achillesgk Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Έχω το ίδιο και όντως δεν βγάζει ονόματα. Σε όσες ICS συσκευές όμως δοκίμασα τα εμφανίζει κανονικά. Οπότε όταν πάρουμε την αναβάθμιση μάλλον θα είναι οκ. Ούτε με 4.0.4 βγάζει ονόματα. Επίσης και στο sii με 4.0.3 πάλι δεν βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Να ρωτήσω κάτι, μου έχει τύχει όταν με καλούν να χτυπάει με ήχο διαφορετικό από αυτόν που έχω επιλέξει. Και μάλιστα ήχο που δεν μπορώ να τον βρω στα ringtones. Έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτό? Ξέρει κανείς τι είναι? Είμαι με στοκ ρομ χωρίς root και με 2.3.5 ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Να ρωτήσω κάτι, μου έχει τύχει όταν με καλούν να χτυπάει με ήχο διαφορετικό από αυτόν που έχω επιλέξει. Και μάλιστα ήχο που δεν μπορώ να τον βρω στα ringtones. Έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτό? Ξέρει κανείς τι είναι? Είμαι με στοκ ρομ χωρίς root και με 2.3.5 ακόμα... Και εμένα το κάνει αυτό όταν το φορτίζω στο laptop Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Και εμένα το κάνει αυτό όταν το φορτίζω στο laptop Κι εμένα το κάνει αλλά δεν το έχω δώσει καθόλου σημασία. Φτιάχνει μόνο του. Δεν το έχω συνδυάσει με κάτι, ίσως όταν του συνδέω τα μεγάλα ηχεία που έχω και το βάζω να παίξει μουσική να ενοχλείται όταν καλεί κάποιος και βάζει άλλο ήχο. Για την ακρίβεια ενώ έχω βάλει σαν ήχο κλήσης ένα mp3 όταν αλλάζει μου παίζει το κλασσικό ντριιιν που κάνανε τα παλιά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Ούτε με 4.0.4 βγάζει ονόματα. Επίσης και στο sii με 4.0.3 πάλι δεν βγάζει. Σε neo V που το δοκίμασα και σε ενα HTC (το desire HD πρέπει να ταν δεν θυμάμαι), έβγαζε ονόματα. Δεν ξέρω τι σκ@τ@ παίζει. Πρέπει να είχε ξαναναφερθεί και κάποιος να είπε οτι βγάζει ονόματα το RAZR με ICS. Όταν και αν το πάρουμε θα φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Σε neo V που το δοκίμασα και σε ενα HTC (το desire HD πρέπει να ταν δεν θυμάμαι), έβγαζε ονόματα. Δεν ξέρω τι σκ@τ@ παίζει. Πρέπει να είχε ξαναναφερθεί και κάποιος να είπε οτι βγάζει ονόματα το RAZR με ICS. Όταν και αν το πάρουμε θα φανεί. Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα και μου απάτνησαν ότι δεν βγάζει όνομα, μόνο αριθμό κλήσης. Επίσης το δοκίμασα και προσωπικά ο ίδιος στο razr με 4.0.4 και δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Δεν το έχω το bt αλλα μήπως δεν μπορεί να εμφανίσει επαφές στα ελληνικά? Δοκιμάσατε καμια με αγγλικούς χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Δεν το έχω το bt αλλα μήπως δεν μπορεί να εμφανίσει επαφές στα ελληνικά? Δοκιμάσατε καμια με αγγλικούς χαρακτήρες? Πάντα περασμένες τις επαφές τις έχω στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μολις τωρα το Samsung sIII της κοπελας μου που ειναι ακριβως διπλα μου πηρε αναβαθμιση ΟΤΑ για Jelly Bean... Εμεις ακομα τιποτα... ωραια ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djapal Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Δηλαδή ρε παιδιά εμένα που μου έβγαλε sales: Σουηδία θα πάρω ICS όταν θα είναι έτοιμη για Σουηδία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Και εμένα το κάνει αυτό όταν το φορτίζω στο laptop Τελικά δε μου βάζει τον ήχο που κάνανε τα παλιά τηλέφωνα, μου βγάζει και εμένα έναν άγνωστο ήχο (όταν πηγαίνω στον ήχο να δω το όνομα του ήχου λέει "Άγνωστος ήχος κλήσης") και είναι κλασσικός παλμικός-τονικός (δε ξέρω πως χαρακτηρίζεται ακριβώς) ήχος που έχουν κάποια σταθερά ψηφιακά τηλέφωνα. Σπαστικό αλλά δεν είναι μόνο αυτό που άρχισε να μου τη δίνει. Αυτό που μου τη δίνει πολύ είναι οτι αλλάζει μόνο του την ένταση κάποιες φορές. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει βασικά με τις διάφορες εντάσεις που έχει, αλλά έχω παρατηρήσει οτι χωρίς να το πειράζω αλλάζουν κάποιες. Θα του δώσω παραπάνω σημασία μήπως καταλάβω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τελικά δε μου βάζει τον ήχο που κάνανε τα παλιά τηλέφωνα, μου βγάζει και εμένα έναν άγνωστο ήχο (όταν πηγαίνω στον ήχο να δω το όνομα του ήχου λέει "Άγνωστος ήχος κλήσης") και είναι κλασσικός παλμικός-τονικός (δε ξέρω πως χαρακτηρίζεται ακριβώς) ήχος που έχουν κάποια σταθερά ψηφιακά τηλέφωνα. Σπαστικό αλλά δεν είναι μόνο αυτό που άρχισε να μου τη δίνει. Αυτό που μου τη δίνει πολύ είναι οτι αλλάζει μόνο του την ένταση κάποιες φορές. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει βασικά με τις διάφορες εντάσεις που έχει, αλλά έχω παρατηρήσει οτι χωρίς να το πειράζω αλλάζουν κάποιες. Θα του δώσω παραπάνω σημασία μήπως καταλάβω τι γίνεται. Όταν είναι συνδεδεμένο στο λάπτοπ, δεν είναι διαθέσιμη η κάρτα μνήμης, ούτε βέβαια και οι ήχοι που είναι αποθηκευμένοι σε αυτήν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εδώ και κάνα μισαωρο μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμος ο έλεγχος για αναβαθμίσεις αυτή τη στιγμή! Χμ... Λέτε να γίνεται τίποτα εκεί στους σερβερς της μοτορολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 ΤΕλικα την " πηρε " την ICS ; Αν ναι μεσω ΟΤΑ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 ΤΕλικα την " πηρε " την ICS ; Αν ναι μεσω ΟΤΑ ; Κάτσε Γιώργο, Σεπτέμβριο έχουμε ακόμα. Τι βιασύνη είναι αυτή? :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Κάτσε Γιώργο, Σεπτέμβριο έχουμε ακόμα. Τι βιασύνη είναι αυτή? :lol: χαχα Το ξαναπηρα Γιαννη !!! Μου ελειψε η μπαταρια του !! Δηλαδη ποτε περιπου για πες ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 χαχα Το ξαναπηρα Γιαννη !!! Μου ελειψε η μπαταρια του !! Δηλαδη ποτε περιπου για πες ;;;; Άντε, το ξαναπήρες? :) εγώ το έδωσα και μάλλον οριστικά. Κουράστηκα να περιμένω + ότι δεν υπάρχει προοπτική για 4.1 Τι να σου πώ πότε θα πάρει το update... ότι και να σου πώ, ψέμματα θα είναι... εδώ δεν ξέρουν οι ίδιοι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Άντε, το ξαναπήρες? :) εγώ το έδωσα και μάλλον οριστικά. Κουράστηκα να περιμένω + ότι δεν υπάρχει προοπτική για 4.1 Τι να σου πώ πότε θα πάρει το update... ότι και να σου πώ, ψέμματα θα είναι... εδώ δεν ξέρουν οι ίδιοι. Ναι μωρε το πεθυμησα !! Ενταξει μεχρι να βγει κατι πολυ δυνατο με GAlaxy S 3 δεν τρελαθηκα-πολυ μεγαλο και αβολευτο για εμενα τουλαχιστον. Οποτε θα μεινω λιγο ( ελπιζω) με το RAZR !! Καλο και το 2.3.6 μωρε...ολο το καλοκαιρι ειχα ICS . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ναι μωρε το πεθυμησα !! Ενταξει μεχρι να βγει κατι πολυ δυνατο με GAlaxy S 3 δεν τρελαθηκα-πολυ μεγαλο και αβολευτο για εμενα τουλαχιστον. Οποτε θα μεινω λιγο ( ελπιζω) με το RAZR !! Καλο και το 2.3.6 μωρε...ολο το καλοκαιρι ειχα ICS . :) Είναι ωραίο Γιώργο. Χωρις αμφιβολία. Απλά εγώ βαρέθηκα-ξενέρωσα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Είναι ωραίο Γιώργο. Χωρις αμφιβολία. Απλά εγώ βαρέθηκα-ξενέρωσα. Λογικο το ειχες πολυ καιρο !!! Εγω δεν θα αντεχα τοσο !!! :)) Παντως εχει φοβερο ηχο το κινητακι,ερχομενος απο Sony επιτελους ακουω τον ηχο κλησης Ανετα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Και του χρόνου Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Και του χρόνου χαχχαχαχαχαχ ΠΕς μας καμια λυση να βαλουμε ICS πατριδα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 χαχχαχαχαχαχ ΠΕς μας καμια λυση να βαλουμε ICS πατριδα !! ICS μπορείς να βάλεις αλλά θα έχεις πρόβλημα αν χρειαστείς εγγύηση. Δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε GB και κάποιοι που πήγαν service χάσαν την εγγύηση. Εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να ρισκάρεις. Έχουν ξεκινήσει με Αγγλία και Γαλλία την ICS στην Ευρώπη. Σε άλλες χώρες έχουν δώσει σε μερικούς σαν soak test(και σε λίγους Έλληνες).Ελπίζω να μην αργήσει πολύ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 ICS μπορείς να βάλεις αλλά θα έχεις πρόβλημα αν χρειαστείς εγγύηση. Δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε GB και κάποιοι που πήγαν service χάσαν την εγγύηση. Εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να ρισκάρεις. Έχουν ξεκινήσει με Αγγλία και Γαλλία την ICS στην Ευρώπη. Σε άλλες χώρες έχουν δώσει σε μερικούς σαν soak test(και σε λίγους Έλληνες).Ελπίζω να μην αργήσει πολύ. Ποια εγγυηση βρε ; Αν θες το ξεrootαρεις μετα σιγα..Δεν βιαζομαι οπως ειπα !!! Θα περιμενω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ποια εγγυηση βρε ; Αν θες το ξεrootαρεις μετα σιγα..Δεν βιαζομαι οπως ειπα !!! Θα περιμενω !! Δεν μιλάω για root. Αν βάλεις ICS, χωρίς root, χάνεις την εγγύηση. Λόγω το ότι δεν έχει δοθεί επίσημα την θεωρούν custom. Και όπως σου έγραψα αν βάλεις ics δεν μπορείς να ξαναβάλεις την gingerbread για να γυρίσεις πάλι στην εγγύηση. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts