epica1977 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 basika me to galaxy s2 to g ειναι ακριβος ιδια...εχουν κ τον ιδιο επεξεργαστη κ gpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) basika me to galaxy s2 to g ειναι ακριβος ιδια...εχουν κ τον ιδιο επεξεργαστη κ gpu Όπως ανέφερες τον ίδιο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με το galaxy sii I9100G, όχι με το κανονικό sii. Πάντως τα δύο κινητά είναι στην ίδια κατηγορία λίγο μεγαλύτερη ανάλυση για το razr, λίγο καλύτερα χρώματα το sii. Δεν νομίζω να σου προσφέρει κάτι μια τέτοια αλλαγή. Ειδικά από υποστήριξη η motorola είναι...... Εδώ η σύγκριση με το κανονικό sii http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=4273 κι εδώ με το sii Ι9100G http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4273&idPhone2=4327 Edited August 17, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 κατα τη γνωμη μου τα 2 κινητα ειναι σχεδον ισοδυναμα... δεν νομιζω οτι υπαρχει σημαντικη διαφορα υπερ/κατα του ενος η του αλλου. Πάρε το Νέο Iphone 5 , είναι άπιαστο :geek::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 απλα εμφανισιακα μου αρεση...ραδιοφωνο δεν εχει?και απο μπαταρια τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 απλα εμφανισιακα μου αρεση...ραδιοφωνο δεν εχει?και απο μπαταρια τι λεει? Παιδια μην κολατε στο ραδιο εχει πολλες εφαρμογες που ειναι ραδιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδια μην κολατε στο ραδιο εχει πολλες εφαρμογες που ειναι ραδιο :) αν εχεις απεριοριστο ιντερνετ να καταναλωνεις....! αν δεν εχεις? δε ζουμε στην αμερικη δυστυχως, που τα μισα πακετα σχεδον περιλαμβανουν απεριοριστο ιντερνετ 4G, αλλα στην ελλαδα που τα πακετα των διαφορων εταιριων δεν... χαριζονται στο ιντερνετ. Και με ταχυτητες 3G και αν εισαι τυχερος, αλλιως ενα ωραιοτατο EDGE στην καλυτερη η και χειροτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Αγαπητέ μου φίλε αν εννοείς το ΝΕΟ UPDATE αυτό το αρχείο που πρέπει να βάλουμε στην sd card το "Blur_Version.651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.zip" σε πληροφορώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που μας είχε δώσει σε παλαιότερα post ο frastgr διότι έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα προηγούμενο και ψάχνοντάς το αναλυτικά διαπίστωσα ότι είναι ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο αρχείων τόσο σε μέγεθος όσο και σε ημερομηνία , διαφέρει μόνο η ημερομηνία δημιουργίας του ζιπ αρχείου που είναι ο ιούλιος . Εκτός εάν υπάρχει άλλο και δεν το γνωρίζω , οπότε μας το λες . Το άλλο αρχείο όμως το "boot_new_41.img" έχει όντως διαφορετικό περιεχόμενο απο το προηγούμενο ασχέτα που έχει και το ίδιο μέγεθος. Και ερωτώ πάλι λοιπόν , είναι μια πραγματική αναβάθμιση - αλλαγή , ή μόνο αλλαγή στις επιγραφές και εννοώ στους τίτλους της τελικής έκδοσης και αυτό ήταν όλο . Και ένα τελευταίο που δεν το έχω καταλάβει , εμείς όλοι που κάναμε την κίνηση και πήγαμε στην έκδοση που μας πρότεινε ο frastgr , εάν περιμένουμε θα πάρουμε την αναβάθμιση απο την Motorora μέσω ΟΤΑ ή οχι ??? :cool: :!: Ευχαριστώ . Με συγχωρείς αν ήταν ειρωνικό αυτό που είπα, απλά ο οδηγός μου φαίνεται ξεκάθαρος όπως και το ποια αρχεία πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Έτσι όπως το εξηγείς καταλαβαίνω γιατί αναρωτήθηκες αν είναι όντως διαφορετικό το αρχείο. Απλά η μοτορολα ονομάζει τις αναβαθμίσεις στο server της σύμφωνα με την προηγούμενη έκδοση πάνω στην οποία περνιέται η καινούργια. Γιαυτό το leak (το οποίο στην ουσία ήταν beta, δοκιμαστικό) έχει το ίδιο ονομα με το νέο update. OTA όπως έχω ξαναπεί δεν πιστεύω και εγώ ότι θα πάρετε όσοι είστε στο leak. Άλλωστε απότι θυμάμαι κάποιος (νομίζω ο frastgr) είπε πιο πίσω ότι όντως δεν περνιέται το update πάνω στο leak οπότε 100% δε θα πάρει FOTA. Τελικά δοκίμασες το sync με google account για το θέμα με τις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 απλα εμφανισιακα μου αρεση... Άποψη μου είναι για να δεις διαφορά και να πεις ότι αναβαθμίστηκες θα πρέπει ή να ανέβεις σε ίντσες πχ nexus ή να πας σε 4 πύρηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 αν εχεις απεριοριστο ιντερνετ να καταναλωνεις....! αν δεν εχεις? δε ζουμε στην αμερικη δυστυχως, που τα μισα πακετα σχεδον περιλαμβανουν απεριοριστο ιντερνετ 4G, αλλα στην ελλαδα που τα πακετα των διαφορων εταιριων δεν... χαριζονται στο ιντερνετ. Και με ταχυτητες 3G και αν εισαι τυχερος, αλλιως ενα ωραιοτατο EDGE στην καλυτερη η και χειροτερα.... Σωστος μου διεφυγε στην παραλια που ακουω κανα 2ωρο τραβαει καμια 100 μεγαμπιτ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos35 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Παιδιά εγω που λογω mod διεγραψα το maps.apk από τα app συστήματος θα εχω πρόβλημα με το update (δεν βρισκω το backup)? Επισης πρέπει να κανω unroot πριν την αναβάθμιση? Αν ειναι κανεις σε nonefigs 2.3.6 και ξέρει ας ανεβάσει το maps.apk και νομίζω πως είχε και ενα συνώνυμο αρχείο στον ιδιο φάκελο. ΑΚΥΡΟ Τελικά το είχα αντιγραφο μαζι με το odex στο titanium. Μονο το ερώτημα για το root με απασχολεί. Edited August 17, 2012 by marinos35 Παράθεση Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Με συγχωρείς αν ήταν ειρωνικό αυτό που είπα, απλά ο οδηγός μου φαίνεται ξεκάθαρος όπως και το ποια αρχεία πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Έτσι όπως το εξηγείς καταλαβαίνω γιατί αναρωτήθηκες αν είναι όντως διαφορετικό το αρχείο. Απλά η μοτορολα ονομάζει τις αναβαθμίσεις στο server της σύμφωνα με την προηγούμενη έκδοση πάνω στην οποία περνιέται η καινούργια. Γιαυτό το leak (το οποίο στην ουσία ήταν beta, δοκιμαστικό) έχει το ίδιο ονομα με το νέο update. OTA όπως έχω ξαναπεί δεν πιστεύω και εγώ ότι θα πάρετε όσοι είστε στο leak. Άλλωστε απότι θυμάμαι κάποιος (νομίζω ο frastgr) είπε πιο πίσω ότι όντως δεν περνιέται το update πάνω στο leak οπότε 100% δε θα πάρει FOTA. Τελικά δοκίμασες το sync με google account για το θέμα με τις επαφές? Το δοκίμασα να ανεβάσω τις επαφές μου στο google , μα ο πραγματικός μου σκοπός δεν είναι να δημοσιοποιώ προσωπικά στοιχεία στο internet (Αντιλαμβάνεσαι τον λόγο) , μα θα μου πείς είναι προσωπικός λογαριασμός σου και τέτοια , αλλά φύλαγε τα ρούχα σου ... ξέρεις , συνεπώς ο ποιό ασφαλής τρόπος για μένα είναι να τις περάσω στο outlook και στην συνέχεια να τις συνχρονίσω στο κινητό , μα έλα όμως που το ρημάδι δεν μου τις ταξινομεί σωστά . Και να σκεφτείς του αδελφού μου που έχει το Xperia LT18 με την ICS 4.04 του δουλέυει περίφημα . Δεν ξέρω εάν δεν δουλεύει σωστά και με την καινούργια έκδοση που τελικά έβαλα , θα απευθυνθώ στην Motorola για λύση . Ευχαριστώ , αρκετά σας ζάλισα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Voodoo ota root keeper και μη σε απασχολεί καθόλου. Backup root, temporarily unroot, restore root. Edited August 17, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Στο xda βγάλανε καινούργιο οδηγό για ευκολότερο install. Η διαφορά είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε cmd αλλά η διαδικασία μέχρι το recovery γίνεται ευκολότερα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30364320&postcount=26 Edited August 17, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μόλις μου ήρθε OTA το παγωτό :) Δεν κάνω τίποτα ακόμη όμως θα περιμένω λίγο μην πάθω καμιά πλάκα πάλι.!