antonis65756 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 πανω απο μιση ωρα εχει στην οθονη το εικονιδιο '' το android αναβαθμιζεται, εκινηση εφαρμογων'', και δεν σαλευει τιποτα. την φαγαμε την φολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μόλις τελείωσε.. Μάγκες είδατε διαφορές ? Και αν ναι ποιές ??? Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lee24 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παίδες έκανα την αναβάθμιση και στη συνέχεια έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει όμως κανα μισάωρο που το μόνο που βλέπω είναι το σήμα της motorola σε μαύρο φόντο..Καμιά ιδέα του τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Με το root τι παιζει? Ειμαι στην 2.3.6 root, να κανω το update οπως ειμαι η πρωτα unroot? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 πανω απο μιση ωρα εχει στην οθονη το εικονιδιο '' το android αναβαθμιζεται, εκινηση εφαρμογων'', και δεν σαλευει τιποτα. την φαγαμε την φολα? Βασικά έπρεπε να κάνεις πριν την αναβάθμιση επαναφορά ρυθμίσεων Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Βασικά έπρεπε να κάνεις πριν την αναβάθμιση επαναφορά ρυθμίσεων Μπορει να ειναι σωστο αυτο που λες, το θεμα ομως ειναι οτι η Motorola δεν λεει τιποτα τετοιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καποια απαντηση? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas65 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μην ανυσηχεις. Το έκανε και σε μένα κι πήρα Motorola τηλέφωνο. Κάνε ένα restart με πατημενα τα 2 Vol και το κουμπί εκκίνησης και όλα θα είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σε πρωτη φαση εκτος το νεο interface μενου widgets ρυθμισεις κλπ κλπ εχει δυνατο σημα wifi και πολυ καλο smooth στης αλλαγες οθονων και μενου. Ακομα το στηνουμε ειναι πολυ νωρις ακομη!!! Ειναι ομορφο παντως!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Υπάρχει τρόπος να περάσουμε τον flash player? Στο μάρκετ λέει ότι αν τον κατεβάσεις ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστα,λόγω του οτι δεν θα υπάρχει υποστήριξη για ics και πάνω (4.0.x.). Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σε πρωτη φαση εκτος το νεο interface μενου widgets ρυθμισεις κλπ κλπ εχει δυνατο σημα wifi και πολυ καλο smooth στης αλλαγες οθονων και μενου. Ακομα το στηνουμε ειναι πολυ νωρις ακομη!!! Ειναι ομορφο παντως!!! ;) ;) Και εγώ στο στήσιμο ακόμα. Εμφανισιακά σε αρκετά μου άρεσε η gb περισσότερο. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε τον flash player? Στο μάρκετ λέει ότι αν τον κατεβάσεις ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστα,λόγω του οτι δεν θα υπάρχει υποστήριξη για ics και πάνω (4.0.x.). Πρώτο πόστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855735 . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatNikos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Με το root τι παιζει? Ειμαι στην 2.3.6 root, να κανω το update οπως ειμαι η πρωτα unroot? Αν έχεις κάνει root με motofail τότε κάνε τα εξής: Κατ' αρχήν κάνε ένα factory reset, το root δεν θα χαθεί οπότε θα πρέπει να πας στο παρακάτω λίνκ και να κάνεις την διαδικασία για να το ξεrootαρεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350307 τέλος κάνεις το update κανονικά και μετά πάλι ένα factory reset και όλα μία χαρά. Το δοκίμασα στο δικό μου (είχα κάνει root με motofail). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 μόλις έκανα κ γω αναβάθμιση κ το κντ φαίνεται να είναι εντάξει.δν λείπει κάτι απ το ήδη υπάρχον υλικό κ λειτουργεί κανονικά.το έβαλα να φορτίσει κ θα το κοιτάξω αύριο με λεπτομέρεια.πρέπει όντως να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Και εγώ στο στήσιμο ακόμα. Εμφανισιακά σε αρκετά μου άρεσε η gb περισσότερο. Πρώτο πόστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855735 . Κι εγω το ιδιο πιστευω.Η gb ηταν νομιζω πιο απλη.Οσο αφορα τωρα την ics,απο αυτα που διαπιστωσα αμμεσα ηταν το καλυτερο σημα wi-fi και,με λιγη επιφυλαξη γιατι θελει κι αλλο ψαξιμο,η διαρκεια της μπαταριας. Ευχαριστω για το ποστ.Ξεκιναει και παλι το διαβασμα,τα κεφαλια μεσα:lol::lol: Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ο ηχος απο την καμερα πως βγαινει off ρε παιδια ,δεν υπαρχει επιλογη στην ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ο ηχος απο την καμερα πως βγαινει off ρε παιδια ,δεν υπαρχει επιλογη στην ics οχι δεν υπάρχει Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ο ηχος απο την καμερα πως βγαινει off ρε παιδια ,δεν υπαρχει επιλογη στην ics Τρελό bug.. , και άλλο πρόγραμμα να βάλω τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Αν έχεις κάνει root με motofail τότε κάνε τα εξής: Κατ' αρχήν κάνε ένα factory reset, το root δεν θα χαθεί οπότε θα πρέπει να πας στο παρακάτω λίνκ και να κάνεις την διαδικασία για να το ξεrootαρεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350307 τέλος κάνεις το update κανονικά και μετά πάλι ένα factory reset και όλα μία χαρά. Το δοκίμασα στο δικό μου (είχα κάνει root με motofail). Ναι με motofail εκανα, σ ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 οχι δεν υπάρχει Ευχαριστω Παντως μεγαλη βλακεια να υπαρχει πριν και τωρα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλημερα Δεν μου ηλθε ακομη η αναβαθμιση Ειμαι στην κοσμοτε το τηλεφωνο μου ειναι το Γερμανικο και τρεχει την 2.3.6 Οσοι την λαβατε ειστε σε αλλο παροχο; υπαρχει περιπτωση να την λαβω αργοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Αν και δεν είναι σίγουρο. Υπάρχουν διάφορες απόψεις στο net. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε το κινητό σαν καινούριο μετά το update. Οπότε αποφόρτιση στο 20%(άλλοι λένε 0%- αν το κάνετε 0%, ας μην γίνετε συχνά-κάτω από 20% καλά είναι να μην πέφτει-συχνά-,έγω το πήγα μέχρι 20%) και επαναφόρτιση στο 100% Και μετά 2-3 επαναφορτίσεις έτσι.Σαν να το πήραμε πρώτη φορά.Στις επαναφορτίσεις καλύτερα κλειστό. Είμαι μαθημένος με battery calibratiοn(root,clockwork), αυτό θα το κάνω για δοκιμή.Έχει την λογική του πάντως.To android "μαθαίνει" την μπαταρία. Ή θα έχουμε καλύτερη μπαταρία ή τα ίδια.Δεν χάνουμε και τίποτα. Η μπαταρία δεν θα έχει ζόρι αν φτάσει 0% κάποια στιγμή. Συμβαίνει/τυχαίνει. Καλό θα ήταν γενικά να μην πέφτει κάτω από 20% συχνά.Αυτό γενικά για μπαταρίες/συσκευές και όχι μόνο για το razr(ίδια τεχνολογία μπαταρίας έχουν όλα). Καλημερα Δεν μου ηλθε ακομη η αναβαθμιση Ειμαι στην κοσμοτε το τηλεφωνο μου ειναι το Γερμανικο και τρεχει την 2.3.6 Οσοι την λαβατε ειστε σε αλλο παροχο; υπαρχει περιπτωση να την λαβω αργοτερα; Hey everyone! The ICS upgrade for Motorola RAZR & Motorola RAZR MAXX is now available for people living in Poland, Turkey, Greece, Romania, Bulagaria and Serbia. Δεν λέει για Γερμανία κάτι(από το motorola Europe). Περίεργο που το πήραμε πριν την Γερμανία. Σύντομα λογικά θα το πάρεις. Δεν έχει σχέση με πάροχο. Έχει σχέση με την χώρα για την οποία κυκλοφόρησε η συσκευή. Αν έπαιρνε η Γερμανία 1α ICS, έμείς θα περίμέναμε. Edited September 13, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Με το root τι παιζει? Ειμαι στην 2.3.6 root, να κανω το update οπως ειμαι η πρωτα unroot? Εγώ είχα στην 2.3.6 root με Motofail και ξέχασα να κάνω unroot πριν την αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση (μέσω Motocast), είχα στις εφαρμογές μου το Superuser, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν δικαιώματα superuser οι εφαρμογές που τα ζητούσαν. Μόλις πέρασα "από πάνω" ένα root exploit για την ICS που είχα κατεβάσει παλιότερα από το XDA και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά -οι εφαρμογές παίρνουν δικαιώματα μια χαρά. Είμαι root στην 4.0.4 πλέον... Ηθικό δίδαγμα: το root δεν εμποδίζει την αναβάθμιση -μέσω PC, τουλάχιστον... Ο ηχος απο την καμερα πως βγαινει off ρε παιδια ,δεν υπαρχει επιλογη στην ics Μόλις googl-αρα και στο XDA (εδώ) μου έβγαλε το παρακάτω: Guide for XT910 ICS uses You have 2 be rooted. 1. Go to system/build.prop 2. Edit build.prop (I'm using Root Explorer) 3. Go to ro.camera.sound.forced=1 4. Replace 1 and put 0 ( ro.camera.sound.forced=0) 5. Save it 6. Reboot 7. Now go to camera settings, and switch of the sound Πρέπει να είσαι root και το τηλέφωνο να είναι το XT910 και ΟΧΙ XT912 (Verizon). Υπάρχει τρόπος να περάσουμε τον flash player? Στο μάρκετ λέει ότι αν τον κατεβάσεις ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστα,λόγω του οτι δεν θα υπάρχει υποστήριξη για ics και πάνω (4.0.x.). Το flash το κατέβασα από το Google play. Στο μικρό χρονικό διάστημα που σκάλισα τον stock browser και τον Opera Mobile, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Εμφανισιακά σε αρκετά μου άρεσε η gb περισσότερο. +1 Άσε που νομίζω ότι η notification bar έχει γίνει πιο στενή και τα εικονίδιά της πιο δυσδιάκριτα... Edited September 13, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 σκιζει η μπαταρια μετα το update και αυτο ειναι το πιο ενθαρρυντικο. ειχα απελπιστει με την GS :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Τελικα εκανα την διαδικασια απο το forum των XDA.Περασα την τελευταια εκδοση του flash player που υπηρχε για ics (11.1.115.17) και μεχρι τωρα φαινεται να δουλευει σωστα.Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα. Edited September 13, 2012 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εγω απο το google play κατέβασα και κανένα πρόβλημα ... Στο πληκτρολόγιο πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε τις περιττές γλώσσες γιατί είναι ενοχλητικό Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts