Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Πήρε το κινητό μου νερό (ναι δεν είναι απολύτως αδιάβροχο :wacko: ) και ενώ ανοίγει κανονικά και λειτουργεί κανονικά ζητώντας μου pin το touch της οθόνης δεν λειτουργεί καθόλου. Το έδωσα για επισκευή αλλά μάλλον δεν θα μου το καλύψει η εγγύηση καθώς σε περίπτωση που πάρει υγρασία το κινητό δεν είναι μεσα στην εγγύηση οπως μου είπε ο τύπος από τα public. Κατα πάσα πιθανότητα κάτι κάηκε. Χρειάζεται αλλαγή της οθόνης ή μπορεί να είναι κάτι πιο απλό που συνεπάγεται και πιο φθηνό?

Καλησπέρα παιδιά. Πήρε το κινητό μου νερό (ναι δεν είναι απολύτως αδιάβροχο :wacko: ) και ενώ ανοίγει κανονικά και λειτουργεί κανονικά ζητώντας μου pin το touch της οθόνης δεν λειτουργεί καθόλου. Το έδωσα για επισκευή αλλά μάλλον δεν θα μου το καλύψει η εγγύηση καθώς σε περίπτωση που πάρει υγρασία το κινητό δεν είναι μεσα στην εγγύηση οπως μου είπε ο τύπος από τα public. Κατα πάσα πιθανότητα κάτι κάηκε. Χρειάζεται αλλαγή της οθόνης ή μπορεί να είναι κάτι πιο απλό που συνεπάγεται και πιο φθηνό?

Οι περιπτώσεις αυτές είναι δύσκολες. Αλλαγή πλακέτας και ίσως και οθόνης( καλύτερα να πάρεις καινούριο δηλαδή). Έτσι που είναι καλυμένα τα chip στα razr, σίγουρα θα κρατήσουν υγρασία.

Έπεσε πολύ νερο; Τι ακριβώς έγινε;

edit: Δες αυτό

:( Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Οι περιπτώσεις αυτές είναι δύσκολες. Αλλαγή πλακέτας και ίσως και οθόνης( καλύτερα να πάρεις καινούριο δηλαδή). Έτσι που είναι καλυμένα τα chip στα razr, σίγουρα θα κρατήσουν υγρασία.

Έπεσε πολύ νερο; Τι ακριβώς έγινε;

edit: Δες αυτό

:(

Έπεσε μέσα σε μια παγοθήκη...:D Το κακό ήταν ότι δεν το σκούπισα αμέσως και εκεί που λειτουργούσε κανονικά έσβησε και δεν ξανάνοιγε. Άνοιξε μόνο όταν το έβαλα στο φορτιστή και φορτίστηκε τελείως. Αλλά ενώ λειτουργεί κανονικά και συνδέεται στο wifi ότι και να πατήσεις στην οθόνη δεν το νιώθει. Πάντως μου έχει ξαναπέσει νερό πάνω (και αρκετό μαλιστα) στο κινήτο και δεν είχε πάθει τίποτα. Ας ελπίσουμε να γίνεται γιατί μου φαίνεται θα μείνω με ένα htc wildfire που το χω 3 χρόνια...:wacko:

Έπεσε μέσα σε μια παγοθήκη...:D Το κακό ήταν ότι δεν το σκούπισα αμέσως και εκεί που λειτουργούσε κανονικά έσβησε και δεν ξανάνοιγε. Άνοιξε μόνο όταν το έβαλα στο φορτιστή και φορτίστηκε τελείως. Αλλά ενώ λειτουργεί κανονικά και συνδέεται στο wifi ότι και να πατήσεις στην οθόνη δεν το νιώθει. Πάντως μου έχει ξαναπέσει νερό πάνω (και αρκετό μαλιστα) στο κινήτο και δεν είχε πάθει τίποτα. Ας ελπίσουμε να γίνεται γιατί μου φαίνεται θα μείνω με ένα htc wildfire που το χω 3 χρόνια...:wacko:

Αν ήταν λειτουργία της Moto η βουτιά για να αποφύγει τυχόν υπερθέρμανση μπορεί και να γίνει αντικατάσταση :lol: . Αν είναι απλά γλετζέδικο....δεν νομίζω :lol:.

Το κακό με το νερό είναι πως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην συσκευή και καιρό μετά το "μπάνιο". Το άλλο κακό είναι πως στις περισσότερες συσκευές(λογικά και στο razr) υπάρχει τρόπος να δούνε στο service αν η συσκευή έχει βραχεί κάποια στιγμή. Ακόμα και αν πέρασε καιρός. Βάζουν κάτι sticker που αλλάζουν χρώμα σε επαφή με υγρά ,αν δεν κάνω λάθος, μέσα στην συσκευή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κακό wifi! Έχω βάλει την 4.1.2 και το wifi είναι άθλιο. Υπάρχει μήπως κάποια λύση; κάποιο wifi patch όπως παλιά υπήρχε για το gps; εκτός και αν πρέπει γενική αλλαγή rom

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα έλαβα επίσημα την αναβάθμιση σε Android 4.1.2.

Όλα δουλεύουν μια χαρά.

Καλημερα φίλε! Από που το χεις αγοράσει το razr και πήρες επίσημη;

Καλημερα φίλε! Από που το χεις αγοράσει το razr και πήρες επίσημη;

Το είχα πάρει τον Δεκέμβριο του 2011 από το birdphone και είχα ευρωπαϊκή έκδοση λογισμικού

Το κινητό μετά την αναβάθμιση πάει πολύ πιο γρήγορα και το wifi έχει βελτίωση τεράστια.

Πιάνει από το γραφείο μου όλα τα ασύρματα δίκτυα από τις απέναντι καφετέριες που δεν τα έβλεπε πριν

Edited by navi55
συνεχόμενα posts
Βεζούβιος

Έκδοση συστήματος : 982.124.14.ΧΤ910.Retail.en.EU

Και έκδοση Android : 4.1.2

Το Γερμανικο εχεις;

Το Γερμανικο εχεις;

Όχι ρε φίλε. Ούτε γκομενα γερμανιδα δεν θέλω να έχω και θα έχω συσκευή με γερμανική έκδοση;

Βεζούβιος

Μάλλον από Γαλλία αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν μου έβγαλε ούτε γαλλικά ούτε γερμανικά στην αρχική εγκατάσταση.
Βεζούβιος

Όχι ρε φίλε. Ούτε γκομενα γερμανιδα δεν θέλω να έχω και θα έχω συσκευή με γερμανική έκδοση;

χα χα χα και εγω δεν τους παω :lol:

Μαλλον το Γαλικο εχεις

Το δικο μου ειναι Γερμανικο

λογικα σε μενα θα ελθει τις επομενες μερες

εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει ένδειξη 2 στοιχεία σε αναμονή μεταφόρτωσης γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και πως φεύγει;

Μου το κάνει και εμενα απο το απόγευμα! WTF?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Μου το κάνει και εμενα απο το απόγευμα! WTF?

Πείραξες τίποτα στο motocast; Θυμάμαι όταν είχα συνδέσει το pc με το κινητό μέσω μοτοκαστ, έκανε backup τις φωτογραφίες μου. και αν τράβαγα μια νέα φώτο εμφάνιζε αυτό το μήνυμα στις ειδοποιήσεις κ δεν έφευγε αν δεν την ανέβαζε. Τελικά σταμάτησα να χρησιμοποιώ το μοτοκαστ.

Σωστός!! Τράβηξα 2 φωτο και μου βγάζει 3 αρχεία κλπ τώρα!

Ευχαριστώ :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά καλησπέρα!! Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου, δεν το έχω ροοταρει και τρέχει την επίσημη ics! Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ άπειρα τον τελευταίο καιρό, κολλάει από δω, κολλάει από κει και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αρκετά μπορώ να πω, άσε που έχω τη εκτύπωση ότι και η μπαταρία αποφορτίζεται γρήγορα!!! Καμία ιδέα για το τι θα μπορούσε να βοηθήσει? Έχω καθαρίσει τo cache klp και επαναφορά είχα κάνει τελευταία φορά όταν πήραμε την ics. Θέλω να αποφύγω πάλι το φορματ... ! Ευχαριστώ!!

Παιδιά καλησπέρα!! Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου, δεν το έχω ροοταρει και τρέχει την επίσημη ics! Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ άπειρα τον τελευταίο καιρό, κολλάει από δω, κολλάει από κει και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αρκετά μπορώ να πω, άσε που έχω τη εκτύπωση ότι και η μπαταρία αποφορτίζεται γρήγορα!!! Καμία ιδέα για το τι θα μπορούσε να βοηθήσει? Έχω καθαρίσει τo cache klp και επαναφορά είχα κάνει τελευταία φορά όταν πήραμε την ics. Θέλω να αποφύγω πάλι το φορματ... ! Ευχαριστώ!!

Μάλλον θα χεις εγκαταστήσει πολλά προγράμματα... κοίτα τις τρεχούμενες εφαρμογές να δεις πόση ραμ τρώνε. πχ αν έχεις viber, whatsapp, facebook, twitter κλπ όλα αυτά τρέχουν στο παρασκήνιο κ τρώνε μνήμη.

καλησπερα παιδια χθες εκανα αναβαθμηση απο ics σε jb ολα καλα δεν εχω καποιο προβλημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να κανω factory reset τωρα που εχω την jb;

και δευτερον στο πανω μερος της οθονης δεξια διπλα απο το σημειο που διχνει το σημα μου εμφανιζει καποιες φορες το γραμμα "E" και καποιες αλλες το "G" με ενα κοκκινο σαν απαγορευτικο περιπου,καπως ετσι τι ακριβως ειναι αυτο;

Και τελος οταν ανοιγω την συσκευη στην αρχη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" εκκινηση εφαρμογων.θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο σε καθε εκκινηση της συσκευης;;

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• The title was changed to Motorola RAZR XT910