SpArchon Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνιδάκι στο razr?Το google play το βγάζει ότι δεν είναι συμβατό, αλλά έχω δει να το παίζουν σε άλλα παρόμοια κινητά(nexus, SIII, κτλ) edit:ok, το βρήκα, παίζει μια χαρά, απλά δεν είναι και τόσο λειτουργικό να παίξεις τέτοιο game σε μικρή οθόνη. Σε ευχαριστώ για το παιχνιδάκι πολυ καλο, δε το είχα υπόψιν. Όντως δε βολεύει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γειά σας , έχω πρόβλημα με την εφαρμογή μουσική , μπαίνοντας στην επιλογή βιβλιοθήκη , μου εμφανίζει με κορακίστικα τα ελληνικά γράμματα τόσο στην επιλογή των φακέλων αλλά και στην επιλογή των τραγουδιών . Υπάρχει λύση για να μπορώ να βλέπω τα γράμματα ελληνικά ? . Ευχαριστώ όσους γνωρίζουν το πρόβλημα και μπορούν να δώσουν κάποια λύση , σε αυτό το σπαστικό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 ρουταρισμα στην official 4.0.4 πως κανουμε παιδες ? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Υπαρχει πιθανοτητα χρησιμοποιοντας το hands free sony ericsson mv600 να εμφμανιζονται τα ονοματα στην οθωνη? Δεν υπαρχει συμβατοτητα με το android ή. Το θεμα ειναι με την συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Βλέπε στην Ενότητα [Modding] Motorola RAZR XT910 , και θα βρείς όλες τις απαντήσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Το θεμα πιο απο τα δυο ?? http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220003379 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220003422 Το πρώτο έχει 11,6 ίντσες οθόνη και είναι όλο αλουμίνιο, αυτό έχω και εγώ, άπλα καταπληκτικό, δεν θα πιστέψεις τι έχεις στα χέρια σου με 50 ευρό! Θέλει όμως μια μικρή μετατροπή στα βύσματα. Το δεύτερο το 100 είναι 10 ίντσες άσχημο και πλαστικό.... έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης και δεν χρειάζεται μετατροπή. Επειδή το παρήγγειλα κι εγώ, πριν αρχίσω τη μετατροπή, υπάρχει κάποιο θέμα τελικά με το lapdock του atrix και το razr; Είναι fullscreen στην 4.0.4 ή θα έπρεπε να επιλέξω το δεύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Βλέπε στην Ενότητα [Modding] Motorola RAZR XT910 , και θα βρείς όλες τις απαντήσεις . Thanks...... τα βρηκα ολα. ποιες εφαρμογες εχετε σβησει με το rooting ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Με το lapdock του Ατριξ ολα αψογα! Παραγγειλα απο ebay καλωδιακη προεκτασης για να μην ζοριζω τα βυσματαλκια και βγαζω καθε φορα το κινητο απο την θηκη! Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Βλέπε στην Ενότητα [Modding] Motorola RAZR XT910 , και θα βρείς όλες τις απαντήσεις . Δίνεις το link παρακαλώ γιατί δεν το βρίσκω :) Με το lapdock του Ατριξ ολα αψογα! Παραγγειλα απο ebay καλωδιακη προεκτασης για να μην ζοριζω τα βυσματαλκια και βγαζω καθε φορα το κινητο απο την θηκη! Για δώσε link απο ebay γιατί εγώ γενικά τρομάζω να το εχω ετσι στο lapdock :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Δίνεις το link παρακαλώ γιατί δεν το βρίσκω :) Για δώσε link απο ebay γιατί εγώ γενικά τρομάζω να το εχω ετσι στο lapdock :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Με το lapdock του Ατριξ ολα αψογα! Παραγγειλα απο ebay καλωδιακη προεκτασης για να μην ζοριζω τα βυσματαλκια και βγαζω καθε φορα το κινητο απο την θηκη! Δεν θα μπορούσε να γίνει το moddarισμα πάνω στο καλώδιο προέκτασης και όχι πάνω στο lapdock, για να μείνει κάποιος με την εγγύηση; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Για δώσε link απο ebay γιατί εγώ γενικά τρομάζω να το εχω ετσι στο lapdock :) Τα καλώδια που χρειάζονται είναι αυτά: http://www.ebay.com/itm/140853551886?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά θα δουλέψουν σίγουρα. Στο e bay έχει και noname. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Με το lapdock του Ατριξ ολα αψογα! Παραγγειλα απο ebay καλωδιακη προεκτασης για να μην ζοριζω τα βυσματαλκια και βγαζω καθε φορα το κινητο απο την θηκη!αν μπορεις παραγγειλε αλλο ενα σετ και στειλε μου πμ να βρεθουμε να σου δωσω τα λεφτα και τα μεταφορικα φυσικα .αν θελεις φυσικα .ευχαριστω το εχω κλειστο και ξεφορτιζει ,εχει κανενας το ιδιο προβλημα? προφανος καποιο προγραμμα ειναι και τρεχει και κλειστο αλλα δεν βρισκω ποιο ειναι -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 13, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 το εχω κλειστο και ξεφορτιζει ,εχει κανενας το ιδιο προβλημα? προφανος καποιο προγραμμα ειναι και τρεχει και κλειστο αλλα δεν βρισκω ποιο ειναι Δοκίμασε το BetterBatteryStats http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 ,στο 2ο ποστ έχει λινκ για κατέβασμα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yozG Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παίδες, μια άσχετη-σχετική ερώτηση. Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω το razr maxx αλλά από ότι βλέπω δεν έχει καθόλου υποστήριξη ούτε στο xda ούτε εδώ. Να μαντέψω, ουσιαστικά όλα όσα έχουν να κάνουν με το xt910 ισχύουν και για το maxx έτσι; Πιστεύετε αξίζουν 80€ παραπάνω για 3300mAh; thanks :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 To maxx είναι ίδιο με το απλό το μόνο πού αλλάζει είναι μπαταρία και λιγα χιλιοστά παραπάνω πάχος... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Οχι απλα αξίζουν παρά αξίζουν φίλε αν είναι να πάρεις το maxx θα είσαι μια χαρά διαφορετικά εγώ με το απλό δεν έβγαζα μέρα πολύ μέτρια μπαταρία το απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παίδες, μια άσχετη-σχετική ερώτηση. Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω το razr maxx αλλά από ότι βλέπω δεν έχει καθόλου υποστήριξη ούτε στο xda ούτε εδώ. Να μαντέψω, ουσιαστικά όλα όσα έχουν να κάνουν με το xt910 ισχύουν και για το maxx έτσι; Πιστεύετε αξίζουν 80€ παραπάνω για 3300mAh; thanks :p Έχοντας ο ίδιος το μαραφέτι αυτό με την μπαταριάρα αυτή, σε διαβεβαιώ πως αξίζει και παρα..αξίζει!!:D Απίστευτη αυτονομία και γενικά ένα κινητό μαζεμένο, εντυπωσιακό, στιβαρό που κάθετε τέλεια στο χέρι παρ΄όλο που έχει τόση μεγάλη μπαταρία!! Η Motorola επίσης το έχει στην λίστα με τα τηλέφωνα που θα πάρει την Jelly Bean !!!;) Πιστεύω πως μετά το Maxx, η αυτονομία των άλλων κινητών θα σου φαίνονται απλά γελοίες...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καμια καλη θηκουλα με screen protector μαζι παιδες απο ελλαδα ξερουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γειά σας , έχω πρόβλημα με την εφαρμογή μουσική , μπαίνοντας στην επιλογή βιβλιοθήκη , μου εμφανίζει με κορακίστικα τα ελληνικά γράμματα τόσο στην επιλογή των φακέλων αλλά και στην επιλογή των τραγουδιών . Υπάρχει λύση για να μπορώ να βλέπω τα γράμματα ελληνικά ? . Ευχαριστώ όσους γνωρίζουν το πρόβλημα και μπορούν να δώσουν κάποια λύση , σε αυτό το σπαστικό πρόβλημα Παιδιά συγνώμη για την επανάληψη , δεν το έχει δει κανένας αυτο το πρόβλημα ? , υπάρχει κάποιος να βοηθήσει ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Αν υπάρχει κάποιος που να πουλάει το lapdock atrix ενδιαφέρομαι ας μου στείλει πμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Η Motorola επίσης το έχει στην λίστα με τα τηλέφωνα που θα πάρει την Jelly Bean !!!;) Μετά την ιστορία με το ακυρωθέν update του Atrix σε ICS η αξιοπιστία αυτής της λίστας αγγίζει αυτή του βαρώνου Μυνχάουζεν. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Επειδη ενας φιλος ψαχνει για κατι τετοιο σε καλη τιμη ποση εγγυηση δινει η Motorola ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Επειδη ενας φιλος ψαχνει για κατι τετοιο σε καλη τιμη ποση εγγυηση δινει η Motorola ? Ευχαριστω. 2 χρονια οπως σε καθε ηλεκτρονικη συσκευη στην Ευρωπη! Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 2 χρονια οπως σε καθε ηλεκτρονικη συσκευη στην Ευρωπη! Ευχαριστω...Δεν ειναι απολυτο..Το Πλαισιο στα δικα του νεα κινητα turboX δινει ενα χρονο και αντε να βρεις το δικιο σου Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts