Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Κανένα GPS free για Ελλάδα παίζει ???

Είχα το Don't Panic αλλά με την ICS δεν μπορώ να το περάσω λογικά δεν είναι συμβατό με αυτήν την έκδοση..:mad:

Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Όλα τα αξιόλογα είναι επί πληρωμή.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, σήμερα θα παραλάβω την συσκευή από Γερμανία ;)

Ερώτηση γρήγορη, μιας και πάει πολύ καιρός που άλλαξα κινητό. Το "παίζω" (:rolleyes:) μέχρι να εξαντληθεί όταν έρθει και μετά το κάνω πλήρης φόρτηση ή το βάζω εξαρχής για φόρτηση; ;)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• Administrators
Ότι και να κάνεις δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εδώ δεν υπάρχει η λογική της πλήρης φόρτισης αποφόρτισης. Απλά ενδείκνυται να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Modpic.gif

Κανένα GPS free για Ελλάδα παίζει ???

Είχα το Don't Panic αλλά με την ICS δεν μπορώ να το περάσω λογικά δεν είναι συμβατό με αυτήν την έκδοση..:mad:

Και εγώ το dont panic έχω με τους χάρτες της ginius. Όλα καλά και με την ics δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Το θεωρώ και κορυφαίο επειδή έχω και το navigon.

3>4

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Το τελευταίο διάστημα μου κάνει συχνές αποσυνδέσεις από το δίκτυο. Εχω cosmote. Πολλές φορές δεν επανέρχεται. Κάνω manual αναζήτηση για δίκτυα, βρίσκει της cosmote, το επιλέγω αλλά δεν συνδέεται. Επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση. Φταίει η sim ή κάποια εφαρμογή; Έχω κατεβασμένο το permission explorer από το market, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Ξέρει κάποιος να μου πει πως λέγεται η άδεια που επιτρέπει σε μια εφαρμογή να κάνει σύνδεση - αποσύνδεσητου δικτύου; Να ψάξω, να βρω και να ξηλωσω. Θέλω να αποφύγω, εάν μπορώ, επαναφορά εργοστασιακών. :(

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Το τελευταίο διάστημα μου κάνει συχνές αποσυνδέσεις από το δίκτυο. Εχω cosmote. Πολλές φορές δεν επανέρχεται. Κάνω manual αναζήτηση για δίκτυα, βρίσκει της cosmote, το επιλέγω αλλά δεν συνδέεται. Επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση. Φταίει η sim ή κάποια εφαρμογή; Έχω κατεβασμένο το permission explorer από το market, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Ξέρει κάποιος να μου πει πως λέγεται η άδεια που επιτρέπει σε μια εφαρμογή να κάνει σύνδεση - αποσύνδεσητου δικτύου; Να ψάξω, να βρω και να ξηλωσω. Θέλω να αποφύγω, εάν μπορώ, επαναφορά εργοστασιακών. :(

Έχεις sim με μικρό ή με μεγάλο τσιπάκι?

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Μου έχει τύχει 1-2 φορές ,μετά την ics νομίζω, με wind(δεν είμαι σίγουρος αν μου έτυχε και πριν). Η sim είναι η παλιά που είχα κομμένη. Και εμένα με reboot φτιάχνει.

Αναθεματισμένα windows. Μου φαίνονται λογικά τα bugs με reboot fix :lol:.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχεις sim με μικρό ή με μεγάλο τσιπάκι?

Τι εννοείς ακριβώς; Οταν πήρα την συσκευή, πήγα σε κατάστημα cosmote και αγόρασα καινούργια sim.Παντως τελευταία το κάνει αρκετά συχνά.

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Ξερει κανεις αν δουλευει το Lapdock 100 με την ICS στο κινητακι μας; Tο χρησιμοποιει κανεις? Τo βγαλε το e-shop σε προσφορα και ψηνομαι. Kατι reviews απ εξω που διαβαζω δεν υποστηριζεται λεει με το σαντουιτσακι

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Μου το κάνει συνέχεια... Κ πολλές φορές κατά την διάρκεια κλήσης. Πετάει το κόκκινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό δίπλα απ' την ώρα κ μερικές φορές δεν ξαναβρίσκει δίκτυο. Με την επαναφορά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι. Εμένα μου το κάνει απ' όταν το πήρα, με android 2.3.6 και συνεχίζει ακόμα να το κάνει με την 4.0.4 και έχω κάνει 2-3 επαναφορές. Βέβαια εγώ δεν έχω κανονική Micro sim αλλά έχω κόψει την παλιά. Επίσης συνήθως το κάνει όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου οπότε ίσως φταίει το κακό σήμα. Έχεις παρατηρήσει αν στο κάνει οπουδήποτε βρίσκεσαι ή σε συγκεκριμένα μέρη;

Τι εννοείς ακριβώς; Οταν πήρα την συσκευή, πήγα σε κατάστημα cosmote και αγόρασα καινούργια sim.Παντως τελευταία το κάνει αρκετά συχνά.

To chipaki καταλαμβάνει σχεδόν όλο το πλάτος της sim ή είναι μικρό?

Μου το κάνει συνέχεια... Κ πολλές φορές κατά την διάρκεια κλήσης. Πετάει το κόκκινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό δίπλα απ' την ώρα κ μερικές φορές δεν ξαναβρίσκει δίκτυο. Με την επαναφορά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι. Εμένα μου το κάνει απ' όταν το πήρα, με android 2.3.6 και συνεχίζει ακόμα να το κάνει με την 4.0.4 και έχω κάνει 2-3 επαναφορές. Βέβαια εγώ δεν έχω κανονική Micro sim αλλά έχω κόψει την παλιά. Επίσης συνήθως το κάνει όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου οπότε ίσως φταίει το κακό σήμα. Έχεις παρατηρήσει αν στο κάνει οπουδήποτε βρίσκεσαι ή σε συγκεκριμένα μέρη;

Κι εμένα μου το έκανε στο σπίτι και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει και εκτός σπιτιού. Και όχι σε συγκεκριμένα μέρη. Να είμαι τόσο γκαντέμης και να πετυχαίνω τις τοποθεσίες χωρίς σημα; :blink::worry:

...LG Gpad 8.3...

Ξερει κανεις αν δουλευει το Lapdock 100 με την ICS στο κινητακι μας; Tο χρησιμοποιει κανεις? Τo βγαλε το e-shop σε προσφορα και ψηνομαι. Kατι reviews απ εξω που διαβαζω δεν υποστηριζεται λεει με το σαντουιτσακι

Οχι και τοσο προσφορα... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220003422 :p:p:p:p Λογικα δουλευει . Εγω εχω το αλλο και μια χαρα , αρα νομιζω ουτε με αυτο θα εχεις θεμα

Μου έχει τύχει 1-2 φορές ,μετά την ics νομίζω, με wind(δεν είμαι σίγουρος αν μου έτυχε και πριν). Η sim είναι η παλιά που είχα κομμένη. Και εμένα με reboot φτιάχνει.

Αναθεματισμένα windows. Μου φαίνονται λογικά τα bugs με reboot fix :lol:.

Εγώ όταν βγάζω την cosmte sim και βάζω Q sim το κινητό βρίσκει σχεδόν άμεσα το σήμα (χωρίς κανένα reboot) το ίδιο και με Wind->Q or Q-> WInd άλλα όταν βάζω της Comsote sim δεν βρίσκει σήμα οτι και να κάνω μόνο με Restart :blink:

Τι λετετ για αυτη καρτουλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552396 δεν την θέλω για εφαρμογές (όχι βαριές τουλάχιστον) για τα 22€

:ninja:

Οχι και τοσο προσφορα... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220003422 :p:p:p:p Λογικα δουλευει . Εγω εχω το αλλο και μια χαρα , αρα νομιζω ουτε με αυτο θα εχεις θεμα

Οταν λες το αλλο? Στο crazy sundays που λογικα θα ειδες εχει και ενα remote control bluetooth motorola. Τι λες για αυτο;

Εχω του atrix το lapdock που ειναι κ αλουμινιο!!! Το 100 ειναι πλαστικό απ'οτι ξέρω.... Το remote δεν ξέρω, αλλά φαίνεται χρήσιμο

Καλημέρα,

Διάβασα κάπου πως το Razr Maxx είναι αδιάβροχο πλήρως, ισχύει;

Επίσης, χρησιμοποιείτε κάποιο Car Dock; Θα πάρω μάλλον αυτό, για αυτό ρωτάω: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008K3MTBC/ref=oh_details_o00_s00_i00

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Splash proof είναι, όχι πλήρως αδιάβροχο..., βέβαια κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια που του κάνουν "βαφτίσια", αλλά εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να το δοκιμάσω!!!

Ναι τα ίδια βιντεάκια είδα και εγώ, και λέω τι γίνεται κάτι έχω χάσει ;)

Στο Site της Motorola δεν το λεέι, άρα φαντάζομαι, είναι λίγο μύθος αλλά είπα να ρωτήσω. Splash Proof είναι πχ να πέσει ενώ το έχεις στο τραπέζι του φαγητού νερό για λίγο;

---------------

Είχα θέμα με την προεπιλογή αποθήκευσης απευθείας στην κάρτα sandisk class 10, μου έλεγε: πρόβλημα στο άνοιγμα της φωτό (στην προεπισκόπιση ήταν ένα μαύρο πράγμα).

Έχω πλέον προεπιλέξει αποθήκευση στη μνήμη του τηλεφώνου, και μια στο τόσο θα επιλέγω μεταφορά στην 32άρα...

H κάρτα μιά χαρά φαίνεται, επώνυμη και σε καλή τιμή αλλά δεν είναι άμεσα διαθέσιμη. Μόλις παρήγγειλα την παρακάτω με κόστος 14 ευρώ. Αν δε βιάζεσαι, σκέψου την.

http://www.ebay.co.uk/itm/200878401935?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Εγώ την έκανα παραγγελία και λογικά την άλλη βδομάδα θα την έχω και αν δεν γίνει περνώ από ebay

:ninja:

Καλημέρα,

Αν rootareis χωρίς να βάλεις κάποια rom, χάνετε πλέον το OTA Update? Και επίσης αν βγάλεις προγραμματάκια που ήρθαν με το κινητό, χάνεις πάλι το OTA Update? Ήρθε με κάτι βλακείες της Amazon ;)

Edited by lanc3lot

---------------

• The title was changed to Motorola RAZR XT910