sokos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 λοιπον εκανα μια πατάτα και φοβάμαι να προχωρήσω στην ICS τώρα.. το έκανα root, έβαλα το Titanium και ξήλωσα το Evernote χωρίς να το κάνω backup. Υπάρχει τρόπος να φλάσαρω κάποιο image που να μου το βάλει πάλι πίσω ολα μαμίσια για να προχωρήσω στην ICS μετά? ενημερωτικά εχω διπλά μου αλλο ενα RAZR με ιδια version, εκανα backup με το Titanium το Evernote, το πήρα απο την SD, το έριξα στην SD του δικού μου Razr αλλα δεν το βλέπει το backup file.. :( καμια ιδεα φιλοι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 λοιπον εκανα μια πατάτα και φοβάμαι να προχωρήσω στην ICS τώρα.. το έκανα root, έβαλα το Titanium και ξήλωσα το Evernote χωρίς να το κάνω backup. Υπάρχει τρόπος να φλάσαρω κάποιο image που να μου το βάλει πάλι πίσω ολα μαμίσια για να προχωρήσω στην ICS μετά? ενημερωτικά εχω διπλά μου αλλο ενα RAZR με ιδια version, εκανα backup με το Titanium το Evernote, το πήρα απο την SD, το έριξα στην SD του δικού μου Razr αλλα δεν το βλέπει το backup file.. :( καμια ιδεα φιλοι μου? Σιγα τα ωα. Και γιατι δεν κατεβαζεις το evernote απο το μαρκετ? :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 το κατέβασα, αλλά ηταν άλλη βέρσιον απο αυτήν που βάζει η ΜΟΤΟΡΟΛΑ απο την μάνα του και φοβήθηκα μήπως μου κάνει fail στην update σε .33 οπως γράψανε κάποια παιδιά σε προηγούμενα πόστ. Αλλά τα κατάφερα τελικά και να σας πώ πως (αν κανένας κάνει την @@κια σαν και μένα να σβήσει μανίσιες εφαρμογές απο το Τιτάνιουμ χωρίς να τις κάνει backup πρώτα) Πήγα στο άλλο Razr που ήταν απείραχτο, εβαλα Titanium και εκανα backup τo Evernote στην SD. Παμε μετά στα Windows τραβάμε απο φακελάκι /TitaniumBackup/evernote.....rar Και το ρίχνουμε στο pc μας. Αποσυμπιέζουμε το μεγάλο αρχείο Rar και μας δίνει το .apk. Copy το APK στο άλλο τηλεφωνο, τρέχουμε με ES το .apk και το εγκαθειστά οπως την μανούλα του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Motorola Europe We wanted to give you an update on when you can expect to have the ICS upgrade delivered to your RAZR and RAZR MAXX phones. We are in the process of putting the final touches on the software so the end experience is the best we can make it. We expect the roll out to recommence in August. We appreciate that this delay is frustrating but want to assure you we're working hard to bring the best ICS experience to you as quickly as we can. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Motorola Europe We wanted to give you an update on when you can expect to have the ICS upgrade delivered to your RAZR and RAZR MAXX phones. We are in the process of putting the final touches on the software so the end experience is the best we can make it. We expect the roll out to recommence in August. We appreciate that this delay is frustrating but want to assure you we're working hard to bring the best ICS experience to you as quickly as we can. Μέχρι να δώσουν σε όλους ics θα θελουμε jelly bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) λοιπον εκανα μια πατάτα και φοβάμαι να προχωρήσω στην ICS τώρα.. το έκανα root, έβαλα το Titanium και ξήλωσα το Evernote χωρίς να το κάνω backup. Υπάρχει τρόπος να φλάσαρω κάποιο image που να μου το βάλει πάλι πίσω ολα μαμίσια για να προχωρήσω στην ICS μετά? ενημερωτικά εχω διπλά μου αλλο ενα RAZR με ιδια version, εκανα backup με το Titanium το Evernote, το πήρα απο την SD, το έριξα στην SD του δικού μου Razr αλλα δεν το βλέπει το backup file.. :( καμια ιδεα φιλοι μου? Κατέβασε τα ics fastboot files και φλασαρε τα με rsd έτσι όπως είσαι.δε θα έχεις πρόβλημα. Μόνο αν προσπαθήσεις να αναβαθμίσεις με ota θα σου βγάλει σφάλμα. Edit: τώρα διάβασα τι έκανες τελικά. Απλά σιγουρέψου ότι το βλέπει σαν system app. Edited July 20, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ο Nova είναι τόσο εξαιρετικός που, χωρίς να χρειάζεται, αγόρασα την Pro έκδοση σαν επιβράβευση στους δημιουργούς! Μαζί με τον Apex είναι οι καλύτεροι για την ICS (ή την Jelly Bean που έχουμε μερικοί που με δάκρυα αποχωριστήκαμε το Razr για να πάρουμε Nexus με την προσφορά! Δεν πιστεύω να ζηλεύει κανείς;;; :lol: ). Μπα... τι είναι αυτά που λές....γιατί να ζηλέψουμε? μας έχει αφήσει παραπονεμένους από αναβαθμίσεις η μοτορόλα? :lol::lol: Ποιά προσφορά λες? (τώρα ξύπνησα εγώ...) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Τα 369 ευρώ...σε Πλαίσιο, ΜΜ, Public κλπ. Α, αυτό το έχω δει. Καλή τιμή, αλλά δεν είναι και τσάμπα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ψαχνω το razr xt910 να το αγορασω μεταχειρισμενο. ποια τιμη ειναι καλη; μη με πιασουν κ κοροιδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδια ερωτηση ειδικα σε οσους εχουν κανει το script που ειχε κανει ποστ ενας φιλος πιο πριν! εχετε δει διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας?να περασω το script η οχι?επισης οταν εχεις κανει root τη συσκευη παιζει κανενα ρολο στην διαρκεια της μπαταριας?την επιρεαζει?επειδη μου βγαζει μια μερα πανω κατω η διαρκεια της Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κατέβασε τα ics fastboot files και φλασαρε τα με rsd έτσι όπως είσαι.δε θα έχεις πρόβλημα. Μόνο αν προσπαθήσεις να αναβαθμίσεις με ota θα σου βγάλει σφάλμα. Edit: τώρα διάβασα τι έκανες τελικά. Απλά σιγουρέψου ότι το βλέπει σαν system app. Πως το κάνουμε το Evernote system app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πως το κάνουμε το Evernote system app? Πρέπει να μεταφέρεις την εφαρμογη στον system/app φάκελο(δες και το άλλο razr που την έχει) και να θέσεις τα σωστά permissions(τα είχα διαβάσει παλιά αλλά τα ξεχασα :( ) Εδώ πάντως βρήκα ένα οδηγό http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-any-app-as-system-app-on-android/ . Ελπίζω να βοηθήσει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 thanks bachman, πρέπει να την κάνω ολη αυτήν την διαδικασία ή να φλασάρω μια GB official (βρηκα στο ποστ 1567 την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU) με το RSD Lite και θα τα ξανακάνει ολα οπως ήταν (μαζί και το Evernote) ... και μετά να φλασάρω την ICS του Taygetos ? Τα εχω κατεβάσει ολα και είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Στις ρυθμίσεις/προβολή/σύνδεση HDMI πρέπει να είναι τσεκαρισμένο; Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό: αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι το κινητό βλέπει πως έχει συνδεθεί συσκευή μέσω HDMI και μου ζητάει συνέχεια να επιλέξω από μενού με τι συσκευή είναι συνδεδεμένο. Έχω κάνει επαναφορά δύο φορές μα το πρόβλημα παραμένει. Το είχε και κάποιος άλλος συμφορουμίτης αλλά τελικά δεν μάθαμε τι είχε ή εγώ δεν το βρήκα. Αν δεν είναι τσεκαρισμένο και το συνδέω σε dock station για παράδειγμα δεν το βλέπει και πρέπει να μπω ρυθμίσεις να τσεκάρω. Σημειώνω πως έχω την ics που έχει έρθει σε μερικούς OTA και αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα το είχα λίγο μετά την εγκατάσταση της :mad: Κάτι μου λέει πως θα τρέχω για πλακέτα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδια ερωτηση ειδικα σε οσους εχουν κανει το script που ειχε κανει ποστ ενας φιλος πιο πριν! εχετε δει διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας?να περασω το script η οχι?επισης οταν εχεις κανει root τη συσκευη παιζει κανενα ρολο στην διαρκεια της μπαταριας?την επιρεαζει?επειδη μου βγαζει μια μερα πανω κατω η διαρκεια της Έκανα root την συσκευή μου αλλά δεν είδα διαφορά στην μπαταρία και βάζοντας το battery script η διάρκεια της μπαταρίας μου πρέπει να αυξήθηκε γύρω στο 20%. Δύο μέρες έχω βάλει το script οπότε θέλω να το δουλέψω λίγο ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος. :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) thanks bachman, πρέπει να την κάνω ολη αυτήν την διαδικασία ή να φλασάρω μια GB official (βρηκα στο ποστ 1567 την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU) με το RSD Lite και θα τα ξανακάνει ολα οπως ήταν (μαζί και το Evernote) ... και μετά να φλασάρω την ICS του Taygetos ? Τα εχω κατεβάσει ολα και είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη :) Αν βάλεις την ICS με rsd, θα έχεις πρόβλημα; Δεν νομίζω να ψάξει αν έχεις το evernote. Διάβασες κάπου κάτι; Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, αλλά να μην σε πάρω στο λαιμό μου. Κάνε μια ερώτηση στο xda(πες τι ρομ έχεις,σε τι ρομ θες να πας και τι έγινε με το evernote) για να σιγουρευτείς. Εκτός αν ξέρει σίγουρα κάποιος φίλος εδώ. Edit:Παίζει ρόλο αν είσαι root για να φλασάρεις με rsd; ;Άκυρο, σε απάντηση που είχε δώσει κάποιος στο xda στον haki, λέει πως δεν παίζει ρόλο(και μάλλον δίκιο έχει). Edited July 20, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Έκανα root την συσκευή μου αλλά δεν είδα διαφορά στην μπαταρία και βάζοντας το battery script η διάρκεια της μπαταρίας μου πρέπει να αυξήθηκε γύρω στο 20%. Δύο μέρες έχω βάλει το script οπότε θέλω να το δουλέψω λίγο ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος. :) ok αδερφε μου θα το δοκιμασω και εγω το script γιατι να μην εχει ερθει το maxx στο ελλαδαααα;;;; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Με rsd ότι και να λείπει από το σύστημα δε έχει σημασία. Απλά χάνονται όλα τα δεδομένα εννοείται. Όσοι εχετε rooted ics και δε θέλετε να βαλετε τις φοβερες απο θεμα μπαταριας custom roms Fts kai epsilon, κατεβαστε το titanium backup και βρειτε την εφαρμογη συστηματος com.motorola.friendfeed (καπως ετσι νομιζψ) και καντε τη freeze. Θα δείτε τρομερή διάφορα στη μπαταρία. Το έχω γράψει και κάποιες σελίδες πίσω. Επίσης αλλαξτε governor σε hotplug με κάποια εφαρμογή από το μαρκετ, πχ no frills cpu. Μετά τσεκάρετε με το cpu spy ότι μπαίνει σε deep sleep state. Κατα τα αλλα δοκιμαστε την fts rom tou frazertag. Έβγαλα δύο ολόκληρες μέρες μμε μια φόρτιση με 70% οθονη, μονίμως ανοικτό wifi και λίγο data ανοικτό. Με την ιδια χρήση σε οποία άλλη ρομ μου κρατάει δύσκολα 24 ωρες. Edited July 20, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. αν βάλω την ICS του Taygetos και π.χ δεν μου αρέσει, μπορώ να βάλω μετα τις Custom Roms που αναγράφει ο SpArchon παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Με rsd ότι και να λείπει από το σύστημα δε έχει σημασία. Απλά χάνονται όλα τα δεδομένα εννοείται. Όσοι εχετε rooted ics και δε θέλετε να βαλετε τις φοβερες απο θεμα μπαταριας custom roms Fts kai epsilon, κατεβαστε το titanium backup και βρειτε την εφαρμογη συστηματος com.motorola.friendfeed (καπως ετσι νομιζψ) και καντε τη freeze. Θα δείτε τρομερή διάφορα στη μπαταρία. Το έχω γράψει και κάποιες σελίδες πίσω. Επίσης αλλαξτε governor σε hotplug με κάποια εφαρμογή από το μαρκετ, πχ no frills cpu. Μετά τσεκάρετε με το cpu spy ότι μπαίνει σε deep sleep state. Κατα τα αλλα δοκιμαστε την fts rom tou frazertag. Έβγαλα δύο ολόκληρες μέρες μμε μια φόρτιση με 70% οθονη, μονίμως ανοικτό wifi και λίγο data ανοικτό. Με την ιδια χρήση σε οποία άλλη ρομ μου κρατάει δύσκολα 24 ωρες. Ευχαριστούμε που μας δίνεις τα φώτα σου φίλε μου! Την fts δεν την ξέρω αλλά από χθες μελετάω την epsilon. Μεταξύ fts και epsilon τι προτείνεις; ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. αν βάλω την ICS του Taygetos και π.χ δεν μου αρέσει, μπορώ να βάλω μετα τις Custom Roms που αναγράφει ο SpArchon παραπάνω? Την epsilon σίγουρα. Edited July 20, 2012 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. αν βάλω την ICS του Taygetos και π.χ δεν μου αρέσει, μπορώ να βάλω μετα τις Custom Roms που αναγράφει ο SpArchon παραπάνω? Oi custom roms είναι και αυτές ics. Είναι βασισμένες σε αυτήν της μοτορολα του taygetos απλά έχουν διάφορα tweaks και οι περισσοτερες ειναι debloated οπου αυτο είναι και το κύριο θετικο τους σε σχεση με τη στοκ. Σιγουρα δε θα μπορεις να γυρισεις σε αυτή που είσαι τώρα. Πάντως ακόμη και η στοκ ics νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ περισσοτερο απ αυτή που φοράς τώρα. Τις ics custom roms μπορείς να τις βαλεις ΜΟΝΟ Αν έχεις βάλει την ics του ταυγετος, είσαι rooted και έχεις βάλει custom recovery. H epsilon στην τελευταια εκδοση της με το update me δίνει πολλές επιλογές. Η fts δεν εχει τετοια. Είναι που ελαφριά και καθαρή, από τα της μοτορολα έχει μόνο το smart actions και από look μονο μπαταρια με 1% διαβάθμιση. Μμε τη μπαταρία έπαθα πλάκα.έβλεπα 1 ώρα YouTube hd και κατέβηκε 7%. Τις επόμενες μέρες θα βγούνε cm9 και aokp οι οποίες για εμένα σε οποιαδήποτε συσκευήέχω, είναι η πρώτη μου επιλογή και δεν περιέχουν τίποτα της μοτορολα. Καλή επιλογή είναι και η Miui που υπάρχει ήδη απλά δεν είναι του γούστου μου. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 20, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) παιδια ειχατε δίκιο.. ειναι κούκλα και βούτυρο η ICS :) Τώρα έχω την 672.180.33, ειναι η τελευταία αυτή? νομίζω μου κράτησε και το root!! Ευχαριστώ Taygetos και Sparchon, εκτιμώ την βοηθεια & γνώση σας, respect. EDIT: βιαστηκα να πω για το root.. δεν έχει root.. πως γινεται το root τώρα? Edited July 20, 2012 by sokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Υπάρχει και άλλη αναβάθμιση πάνω σε αυτή που έβαλες. Είναι 35 περίπου mb και την περνάς από stock recovery. Να τη βάλεις οπωσδήποτε, βελτιώνει σήμα μπαταρία και είναι όλα πιο γρήγορα. Θα τη βρεις στο xda. Εκεί θα βρεις και ροοτ. Σρυ δε δίνω λινκς είμαι από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδια ειχατε δίκιο.. ειναι κούκλα και βούτυρο η ICS :) Τώρα έχω την 672.180.33, ειναι η τελευταία αυτή? νομίζω μου κράτησε και το root!! Ευχαριστώ Taygetos και Sparchon, εκτιμώ την βοηθεια & γνώση σας, respect. EDIT: βιαστηκα να πω για το root.. δεν έχει root.. πως γινεται το root τώρα? Για το έξτρα update οδηγίες εδώ (έχει και οδηγίες για ροοτ): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20%28For%20Retail%20EU%29%20ICS%20Leak%20[uPDATE] Επίσης εύκολος τρόποσ για ροοτ εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710871 Τέλος θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγη ώρα και να περάσεις για launcher τον nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Για το έξτρα update οδηγίες εδώ (έχει και οδηγίες για ροοτ): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20%28For%20Retail%20EU%29%20ICS%20Leak%20[uPDATE] Επίσης εύκολος τρόποσ για ροοτ εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710871 Τέλος θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγη ώρα και να περάσεις για launcher τον nova. Και εγώ με αυτό τον οδηγό έκανα root. Ο πιο εύκολος. :) Δοκίμασα και nova, σφαίρα είναι ο άτιμος! Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts