hagic200_ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 :)Τελικα εκανα την διαδικασια της σελιδας 380 ολα καλα πηγαν:p απλα δεν εχω κανει root...και για να πω την αληθεια δεν ξερω τι θα μου χρησιμευσει το root...αν μπορειτε να μου πειτε....το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το πληκτρολογιο που δεν μου βγαζει τις λεξεις αλλα Τ9 οπως πριν:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 :)Τελικα εκανα την διαδικασια της σελιδας 380 ολα καλα πηγαν:p απλα δεν εχω κανει root...και για να πω την αληθεια δεν ξερω τι θα μου χρησιμευσει το root...αν μπορειτε να μου πειτε....το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το πληκτρολογιο που δεν μου βγαζει τις λεξεις αλλα Τ9 οπως πριν:O Τώρα και να θέλεις να κάνεις root προς το παρόν δεν μπορείς. Ένας λόγος για να κάνεις root είναι για να κόψεις τις διαφημήσεις με κάποια adblock εφαρμογή. Διάβασε περισσότερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021. Διάβασε πρώτα και ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα και στο θέμα με τις απορίες για android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440. Πληκτρολόγιο μπορείς πάντα να βάλεις κάποιο άλλο από το μάρκετ. Εγώ έχω το swiftkey που με βόλεψε πολύ.Πριν από αυτό είχα το smart keyboard pro που ήταν πολύ καλό με περισσότερα skins.Άλλα που θα δοκίμαζα είναι το A.I.type , Hacker's Keyboard. Τα περισσότερα έχουν trial εκδόσεις. Για περισσότερα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930. Διάβασε τις τελευταίες 10-20 σελίδες αν έχεις χρόνο και θα πάρεις μια ιδέα . Ρωτάς και τι ακριβώς θα ήθελες . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μια αλλαγη με την JB ειναι πως εχει εξαφανιστει το εικονιδιο ΜΟΥΣΙΚΗ και εχει μονο ΣΥΛΛΟΓΗ,ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ και κατι αλλο δεν μπορω να βαλω ηχο κλησης απο τα τραγουδια μου:mad: η μου φαινεται; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μια αλλαγη με την JB ειναι πως εχει εξαφανιστει το εικονιδιο ΜΟΥΣΙΚΗ και εχει μονο ΣΥΛΛΟΓΗ,ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ και κατι αλλο δεν μπορω να βαλω ηχο κλησης απο τα τραγουδια μου:mad: η μου φαινεται; το παρατήρησα και εγώ όταν προσπάθησα να βάλω δικό μου ήχο ειδοποίησης. Τελικά με το app "Airdroid" ανέβασα ήχο κλήσης στον αντίστοιχο φάκελο του κινητού και τότε εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 το παρατήρησα και εγώ όταν προσπάθησα να βάλω δικό μου ήχο ειδοποίησης. Τελικά με το app "Airdroid" ανέβασα ήχο κλήσης στον αντίστοιχο φάκελο του κινητού και τότε εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις. Προσπαθησα με το ΑSTRO να κανω το ιδιο και εβγαλε error , πηγα να δω τις αδειες του Airdroid και ευχαριστω δεν θα παρω ,καμια αλλη ιδεα; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Προσπαθησα με το ΑSTRO να κανω το ιδιο και εβγαλε error , πηγα να δω τις αδειες του Airdroid και ευχαριστω δεν θα παρω ,καμια αλλη ιδεα; Αν εννοείς τις άδειες για μηνύματα και κλήσεις, είναι γιατί όταν συνδέεσαι μπορείς να διαβάσεις και να στείλεις SMS μέσω του υπολογιστή και μπορείς να δεις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που έχει το κινητό σου. Μια βδομάδα με JB και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα γύρναγα με τίποτα στην ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Προχτες μου ηλθε η jb ειμαι πολυ ευχαριστημενος και εγω δυο αλλαγες μου εκαναν εντυπωση η πρωτη ειναι οτι τα εικονιδια μπαταριας σηματος κλπ ειναι λιγο μικροτερα οπως και η αναγραφη του ποσοστου φορτισης στην κλειδωμενη οθονη και μαλλον η jb ακολουθει την ταση για μεγαλυτερες οθονες 4,5-5 ιντσες και το δευτερο ειναι οτι μονο οταν ανοιγω την οθονη ξεκιναει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 και το δευτερο ειναι οτι μονο οταν ανοιγω την οθονη ξεκιναει το wifi Έχεις τσεκάρει τη σχετική ρύθμιση στο wifi φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Έχεις τσεκάρει τη σχετική ρύθμιση στο wifi φίλε; Καλημερα Ti εννοεις; εχω την αισθηση οτι δουλευει σωστα που και τι τσεκαρω; Και κατι ακομη η μπαταρια κραταει πολλες επιπλεων ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αν εννοείς τις άδειες για μηνύματα και κλήσεις, είναι γιατί όταν συνδέεσαι μπορείς να διαβάσεις και να στείλεις SMS μέσω του υπολογιστή και μπορείς να δεις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που έχει το κινητό σου. Μια βδομάδα με JB και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα γύρναγα με τίποτα στην ICS. Ok κατεβασα το Airdroid ,μια χαρα σε ευχαριστω Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλημερα Ti εννοεις; εχω την αισθηση οτι δουλευει σωστα που και τι τσεκαρω; Και κατι ακομη η μπαταρια κραταει πολλες επιπλεων ωρες Είναι στις ρυθμίσεις wifi, advanced, "keep wifi on during sleep", "always" αν δε θες να σου κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Σε webtop mode στην jb δεν μου εμφανίζει επιλογή για ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Σε webtop mode στην jb δεν μου εμφανίζει επιλογή για ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό; Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να δοκιμάσω το webtop. Δοκίμασε όμως αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper λογικά πρέπει να δουλεύει. Μπορείς είτε να το αγοράσεις και εάν δε δουλέψει να κάνεις refund εντός 15 λεπτών από την αγορά, αλλιώς ψάξε το σπασμένο να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Είναι στις ρυθμίσεις wifi, advanced, "keep wifi on during sleep", "always" αν δε θες να σου κλείνει. Thanks friend :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να δοκιμάσω το webtop. Δοκίμασε όμως αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper λογικά πρέπει να δουλεύει. Μπορείς είτε να το αγοράσεις και εάν δε δουλέψει να κάνεις refund εντός 15 λεπτών από την αγορά, αλλιώς ψάξε το σπασμένο να το δοκιμάσεις. Το δοκίμασα και παίζει μια χαρά. Υπάρχει και demo για δοκιμές. Ευχαριστώ φίλε για την επισήμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Βγήκε ρουτ για την jb :D http://www.droidrzr.com/index.php/topic/16518-root-motoshare-2-old-bug-new-exploit/ Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ωραία άρα σύντομα πάμε σε αλλαγή γιατί η 4αρα είναι άθλια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγώ να πω πως γύρισα σε retail και θα μείνω με ICS απλά δεν παίζεται. Πήρα και το καινούριο μάρκετ. Πιο γρήγορο, καλύτερη μπαταρία τί να πω. Επίσης ήθελα να ρωτήσω, τώρα που το έχω σε αγγλική retail υπάρχει περίπτωση να έρθει το jb από μόνο του; Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγώ να πω πως γύρισα σε retail και θα μείνω με ICS απλά δεν παίζεται. Πήρα και το καινούριο μάρκετ. Πιο γρήγορο, καλύτερη μπαταρία τί να πω. Επίσης ήθελα να ρωτήσω, τώρα που το έχω σε αγγλική retail υπάρχει περίπτωση να έρθει το jb από μόνο του; Το καινουριο μαρκετ πως το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Το καινουριο μαρκετ πως το πηρες; ήρθε με αναβάθμιση αυτόματα... έκανε κάτι τρελά, έβγαλε κάτι σφάλματα όταν έκανα updates. και τσουπ! we have changed somethings! μήπως θα έρθει και η αναβάθμιση έτσι; στα windows phone που είχα κάπως έτσι κάναμε και αναβάθμιση κάποτε (ξεγελώντας το σύστημα) ΥΓ. μετά από factory reset το market εξαφανίστηκε,... αλλά νομίζω πως θα έρθει πάλι δεν μπορεί. Να πω πως η συσκευή κατά το πρώτο boot σε retail είχε λίγο αλλάξει. πχ είχε το swype default πληκτρολόγιο. που μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω γιατί επίσης κατά την αλλαγή σε retail μου έγραφε android is upgrading και όχι κάτι άλλο Edited April 26, 2013 by const_ili Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ηρθε και σε μενα τελικα. ετσι στο ξαφνικο και ενω ειχα app updates notification. δεν ενθουσιαστηκα και τοσο πολυ με τις αλλαγες και το πρασινακι το ασπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ηρθε και σε μενα τελικα. ετσι στο ξαφνικο και ενω ειχα app updates notification. δεν ενθουσιαστηκα και τοσο πολυ με τις αλλαγες και το πρασινακι το ασπρο έχεις τη βρετανική; προσπαθώ να κάνω update το kindle (system app) και μου βγάζει invalid package file... επίσης στα βιβλία πχ free μου βγάζει μόνο ελληνικά.. εσένα; παίζει να το μπλόκαρα; το windows phone έχει location lock που δεν μπορείς να αλλάζεις τοποθεσίες έτσι συνέχεια.. εδώ προσπάθησα στο google account αλλά το ίδιο. Η φάση είναι πως είμαι και Ιρλανδία τώρα Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Εγώ να πω πως γύρισα σε retail και θα μείνω με ICS απλά δεν παίζεται. Πήρα και το καινούριο μάρκετ. Πιο γρήγορο, καλύτερη μπαταρία τί να πω. Επίσης ήθελα να ρωτήσω, τώρα που το έχω σε αγγλική retail υπάρχει περίπτωση να έρθει το jb από μόνο του; H motorola(μεσα απο το official forum) μου απαντησε: The update server might recognize if the phone is rooted/flashed/modded and if that happens, then you will not receive the update. We cannot really help with these things as we are the official forum. Sorry - you're on your own with rooting/flashing/modding. Αρα μονο απο τυχη μπορει να παρουμε update Edited April 26, 2013 by pok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εφόσον μιλάμε για μία ίδια συσκευή σε θέμα hardware και η διανομή που έγινε με βάση την έκδοση που φοράς και όχι κάτι άλλο πιστεύω πως θα γίνει..... Πάντως το motocast μου έβγαλε αυτό http://i.imgur.com/maLdoHv.png Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKIR Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ICS ?????????? Γεια σας Είμαι νέος χρήστης του, motorola rarz maxx και android, αγορασμένο μέσω ebay απο Γερμανία. Θέλωντας να κάνω αναβάθμιση σε ics διάβασα σχεδόν όλο το forum προκειμένου να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Μπορώ να πω οτι ορισμένοι χρήστες με τρομοκράτησαν με τις δυσλειτουργίες που είχαν κατά και μετά την αναβάθμιση. Τελικά την έκανα χρησιμοποιόντας τα προγράμματα της motorola και έχοντας συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή με το καλώδιο του usb. Όταν τελείωσε επιτυχώς (έβγαλε μην) διαπίστωσα ότι όλα μου τα στοιχεία apps φωτο κ.λ.π ήταν περασμένα στην θέση τους άμεσα χρησιμοποιήσιμα (εκτός του navigon, που ακολουθώντας τις οδηγίες που πήρα απο κάποιον εντός του forum το ξαναπέρασα). Διαβάζοντας όλα αυτά εντός του forum θέλω να ρωτήσω κάποιον που να ξέρει, εαν ήταν τυχαίο- ήμουνα τυχερός, καθώς εδω μέσα υπάρχουν αναφορές οτι πρεπει να ξαναπεράσουν τα apps επαφές κ.λ.π Ευχαριστώ Υ.Γ Για τους κακόπιστους έχω τσεκάρει ότι όντος έγινε η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts