Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνιδάκι στο razr?Το google play το βγάζει ότι δεν είναι συμβατό, αλλά έχω δει να το παίζουν σε άλλα παρόμοια κινητά(nexus, SIII, κτλ)

edit:ok, το βρήκα, παίζει μια χαρά, απλά δεν είναι και τόσο λειτουργικό να παίξεις τέτοιο game σε μικρή οθόνη.

Σε ευχαριστώ για το παιχνιδάκι πολυ καλο, δε το είχα υπόψιν. Όντως δε βολεύει πολυ.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας , έχω πρόβλημα με την εφαρμογή μουσική , μπαίνοντας στην επιλογή βιβλιοθήκη , μου εμφανίζει με κορακίστικα τα ελληνικά γράμματα τόσο στην επιλογή των φακέλων αλλά και στην επιλογή των τραγουδιών . Υπάρχει λύση για να μπορώ να βλέπω τα γράμματα ελληνικά ? .

Ευχαριστώ όσους γνωρίζουν το πρόβλημα και μπορούν να δώσουν κάποια λύση , σε αυτό το σπαστικό πρόβλημα

Υπαρχει πιθανοτητα χρησιμοποιοντας το hands free sony ericsson mv600 να εμφμανιζονται τα ονοματα στην οθωνη? Δεν υπαρχει συμβατοτητα με το android ή. Το θεμα ειναι με την συσκευη?

Το πρώτο έχει 11,6 ίντσες οθόνη και είναι όλο αλουμίνιο, αυτό έχω και εγώ, άπλα καταπληκτικό, δεν θα πιστέψεις τι έχεις στα χέρια σου με 50 ευρό! Θέλει όμως μια μικρή μετατροπή στα βύσματα. Το δεύτερο το 100 είναι 10 ίντσες άσχημο και πλαστικό.... έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης και δεν χρειάζεται μετατροπή.

Επειδή το παρήγγειλα κι εγώ, πριν αρχίσω τη μετατροπή, υπάρχει κάποιο θέμα τελικά με το lapdock του atrix και το razr; Είναι fullscreen στην 4.0.4 ή θα έπρεπε να επιλέξω το δεύτερο;

Βλέπε στην Ενότητα [Modding] Motorola RAZR XT910 , και θα βρείς όλες τις απαντήσεις .

Thanks...... τα βρηκα ολα.

ποιες εφαρμογες εχετε σβησει με το rooting ?

Με το lapdock του Ατριξ ολα αψογα! Παραγγειλα απο ebay καλωδιακη προεκτασης για να μην ζοριζω τα βυσματαλκια και βγαζω καθε φορα το κινητο απο την θηκη!

Βλέπε στην Ενότητα [Modding] Motorola RAZR XT910 , και θα βρείς όλες τις απαντήσεις .

Δίνεις το link παρακαλώ γιατί δεν το βρίσκω :)

Με το lapdock του Ατριξ ολα αψογα! Παραγγειλα απο ebay καλωδιακη προεκτασης για να μην ζοριζω τα βυσματαλκια και βγαζω καθε φορα το κινητο απο την θηκη!

Για δώσε link απο ebay γιατί εγώ γενικά τρομάζω να το εχω ετσι στο lapdock :)

:ninja:

Δίνεις το link παρακαλώ γιατί δεν το βρίσκω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774

Δεν θα μπορούσε να γίνει το moddarισμα πάνω στο καλώδιο προέκτασης και όχι πάνω στο lapdock, για να μείνει κάποιος με την εγγύηση;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τα καλώδια που χρειάζονται είναι αυτά:

http://www.ebay.com/itm/140853551886?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά θα δουλέψουν σίγουρα. Στο e bay έχει και noname.

