Dinos_Patra Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εχει χαλασει το βυσμα του ακουστικου που απομονωνει το ηχειο.Κοιτα να δεις.Η απο κακη χρηση οταν βαζεις και βγαζεις το βυσμα η απο οταν ειναι μεσα το πιεζες με το κινητο ας πουμε στην τσεπη και εχει ξεκολησει απο την πλακετα. Σιγουρα θελει καποια επισκευη αλλα πριν κανεις αυτο δοκιμασε να βαλεις και να βγαλεις το βυσμα μηπως (λεω μηπως ) εχει πιασει καποια ας πουμε αλατα απο υγρασια μεσα και καθαρισει. Θελει πολυ προσοχη παιδια οταν βαζουμε βυσματα σε κινητα ,τροφοδοσιας,σε φορητους υπολογιστες και γενικα δεν θελει οπως οπως. Πώς γίνεται να λες ότι χάλασε το βύσμα του ακουστικού; Το πρόβλημα ξεκίνησε και σε μένα και σε άλλους αμέσως μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4. Και δεν χρησιμοποιώ πολύ το handsfree, καθώς επίσης δεν μου το κάνει μετά την χρήση του handsfree, αρά γιατί να λες ότι φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλησπερα!βρηκα ενα μεταχειρισμενο Razr στα 200 ευρω.νσ το παρω?εχει προβληματα?πως θα δω αν ειναι πειραγμενο με root,ξεκλειδωμενη baseband κτλ?τι αλλο να προσεξω.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Πώς γίνεται να λες ότι χάλασε το βύσμα του ακουστικού; Το πρόβλημα ξεκίνησε και σε μένα και σε άλλους αμέσως μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4. Και δεν χρησιμοποιώ πολύ το handsfree, καθώς επίσης δεν μου το κάνει μετά την χρήση του handsfree, αρά γιατί να λες ότι φταίει αυτό; Το θέμα με τον ήχο μου το έκανε πριν από λίγο για 1η φορά. Ξαναβάζοντας ringtone από τις ρυθμίσεις ο ήχος επανήλθε. Bug είναι αλλά τι το ξεκινάει δεν κατάλαβα ακόμα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hallone Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Πώς γίνεται να λες ότι χάλασε το βύσμα του ακουστικού; Το πρόβλημα ξεκίνησε και σε μένα και σε άλλους αμέσως μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4. Και δεν χρησιμοποιώ πολύ το handsfree, καθώς επίσης δεν μου το κάνει μετά την χρήση του handsfree, αρά γιατί να λες ότι φταίει αυτό; Καλησπερα.Ειδα οτι μου ειχε απαντησει και ενας αλλος φιλος εδω μεσα οτι το προβλημα δεν ειναι μεμονομενο αλλα εχει δημιουργηθει μετα απο την αναβαθμιση.Οποτε σιγουρα αυτο που εγραψα εγω σαν τεχνικος δεν ισχυει απο οτι καταλαβα αλλου ειναι το θεμα.Δεν απαντησα στο μυνημα του φιλου για να μην γραφω μυνηματα χωρις νοημα γραφοντας απλα ενα οκ... Βεβαια και εγω διαβαζοντας ολα αυτα εδω μεσα εχω παρει απο φοβο την αναβαθμιση και ακομα δεν την εχω κανει δυστυχως.Ακουω για wipe data reset και με πιανει κρυος ιδρωτας.Επι την ευκαιρια να ρωτησω και εγω σαν απλος χρηστης. Αγορασα λοιπον ενα κινητο το συγκεκριμενο.Και ξαφνικα μου ερχεται μια αναβαθμιση.Υποτιθεται οτι δεν διαβαζω ολα αυτα και παταω αναβαθμιση.Τερμα μετα το κινητο 50 στους 100 να μην πω παραπανω θα εχουν προβληματα και θα ειναι για πεταμα??? Τοτε γιατι απλα η εταιρεια οταν στελνει την αναβαθμιση δεν τα λεει αυτα η γιατι δεν σε παραπεμπτει στην αναλογη αντιπροσωπεια να την κανουν αυτοι.Μηπως τελικα ειναι τοσο απλα τα πραγματα και δεν θελει τιποτα απο αυτα,ενοειται βεβαια σε ατομα που δεν εχουν πειραξει το κινητο του για κανενα λογο .Ενας απο αυτους ειμαι και εγω φυσικα. Θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπο μια απαντηση απο καποιον με ειλικρινεια που να ειναι πραγματικα ενημερωμενος. Θα προσπαθησω καποια απο αυτες τις μερες να παρω και την motorola ετσι γιατι θελω να δω ποια θα ειναι η δικη τους απαντηση σε ολα αυτα.Οχι τιποτα αλλο πανε 3 βδομαδες και εγω ακομα εχω παραμεινει με ολα αυτα που διαβαζω στην 2,3,6. Αν πραγματικα δεν τα ειχα διαβασει θα ειχα κανει τοσο απλα την αναβαθμιση απο την πρωτη στιγμη οπως πιστευω και πολυς κοσμος που εχει αγορασει αυτο το κινητο. Παιδια ευχαριστω για το χρονο σας που διαβασατε αυτο το μυνημα μου. Περιμενω πραγματικα μια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a4weVKPpZdE To ξυράφι αποδίδει σε Track-Day στο Athens Circuit. Providing: κάμερα + τηλεμετρία. :grin::grin::grin: P.S: Με τον ήχο τα χαλάσαμε λίγο.. αλλα δεν φταίει το ξυράφι. :O Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Καλησπερα.Ειδα οτι μου ειχε απαντησει και ενας αλλος φιλος εδω μεσα οτι το προβλημα δεν ειναι μεμονομενο αλλα εχει δημιουργηθει μετα απο την αναβαθμιση.Οποτε σιγουρα αυτο που εγραψα εγω σαν τεχνικος δεν ισχυει απο οτι καταλαβα αλλου ειναι το θεμα.Δεν απαντησα στο μυνημα του φιλου για να μην γραφω μυνηματα χωρις νοημα γραφοντας απλα ενα οκ... Βεβαια και εγω διαβαζοντας ολα αυτα εδω μεσα εχω παρει απο φοβο την αναβαθμιση και ακομα δεν την εχω κανει δυστυχως.Ακουω για wipe data reset και με πιανει κρυος ιδρωτας.Επι την ευκαιρια να ρωτησω και εγω σαν απλος χρηστης. Αγορασα λοιπον ενα κινητο το συγκεκριμενο.Και ξαφνικα μου ερχεται μια αναβαθμιση.Υποτιθεται οτι δεν διαβαζω ολα αυτα και παταω αναβαθμιση.Τερμα μετα το κινητο 50 στους 100 να μην πω παραπανω θα εχουν προβληματα και θα ειναι για πεταμα??? Τοτε γιατι απλα η εταιρεια οταν στελνει την αναβαθμιση δεν τα λεει αυτα η γιατι δεν σε παραπεμπτει στην αναλογη αντιπροσωπεια να την κανουν αυτοι.Μηπως τελικα ειναι τοσο απλα τα πραγματα και δεν θελει τιποτα απο αυτα,ενοειται βεβαια σε ατομα που δεν εχουν πειραξει το κινητο του για κανενα λογο .Ενας απο αυτους ειμαι και εγω φυσικα. Θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπο μια απαντηση απο καποιον με ειλικρινεια που να ειναι πραγματικα ενημερωμενος. Θα προσπαθησω καποια απο αυτες τις μερες να παρω και την motorola ετσι γιατι θελω να δω ποια θα ειναι η δικη τους απαντηση σε ολα αυτα.Οχι τιποτα αλλο πανε 3 βδομαδες και εγω ακομα εχω παραμεινει με ολα αυτα που διαβαζω στην 2,3,6. Αν πραγματικα δεν τα ειχα διαβασει θα ειχα κανει τοσο απλα την αναβαθμιση απο την πρωτη στιγμη οπως πιστευω και πολυς κοσμος που εχει αγορασει αυτο το κινητο. Παιδια ευχαριστω για το χρονο σας που διαβασατε αυτο το μυνημα μου. Περιμενω πραγματικα μια απαντηση Η motorola λέι πως δεν χρειάζεται wipe. Πολλοί χρήστες όμως, είχαν προβλήματα χωρίς καθαρή εγκατάσταση με wipe data,cache. Αυτό πoυ μας νοιάζει δεν είναι τι λέει η κάθε motorola αλλά το πως θα έχουμε απροβλημάτιστη χρήση της συσκευής. Σου συνιστώ να κάνεις wipe data,cache από recovery πριν και μετά το update. Για παράδειγμα σου λέω πως έκανα wipe, πέρασα την ics και στο 1ο boot μου έβγαλε μύνημα πως κάποια εφαρμογή συστήματος δεν λειτούργησε σωστά και έκανε αναγκαστικό κλείσιμο. Μετά το δεύτερο wipe δεν ξαναείχα τέτoιο πρόβλημα. Το πως γίνονται τα wipe το γράφω 1-2 σελίδες πίσω και είναι απλή διαδικασία. Αυτό δεν σημαίνει πως η ics δεν έχει bugs, που έχει όπως είχε και η gb. Απλά δεν θα έχεις έξτρα bugs που έχουν σχέση με την καθαρή ή όχι εγκατάσταση. ΥΓ. H συσκευή μου είναι απείραχτη. Edited September 25, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Συμφωνω με το φιλο bachman οτι ενα wipe data και ενα wipe cache καλο ειναι να γινεται μας καθαριζει απο πολλα προβληματα αλλωστε και η ιδια η cellcom μας λεει να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων και αν το κανουμε απο το recovery ακομα καλυτερα..!!! Οσο αφορα για το θεμα που εχουν αρκετοι με τον ηχο αυτο που εχω να πω και εχω δει ειναι οτι δεν συμβαινει σε ολους οσους εκαναν το update τωρα γιατι συμβαινει σε μερικους δεν ξερω μακαρι να ειναι κατι προσωρινο!!! Edited September 25, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Για να καταλάβουμε τι είναι τα wipe και η χρησιμότητα τους. Στους υπολογιστές υπάρχουν δύο τρόποι να περάσουμε το νέο λειτουργικό. Ο ένας είναι με upgrade δηλαδή στην υπάρχουσα έκδοση περνάμε από πάνω τη νέα έκδοση και ο δεύτερος με format και καθαρή εγκατάσταση. Η windows μπορεί να δίνει την upgrade version, όλοι όμως ξέρουμε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι η καθαρή εγκατάσταση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 καλησπερα!βρηκα ενα μεταχειρισμενο Razr στα 200 ευρω.νσ το παρω?εχει προβληματα?πως θα δω αν ειναι πειραγμενο με root,ξεκλειδωμενη baseband κτλ?τι αλλο να προσεξω.ευχαριστω. και εγω τοσο το πηρα, πιαστο στα χερια σου παιξε λιγο μαζι του. δεν ειναι κακο να ειναι root.κοιτα να μην εχει φαει τουμπες κ παρτο, το κινητο ειναι φοβερο ειδικα για 200€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Υπάρχει κάποιος που να θέλει να πουλήσει Razr λευκό?Ή που μπορώ να το βρώ μέχρι 250 ευρώ? Στα Media Markt yok!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπερα σε ολους, ειμαι καινουργιος κατοχος του ξυραφιου και θα ηθελα μια βοηθεια για το πως βαζω επιπλεον οθονες και πως εγκαθιστω widgets στην ICS. Ευχαριστω Οσο αφορα τα widget,σου απαντησε ο james6.Τωρα,οσο αφορα τις επιπλεον οθονες,δεν μπορεις να τις προσθεσεις με τον μαμα launcher της motorola.Για να προσθεσεις επιπλεον οθονες πρεπει να βαλεις εναν αλλο launcher απο το play store.Δοκιμασε εναν απο τους παρακατω,που ειναι για την ics:Apex launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRkb2VzLmxhdW5jaGVyIl0.. Και Nova launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy5sYXVuY2hlciJd.Εγω χρησιμοποιω τον Apex Launcher.Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a4weVKPpZdE To ξυράφι αποδίδει σε Track-Day στο Athens Circuit. Providing: κάμερα + τηλεμετρία. :grin::grin::grin: P.S: Με τον ήχο τα χαλάσαμε λίγο.. αλλα δεν φταίει το ξυράφι. :O φοβερο!με ποια εφαρμογη εγινε κ τραβουσες ταυτοχρονα κ βιντεο?ολα τα λεφτα! ο ηχος τι εχει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) φοβερο!με ποια εφαρμογη εγινε κ τραβουσες ταυτοχρονα κ βιντεο?ολα τα λεφτα! ο ηχος τι εχει? Διάβασε την περιγραφή του Video! Ο ήχος, πονάει οταν μετατρέπεται απο τον Windows Encoder του Torque (προγραμματάκι το οποίο ενώνει τηλεμετρία και video - http://torque-bhp.com/wiki/Exporting_Video ) Δεν το εχω ψάξει πολύ. Edited September 26, 2012 by Phoinix Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 μηπως πουλαει κανενας αυτο το κινητο?αν ειναι κ λευκο ακομη καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Έχω ένα θέμα με την ένωση επαφών κινητού και επαφών facebook. Ενώνω τις επαφές που θέλω ώστε να εμφανίζεται η φώτο προφίλ τους. Αν όμως σβήσω απ' τους Λογαριασμούς το facebook μου και μετά το ξαναβάλω, πρέπει να κάτσω απ' την αρχή να τα ξανασυνδέσω. Το περίεργο είναι πως έχω 2-3 επαφές στο κινητό που είναι μονίμως συνδεδεμένες με το facebook και δεν βρίσκω πως μπορώ να το κάνω και με τις υπόλοιπες... Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω αυτό κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 και εγω τοσο το πηρα, πιαστο στα χερια σου παιξε λιγο μαζι του. δεν ειναι κακο να ειναι root.κοιτα να μην εχει φαει τουμπες κ παρτο, το κινητο ειναι φοβερο ειδικα για 200€ αμα εχει ξεκλειδωθει ο bootloader ομως?δεν χανεται η εγγυηση?πως θα το καταλαβω?αυτος λεει οτι εχει 2 μικρες γρατζουνιτσες που δεν φαινονται.ειδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 @mak82 Σωστός! Μάλλον θα παραγγήλω και μια τέτοια και όταν αποφασίσω να αλλάξω την Sgp θα βάλω τη δικιά σου ελπίζωντας να φύγει και η δικιά μου γρατζουνιά! Εντύπωση μου κάνει και το γεγονός οτι έχει lifetime warranty. Δηλαδή αν δεις οτι θέλεις να την αλλάξεις, τους στέλνεις μήνυμα οτι θέλω να την αλλάξω και σου στέλνουν άλλη; Υπάρχουν προϋποθέσεις; Επίσης από ποιότητα εικόνας πως πάει; Επηρεάζει καθόλου την τέλεια εικόνα που έχει η κινητάρα μας; Τέλος θα μπορούσες μήπως να βγάλεις καμιά φωτογραφία να δω πως κάθεται πάνω στην οθόνη; Κόψιμο για τους light sensors έχει; @neutron: μπαίνεις στο μενού που έιναι όλες οι εφαρμογές και πας τέρμα δεξιά. Όταν τελειώσουν οι εφαρμογές εμφανίζονται τα widget που έχεις και πατώντας πάνω σε κάποιο συνεχόμενα σε βγάζει σε ποια οθόνη θες να το πας. Πως βάζεις επιπλέον οθόνες δε ξέρω... Φίλε μου λογικά δεν θα βλέπεις την γρατσουνιά σου.Η ποιότητα εικόνας παραμένει πολύ καλή, σε λευκό μόνο φόντο κ αν το κοιτάς απο πολύ κοντά καταλαβαίνεις μια μικρή διαφορά. Έχει κόψιμο για την κάμερα, το μικρόφωνο και τους αισθητήρες κ εφάπτονται ακριβώς. Μια πρόχειρη ματιά που έριξα για την πολιτική επιστροφών μάλλον θα πρέπει να τους στείλεις πίσω την παλιά. Είδα βέβαια σε σχόλιο στο Youtube τους ίδιους να λένε πως θα στείλουν καινούργια χωρίς γιατί και πως σε κάποιον που ήταν εξ'αρχής ελαττωματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) @μακ82 Ευχαριστώ πολύ! Αν και μια φωτογραφία θα με άρεζε να έβλεπα. Πάντως μαλλον θα τη δοκιμάσω ούτως ή άλλως. Να ρωτήσω κάτι για να το σιγουρέψω: δεν έχουμε πια με το σάντουιτς την υπέροχη λειτουργία που είχαμε στην 2,3,6, που όταν έγραφες μια λέξη που δεν υπήρχε στο λεξικό και αφού την έγραφες την προσπερνούσες (ή γενικά όταν έβρισκες οποιδήποτε μια λέξη) πατώντας συνεχόμενα πάνω της σου έβγαζε την επιλογή να την αποθηκεύσεις; Δηλαδή οι μόνες επιλογές πλέον για αποθήκευση λέξης είναι ΜΟΝΟ εκείνη τη στιγμή που τη γράφεις να πατήσεις στην μπάρα προτάσεων δυο φορές ή αλλιώς πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις/προσωπικά λεξικα; Επίσης πως μπορώ να αλλάξω τις προεπιλεγμένες τέσσερις εφαρμογές που έχω στο ξεκλείδωμα οθόνης (εντάξει όχι το ξεκλείδωμα, τις άλλες τρεις); Τέλος ένα μπαγκ που εντώπισα είναι οτι στο ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/διπλό πάτημα αρχ.οθόνης η κάθε επιλογή περιγράφει την από κάτω της επιλογή. Πχ για να κάνεις με διπλό πάτημα να ανοίγει το "Τηλέφωνο" πρέπει να επιλέξεις "Μηνύματα". Αν επιλέξεις "Τηλέφωνο" θα σου ανοίγει τις "Επαφές". Edited September 26, 2012 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) @μακ82 Ευχαριστώ πολύ! Αν και μια φωτογραφία θα με άρεζε να έβλεπα. Πάντως μαλλον θα τη δοκιμάσω ούτως ή άλλως. Να ρωτήσω κάτι για να το σιγουρέψω: δεν έχουμε πια με το σάντουιτς την υπέροχη λειτουργία που είχαμε στην 2,3,6, που όταν έγραφες μια λέξη που δεν υπήρχε στο λεξικό και αφού την έγραφες την προσπερνούσες (ή γενικά όταν έβρισκες οποιδήποτε μια λέξη) πατώντας συνεχόμενα πάνω της σου έβγαζε την επιλογή να την αποθηκεύσεις; Δηλαδή οι μόνες επιλογές πλέον για αποθήκευση λέξης είναι ΜΟΝΟ εκείνη τη στιγμή που τη γράφεις να πατήσεις στην μπάρα προτάσεων δυο φορές ή αλλιώς πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις/προσωπικά λεξικα; Επίσης πως μπορώ να αλλάξω τις προεπιλεγμένες τέσσερις εφαρμογές που έχω στο ξεκλείδωμα οθόνης (εντάξει όχι το ξεκλείδωμα, τις άλλες τρεις); Τέλος ένα μπαγκ που εντώπισα είναι οτι στο ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/διπλό πάτημα αρχ.οθόνης η κάθε επιλογή περιγράφει την από κάτω της επιλογή. Πχ για να κάνεις με διπλό πάτημα να ανοίγει το "Τηλέφωνο" πρέπει να επιλέξεις "Μηνύματα". Αν επιλέξεις "Τηλέφωνο" θα σου ανοίγει τις "Επαφές". αυτό το bug το βρήκα κι εγώ.Εμένα το κάνει μόνο στις μεσαίες επιλογές της λίστας:p Τελικά τόση αναμονή γι' αυτό το update για πιο λόγω ήταν?Πάντως όχι για να το τελειοποιήσουν απ' ότι φαίνεται...Καλό το hardware του κινητού, αλλά το support της motorola:down: Edited September 26, 2012 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Έχω ένα θέμα με την ένωση επαφών κινητού και επαφών facebook. Ενώνω τις επαφές που θέλω ώστε να εμφανίζεται η φώτο προφίλ τους. Αν όμως σβήσω απ' τους Λογαριασμούς το facebook μου και μετά το ξαναβάλω, πρέπει να κάτσω απ' την αρχή να τα ξανασυνδέσω. Το περίεργο είναι πως έχω 2-3 επαφές στο κινητό που είναι μονίμως συνδεδεμένες με το facebook και δεν βρίσκω πως μπορώ να το κάνω και με τις υπόλοιπες... Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω αυτό κάθε φορά; ίσως γιατί σε αυτές τις επαφές έχεις αποθηκευμένο το μεηλ τους που είναι το ίδιο με το μέηλ που έχουν στο φεης; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 βρηκα τελικα razr πριν λιγο και αγορασα.ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω για κανω φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 βρηκα τελικα razr πριν λιγο και αγορασα.ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω για κανω φορματ? Δε χρειάζεται πρόγραμμά. Όπως λέει και ο R_Bachman στην προηγουμένη σελίδα, αν πας μερικές σελίδες πίσω αναφέρει πως να κάνεις wipe data και γενικά format που λες. Ημερομηνία που το γράφει πρέπει να είναι λίγο μετά τις 12 του μηνός αν θυμάμαι καλά που είχε έρθει το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 τελικα πολυ το γουσταρω το κινητακι...για τα λεφτα του αξιζει κ θα το ψαξω μεταχειρισμενο..το μονο μειον νομιζω ειναι η ελλειψη καλης υποστηριξης απο το xda...γιατι ετσι?λογω κλειδωματος απο τη μοτο? #phoinix ευχαριστω!φαινεται φοβερη εφαρμογη κ ελπιζω καποια στιγμη να τη διορθωσουν!! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 βρηκα τελικα razr πριν λιγο και αγορασα.ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω για κανω φορματ? Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το ρυθμίσεις->απόρρητο. Νομίζω έτσι σου βγάζει και επιλογή να κάνεις format και την sd(κάνε και την sd format). Μετά κάνε και ένα wipe cache,data από την recovery και είσαι κομπλε. 2-3 σελίδες πίσω γράφω πως κάνεις wipe από recovery. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το ρυθμίσεις->απόρρητο. Νομίζω έτσι σου βγάζει και επιλογή να κάνεις format και την sd(κάνε και την sd format). Μετά κάνε και ένα wipe cache,data από την recovery και είσαι κομπλε. 2-3 σελίδες πίσω γράφω πως κάνεις wipe από recovery. ευχαριστω!το εκανα.αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι να κανω φρεσκια εγκατασταση του android ics.στο arc που ειχα π.χ. το εκανα με το προγραμμα της sony το seus.τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts