Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα βρηκα πως και περασα το radio που χρειαζεται, ολα καλα μεχρι στιγμης, θα ανανεωσω το ποστ σχετικα με τα αποτελεσματα σε λιγο

edit: και μετα το φλασαρισμα του radio το GPS δεν δουλευει :worry:

edit2: το ξαναφλασαρα αλλα αυτη τη φορα το radio το ειχα

στην εσωτερικη μνημη της συσκευης (οχι στην sd), τωρα Δουλευει αψογα

tested with Sygic

Δηλαδή για να έχουμε gps πρέπει να κάνουμε root το κινητό?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά σε όσους δε δουλεύει το gps έχετε δοκιμάσει στις ρυθμίσεις μήπως δεν είναι επιλεγμένος ο εσωτερικός δέκτης?

τελικά το έβαλες με το bootmenu όπως σου πρότεινα? ή βρήκες άλλο τρόπο? Thanx για το xoom2 τελικά πήρα το asus και λίγο που το έχω παίξει είναι super.

Για το φίλο παραπάνω που ρωτάει για custom roms, έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός από cm10 (JB) που τη φοβάμαι ακόμη. Αυτή τη στιγμή τρέχω σαν πρώτο σύστημα gsm cm9 χωρίς κανένα πρόβλημα, πετάει το τηλέφωνο και έχει 400 με 500 mb μνήμη ελεύθερα. Σαν δεύτερη τρέχω μία AOKP από τις πολλές που έχουν βγει για cdma νομίζω η τελευταία που πέρασα είναι η full throttle και αυτή αρκετά καλή (θέλει gsm patch). Προσοχή όποιος ξεκινάει πρώτη φορά με custom roms συγκεκριμένα στο razr θέλει μεγάλη προσοχή στις οδηγίες για να μη γινετε bricked. πχ καμία AOKP rom με gsm patch δε φλασάρεται σαν 1ο σύστημα, μόνο σαν δεύτερο, αλλιώς bootloop και rsd back. Επίσης με το gsm patch σε πρώτο σύστημα δε δουλεύει η κάμερα. Πρέπει να υπάρχει ένα πρώτο σύστημα με λειτουργική κάμερα (gsm cm9) και μετά θα δουλέψει και στο δεύτερο σύστημα με gsm patch. Γενικά υπάρχει μια στασιμότητα τις τελευταίες μέρες στις custom γιατί θα βγει το kexec και θα βγάλουν όλες τις roms με custom kernel. Όποιος δεν καταλαβαίνει τι λέω ας μην προσπαθήσει να περάσει καμία custom rom μέχρι να διαβάσει αρκετά στο xda ώστε μετά να καταλαβαίνει απολύτως τι λέω. Για οποιαδήποτε ερώτηση ευχαρίστως να βοηθήσω με pm

Κορυφαία ρομ για 1ο σύστημα είναι η fts που είναι βασισμένη στην στοκ και έχει φοβερή μπαταρία, αλλά ο frasertag θα βγάλει αναβάθμιση τις επόμενες μέρες οπότε καλύτερα να περιμένει όποιος θέλει.

Πολύ καλή δουλειά κάνουν τα kernel tweaks του whirleys. Θα τα βρείτε στο xda και νομίζω μπορείτε να τα βάλετε και στην στοκ ρομ. Με αυτά μπορείτε να κάνετε underclock overclock & under/over volt, καθώς και να αλλάξετε τον governor. Για governor προτείνω pegasusq και hotplug. Πρόγραμμα για να αλλάζετε governor no frills cpu και για να τσεκάρετε ότι όλα λειτουργούν οκ cpu spy.

Εχω καποια εμπειρια με custom roms μιας και το defy αλλαζα rom καθε 15 μερες... :p:p:D:D

Λεω να δοκιμασω την fts μιας κ η μπαταρια ειναι βασικο

SpArchon αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το link

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Εχω καποια εμπειρια με custom roms μιας και το defy αλλαζα rom καθε 15 μερες... :p:p:D:D

Λεω να δοκιμασω την fts μιας κ η μπαταρια ειναι βασικο

SpArchon αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1764972 Για custom recovery bootmenu manager από το play store.

Ρε παιδιά σε όσους δε δουλεύει το gps έχετε δοκιμάσει στις ρυθμίσεις μήπως δεν είναι επιλεγμένος ο εσωτερικός δέκτης?

εννοειται πως ναι, ειχαν δοκιμαστει και τσεκαριστει ολα πρωτου κινηθω μεσω xda κτλ

σαν γυφτε razr maxx θα μοιαζει :lol:

Coolpad F1 (8297W)

Off topic: θα ήθελα γνώμη συμβουλή, έχω βρει μεταχειρισμένα το Motorola xoom και το Asus tf101 μαζί με τη βάση-πληκτρολόγιο του στα ίδια χρήματα. Κλείνω προς το Asus μόνο και μόνο επειδή έχει το πληκτρολόγιο στην ίδια τιμή, αλλά απ'την άλλη μετά από δύο συσκευές μοτορολα είμαι υπέρ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής τους και το φινίρισμα. Τι προτείνετε? Ευχαριστώ

Τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά εδώ:

Επιλογή συσκευής

την έχεις δοκιμάσει

σαν γυφτε razr maxx θα μοιάζει :lol:

κοίτα θα βολεύει πολλή όταν είσαι παράλια η ταξίδια με 1750+2400 είσαι θεός και 9μμ δεν είναι άσχημα :lol: βεβαία οτι τα 2400 είναι τόσο φθηνά με τρομάζει

και όποτε θες τη βάζεις βγάζεις ...

Κανείς για ομαδική ??

Edited by button
:ninja:

την έχεις δοκιμάσει

κοίτα θα βολεύει πολλή όταν είσαι παράλια η ταξίδια με 1750+2400 είσαι θεός και 9μμ δεν είναι άσχημα :lol: βεβαία οτι τα 2400 είναι τόσο φθηνά με τρομάζει

και όποτε θες τη βάζεις βγάζεις ...

Κανείς για ομαδική ??

Package includes:

-2400mAh External Battery Back Case Cover x1

-User Manual x1

απ'οτι καταλαβαινω εγω ..μονο το καπακι ειναι..πρεπει να παρεις εσυ την extra μπαταρια, ετσι δεν ειναι?

περιεργα το γραφει, ισως και αν ειναι μαζι με την μπαταρια αλλα δεν την διακρινω καπου.. και τα specs λενε:

Condition:Brand New

Quality:Aftermarket

Color: Please Choose ONE of The Above Color

(Please see the pictures)

Material: PC, Carbon Fiber, Acrylic

Weight: 56.8g / 2.0oz

Battery Capacity: 2400mAh

Input: 5V===500mA/h

Output: 5V===600mA/h

λογικα (λογω της τιμης) θα ειναι ολη αυτη η ιστορια.. μια μπαταρια.. που τροφοδοτει μεσω της usb θυρας :)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Με το παγωτάκι ένα έχω να πω εγώ...

Σταθμός Ηρακλείου ΗΣΑΠ, Πρώτο παγκάκι προς Πειραιά στην κάθοδο, ποτέ μα ποτέ δεν είχα "τσακώσει" την wifi σύνδεση του Ηρακλείου ενώ φιλαράκια με iphone και Sony Ericsson έπιαναν μια χαρά. Αυτή την στιγμή έχω δύο γραμμές!! Αν έτυχε και πρόσθεσαν κάποιο access point δεν ξέρω! :)

3>4

τι εννοείς; φαντάζομαι όλοι πριν ανοίξουν το πρόγραμμα πλοήγησης που έχουν θα έχουν ενεργοποιήσει το gps, εκτός αν είναι κάποια ειδική ρύθμιση.

frastgr

τι εννοείς; φαντάζομαι όλοι πριν ανοίξουν το πρόγραμμα πλοήγησης που έχουν θα έχουν ενεργοποιήσει το gps, εκτός αν είναι κάποια ειδική ρύθμιση.

Στις ρυθμίσεις>location servises>gps source>use internal gps

Αυτό υπάρχει σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει εξωτερικό δέκτη bluetooth gps. Απλά μου έχει τύχει πολλές φορές να μην είναι επιλεγμένο.

Αυτό υπάρχει σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει εξωτερικό δέκτη bluetooth gps. Απλά μου έχει τύχει πολλές φορές να μην είναι επιλεγμένο.

Εγώ γιατί δεν βλέπω τέτοια επιλογή;

στην τελευταία επίσημη έκδοση δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

frastgr

στην τελευταία επίσημη έκδοση δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Άρα ο μόνος τρόπος για την ώρα είναι root και αλλαγή radio. Μέχρι να ξυπνήσει η motorola....

Άρα ο μόνος τρόπος για την ώρα είναι root και αλλαγή radio. Μέχρι να ξυπνήσει η motorola....

πριν από λίγο που δοκίμασα, με sygic και Navigon δουλεύει το gps (όχι όπως την 2.3.6 άλλα δουλεύει) με ndrive δεν δουλεύει, ίσως να μην είναι συμβατό και το πρόγραμμα σε αυτή την έκδοση λογισμικού, δεν ξέρω!!!!!!!!:confused: πάντως μέχρι στιγμής δεν κάνω root μόνο και μόνο για αυτό το λόγο ούτως ή άλλως η δουλειά μου γίνεται. Συμπέρασμα: Δε με βλέπω να κρατάω για πολύ αυτό το κινητό σύμφωνα και με τις γνωστές ''παραξενιές'' της motorola, ....... πάντως θα περιμένω λίγο ακόμα, θα δείξει!!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Εμενα παντως το gps μου με το official update δουλευει και κλειδωνει ακριβως οπως και με 2.3.6. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Οπως και η μπαταρια ειναι πολυ καλη.:)

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Εμενα παντως το gps μου με το official update δουλευει και κλειδωνει ακριβως οπως και με 2.3.6. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Οπως και η μπαταρια ειναι πολυ καλη.:)

Είσαι σίγουρος; σε κλειστό χώρο με την 2.3.6 κλείδωνε σε 2-3 λεπτά και τώρα που το δοκίμασα έκανε 10 λεπτά τουλάχιστον. Βέβαια για κλειστό χώρο μιλάω όμως η σύγκριση παραπάνω είναι εμφανής. Να σημειωθεί ότι η σύγκριση έγινε με το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης και όχι με διαφορετικά.

frastgr

Είσαι σίγουρος; σε κλειστό χώρο με την 2.3.6 κλείδωνε σε 2-3 λεπτά και τώρα που το δοκίμασα έκανε 10 λεπτά τουλάχιστον. Βέβαια για κλειστό χώρο μιλάω όμως η σύγκριση παραπάνω είναι εμφανής. Να σημειωθεί ότι η σύγκριση έγινε με το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης και όχι με διαφορετικά.

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε σε κλειστο χωρο ουτε τωρα ουτε και οταν ειχα 2.3.6 και να σου πω την αληθεια δεν βρησκω και τον λογο να το κανω. Οποτε εχω χρειαστει gps ειμαι παντα σε ανοιχτο χωρο.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

παντως με τα την αλλαγη του radio κλειδωσε στους δορουφορους μεσω sygic στα 10-15 δευτερολεπτα περιπου
Coolpad F1 (8297W)

Παιδιά συγγνώμη δεν ξέρω αν αυτή η επιλογή υπήρχε και στο leak. Απλά εγώ τρέχω cm9 και την έχει, ίσως δεν υπήρχε σε καμία στοκ

... και εμένα.

3>4

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε σε κλειστο χωρο ουτε τωρα ουτε και οταν ειχα 2.3.6 και να σου πω την αληθεια δεν βρησκω και τον λογο να το κανω. Οποτε εχω χρειαστει gps ειμαι παντα σε ανοιχτο χωρο.

... και εμένα.

ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το gps, όντως υπάρχει. Στο xda που κάνανε thread για να το λύσουνε ή και σε άλλα φόρουμ, δεν το βγάλανε από τη φαντασία τους αλλά είναι πραγματικό γεγονός. Από κει και πέρα αν κάποιος δεν δούλευε συχνά το gps προφανώς και δεν θα κατάλαβε τη διαφορά, με το ίδιο λογισμικό τα τηλέφωνα συμπεριφέρονται το ίδιο δεν είναι θέμα το δικό μου ''έτσι'' του άλλου ''αλλιώς'' εκτός αν κάποιο έχει hardware πρόβλημα το οποίο θα το είχε καταλάβει ο κάτοχος του από την αρχή και όχι τώρα με την ics.

frastgr

Παιδια εμενα μια χαρα μεσα σε 2-3 λεπτα ποιανει το gps τελεια κλειδωνει μια χαρα μηπως παιζει ρολο που t- mobile? Mε navigon και speedview μια χαρα και με την πλοηγηση.Δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα να μην το ματιαξω κιολας.Ενοητε οτι εχω την official 4.0.4

• The title was changed to Motorola RAZR XT910