αν μπορεις παραγγειλε αλλο ενα σετ και στειλε μου πμ να βρεθουμε να σου δωσω τα λεφτα και τα μεταφορικα φυσικα .αν θελεις φυσικα

.ευχαριστω

το εχω κλειστο και ξεφορτιζει ,εχει κανενας το ιδιο προβλημα? προφανος καποιο προγραμμα ειναι και τρεχει και κλειστο αλλα δεν βρισκω ποιο ειναι

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

το εχω κλειστο και ξεφορτιζει ,εχει κανενας το ιδιο προβλημα? προφανος καποιο προγραμμα ειναι και τρεχει και κλειστο αλλα δεν βρισκω ποιο ειναι

Δοκίμασε το BetterBatteryStats http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 ,στο 2ο ποστ έχει λινκ για κατέβασμα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παίδες, μια άσχετη-σχετική ερώτηση. Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω το razr maxx αλλά από ότι βλέπω δεν έχει καθόλου υποστήριξη ούτε στο xda ούτε εδώ. Να μαντέψω, ουσιαστικά όλα όσα έχουν να κάνουν με το xt910 ισχύουν και για το maxx έτσι; Πιστεύετε αξίζουν 80€ παραπάνω για 3300mAh; thanks :p

To maxx είναι ίδιο με το απλό το μόνο πού αλλάζει είναι μπαταρία και λιγα χιλιοστά παραπάνω πάχος...
:ninja:

Οχι απλα αξίζουν παρά αξίζουν φίλε αν είναι να πάρεις το maxx θα είσαι μια χαρά διαφορετικά εγώ με το απλό δεν έβγαζα μέρα πολύ μέτρια μπαταρία το απλό

Παίδες, μια άσχετη-σχετική ερώτηση. Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω το razr maxx αλλά από ότι βλέπω δεν έχει καθόλου υποστήριξη ούτε στο xda ούτε εδώ. Να μαντέψω, ουσιαστικά όλα όσα έχουν να κάνουν με το xt910 ισχύουν και για το maxx έτσι; Πιστεύετε αξίζουν 80€ παραπάνω για 3300mAh; thanks :p

Έχοντας ο ίδιος το μαραφέτι αυτό με την μπαταριάρα αυτή, σε διαβεβαιώ πως αξίζει και παρα..αξίζει!!:D

Απίστευτη αυτονομία και γενικά ένα κινητό μαζεμένο, εντυπωσιακό, στιβαρό που κάθετε τέλεια στο χέρι παρ΄όλο που έχει τόση μεγάλη μπαταρία!! Η Motorola επίσης το έχει στην λίστα με τα τηλέφωνα που θα πάρει την Jelly Bean !!!;)

Πιστεύω πως μετά το Maxx, η αυτονομία των άλλων κινητών θα σου φαίνονται απλά γελοίες...!!!

Γειά σας , έχω πρόβλημα με την εφαρμογή μουσική , μπαίνοντας στην επιλογή βιβλιοθήκη , μου εμφανίζει με κορακίστικα τα ελληνικά γράμματα τόσο στην επιλογή των φακέλων αλλά και στην επιλογή των τραγουδιών . Υπάρχει λύση για να μπορώ να βλέπω τα γράμματα ελληνικά ? .

Ευχαριστώ όσους γνωρίζουν το πρόβλημα και μπορούν να δώσουν κάποια λύση , σε αυτό το σπαστικό πρόβλημα

Παιδιά συγνώμη για την επανάληψη , δεν το έχει δει κανένας αυτο το πρόβλημα ? , υπάρχει κάποιος να βοηθήσει ? .

Η Motorola επίσης το έχει στην λίστα με τα τηλέφωνα που θα πάρει την Jelly Bean !!!;)

Μετά την ιστορία με το ακυρωθέν update του Atrix σε ICS η αξιοπιστία αυτής της λίστας αγγίζει αυτή του βαρώνου Μυνχάουζεν.

Επειδη ενας φιλος ψαχνει για κατι τετοιο σε καλη τιμη ποση εγγυηση δινει η Motorola ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Επειδη ενας φιλος ψαχνει για κατι τετοιο σε καλη τιμη ποση εγγυηση δινει η Motorola ?

Ευχαριστω.

2 χρονια οπως σε καθε ηλεκτρονικη συσκευη στην Ευρωπη!

2 χρονια οπως σε καθε ηλεκτρονικη συσκευη στην Ευρωπη!

Ευχαριστω...Δεν ειναι απολυτο..Το Πλαισιο στα δικα του νεα κινητα turboX δινει ενα χρονο και αντε να βρεις το δικιο σου

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910