Ποτέ σου ήρθε; Σήμερα; Για πες καμία πληροφορία! Τι έκδοση έχεις μέχρι τώρα; Εμένα ακόμα ως ενημερωμένη την βγάζει την συσκευή! Έκδοση συστήματος: 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU Android: 2.3.6 Kernel: 2.6.35.7-g24431a2 rjd378@zch45Inxdroid63 # 1 Όπως είπα θα την κάνω από Δευτέρα την αναβάθμιση. Επιφυλάσσομαι.:) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Δυστυχώς εγώ μπαίνω για έλεγχο ενημερώσεων και μου βγάζει εδώ και 1βδομαδα ότι <ο έλεγχος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν δοκιμάστε αργότερα > Έχω την. 33 και ρουτ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ας μας πει καποιος που την εβαλε με ΟΤΑ ποια εκδοση πηρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ας μας πει καποιος που την εβαλε με ΟΤΑ ποια εκδοση πηρε Επίσης κάποια screenshots για να τα συγκρίνουμε με την έκδοση του soak test; αν και η γνώμη μου είναι ότι είναι ακριβώς το ίδιο λογισμικό διότι έγινε release σχεδόν αμέσως. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827046 Το παραπάνω το έχει δοκιμάσει κάποιος? Κάνει για το δικό μας λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά εμένα μου ήρθε χθες το μεσημέρι το update επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά σας γραφω οτι βλέπω.Ειχα συνηθίσει με την 2.3.6 και εχασα λίγο την μπάλα,ειδικά το πληκτρολόγιο με μπερδεύει αφάνταστα. 1)Εκδοση Συστήματος 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU 2)Έκδοση Android 4.0.4 3)Έκδοση Kernel 3.0.8-gc00ba37 4)Αριθμός Έκδοσης 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6 5)Ημερομηνία Build Mon Jul 16 11:15:45 CST 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αρα δεν χρειαζετε να περιμενουμε το update κανουμε αυτο που μας εδωσε ο frastgr και εχουμε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά εμένα μου ήρθε χθες το μεσημέρι το update επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά σας γραφω οτι βλέπω.Ειχα συνηθίσει με την 2.3.6 και εχασα λίγο την μπάλα,ειδικά το πληκτρολόγιο με μπερδεύει αφάνταστα. 1)Εκδοση Συστήματος 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU 2)Έκδοση Android 4.0.4 3)Έκδοση Kernel 3.0.8-gc00ba37 4)Αριθμός Έκδοσης 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6 5)Ημερομηνία Build Mon Jul 16 11:15:45 CST 2012 Αρα δεν χρειαζετε να περιμενουμε το update κανουμε αυτο που μας εδωσε ο frastgr και εχουμε το update Επομένως τελικά, τα πράγματα είναι όπως τα λέγαμε και είχαμε υποθέσει, περνάτε όλοι το update με την γνωστή πλέον διαδικασία και είστε όλοι στο εργοστασιακό επίσημο λογισμικό και εντός εγγύησης φυσικά (αν δεν είστε root βέβαια).:):):) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδες πια εφαρμογη ερναμε απο το μαρκετ για να δουμε αν ημαστε ροοτ?επισης πως απενεργοπω την δονηση την ωρα που γραφω μην μου εχει. Σπασει τα νευρα ευχαριατω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλημερα παιδια εχω προβλημα . το κινητο μου εχει κολλησει σε ap fastmode και δεν ξερω τι να κανω εχει κανεις να προτεινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 http://forum.xda-developer....php?t=1827046 Το παραπάνω το έχει δοκιμάσει κάποιος? Κάνει για το δικό μας λογισμικό? Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!! έκανα εγκατάστασις αυτό και τώρα το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι το κόκκινο σηματάκι και μένει εκεί τι να κάνω για να μην κάνω μεγαλύτερη ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδιά καλημέρα! σήμερα μου έστειλε η motorola την αναβαθμιση! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts