Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ απλα χανεται η εγγυηση..το πηγα για να μου ελεγξουν το wifi (με περασμενη την official ics απο τους xda), και ο τεχνικος δεν ανοιξε καν για να δει την πλακετα γιατι του εβγαλε ο υπολογιστης του οτι το κινητο εχει γινει κατα καποιον τροπο ρουτ!!!!Το ιδιο μου ειπαν επειτα και απο αντιστοιχο ελεγχο (μεσω ΙΜΕΙ αυτη τη φορα) απο το τμημα εξυπηρετησης. Παραλογο τελειως αν σκεφτουμε οτι ειναι οfficial η ρομ και επισης αν σκεφτουμε και την κοροιδεια της μοτο τοσους μηνες!!!! Ξερετε τι απαντηση πηρα οταν ρωτησα ποσο θα κοστισει μια πιθανη επιδιορθωση ; 276 ευρω!!!Γιατι αλλαζει λεει ολη η πλακετα και οχι η κεραια του wifi!!!!!!! (Να θυμισω οτι με 276 ευρω αγαραζεις καινουρια συσκευη) Απιστευτο;;;

Και κατι αλλο: Η συμπεριφορα της γραμματεως του Service ηταν η πιο απαραδεκτη που εχω συναντησει ποτε σε μαγαζι. Μετα τα σημερινα και γενικα μετα και απο ολη την κοροιδεια της μοτο (updates κτλ) δεν προκειται ποτε να ξανααγορασω συσκευη της . Εχω αγορασει συσκευες απο ολες σχεδον τις εταιρειες, αλλα τοσο αναξιοπιστη εταιρεια δεν εχω συναντησει.

Προσοχη λοιπον σε οσους θελουν να περασουν ρομς με δικα τους μεσα.

P.s. Ο τεχνικος ηταν πολυ σωστος και εξυπηρετικος. Ο ανθρωπος οτι του λενε κανει. Η πολιτικη της εταιρειας ειναι απαραδεκτη.....

Είχα ποστάρει ένα video με τύπο του xda που υποστήριζε πως η συσκευή δεν επισκευάζετε λόγω κατασκευής. Μάλλον είχε δίκιο και γιάυτό αλλάζουν με την μια πλακέτα.Σε πολλούς,απ'όσα έχω διαβάσει,κατευθείαν πλακέτα αλλάζουν.

Οπότε προσοχή όσοι έχουν βάλει ics και θέλουν service. Μια που δεν υπάρχει επιστροφή στην gb, η μόνη λύση είναι να περιμένετε την official και να πάτε την συσκευή με το νέο firmware. Έτσι λογικά δεν θα χαθεί η εγγύηση. Ελπίζω να μην αργήσουνε πολύ ακόμα.

Φίλε Πάνο, καταλαβαίνω τα νεύρα σου. Λυπάμαι. Ανάθεμα στον bootloader.

edit

Πήγες στο service κινητό ρουταρισμενο και σου φαίνεται περίεργο που έχασες εγγύηση;

Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα δείς πως έτυχε σε συμφορουμίτη που όχι μόνο δεν είχε root αλλά την ics την πήρε OTA μετά από service, από την Motorola.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα ποστάρει ένα video με τύπο του xda που υποστήριζε πως η συσκευή δεν επισκευάζετε λόγω κατασκευής. Μάλλον είχε δίκιο και γιάυτό αλλάζουν με την μια πλακέτα.Σε πολλούς,απ'όσα έχω διαβάσει,κατευθείαν πλακέτα αλλάζουν.

Οπότε προσοχή όσοι έχουν βάλει ics και θέλουν service. Μια που δεν υπάρχει επιστροφή στην gb, η μόνη λύση είναι να περιμένετε την official και να πάτε την συσκευή με το νέο firmware. Έτσι λογικά δεν θα χαθεί η εγγύηση. Ελπίζω να μην αργήσουνε πολύ ακόμα.

Φίλε Πάνο, καταλαβαίνω τα νεύρα σου. Λυπάμαι. Ανάθεμα στον bootloader.

Να σαι καλα!! :)

Απλα θα μπορουσαν απο τη στιγμη που εχει πεσει τοσο η τιμη της συσκευης να ριξουν αντιστοιχως και τη τιμη της πλακετας....

Φίλε μου μπορείς να μου πεις αν αυτή η θήκη η λευκή με την διάφανη πλάτη είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό υλικό η από ματ σαν σαγρέ? Ρωτώ γιατί ανδεν είναι γυαλιστερή επιφάνεια τότε θα κολλά πολύ εύκολα η βρώμα και δεν θα φεύγει ούτε με πλύσιμο, την πάτησα και δεν θέλω μα πάρω άλλη τέτοια και μμε ενδιαφέρει αυτή που δείχνεις.

παιδια καλησπερα

ξερει κανεις κανενα προγραμμα απλο και ευκολο για να μπορω να βλεπω τους φακέλους μου απο τον υπολογιστή (ταινιες και μουσικη) οταν δεν ειμαι σπιτι?

το προγραμμα της μοτορολα δεν μου κανει γιατι εχει player που δεν διαβαζει υπότιτλους.

ρε παιδιά αυτό το motocast που έκανε update σε 2.0.23, τι άλλαξε?Εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά δλδ.Το update έγινε μόνο και μόνο για να θυμόμαστε ότι υπάρχει ακόμη η υποστήριξη της moto?:p

edit:καλά ρε παιδιά, υπάρχουν ακόμη άτομα εδώ μέσα που λένε καλά λόγια για το service και την υποστήριξη της motorola στην Ελλάδα?Είναι η μόνη ίσως από τις μεγάλες εταιρίες που service έχουν μόνο στην Αθήνα και χρεώνεσαι και τα μεταφορικά για την αποστολή(που σοβαρές εταιρίες-βλέπε logitech- αναλαμβάνουν τα πάντα).Και εκτός αυτού σε βγάζουν και εκτός εγγύησης αν περάσεις update για άλλη χώρα?(βλέπε περίπτωση panos10k).Το λέω και δεν αλλάζω γνώμη, ο μόνος λόγος που δεν ξανα-ακουμπάω συσκευή της motorola είναι το service και η υποστήριξη της(2 λέξεις άγνωστες στη Θεσσαλονίκη)

Edited by hara75gr

Εσυ απο ολα αυτα που διαβασες καταλαβες οτι το τηλεφωνο ηταν ρουταρισμενο; Την επισημη ics εχει. Αλλο official rom και αλλο root τηλεφωνο!!!!Eγραψα τι μου ειπαν, οπως και εξηγησα τι ακριβως ισχυει.

φίλε μου χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται, μήπως το είχες κάνει root και μετά unroot και προφανώς έμειναν κάποια elements στη συσκευή; Διότι αρκετά παιδιά, έχει και αρκετά ποστ στο φορουμ, πριν περίπου ένα μήνα είχαν περάσει τη συγκεκριμένη ICS πήγαν στο service και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Για αυτό το λόγο άλλωστε μπήκαμε οι υπόλοιποι στην διαδικασία αναβάθμισης με αυτόν τον τρόπο, με την οποία αναβάθμιση τουλάχιστον στο δικό μου κινητό λύθηκαν αρκετά ζητήματα όπως αυτό του wifi.;)

frastgr

Τελικά πέσαμε ολοι στην παγίδα και καναμε την αναβάθμιση σε καινουργια συσκευή ( για μερικούς απο εμάς ) με το δήθεν Leak ( και που ξερω οτι δεν το εκανε η μοτορολα επιτηδες για να χασουμε τις εγγυησεις και να γλυτωνει τα δωρεαν σερβις ) , για να διορθωθούν δικά τους λαθη οπως το wifi κτλπ .

Τωρα αφου φάγαμε την π@@α , απο δω και πέρα , αν βγει η official για την χώρα μας τον Αυγουστο του 2050 που θα βγει...και την περάσουμε απο πανω απο την Retail leak δηθεν official , η εγγυηση θα ισχύει η οχι τελικά? Καποιος που να εχει σιγουρη απάντηση οχι ΙΣΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ κτλ...

φίλε μου χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται, μήπως το είχες κάνει root και μετά unroot και προφανώς έμειναν κάποια elements στη συσκευή; Διότι αρκετά παιδιά, έχει και αρκετά ποστ στο φορουμ, πριν περίπου ένα μήνα είχαν περάσει τη συγκεκριμένη ICS πήγαν στο service και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Για αυτό το λόγο άλλωστε μπήκαμε οι υπόλοιποι στην διαδικασία αναβάθμισης με αυτόν τον τρόπο, με την οποία αναβάθμιση τουλάχιστον στο δικό μου κινητό λύθηκαν αρκετά ζητήματα όπως αυτό του wifi.;)

Ειλικρινα οχι...Μονο την επισημη ρομ ειχα...σκεψου οτι δεν εχω ψαξει καν τον τροπο για να κανω ρουτ το τηλεφωνο. Αν το ειχα κανει ρουτ θα σας το ελεγα γιατι ετσι θα αλλαζαν ολα τα δεδομενα με την εγγυηση!!! :)

Τελικά πέσαμε ολοι στην παγίδα και καναμε την αναβάθμιση σε καινουργια συσκευή ( για μερικούς απο εμάς ) με το δήθεν Leak ( και που ξερω οτι δεν το εκανε η μοτορολα επιτηδες για να χασουμε τις εγγυησεις και να γλυτωνει τα δωρεαν σερβις ) , για να διορθωθούν δικά τους λαθη οπως το wifi κτλπ .

Τωρα αφου φάγαμε την π@@α , απο δω και πέρα , αν βγει η official για την χώρα μας τον Αυγουστο του 2050 που θα βγει...και την περάσουμε απο πανω απο την Retail leak δηθεν official , η εγγυηση θα ισχύει η οχι τελικά? Καποιος που να εχει σιγουρη απάντηση οχι ΙΣΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ κτλ...

Ο τεχνικος μου ειπε οτι θα βγει περιπου σε 15 μερες (απο οτι υπολογιζει)...

Το ιδιο ερωτημα του εκανα και εγω...δηλαδη: αν περασω την επισημη θα εχω ξανα εγγυηση; εκει λιγο μου τα μπερδεψε...δεν ηταν και πολυ σιγουρος και θα σου πω τον λογο...οταν γινεται ο ελεγχος μεσω ΙΜΕΙ , φαινεται στο κομπιουτερ τους ποιες ρομς και ποτε εχουν μπει στο τηλεφωνο.οποτε ειναι στο χερι τους τι θα κανουν...

Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο...Διορθωνοντας τα δικα τους λαθη την πληρωνουμε εμεις.....

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Το ιδιο ερωτημα του εκανα και εγω...δηλαδη: αν περασω την επισημη θα εχω ξανα εγγυηση; εκει λιγο μου τα μπερδεψε...δεν ηταν και πολυ σιγουρος και θα σου πω τον λογο...οταν γινεται ο ελεγχος μεσω ΙΜΕΙ , φαινεται στο κομπιουτερ τους ποιες ρομς και ποτε εχουν μπει στο τηλεφωνο.οποτε ειναι στο χερι τους τι θα κανουν...

Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο...Διορθωνοντας τα δικα τους λαθη την πληρωνουμε εμεις.....

Το βλέπει γιατι έχεις πάει ήδη και κρατάει αρχείο; Η samsung πχ έχει counter που θέλει jig να μηδενισει. Για moto δεν πέτυχα πουθενά να υπάρχει κάτι που να κρατάει αρχείο,μέσα στην συσκευή, αν φλάσαρες κτλ. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και έχεις official rom που θα περάσεις με rsd, πως θα το καταλάβουνε;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

σε ευχαριστούμε για τις περαιτέρω πληροφορίες.!!!! τώρα βέβαια είναι αργά ότι έγινε - έγινε.

Η δική μου γνώμη πάντως είναι ότι, αν η συσκευή στο μέλλον έχει το κατάλληλο λογισμικό και δεν είναι rooted δεν μπορεί να αρνηθούν εγγύηση με το πρόσχημα ότι ''κάποτε'' περάστηκε άλλη official rom ενώ στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εντάξει. Τουλάχιστον νομικά δεν στέκει. Άλλα ακόμα και έτσι να είναι, δεν έχει απολύτως καμία σχέση το πρόβλημα hardware (αν υπάρξει στο μέλλον) με το software τουλάχιστον στο θέμα της εγγύησης της συσκευής. Εγώ προσωπικά, που εύχομαι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, θα κινηθώ νομικά εναντίον τους, τέλος....!!!!!:mad:

frastgr

σε ευχαριστούμε για τις περαιτέρω πληροφορίες.!!!! τώρα βέβαια είναι αργά ότι έγινε - έγινε.

Η δική μου γνώμη πάντως είναι ότι, αν η συσκευή στο μέλλον έχει το κατάλληλο λογισμικό και δεν είναι rooted δεν μπορεί να αρνηθούν εγγύηση με το πρόσχημα ότι ''κάποτε'' περάστηκε άλλη official rom ενώ στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εντάξει. Τουλάχιστον νομικά δεν στέκει. Άλλα ακόμα και έτσι να είναι, δεν έχει απολύτως καμία σχέση το πρόβλημα hardware (αν υπάρξει στο μέλλον) με το software τουλάχιστον στο θέμα της εγγύησης της συσκευής. Εγώ προσωπικά, που εύχομαι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, θα κινηθώ νομικά εναντίον τους, τέλος....!!!!!:mad:

Αν κινηθείς νομικά τα έξοδα σου θα είναι ποιο πολλά από 2 RAZR καινούργια μαζί

:)

Αν κινηθείς νομικά τα έξοδα σου θα είναι ποιο πολλά από 2 RAZR καινούργια μαζί

Γνωρίζω πολύ καλά για τα έξοδα. Όπως γνωρίζω αν γίνει κάτι τέτοιο και πάρει διαστάσεις, αν είναι και συλλογική η προσφυγή ακόμα καλύτερα δλδ και άλλα άτομα με το ίδιο πρόβλημα (και με πολλές πιθανότητες να δικαιωθούμε), έχει μεγάλο κόστος στο brand name της motorola και οποιασδήποτε εταιρίας και ότι συνεπάγεται αυτό. Αν νομίζουν ότι στην Ελλάδα είμαστε αμερικανάκια κάνουν Λάθος:lol:

frastgr

Το βλέπει γιατι έχεις πάει ήδη και κρατάει αρχείο; Η samsung πχ έχει counter που θέλει jig να μηδενισει. Για moto δεν πέτυχα πουθενά να υπάρχει κάτι που να κρατάει αρχείο,μέσα στην συσκευή, αν φλάσαρες κτλ. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και έχεις official rom που θα περάσεις με rsd, πως θα το καταλάβουνε;

Προφανως οταν αλλαζεις λογισμικο στο τηλεφωνο, αυτο ανεβαινει στον σερβερ της μοτορολα..εμενα δηλαδη μου ειπαν μεχρι και την ημερα που περασα την official...δημιουργειται δηλαδη κατι σαν φακελος με τα λογισμικα σου...Δεν ειμαι σιγουρος

τι θα κανουν σε περιπτωση που πας εκει με την ΟΤΑ....

Γνωρίζω πολύ καλά για τα έξοδα. Όπως γνωρίζω αν γίνει κάτι τέτοιο και πάρει διαστάσεις, αν είναι και συλλογική η προσφυγή ακόμα καλύτερα δλδ και άλλα άτομα με το ίδιο πρόβλημα (και με πολλές πιθανότητες να δικαιωθούμε), έχει μεγάλο κόστος στο brand name της motorola και οποιασδήποτε εταιρίας και ότι συνεπάγεται αυτό. Αν νομίζουν ότι στην Ελλάδα είμαστε αμερικανάκια κάνουν Λάθος:lol:

Αν κανεις κατι εγω ειμαι μαζι σου...Κ το πιο απλο: Δεν ξανααγοραζει κανεις μοτορολα....:D

Και να σκεφθειτε οτι στον stoupi (ενα αλλο παιδι απο εδω) του ηρθε ΟΤΑ η αναβαθμιση και οταν πηγε σερβις του ειπαν ακριβως τα ιδια με εμενα..Δηλαδη οτι εινι ρουτ!!!!!!!!!!!!!! Αν πατε στις πιο πισω σελιδες θα το δειτε..Εξωφρενικο......

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Η εγγύησή σου,νομικά, σταματάει αυτόματα με το που θα περάσεις άλλο λογισμικό(και το ξέρουνε ή μπορούνε να το δούνε). Δεν προβλέπεται διαδικασία για να έχεις πάλι εγγύηση. Δυστυχώς την χάνεις μια φορά και πάει.

Αν πέσεις σε τεχνικό που κάνει τα στραβά μάτια μπορεί να είσαι οκ. Περίοδο διακοπών όμως που όσοι δουλεύουνε έχουνε και περισσότερα νεύρα(σε όλες τις δουλειές), δεν θα βασιζόμουνα στην καλή διάθεση του τεχνικού. Γι'αυτό έγραψα πιο πάνω πως καλύτερα να μην παει κάποιος την συσκευή του για service αν (χτύπα ξύλο) έχει κάποιο πρόβλημα και είναι με την leak και να περιμένει να φλασάρει την official πρώτα.Αν αυτό είναι δυνατό, ανάλογα με το πρόβλημα της συσκευής.

Η εγγύησή σου,νομικά, σταματάει αυτόματα με το που θα περάσεις άλλο λογισμικό(και το ξέρουνε ή μπορούνε να το δούνε).

.

Κάποιο ''άλλο'', όχι κάποιο άλλο official. Φίλε μου είσαι νομικός; γιατί εγώ Είμαι και αν είναι να συζητήσουμε για τη βάση των απόψεων μας.

frastgr

Προφανως οταν αλλαζεις λογισμικο στο τηλεφωνο, αυτο ανεβαινει στον σερβερ της μοτορολα..εμενα δηλαδη μου ειπαν μεχρι και την ημερα που περασα την official...δημιουργειται δηλαδη κατι σαν φακελος με τα λογισμικα σου...Δεν ειμαι σιγουρος

τι θα κανουν σε περιπτωση που πας εκει με την ΟΤΑ....

Αν ήταν έτσι , δεν υπάρχει ελπίδα για κανένα. Κάπου θα είχε αναφερθεί μέχρι τώρα.

Κάποιο ''άλλο'', όχι κάποιο άλλο official. Φίλε μου είσαι νομικός; γιατί εγώ Είμαι και αν είναι να συζητήσουμε για τη βάση των απόψεων μας.

Δεν είμαι νομικός, αλλά ξέρω πως αν εσύ αγοράσεις Γερμανική συσκευή και εγώ έχω Ελληνική, αν εσύ πάρεις OTA εγώ θα πρέπει να περιμένω το Ελλήνικό ΟΤΑ και όχι να βάλω ότι βρώ 1ο. Αυτό σε πολλές συσκευές,αν όχι σε όλες. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ICS επίσημα για Ελληνικές συσκευές.Αυτό το θεωρούν σαν λόγο ακύρωσης της εγγύησης.

Αν ήταν έτσι , δεν υπάρχει ελπίδα για κανένα. Κάπου θα είχε αναφερθεί μέχρι τώρα.

Δεν είμαι νομικός, αλλά ξέρω πως αν εσύ αγοράσεις Γερμανική συσκευή και εγώ έχω Ελληνική, αν εσύ πάρεις OTA εγώ θα πρέπει να περιμένω το Ελλήνικό ΟΤΑ και όχι να βάλω ότι βρώ 1ο. Αυτό σε πολλές συσκευές,αν όχι σε όλες. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ICS επίσημα για Ελληνικές συσκευές.Αυτό το θεωρούν σαν λόγο ακύρωσης της εγγύησης.

Και το θεμα με τον stoupi; Και αυτος ελληνικη εκδοση ειχε...Μετα απο update του σερβις σε 2.36 του ηρθε ΟΤΑ update και μετα του το εβγαλαν οτι ειναι ρουτ!!!!

Δεν θα συνεχίσω επειδή δεν είσαι γνώστης νομικών θεμάτων, απλά θα σου πω ότι αυτά που λέγονται στα διάφορα φορουμ περί εγγύησης τα οποία λες και συ, σύμφωνα με τη νομοθεσία Δεν είναι έτσι. Για να μην το κουράζουμε το θέμα ρώτα κάποιον γνωστό σου νομικό και θα αποκτήσεις άποψη επί του θέματος. Επειδή κάποιος δεν έχει προσφύγει νομικά για θέματα εγγύησης κινητών τηλεφωνικών συσκευών δεν σημαίνει ότι αυτό που επικαλούνται οι διάφοροι κατασκευαστές είναι και αυτό που ισχύει.

frastgr

Δεν θα συνεχίσω επειδή δεν είσαι γνώστης νομικών θεμάτων, απλά θα σου πω ότι αυτά που λέγονται στα διάφορα φορουμ περί εγγύησης τα οποία λες και συ, σύμφωνα με τη νομοθεσία Δεν είναι έτσι. Για να μην το κουράζουμε το θέμα ρώτα κάποιον γνωστό σου νομικό και θα αποκτήσεις άποψη επί του θέματος. Επειδή κάποιος δεν έχει προσφύγει νομικά για θέματα εγγύησης κινητών τηλεφωνικών συσκευών δεν σημαίνει ότι αυτό που επικαλούνται οι διάφοροι κατασκευαστές είναι και αυτό που ισχύει.

Φιλε αυτα που λεει το παλικαρι επανω ισχυουνε και θα τα αντιμετωπισει ο απλος κατοχος συσκευης που θα χρειαστει το service

Εαν εσυ εισαι δικηγορος και ξερεις απ'εξω τις νομοθεσιες και πιστευεις θα αντιμετωπισεις με δικα σου εξοδα τις εταιριες στα δικαστηρια οταν δεν σε καλυπτουν αυτο ΔΕΝ αφορα καποιον που δεν ασχολειται με αυτα...

Μην παραπληροφορεις γιατι μπορει καποιος που δεν ξερει να την πατησει...

:)

Φιλε αυτα που λεει το παλικαρι επανω ισχυουνε και θα τα αντιμετωπισει ο απλος κατοχος συσκευης που θα χρειαστει το service

Εαν εσυ εισαι δικηγορος και ξερεις απ'εξω τις νομοθεσιες και πιστευεις θα αντιμετωπισεις με δικα σου εξοδα τις εταιριες στα δικαστηρια οταν δεν σε καλυπτουν αυτο ΔΕΝ αφορα καποιον που δεν ασχολειται με αυτα...

Μην παραπληροφορεις γιατι μπορει καποιος που δεν ξερει να την πατησει...

Κανείς δεν παραπληροφορεί κανέναν. Τα φορουμ υπάρχουν για να λέει ο καθένας τις απόψεις του σύμφωνα με τις γνώσεις και εμπειρίες του. Οι υπόλοιποι βλέπουν, διαβάζουν, εκτιμούν και αποφασίζουν αν υιοθετήσουν κάποια άποψη ή όχι, ''με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται'' λέει ο σοφός Λαός.

frastgr

Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι τα μεταφορικα για το service ειναι δωρεαν ?

Ειναι σιγουρο οτι δεν στελνουν αυτοι δικη τους κουριερ ?

Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι τα μεταφορικα για το service ειναι δωρεαν ?

Ειναι σιγουρο οτι δεν στελνουν αυτοι δικη τους κουριερ ?

Το τηλεφωνικό τους κέντρο μου έχει πει ότι τη στέλνεις με δικα σου έξοδα και την παραλαμβανεις με δικα τους.

Εμείς που περάσαμε την leak έκδοση έχουμε 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2. Αυτή εδώ είναι 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6.

Edited by achillesgk

• The title was changed to Motorola RAZR XT910