Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκδοση συστήματος : 982.124.14.ΧΤ910.Retail.en.EU

Και έκδοση Android : 4.1.2

Το Γερμανικο εχεις;

Το Γερμανικο εχεις;

Όχι ρε φίλε. Ούτε γκομενα γερμανιδα δεν θέλω να έχω και θα έχω συσκευή με γερμανική έκδοση;

Βεζούβιος

Μάλλον από Γαλλία αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν μου έβγαλε ούτε γαλλικά ούτε γερμανικά στην αρχική εγκατάσταση.
Βεζούβιος

Όχι ρε φίλε. Ούτε γκομενα γερμανιδα δεν θέλω να έχω και θα έχω συσκευή με γερμανική έκδοση;

χα χα χα και εγω δεν τους παω :lol:

Μαλλον το Γαλικο εχεις

Το δικο μου ειναι Γερμανικο

λογικα σε μενα θα ελθει τις επομενες μερες

εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει ένδειξη 2 στοιχεία σε αναμονή μεταφόρτωσης γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και πως φεύγει;

Μου το κάνει και εμενα απο το απόγευμα! WTF?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Μου το κάνει και εμενα απο το απόγευμα! WTF?

Πείραξες τίποτα στο motocast; Θυμάμαι όταν είχα συνδέσει το pc με το κινητό μέσω μοτοκαστ, έκανε backup τις φωτογραφίες μου. και αν τράβαγα μια νέα φώτο εμφάνιζε αυτό το μήνυμα στις ειδοποιήσεις κ δεν έφευγε αν δεν την ανέβαζε. Τελικά σταμάτησα να χρησιμοποιώ το μοτοκαστ.

Σωστός!! Τράβηξα 2 φωτο και μου βγάζει 3 αρχεία κλπ τώρα!

Ευχαριστώ :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά καλησπέρα!! Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου, δεν το έχω ροοταρει και τρέχει την επίσημη ics! Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ άπειρα τον τελευταίο καιρό, κολλάει από δω, κολλάει από κει και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αρκετά μπορώ να πω, άσε που έχω τη εκτύπωση ότι και η μπαταρία αποφορτίζεται γρήγορα!!! Καμία ιδέα για το τι θα μπορούσε να βοηθήσει? Έχω καθαρίσει τo cache klp και επαναφορά είχα κάνει τελευταία φορά όταν πήραμε την ics. Θέλω να αποφύγω πάλι το φορματ... ! Ευχαριστώ!!

Παιδιά καλησπέρα!! Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου, δεν το έχω ροοταρει και τρέχει την επίσημη ics! Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό ΣΕΡΝΕΤΑΙ άπειρα τον τελευταίο καιρό, κολλάει από δω, κολλάει από κει και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αρκετά μπορώ να πω, άσε που έχω τη εκτύπωση ότι και η μπαταρία αποφορτίζεται γρήγορα!!! Καμία ιδέα για το τι θα μπορούσε να βοηθήσει? Έχω καθαρίσει τo cache klp και επαναφορά είχα κάνει τελευταία φορά όταν πήραμε την ics. Θέλω να αποφύγω πάλι το φορματ... ! Ευχαριστώ!!

Μάλλον θα χεις εγκαταστήσει πολλά προγράμματα... κοίτα τις τρεχούμενες εφαρμογές να δεις πόση ραμ τρώνε. πχ αν έχεις viber, whatsapp, facebook, twitter κλπ όλα αυτά τρέχουν στο παρασκήνιο κ τρώνε μνήμη.

καλησπερα παιδια χθες εκανα αναβαθμηση απο ics σε jb ολα καλα δεν εχω καποιο προβλημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να κανω factory reset τωρα που εχω την jb;

και δευτερον στο πανω μερος της οθονης δεξια διπλα απο το σημειο που διχνει το σημα μου εμφανιζει καποιες φορες το γραμμα "E" και καποιες αλλες το "G" με ενα κοκκινο σαν απαγορευτικο περιπου,καπως ετσι τι ακριβως ειναι αυτο;

Και τελος οταν ανοιγω την συσκευη στην αρχη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" εκκινηση εφαρμογων.θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο σε καθε εκκινηση της συσκευης;;

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

καλησπερα παιδια χθες εκανα αναβαθμηση απο ics σε jb ολα καλα δεν εχω καποιο προβλημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να κανω factory reset τωρα που εχω την jb;

όχι δεν πρέπει αλλά καλά θα ήταν αν το έκανες.

Και τελος οταν ανοιγω την συσκευη στην αρχη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" εκκινηση εφαρμογων.θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο σε καθε εκκινηση της συσκευης;;

όχι μόνο την πρώτη φορά θα έπρεπε να στο έβγαζε.

Rules are meant to be broken :shifty:

όχι δεν πρέπει αλλά καλά θα ήταν αν το έκανες.

όχι μόνο την πρώτη φορά θα έπρεπε να στο έβγαζε.

αδερφε πως μπορω να κανω factory reset; απο το safe mode;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

εκανα ενα wipe απο το recovery. και οταν τελειωσε πατησα ενα reboot απο το recovery. και το κινητο τελος... εκλεισε μια και καλη... καμια ιδεα?

(δεν ανοιγει, δεν βγαζει σημα μοτορολα, και να πατησω power, vol up, vol dwn δε κανει τπτ)

Edited by phoinixtk
Katw i apple :shifty:

απο οσο το εψαξα μαλλον το εκανα με χαμηλη μπαταρια... αλλα το θεμα ειναι πςσ το διορθωνω...

και μετα απο πολλες ωρες τελικα γλυτωσαμε το χειροτερο...

εκοψα ενα καλωδιο usb εβαλα το μαυρο στο αρνητικο και το κοκκινο στο θετικο της μπαταριας και το συνδεσα στο pc. αναψε για κλασματα ενα αχνο κοκκινο φωτακι. μετα συνδεσα και to mini usb στην υποδοχη του κινητου και με το pc (και τα δυο καλωδια ταυτοχρονα) και αναψε το led ασπρο. το αφησα για μισο λεπτο και μετα τα εβγαλα ολα και απλα συνδεσα τον κανονικο φορτιστη και το κινητο αναψε στην φορτιση. 5% μου εδειχνε

τελικα πηγε στο 40% και μετα στο 100% αλλα μολις πατησα το power σβησανε ολα παλι...

Update. τα επανεφερα τελικα ολα... Με δευτερηιδια προσπαθεια. αλλα χαθηκε το root... τι σκατα εχει γινει?

Update 2. Και το ροοτ εμεινε απλα το ροοτ τσεκερ ελεγε βλακειες. Ολα κομπλε.

Edited by phoinixtk
Katw i apple :shifty:

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι ευκολο! Θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση μεσω HDMI. Φανταζομαι οτι μπορω να δω τα videos και τις εικονες που εχω αποθηκευμενα σε υψηλη αναλυση στο κινητο, στην οθονη της τηλεορασης σωστα? Και τι ακριβως καλωδιο θα χρειαστω? Οποιοδηποτε απλο MicroHDMI + HDMI κανει? Η θελει κατι συγκεκριμενο ?

Ευχαριστω!!

παιδες πολλη καλησπερα θελω να ρωτησω κατι μου ηρθε μυνημα αναθαμισης (982.124.14.en.EU)(315.5 MB) τι παιζει?μη μου πειτε ειναι 4.1.2????????

αγοραζμενο απο media markt το καλοκαιρακι αλλα μετα απο 3ης αποτηχημενες φορες service μαλλον μου φαινεται μου βγηκε σε καλο μου περασανε γερμανικη rom τωρα φοραω 4.0.4

παιδες πολλη καλησπερα θελω να ρωτησω κατι μου ηρθε μυνημα αναθαμισης (982.124.14.en.EU)(315.5 MB) τι παιζει?μη μου πειτε ειναι 4.1.2????????

αγοραζμενο απο media markt το καλοκαιρακι αλλα μετα απο 3ης αποτηχημενες φορες service μαλλον μου φαινεται μου βγηκε σε καλο μου περασανε γερμανικη rom τωρα φοραω 4.0.4

Εμένα που μου πήραν την Γαλλική και μου έδωσαν την Ελληνική :mad:

3>4

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι ευκολο! Θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση μεσω HDMI. Φανταζομαι οτι μπορω να δω τα videos και τις εικονες που εχω αποθηκευμενα σε υψηλη αναλυση στο κινητο, στην οθονη της τηλεορασης σωστα? Και τι ακριβως καλωδιο θα χρειαστω? Οποιοδηποτε απλο MicroHDMI + HDMI κανει? Η θελει κατι συγκεκριμενο ?

Ευχαριστω!!

ναι, οποιδήποτε κάνει, εγώ αγόρασα ένα του 1€ από κίνα και δουλεύει μια χαρά.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910