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts