R_Bachman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Εδώ υπάρχει αναφορά των qe logs που μπορεί να φανούν οι αλλαγές(flashαρισμα , root) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1841162. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ρε πεδία ακόμα να έρθει το παγωτό η θα πάρουμε απο το Carrefour (2€ 1kg):lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Ρε πεδία ακόμα να έρθει το παγωτό η θα πάρουμε απο το Carrefour (2€ 1kg):lol: Μαλλον απο carrefour καλυτερα γιατι η κοροιδια καλα κρατει!!Εχει βγει εδω και τοσο καιρο και ακομη τιποτα...!!! :ninja: Παιδια μια ερωτηση θελω τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω!!!Πηγαμε σημερα με εναν φιλο να αγορασει ενα razr μεταχειρο απο ενα μαγαζι και ενω εδειχνε οτι λειτουργουσε αψογα εκανε το εξης κουλο!!!Το ανοιξαμε βαζοντας και την micro sim απο το δικο μου το razr για να δουμε οτι λειτουργουν ολα αψογα...Δεχεται το πιν ολα οκ ανοιξε κανονικα αλλα στην αρχικη οθονη επανω ειχε μονο δεξια το ρολοι την μπαταρια και διπλα εναν κοκκινο σταυρο..Δεν εδειχνε ουτε το ονομα wind ουτε της γραμμες σηματος παρολλο που δεν ηταν σε flight mode.Κανει εκει η κοπελια 1 χειροκινητη αναζητηση δικτυου γιατι στο αυτοματο δεν εβρησκε τιποτα βρισκει την wind το επιλεγει και τα δειχνει ολα καλα ονομα σημα κλπ με πηρα και ο φιλος μου τηλ και μιλησαμε κανονικα τσεκαρα ακουστικο ηχειο κλπ ολα καλα. Ελα ομως που οταν το ανοιγοκλεισαμε εβγαλε ξανα το σταυρο και οχι τα αλλα και το κουλο δεχοταν εισερχομενες κλισεις αλλα δεν μπορουσε να παρει τηλ με τιποτα!!! Τι ρεσταρτ του καναμε τι ρυθμισεις ειδαμε τι απενεργοποιηση προωθησης κλησεων καναμε που ουτος η αλλος δεν ειχε και υποψιν μεσα ειχε την δικια μου sim η οποια δεν εχει καμια φραγη...Δεν ξερω τι να πω δεν το πηραμε και μαλλον δεν θα το παρουμε αν και τελικα μας ειπε η κοπελα θα το δει και θα μας πει...Κριμα γιατι στεναχωρηθηκαμε ηταν αψογο αγρατζουνιστο καλη τιμη!!! :confused: Τι λετε να συμβαινει εχετε καμια ιδεα?????? :wacko: :ninja: :wacko: Edited August 27, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μαλλον απο carrefour καλυτερα γιατι η κοροιδια καλα κρατει!!Εχει βγει εδω και τοσο καιρο και ακομη τιποτα...!!! :ninja: Παιδια μια ερωτηση θελω τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω!!!Πηγαμε σημερα με εναν φιλο να αγορασει ενα razr μεταχειρο απο ενα μαγαζι και ενω εδειχνε οτι λειτουργουσε αψογα εκανε το εξης κουλο!!!Το ανοιξαμε βαζοντας και την micro sim απο το δικο μου το razr για να δουμε οτι λειτουργουν ολα αψογα...Δεχεται το πιν ολα οκ ανοιξε κανονικα αλλα στην αρχικη οθονη επανω ειχε μονο δεξια το ρολοι την μπαταρια και διπλα εναν κοκκινο σταυρο..Δεν εδειχνε ουτε το ονομα wind ουτε της γραμμες σηματος παρολλο που δεν ηταν σε flight mode.Κανει εκει η κοπελια 1 χειροκινητη αναζητηση δικτυου γιατι στο αυτοματο δεν εβρησκε τιποτα βρισκει την wind το επιλεγει και τα δειχνει ολα καλα ονομα σημα κλπ με πηρα και ο φιλος μου τηλ και μιλησαμε κανονικα τσεκαρα ακουστικο ηχειο κλπ ολα καλα. Ελα ομως που οταν το ανοιγοκλεισαμε εβγαλε ξανα το σταυρο και οχι τα αλλα και το κουλο δεχοταν εισερχομενες κλισεις αλλα δεν μπορουσε να παρει τηλ με τιποτα!!! Τι ρεσταρτ του καναμε τι ρυθμισεις ειδαμε τι απενεργοποιηση προωθησης κλησεων καναμε που ουτος η αλλος δεν ειχε και υποψιν μεσα ειχε την δικια μου sim η οποια δεν εχει καμια φραγη...Δεν ξερω τι να πω δεν το πηραμε και μαλλον δεν θα το παρουμε αν και τελικα μας ειπε η κοπελα θα το δει και θα μας πει...Κριμα γιατι στεναχωρηθηκαμε ηταν αψογο αγρατζουνιστο καλη τιμη!!! :confused: Τι λετε να συμβαινει εχετε καμια ιδεα?????? :wacko: :ninja: :wacko: Μάλλον είναι από τα πρώτα που είχαν αρκετά θέματα με το δίκτυο. Αν βλέπατε τι έκδοση λογισμικού έτρεχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 δεν δοκιμάζεις καμιάς άλλης εκτός της wind γιατί και σε μένα ετσι έκανε με Q :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Μήπως δεν ήταν ενεργοποιημένη η αυτόματη επιλογή στο δίκτυο; Υπάρχει περίπτωση να μη είχε καλό σήμα 3g; Edited August 27, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μάλλον είναι από τα πρώτα που είχαν αρκετά θέματα με το δίκτυο. Αν βλέπατε τι έκδοση λογισμικού έτρεχε... Η συσκευη ειχε επανω το 2.3.5 που σε μενα λειτουργει αψογα τωρα τι kernel κλπ ειχε δενξερω δεν θυμαμαι γιατι παιζει ρολο και αυτο??Η κοπελια μου ειπε οτι η εν λογο συσκευη μαλλον ειταν απο της πρωτες παρτιδες της wind αλλα δουλεψε - ανοιχτηκε στο συγκεκριμενο καταστημα καποιους μηνες..!!! δεν δοκιμάζεις καμιάς άλλης εκτός της wind γιατί και σε μένα ετσι έκανε με Q :lol: Οχι δεν δοκιμασαμε σε καταστημα wind ειμασταν βαλαμε μια δικια τους και μετα και για αρκετη ωρα την δικια μου που ειναι επισης wind...!!! Μήπως δεν ήταν ενεργοποιημένη η αυτόματη επιλογή στο δίκτυο; Υπάρχει περίπτωση να μη είχε καλό σήμα 3g; Δοκιμασαμε σε αυτοματο πρωτη φορα και τιποτα!!Μετα και σε χειροκινητο την πρωτη φορα το βρηκε αλλα μετα το ρεσταρτ ξανα τα ιδια και δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο λογο... Ξερω γω τι να πω αυτο ειναι κουλο τοσα χρονια με κινητα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο..!!!:wacko: Καμια αλλη ιδεα εχετε βρε παιδια μπας και δεν ειναι κατι σοβαρο και παμε να το αγωρασουμε τι λετε?? :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Η συσκευη ειχε επανω το 2.3.5 που σε μενα λειτουργει αψογα τωρα τι kernel κλπ ειχε δενξερω δεν θυμαμαι γιατι παιζει ρολο και αυτο??Η κοπελια μου ειπε οτι η εν λογο συσκευη μαλλον ειταν απο της πρωτες παρτιδες της wind αλλα δουλεψε - ανοιχτηκε στο συγκεκριμενο καταστημα καποιους μηνες..!!! Οχι δεν δοκιμασαμε σε καταστημα wind ειμασταν βαλαμε μια δικια τους και μετα και για αρκετη ωρα την δικια μου που ειναι επισης wind...!!! Δοκιμασαμε σε αυτοματο πρωτη φορα και τιποτα!!Μετα και σε χειροκινητο την πρωτη φορα το βρηκε αλλα μετα το ρεσταρτ ξανα τα ιδια και δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο λογο... Ξερω γω τι να πω αυτο ειναι κουλο τοσα χρονια με κινητα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο..!!!:wacko: Καμια αλλη ιδεα εχετε βρε παιδια μπας και δεν ειναι κατι σοβαρο και παμε να το αγωρασουμε τι λετε?? :confused: Κατ'αρχήν, εγγύηση έχει η συσκευή και για πόσο;Πάρε το imei και κάνε και μια ερώτηση στην motorola για να είστε σίγουροι. Hard reset έχει γίνει(μπας και έφαγε κάνα σκάλωμα); Δεύτερη sim δοκίμασατε, οπότε δεν νομίζω πως και οι 2 δεν μπήκαν καλά. Στην τελική, ας το στείλουν service και ζητήστε να σας το δώσουν φτηνότερα. Δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο τώρα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 *#*#4636#*#* στο dial pad. phone information και set preferred network type σε GSM auto (PRL). Και λογικά θα βρίσκει δίκτυο αυτόματα και θα το χτυπήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djapal Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 αν δοκιμάσει κανείς να πάρει στη μοτορολα στο 210-6800009 και καταφερει να μιλήσει με άνθρωπο... ΑΞΙΟΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ρε παιδια μας δουλευει αυτη η μοτορολα ? σοβαρα... εχει καταντησει κοροιδια τρελη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Κατ'αρχήν, εγγύηση έχει η συσκευή και για πόσο;Πάρε το imei και κάνε και μια ερώτηση στην motorola για να είστε σίγουροι. Hard reset έχει γίνει(μπας και έφαγε κάνα σκάλωμα); Δεύτερη sim δοκίμασατε, οπότε δεν νομίζω πως και οι 2 δεν μπήκαν καλά. Στην τελική, ας το στείλουν service και ζητήστε να σας το δώσουν φτηνότερα. Δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο τώρα. *#*#4636#*#* στο dial pad. phone information και set preferred network type σε GSM auto (PRL). Και λογικά θα βρίσκει δίκτυο αυτόματα και θα το χτυπήσετε. αν δοκιμάσει κανείς να πάρει στη μοτορολα στο 210-6800009 και καταφερει να μιλήσει με άνθρωπο... ΑΞΙΟΣ!!! Παιδια ευχαριστω ολους θα το κοιταξω αυριο και μακαρι να βρουμε λυση ωστε να το παρει ο φιλος μου γιατι το εχω παρει προσωπικα!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Μαλλον απο carrefour καλυτερα γιατι η κοροιδια καλα κρατει!!Εχει βγει εδω και τοσο καιρο και ακομη τιποτα...!!! :ninja: Παιδια μια ερωτηση θελω τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω!!!Πηγαμε σημερα με εναν φιλο να αγορασει ενα razr μεταχειρο απο ενα μαγαζι και ενω εδειχνε οτι λειτουργουσε αψογα εκανε το εξης κουλο!!!Το ανοιξαμε βαζοντας και την micro sim απο το δικο μου το razr για να δουμε οτι λειτουργουν ολα αψογα...Δεχεται το πιν ολα οκ ανοιξε κανονικα αλλα στην αρχικη οθονη επανω ειχε μονο δεξια το ρολοι την μπαταρια και διπλα εναν κοκκινο σταυρο..Δεν εδειχνε ουτε το ονομα wind ουτε της γραμμες σηματος παρολλο που δεν ηταν σε flight mode.Κανει εκει η κοπελια 1 χειροκινητη αναζητηση δικτυου γιατι στο αυτοματο δεν εβρησκε τιποτα βρισκει την wind το επιλεγει και τα δειχνει ολα καλα ονομα σημα κλπ με πηρα και ο φιλος μου τηλ και μιλησαμε κανονικα τσεκαρα ακουστικο ηχειο κλπ ολα καλα. Ελα ομως που οταν το ανοιγοκλεισαμε εβγαλε ξανα το σταυρο και οχι τα αλλα και το κουλο δεχοταν εισερχομενες κλισεις αλλα δεν μπορουσε να παρει τηλ με τιποτα!!! Τι ρεσταρτ του καναμε τι ρυθμισεις ειδαμε τι απενεργοποιηση προωθησης κλησεων καναμε που ουτος η αλλος δεν ειχε και υποψιν μεσα ειχε την δικια μου sim η οποια δεν εχει καμια φραγη...Δεν ξερω τι να πω δεν το πηραμε και μαλλον δεν θα το παρουμε αν και τελικα μας ειπε η κοπελα θα το δει και θα μας πει...Κριμα γιατι στεναχωρηθηκαμε ηταν αψογο αγρατζουνιστο καλη τιμη!!! :confused: Τι λετε να συμβαινει εχετε καμια ιδεα?????? :wacko: :ninja: :wacko: Με την πρωτη εκδοση λογισμικου το κινητο ειχε ενα bug. Πριν το σβησεις, ηθελε να το βαλεις σε προφιλ πτησης, αλλιως, οταν ανοιγε δεν εβρισκε σημα. Αυτο λυθηκε με την επομενη αναβαθμιση, αλλα ισως να ειναι αυτο η λυση στο προβλημα σου. Συχνα πεταγε και ενα μηνυμα οτι το phone android σταματησε να λειτουργει (καπως ετσι). Βαλτε το σε πτηση, καντε restart και βγαλτε την πτηση. Edit: διαβασε το ποστ #400 σε αυτο το νημα, οπου περιγραφω το προβλημα και τη λυση. Edited August 27, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Εδώ υπάρχει αναφορά των qe logs που μπορεί να φανούν οι αλλαγές(flashαρισμα , root) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1841162. Αν θυμάμαι καλά πάντως το παιδί που είχε πρόβλημα με το service και δεν το δέχονταν λόγω 'root' δεν ήταν καν rooted. Έβλεπαν όμως το ιστορικό από τα φλασαρισματα. Μήπως το όλο σκεπτικό για αποκατάσταση της εγγύησης, αλλάζω retail - NonEFIGSRetail είναι μάταιο και πρέπει να εστιάσουμε στα qe logs? Edited August 28, 2012 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Μου το κλείσε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30810238 Motorola Implemented RootChecker On ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30810238 Motorola Implemented RootChecker On ICS Άσχημα νέα :mad: . Μακάρι να βρεθεί τρόπος να μηδενίζει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ενδιαφέρον, 2/1 δείχνει εμένα, έχοντας περάσει το προηγούμενο ics leak με το patch και έχοντας rootarei αρκετές φορές. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 1/1 ειμαι root, ωραια τωρα το σιγουρεψα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Εγώ σε gb 2.3.5 rooted με το unlockroot.com έχω qe 1/1 γιατί τέτοια βαβούρα με το ICS και όχι πιο πριν; + σύμφωνα με εδώ το αρχείο μου qer στο data/misc/qer είναι αυτό http://s11.postimage.org/eyp102m1t/shot_000002.png κάποιος άλλος χρήστης λέει αυτό: Yes. qe logs will show all the system modifications/installations you did. The only way to get ride of it is by replacing a qe log from a fresh Razr soon as it comes out of the store. Kinda 'impossible' to find it right? by enabling adb anyone with a never rooted/modified system can do an adb pull and grab those files. Or listen to it's contents to alter an already modified system. αλλά διαφωνώ μιας και οι μοναδικές αλλαγές που έχω κάνει στο σύστημα ως είναι να διαγράψω το gotomeeting και να το κάνω root. (δεν ήξερα για το root uninstaller και τη δυνατότητα παγώματος εφαρμογών). όταν έκανα την πατάτα το επαν-εγκατέστησα μέσω play store αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο. από τις λίγες γνώσεις που έχω σε λίνουξ και εντολές, πιστεύω πως αποκλείεται ο checker να τσεκάρει όλο το σύστημα για integrity και αλλαγές. Είναι μια απλή εγγραφή που τσεκάρει και όταν την πειράξεις τότε όλα οκ. Ξεγελάς το σύστημα και αυτό που διαβάζει την εγγραφή. Το root είναι είτε προσωρινό είτε μόνιμο ανάλογα με τη μέθοδο. Μια reflash της στοκ ρομ το λύνει. Επειδή από ότι έχω καταλάβει το razr έχει 2 partitions ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια για τη σωστή ρύθμιση ώστε να μηδενίσει. αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο btw κανείς με το gotomeeting packed in 2.3.5? ακυρο το βρήκα στο /system/multiconfig/ap/7012/app κανείς να επιβεβαιώσει έκδοση 5.0.799.1095; + και αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει το Social Location είναι έκδοσης 6.01; Edited August 28, 2012 by const_ili προσθήκη + Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Εγώ δεν το έχω κάνει root ποτέ. Έχω περάσει μόνο την leak έκδοση κι έχω 2/1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Εγώ δεν το έχω κάνει root ποτέ. Έχω περάσει μόνο την leak έκδοση κι έχω 2/1 :) και το δικό μου αυτό γράφει δλδ 2/1. Προφανώς όσοι είχαμε περάσει το leak της retail θα έχουμε 2/1, μάλλον γιατί ''κάποτε'' περάστηκε λογισμικό μη κανονικό για το τηλέφωνο και ας μην το έχουμε κάνει root (εξάλλου ο κωδικός για το root είναι 1/1 ή 0/1 ότι έγινε κάποτε root), βράστα χαράλαμπε δηλαδή:cool::cool: τώρα αρχίζει ο αγώνας για το πως μηδενίζεται αυτό το qe.:mad: edit: αν διαβάσετε το σχετικό νήμα στο XDA θα διαπιστώσετε ότι άλλοι που δεν έχουν κάνει root ούτε έχουν περάσει κάποιο άλλο λογισμικό άλλα μόνο την ICS επίσημα, τους δείχνει και αυτούς 2/1 ενώ όσοι είχαν την 2.3.5 τους δείχνει 1/1. Νομίζω ότι δεν αφορά αποκλειστικά το root κάτι άλλο παίζεται:blink::blink: Edited August 28, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 για όσους έχουν όρεξη Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ρε παιδια εχω sd χώρο 0 και ext_sd 16 GB πως γινεται να μεταφερω εφαρμογες η sd data στην ext_sd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Παιδιά καλημέρα, επειδή ψάχνομαι για κινητό, στον τσιγκούνη το razr maxx έχει πάνω από 450, το είδα σε μι σελίδα (simplyelectronics) με 420, είναι αξιόπιστη,, γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts