tsak8 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Το ειδα και εγω. Νομίζω δεν θα τη παθω οπως το ATRIX :D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Με τη θολούρα που είχα χθες, δε θυμόμουν ποια είναι η έκδοση, μίλαγα με γνωστούς να βρω λύση, οκ είναι η 4.0.4.Όσον αφορά τα υπόλοιπα και το "ισχυρίζεσαι", τι να σου πω φίλε.Περπάταγα, και έκανε μία φορά μόνο ένα ηχητικό γκελ όπως άκουγα μουσική από τα ακουστικά αλλά δεν έδωσα βάση, 25 λεπτά στο δρόμο.Μετά πήγα να στείλω μήνυμα και το διαπίστωσα.Το λογαριασμό gmail τον δοκίμασα σπίτι στον Η/Υ και έμπαινε κανονικά, αλλά στο κινητό δε "θέλησε" ποτέ, έφαγε factory reset εν τέλει και τελείωσε. Η αλήθεια είναι πως ξαναέβαλα να κλειδώνει με μοτίβο-μαζόχας είμαι,ναι- και ναι δε ζητάει ξανά λογαριασμό όπως το λες.Όταν και αν ξανακλειδώσει, γιατί περπατάω συχνά και πολύ και είναι η πρώτη φορά που το έπαθα στους 5 μήνες που το έχω, θα επικοινωνήσω μαζί σου να δοκιμάσουμε μαζί το λογαριασμό gmail ταυτόχρονα στο κινητό και σε Η/Υ.Συγνώμη προκαταβολικά για τον τόνο μου και ευχαριστώ που ασχολήθηκες αλλά κάποιες φράσεις στο κείμενό σου μου δίνουν αυτή την αφορμή, βοήθεια ζήτησα όχι να αποδείξω πως ζει ο Έλβις... Δεν σε κατηγόρησε κανείς φίλε μου για το οτι ζήτησες βοήθεια. Ουτε ζήτησε κανείς να αποδείξεις αν ζει ο Λιαντίνης. Το οτι φαινόταν με πρώτη ματιά κάπως το κείμενο μπορεί να έβαζε υποψίες στον καθένα, τι είδους βοήθεια ζητάει κάποιος. Εν τέλει χαίρομαι που έδωσες λύση στο πρόβλημά σου αν και δραστική. Keep Walking :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Όταν μιλάω με Skype ή Fring ακούγονται κάτι "τσικ τσικ" όλην ώρα, λες και γίνονται ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα στο ηχείο. Τις ακούω ακόμη και αν βάλω μεγάφωνο ή ακουστικά. Με το Viber επίσης συνήθως δεν έχω καλή ποιότητα ήχου (ή και διακοπές ήχου) αλλά τουλάχιστον δεν ακούγονται αυτά τα σπαστικότατα "τσικ τσικ" που τρυπάνε το αυτί. Όταν μιλάω κανονικά στο τηλέφωνο ή με την εφαρμογή του Jumblo ο ήχος είναι πεντακάθαρος. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το σπαστικό τσικ τσικ στο κινητό μας; Δε μιλάω για τον δυνατό ήχο που κάνει καμιά φορά όταν πας να καλέσεις κάποιον πριν αρχίσει να καλεί. Είναι κάτι "τσικ τσικ" που τρυπάνε τα αυτιά και είναι καθόλη τη διάρκεια της κλήσης. Edited November 29, 2012 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου βρισκει το τηλεφωνο αν στο κλεψουν αλλα η εφαρμογη αυτη να μην φαινεται στο κινητο οτι υπαρχει και να μην σβηνεται οταν γινει reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου βρισκει το τηλεφωνο αν στο κλεψουν αλλα η εφαρμογη αυτη να μην φαινεται στο κινητο οτι υπαρχει και να μην σβηνεται οταν γινει reset ? Δες στο σ'αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 για antitheft εφαρμογες. Διάβασα καλά λόγια για το cerberus. Νομίζω πως υπάρχει εφαρμογή που μένει και μετά από hard reset αλλά θέλει root να την κάνεις εφαρμογή συστήματος. Δεν θυμάμαι ποια είναι όμως. Ψάξε ή ρώτησε στο θέμα που σου έγραψα ,αν με εύρεση δεν βρείς αυτό που ψάχνεις. edit: Τελικά το cerberus το κάνει αυτό που σου είπα : More features for rooted devices: complete uninstall protection (a thief will be able to delete Cerberus only by flashing another ROM) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sc2Ryb2lkLmNlcmJlcnVzIl0.. Edited November 29, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 να πω ότι το cerberus αξίζει τα λεφτά και το root. απίστευτο. ακόμα και σε λάθος κλικ του pin ή screen lock βγάζει φωτό και την έχεις στο μέιλ σου με αυτόν που το άνοιγε Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Απίστευτο! Πολύ κάλο! Μάλλον η αστυνομία και με την φωτογραφία του δεν θα μπορεί να κάνει κάτι αλλά θα έχεις κάποιον να βρίζεις και να καταριεσαι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Γνωριζεται πως , ενω το εχεις root , πως εγκαθιστας την εφαρμογη με τροπο τετοιο που να μην μπορει να σβηστει απο το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ρε παιδιά, ο εντοπισμός τηλεφώνου, απ΄τη σελίδα motorola device manager πως ακριβώς δουλεύει?Τόσο καιρό που έχω το τηλέφωνο, 2 φορές το ανακάλυψε(μάλλον κατά τύχη) και αυτό μάλλον έγινε μετά που έκλεισα τον firefox:p, αφού εγώ online δεν είδα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ένα καλό gps για το κινητό μας που να παίζει καλά με την ics; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το navigon που εχω χρησιμοποιησει, μια χαρα παιζει. Στο sygic εχω θεμα με τις οδους, δεν τις εμφανιζει παρα μονο ελαχιστες αλλα ειναι ομορφο σαν πλοηγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Και εγώ το navigon χρησιμοποιώ, άριστο κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 θελω να παρω αυτο το τηλ η το galaxy s2 κ θελω να μου πειτε..αξιζει το razr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ποιοτικά είναι σαφώς ανώτερο από το S2 και φυσικά ομορφότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 θελω να παρω αυτο το τηλ η το galaxy s2 κ θελω να μου πειτε..αξιζει το razr? Κοίτα πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στα πόσα θα το πάρεις. Εγώ το πήρα τον Απρίλιο στα 450 και δεν το έχω μετανιώσει και πραγματικά αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ που έδωσα και θα με καλύψει πιστεύω μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου νέξους. Αν είναι όμως να το πάρεις αυτή την περίοδο κοντά στο 300αρι καλύτερα ψάξου να φέρεις κανένα νέξους 4. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 θελω να παρω αυτο το τηλ η το galaxy s2 κ θελω να μου πειτε..αξιζει το razr? Κάνε ένα θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Σου είπαν μερικά πράγματα στο θέμα του s2. Το ότι αν κολλήσει πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η μπαταρία που έγραψε κάποιος και πως ο φίλος του έσπασε την συσκευή για τον ίδιο λόγο......δεν ισχύουν. Με συνδιασμό πλήκτρων κάνει reboot η συσκευή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα. Στο λογαριασμο της motorola στο youtube στα promo video της ics για το κινητο μας λεει οτι υπαρχει η δυνατοτητα να συγχρονισεις τους σελιδοδεικτες του chrome με τον browser του κινητου. Γνωριζει καποιος πως γινεται αυτο; Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Γίνεται να αποθηκευτεί μόνιμα ο κωδικός του playstore γιατί βαρέθηκα κάθε φορά πού αλλάζω σιμ να ζητάει ενώ στο email δεν γίνεται Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα. Στο λογαριασμο της motorola στο youtube στα promo video της ics για το κινητο μας λεει οτι υπαρχει η δυνατοτητα να συγχρονισεις τους σελιδοδεικτες του chrome με τον browser του κινητου. Γνωριζει καποιος πως γινεται αυτο; Κάνεις σύνδεση το chrome στο PC με τον λογαριασμό που έχεις στην συσκευή. Στην συσκευή πας ρυθμίσεις, Λογαριασμοί και συγχρονισμός, επιλέγεις τον λογαριασμό σου και τον συγχρονισμό internet και θα περάσει τους σελιδοδείκτες σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Λοιπόν παιδιά μόλις τσίμπησα το Hd dock με τις θύρες usb για σύνδεση με την τηλεόραση. Έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο και ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και είναι όνειρο. Μια ερώτηση όμως. Θέλω να κάνω μερικούς φακέλους στο πισι που έχω κοινόχρηστους δλδ να μπορώ να μπαίνω από το κινητό και να στρημάρω από αυτούς ταινίες ή να μεταφέρω έγγραφα κτλ. Κάτι σαν το airdroid αλλά να χειρίζομαι κάποιους φακέλους που θα ορίσω εγώ από το πισι. Είναι και τα 2 στο ίδιο wifi δίκτυο και το πισι τρέχει γουιν8. Υπάρχει τρόπος; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Splashtop streamer hd. Αυτη ειναι η λυση στο προβλημα σου. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Στο Γερμανό ακόμα στα 600 είναι lol Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Στα updates της Motorola βάλανε και το xt910 για jelly bean :Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers. Το selected countries and carriers με προβληματίζει λίγο. https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Αν θυμάμαι καλά εμείς το είχαμε πάρει μαζί με κάποιες άλλες χώρες, ήταν μέσα κάποια από τις μεγάλες? Η δεν παίζει κάποιον ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts