james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Απολαυστική περιγραφή πάντως :D, κρίμα που δεν έβγαλες άκρη. :D :D Σευχαριστώ! Όντως κρίμα γιατί πραγματικά την είχα αγαπήσει την συσκευή, μακράν η πιο όμορφη της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ξέχασα να κάνω ριβιού για το σέρβις της Μοτορόλα. Περιληπτικά: σε κοροϊδεύουν. Το κινητό δεν το χρησιμοποιούσα για σχεδόν 1.5 μήνα και η δουλειά μου δεν έγινε. Αναλυτικά: Πρόβλημα: 1) σπαστικοί ήχοι που κάνει το ηχείο κατα τη διάρκεια κλήσεων μέσω σκάιπ; (και βάιμπερ και φρινγκ και γκουγκλ τοκ και σε διάφορα παιχνίδια όπως το Temple Run και άλλα). Απ' όσο μου έχουν πει στο σέρβις είναι θέμα αποκωδικοποίησης- αποσυμπίεσης του ήχου και το έχουν όλα τα Μοτορόλα. 2) Έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με σύνδεση σε δίκτυο που χρησιμοποιεί ως ασφάλεια PEAP. Δε θα το αναλύσω. Τι έγινε: Το έστειλα 2 φορές και μου το γυρίσανε πίσω και τις δυο λέγοντας πως η συσκευή είναι μια χαρά και το πρόβλημα είναι της εφαρμογής και το έχουν όλα τα Μοτορόλα. Και μάλιστα για τις άλλες εφαρμογές λέγαν οτι είναι τρίτων κατασκευαστών οπότε δεν παρέχουν υποστήριξη. ....................................................................................................................................................................... ........................................................................................................................................................................................... Μεγάλο κρίμα πάντως, γιατί ως συσκευή το RAZR είναι πολύ δυνατή και έχει πολλές δυνατότητες. Σε ορισμένα σημεία είναι πιο γρήγορο και από το GS3 που χρησιμοποιώ τώρα. Κρίμα που η Κοκορόλα κοιμάται και χάνει σε βλακείες πραγματικά. Δεν κάνω quote όλο το πόστ λόγω μεγέθους. Φίλε James, σε καταλαβαίνω μεν αλλά σε bug της rom δεν θα μπορούσε κανένα service καμιάς εταιρίας να βοηθήσει. Το πολύ πολύ να σου ξαναπερνούσαν την υπάρχουσα rom που δίνει η Moto(που πάλι θα έχει το/τα bug/s. Δεν θα ξανάγραφε κανείς κώδικα σε service. H μόνη σου ελπίδα είναι να έχει διορθωθεί στην jb ή κάποιο fix (που πολύ αμφιβάλω για το fix). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν κάνω quote όλο το πόστ λόγω μεγέθους. Φίλε James, σε καταλαβαίνω μεν αλλά σε bug της rom δεν θα μπορούσε κανένα service καμιάς εταιρίας να βοηθήσει. Το πολύ πολύ να σου ξαναπερνούσαν την υπάρχουσα rom που δίνει η Moto(που πάλι θα έχει το/τα bug/s. Δεν θα ξανάγραφε κανείς κώδικα σε service. H μόνη σου ελπίδα είναι να έχει διορθωθεί στην jb ή κάποιο fix (που πολύ αμφιβάλω για το fix). Ας έλεγε τότε στην Κοταρόλα οτι υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να διορθωθεί ή να μου επιστραφούν τα χρήματα. Αυτός τους είπε απλώς οτι όλα καλά. Ε και η Φολαρόλα, όταν της λέει το σέρβις της οτι όλα καλά, σου λέει δε με νοιάζεις, βγάλε άκρη μόνος σου, εσύ είσαι ο στραβός αφού το σέρβις μου τα βλέπει όλα καλά. Ε φαντάζομαι οτι στην JB θα το διορθώσουν, αλλιώς είναι τελείως άνιωθοι! Αλλά δεν έχω πλέον την υπομονή να περιμένω (άντεξα 7 μήνες, δεν είναι και λίγο!), ούτε πρόκειται μετά από την όλη ιστορία να κάτσω στην Μοτορόλα! Απλώς πιστεύω στην κοινή λογική και γιαυτό θα μου άρεζε να άκουγα οτι διορθώθηκε τελικά, έστω και με τρόμερή καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 φιλε james 6 κ εγω στην ιδια μοιρα ειμαι με παρομοιο προβλημα το τηλ αγοραστηκε το ιουνιο απο το media markt πυλαιας ολα μια χαρα εως τον νοεμβριο που σταλθηκε 14 του μηνος στην ''δηθεν'' αντιπροσωπεια-service με προβλημα στην οθονη διοτι τρεμοεπαιζε το πηρα μετα απο ενα μηνα περιπου ολα καλα ενταξει στην παραλαβη αλλα μετα απο λιγο παιξιμο κ εγκατασταση των εκαστοτων εφαρμογων που χρησιμοποιω κ οταν φτανω στην ''Διαχειρηση μεθοδων εισοδου'' παρατηρω ενα νεο προβλημα οταν παταω για να κανω διαχειρηση κ να βαλω καποιο keyboard με πεταει στην κεντρικη οθονη κ μου λεει ''Δυστηχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει διακοπει'' λεω μεσα μπα δεν γινεται τιποτα τυχαιο θα ειναι κανω επανεκινηση τα ιδια αμαν λεω εδω ειμαστε :confused::confused::confused: Τηλεφωνο στην μαμα moto κ αυτη μου λεει οτι ''μηπως ειναι καποιο προβλημα κολλημα της εφαρμογης'' παρακαλω καντε ολικη επαναφορα κανω κ ξανα τα ιδια :confused::confused::confused: παω την επομενη media markt τους λεω το κ το το ξαναστελνουν με προτεραιοτητα τηλεφωνο στουσ ''απειρους'' τεχνικους της τους λεω οτι ειστε ανεπιτρεπτοι κ καλα θα επρεπε να ντρεπεστε που ξεγελαττε τον κοσμο ετσι με το ''δηθεν'' service σας κ μου λεει οτ τυπος οτι συνδεσαμε στον υπολογιστη μας κ περασε ολα τα τεστ!!!! ααα!!! περιτο να πω οτι ειναι ακρως απαραδεκτοι απο συμπεριφορα την προηγουμενη βδομαδα το ξαναεστειλα κ με συνοδευτικο μυνημα ''μην τυχον διανοηθητε κ το στειλετε ξανα ετσι οθε κ αλοιμονο σας.....'' εχω μηλησει κ με μαμα moto κ με media markt για αλλαγη τηλεφωνου ή τα λεφτα μου πισω κ ενολιγης δεν ξερω αν εγινα πληρος κατανοητος αυτη ειναι η περιπετεια μου κριμα παντως γιατι ειναι κ μαμο... το razr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 φιλε james 6 κ εγω στην ιδια μοιρα ειμαι με παρομοιο προβλημα το τηλ αγοραστηκε το ιουνιο απο το media markt πυλαιας ολα μια χαρα εως τον νοεμβριο που σταλθηκε 14 του μηνος στην ''δηθεν'' αντιπροσωπεια-service με προβλημα στην οθονη διοτι τρεμοεπαιζε το πηρα μετα απο ενα μηνα περιπου ολα καλα ενταξει στην παραλαβη αλλα μετα απο λιγο παιξιμο κ εγκατασταση των εκαστοτων εφαρμογων που χρησιμοποιω κ οταν φτανω στην ''Διαχειρηση μεθοδων εισοδου'' παρατηρω ενα νεο προβλημα οταν παταω για να κανω διαχειρηση κ να βαλω καποιο keyboard με πεταει στην κεντρικη οθονη κ μου λεει ''Δυστηχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει διακοπει'' λεω μεσα μπα δεν γινεται τιποτα τυχαιο θα ειναι κανω επανεκινηση τα ιδια αμαν λεω εδω ειμαστε :confused::confused::confused: Τηλεφωνο στην μαμα moto κ αυτη μου λεει οτι ''μηπως ειναι καποιο προβλημα κολλημα της εφαρμογης'' παρακαλω καντε ολικη επαναφορα κανω κ ξανα τα ιδια :confused::confused::confused: παω την επομενη media markt τους λεω το κ το το ξαναστελνουν με προτεραιοτητα τηλεφωνο στουσ ''απειρους'' τεχνικους της τους λεω οτι ειστε ανεπιτρεπτοι κ καλα θα επρεπε να ντρεπεστε που ξεγελαττε τον κοσμο ετσι με το ''δηθεν'' service σας κ μου λεει οτ τυπος οτι συνδεσαμε στον υπολογιστη μας κ περασε ολα τα τεστ!!!! ααα!!! περιτο να πω οτι ειναι ακρως απαραδεκτοι απο συμπεριφορα την προηγουμενη βδομαδα το ξαναεστειλα κ με συνοδευτικο μυνημα ''μην τυχον διανοηθητε κ το στειλετε ξανα ετσι οθε κ αλοιμονο σας.....'' εχω μηλησει κ με μαμα moto κ με media markt για αλλαγη τηλεφωνου ή τα λεφτα μου πισω κ ενολιγης δεν ξερω αν εγινα πληρος κατανοητος αυτη ειναι η περιπετεια μου κριμα παντως γιατι ειναι κ μαμο... το razr Μετά την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων σου έκανε ακριβώς το ίδιο χωρίς να έχεις εγκαταστήσει όλες σου τις εφαρμογές? Πολύ περίεργο. Σε ποια έκδοση firmware είσαι? Στην τελευταία? Δοκιμάσε να βγάλεις την sd card (μόνο μετά από επαναφορά πριν εγκαταστήσεις οιαδήποτε εφαρμογή. Σαν έσχατη λύση θα σου πρότεινα να έχεις κάποια σχετική εμπειρία, να ρουταρεις να βάλεις boot menu manager (custom recovery) και να κάνεις με αυτό format στην εσωτερική μνήμη. Μετά είτε φλασαρεις απευθείας κάποια custom rom ή με Rsd ξαναπερνας την εργοστασιακη ρομ. Πάντως το πρόβλημα σου δεν είναι θέμα hardware 99.9%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 φιλε james 6 κ εγω στην ιδια μοιρα ειμαι με παρομοιο προβλημα το τηλ αγοραστηκε το ιουνιο απο το media markt πυλαιας ολα μια χαρα εως τον νοεμβριο που σταλθηκε 14 του μηνος στην ''δηθεν'' αντιπροσωπεια-service με προβλημα στην οθονη διοτι τρεμοεπαιζε το πηρα μετα απο ενα μηνα περιπου ολα καλα ενταξει στην παραλαβη αλλα μετα απο λιγο παιξιμο κ εγκατασταση των εκαστοτων εφαρμογων που χρησιμοποιω κ οταν φτανω στην ''Διαχειρηση μεθοδων εισοδου'' παρατηρω ενα νεο προβλημα οταν παταω για να κανω διαχειρηση κ να βαλω καποιο keyboard με πεταει στην κεντρικη οθονη κ μου λεει ''Δυστηχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει διακοπει'' λεω μεσα μπα δεν γινεται τιποτα τυχαιο θα ειναι κανω επανεκινηση τα ιδια αμαν λεω εδω ειμαστε :confused::confused::confused: Τηλεφωνο στην μαμα moto κ αυτη μου λεει οτι ''μηπως ειναι καποιο προβλημα κολλημα της εφαρμογης'' παρακαλω καντε ολικη επαναφορα κανω κ ξανα τα ιδια :confused::confused::confused: παω την επομενη media markt τους λεω το κ το το ξαναστελνουν με προτεραιοτητα τηλεφωνο στουσ ''απειρους'' τεχνικους της τους λεω οτι ειστε ανεπιτρεπτοι κ καλα θα επρεπε να ντρεπεστε που ξεγελαττε τον κοσμο ετσι με το ''δηθεν'' service σας κ μου λεει οτ τυπος οτι συνδεσαμε στον υπολογιστη μας κ περασε ολα τα τεστ!!!! ααα!!! περιτο να πω οτι ειναι ακρως απαραδεκτοι απο συμπεριφορα την προηγουμενη βδομαδα το ξαναεστειλα κ με συνοδευτικο μυνημα ''μην τυχον διανοηθητε κ το στειλετε ξανα ετσι οθε κ αλοιμονο σας.....'' εχω μηλησει κ με μαμα moto κ με media markt για αλλαγη τηλεφωνου ή τα λεφτα μου πισω κ ενολιγης δεν ξερω αν εγινα πληρος κατανοητος αυτη ειναι η περιπετεια μου κριμα παντως γιατι ειναι κ μαμο... το razr Μου κανει ακριβως το ιδιο προβλημα και εμενα απλα δεν ειχα δωσει βαση ''Διαχειρηση μεθοδων εισοδου'' παρατηρω ενα νεο προβλημα οταν παταω για να κανω διαχειρηση κ να βαλω καποιο keyboard με πεταει στην κεντρικη οθονη κ μου λεει ''Δυστηχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει διακοπει'' Τωρα που το διαβασα το ξανα ειδα και αυτο απο την ημερα που εβαλα 4.0.4. Το κινητο δεν το εχω πειραξει ποτε καιδεν εχει γινει ποτε ροοτ η οτι αλλο. Να το παω service λετε? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει ένδειξη 2 στοιχεία σε αναμονή μεταφόρτωσης γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και πως φεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Κολλάει όταν πατήσω «διαμόρφωση μεθόδων εισόδου», βγάζει πάντα το μήνυμα «Δυστυχώς, η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει διακοπεί». Τους το είχα αναφέρει κιεγώ αυτό, αλλά προφανώς ούτε αναφορά για το ανάπηρο λογισμικό που βγάλανε. Τελικώς πας από τις κεντρικές ρυθμίσεις στις επιλογές γλώσσας και κάτι τέτοιο (και όχι όταν χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο.) Διαλέγεις γενικά ποιά πληκτρολόγια θα είναι ενεργά και κάνεις κανονικά τις ρυθμίσεις στο καινούργιο σου πληκτρολόγιο εκεί. Αφού κάνεις τις ρυθμίσεις βγαίνεις και όταν πάς να χρησιμοποιήσεις ξανά το πληκτρολόγιο (πχ εσεμες) θα σου έχει λογικά σαν προεπιλεγμένο την πρώτη φορά το πληκτρολόγιο της Μοτορόλα. Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων και έχει την επιλογή (αφού έχει ανοίξει το πληκτρολόγιο πάντα εμφανίζεται) "Μέθοδοι εισόδου" ή κάπως έστι. Το επιλέγεις και επιλέγεις το πληκτρολόγιό σου και δουλεύει κανονικά. Αυτό βέβαια αν στο έλεγε ο τεχνικός ή η τηλεφωνήτρια στο σέρβις ή η τηλεφωνήτρια στην εξυπηρέτηση πελατών (οι οποίες ξέχασα να αναφέρω οτι ήταν ευγενικές γενικά αλλά τελείως άσχετες) θα ήταν απλώς παράλογο, επιστημονική φαντασία θα έπρεπε να δουλέψει για να συμβεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά τέτοια τρομερά παιδιά που πήγε και τα βρήκε η Μοτορόλα και τους έβαλε σε τέτοια πόστα δε ξέρω. Ένας και ένας όλοι τους! Edited February 6, 2013 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manou4 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ???ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited February 6, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ???ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ! Για Ελλάδα στο service της Moto. Cellcom 2109902582 Αργυρούπολη Αθήνα. Αν και νομίζω πως κοστίζει αρκετά. Κάνε ένα τηλέφωνο να σου πούνε. Αλλιώς , αν μπορείς να την περάσεις εσύ ή κάποιος που ξέρεις, από ebay αν βρείς κάτι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manou4 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ EBAY ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ..160 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ 220 ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Δυστυχώς είναι πανάκριβες γιατί δεν είναι ένα απλό digitalizer αλλά έρχεται όλη η μπροστά όψη κομπλέ σε σετακι ώστε να διασφαλίζει το και καλά waterproof της συσκευής. Μάλιστα για τον ίδιο λόγο θέλει και ιδιαίτερη εφαρμογή του ανταλλακτικου σε σχέση με άλλες συσκευές, με ειδική sealant glue. Προτείνω να ψάξεις να βρεις κάποια ελλατωματικη συσκευή στο ebay σε καλή τιμή και να κάνεις την τράμπα. Αν και τις περισσότερες φορές αυτές οι συσκευές είναι Hard bricked πλήρως λειτουργικές και φτιάχνονται σχετικά ευκολα. Αν πάντως το πρόβλημά σου είναι μόνο το μπροστά γυαλί εδώ είσαι http://www.aliexpress.com/item/Original-Outer-Glass-touch-Screen-FOR-Motorola-Droid-Razr-XT910-XT912-digitizer-Free-tools/665969955.html αλλά να ξέρεις ότι κατά 90% θα χάσεις το water and dust proof. Edited February 7, 2013 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manou4 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΖΑΜΑΚΙ..ΣΤΟ ΕΒΑΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ..ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΗΝΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited February 7, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορω σε παρελαβα το razr μου υστερα απο 3η αποτυχημενη φορα στα τζιμανια της cellcom κ επειδη ειχα σοβαρο προβλημα μαζι τους δειτε καποιο παραπανω post μου γιατι μου αλλαξανε μαλλον την rom γιατι το κανανε αναπρογραματισμο κ μαλλον κατα 80% μου βαλανε την κολο γερμανικη που το ξερω απο πρωτη ματια εχει προεγκατεστημενη την εφαρμογη της bild!!!!! ακουσων ακουσων κ κατι ακομη εγω πως μπορω να τους αποδειξω οτι φορα γερμανικη rom κ οτι μου την βαλανα αυτη σε περιπτωση λεμε που αλαξει κανα service κ οτι δεν την εβαλα εγω ή κ γενικα οτι ο ελεφαντας δεν πεταει σε περιπτωση που τους ξαναχρειαστω ''αμαν παναγια μου οχι αλλο'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Απο την στιγμή που δεν ειναι στο ιστορικό σου των downloads, την είχε μέσα η ρομ. Επίσης απο τον κωδικό firmware θα φαίνεται λογικά ποια ειναι. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Απο την στιγμή που δεν ειναι στο ιστορικό σου των downloads, την είχε μέσα η ρομ. Επίσης απο τον κωδικό firmware θα φαίνεται λογικά ποια ειναι. εκδοση συστηματος 672,180,41,ΧΤ910.Retail.en.EU Εκδοση android 4.0.4 εκδοση διαμορφωσης firmware GAS_EMEA_USASPDRICSRTDACH_P021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 εκδοση συστηματος 672,180,41,ΧΤ910.Retail.en.EU Εκδοση android 4.0.4 εκδοση διαμορφωσης firmware GAS_EMEA_USASPDRICSRTDACH_P021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Δεν είναι η Ελληνική. Η Ελληνική είναι NonEFIGSRetail.en.EU. Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους αν θα έχεις πρόβλημα. Δεν ξέρω αν κρατάνε αρχεία. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αλήθεια τώρα με γερμανική Romney τι παίζει???? Παίζεινα μη πάρω αναβαθμίσεις και έτσι Βαρέθηκα αυτήν κοροϊδία τους και τον μη επαγελματισμο τους εγώ Ελλάδα ζω και όχι Γερμανία όχι να τους πάρω να τους ρωτήσω θα έπρεπε να τους βρίσω..... θα τους πω και θα απαιτήσω μια εγγύηση τους (ποιος μου λέει εμένα ότι αύριο μεθαύριο αλλάζει το device τους και μου λένε ότι εγώ τι έβαλα) οτι το βάλανε αυτή αυτήν την έκδοση και όχι ΕΓΏ γιαγιά προσωπικη μου άποψη πρόκειται για ερασιτέχνες αλλιώς θα πάω media ξέρουνε τα παιδιά εκεί εινάι εξηπηρετικοτατα και τους βάλω να μιλήσουν αυτή με τους αντιπροσωπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγω στην θεση σου δεν θα την αλλαζα αν δουλευει μια χαρα το κινητο. Εχεις και πιο πολλες πιθανοτητες να παρεις και jb οταν βγει στην Ευρωπη...;) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 To δικο μου που ειναι Γερμανικο φοραει την εκδοση συστηματος 672,180,47,ΧΤ910.T-Mobile.en.EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλήσπερα παιδιά, μια ερώτηση, γίνεται να αποθηκεύω τα τηλέφωνα μου στην sim: και όχι στο τηλέφωνο ή στους server της Google; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Θα ανοίξεις τις επαφές και θα πατήσεις το κάτω αριστερά hardware key των ρυθμίσεων. Από εκεί import/export και export to sim. Ίσως δεν σου σώσει 2α τηλέφωνα, emails και ημερομηνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) για micro sd τι προτείνετε?Βρήκα αυτές στο amazon: sandisk sandisk(ebay) kinston(ebay) samsung samsung Υπάρχει περίπτωση μη συμβατότητας με κάποια από αυτές? Φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο, είμαι ανοικτός σε προτάσεις:) Edited February 10, 2013 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 SpArchon ευχαριστώ πάρα πολύ, της πέρασα στην sim. Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάζω την επαφή αμέσως στην sim μου, έτσι δεν ειναι; χαρά εγώ έχω στο Motorola maxx του galaxy s3 και έχω βολευτεί μια χαρά, αλλά πάντα αγόραζα SanDisk της θεωρώ πολύ αξιοπιστες, αρκεί να είναι original.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 χαρά εγώ έχω στο Motorola maxx του galaxy s3 και έχω βολευτεί μια χαρά, αλλά πάντα αγόραζα SanDisk της θεωρώ πολύ αξιοπιστες, αρκεί να είναι original.. thanks, κι εγώ προς sandisk γέρνω, μια και βλέπω πολλά σχέδια samsung στην "πιάτσα" και φοβάμαι για "μαϊμούδες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts