Dinos_Patra Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τρομερή...μεγειά... Σ' ευχαριστώ φίλε!! Όμορφη φαίνεται! Προσθέτει πολύ όγκο ή είναι λεπτή; Δεν προσθέτει πολύ. Μερικά χιλιοστά μόνο. Στην αρχή αν κ εντυπωσιάστηκα με το πόσο λεπτό είναι το RAZR, στην χρηστικότητα δεν με βολεύει. Μου γλυστράει κ ας έχω σχετικά μεγάλο χέρι. Με την θήκη όμως είναι κομπλέ! Ορίστε κ μια φώτο να καταλάβεις την διαφορά!! http://i396.photobucket.com/albums/pp42/dinos-patra/P1140124.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Αν καταλαβα καλα, αυτο που θελεις ειναι να δεις τι εκδοση εχεις. Πηγαινε Ρυθμισεις> σχετικα με το τηλεφωνο. Καπου εκει λεει την εκδοση. Αν θυμαμαι καλα, θα πρεπει να τελειωνει σε .33 Οχι , έχω την έκδοση 672.180.33.... και θέλω να μου εξηγήσετε με περρισότερη σαφήνια πως θα πάω στην 676.180.33..... . Αυτό θέλω να μάθω πως να το κάνω , Ευχαριστώ . 676.226.3.XT910.Retail.en.EU γραφει το δικο μου παντως Αυτό θέλω να μάθω , με περισσότερη λεπτομέρεια , πως να πάω και εγώ στην 676.226.χχχ απο την 672.180.χχχ που έχω τώρα . ευχαριστώ , δεκτή όποια βοήθεια . -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 2, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 βασικα εαν μου κολλησει κατι δεν βγαινει απο το μυαλο :P οκ ενα ειναι το "mega jump" και ελαχιστα το "fruit ninja" πιο πολυ στο mega jump μου κανει κατι μικρα lagarismata Για το fruit ninja είχα διαβάσει πως είχε πρόβλημα με 2.3.5 και με την 2.3.6 διορθώθηκε(στο razr). Μάλλον όχι εντελώς; Ίσως να υπάρχει θέμα και με το άλλο game. Τυχαίνουν αυτά. Πιθανόν να διωρθωθεί με update του game. Αν θες στείλε ένα mail στον developer με πληροφορίες. Bug φαντάζομαι με λίγα λόγια. Εκτός αν το mega jump είναι για 4απύρυνο :blink: :p. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Για το fruit ninja είχα διαβάσει πως είχε πρόβλημα με 2.3.5 και με την 2.3.6 διορθώθηκε(στο razr). Μάλλον όχι εντελώς; Ίσως να υπάρχει θέμα και με το άλλο game. Τυχαίνουν αυτά. Πιθανόν να διωρθωθεί με update του game. Αν θες στείλε ένα mail στον developer με πληροφορίες. Bug φαντάζομαι με λίγα λόγια. Εκτός αν το mega jump είναι για 4απύρυνο :blink: :p. χεχε τεσπα ευχαριστω και παλι αδερφε!!να ρωτησω και κατι αλλο υπαρχει πουθενα σε καποιο post καποιος οδηγος βημα βημα για εγκατασταση της custom rom epsilon;; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) δυστυχως λογω καποιου format που εγινε προχθες(το χα ξεχασει) δεν μπορεσα να βρω την εφαρμογη. παντως δες κατι σαν το better battery stats , το οποιο δειχνει καθε στιγμη ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες και καταναλωνουν την περισσοτερη ενεργεια. στο marketplace νομιζω κανει 2 ευρω ,στο xda ειναι δωρεαν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809. και κατι αλλο. παιζει να εχεις εγκατεστημενη την εφαρμογη notifications? διαβασα στο φορουμ της motorola πως προκαλουσε wakeups σε droid razr Εδώ στο φόρουμ λίγες σελίδες πριν την είδα άβολη εφαρμογή .. έφαγε BAN άλλα πάλι έχει wakeups έκανα restart το ίδιο μετά έσβησα battery callibration και βλέπω δεν έχει wakeups ... Απο ΧDA για να περάσεις εφαρμογή θέλει root και τέτοια ?? Γιατί είμαι new στο android όχι με τη θέληση μου άλλα η Νοκια δεν άφησε επιλογές .. ναι την ειχα και εγω και το εκανε,,,εφαγε ολυμπιακο σουτ :lol: Εμένα μου αρέσει αυτή Θήκη Άλλα η τιμή δεν είναι ευχάριστη. Κυρίως με ενδιαφέρει να προστατεύει την οθόνη λόγο δουλειάς φοβάμαι εχ... χάρηκα πρόωρα που σταμάτησαν τα wakeups is back :mad: και είναι ενοχλητικό .. Ποια εφαρμογή μπορεί να δει ποια apps ανοίγουν αυτόματα και να μπορώ να απενεργοποιήσω γιατί στο taskmanager βλέπω συνεχεία κάποιες αχρείαστες και ενώ τις κλεινό όλες μετά απο λίγα λεπτά είναι πάλι σε λειτουργιά Edited August 2, 2012 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Eχει κανει καποιος απο εσας αυτη τη μικρη αναβαθμιση πανω στην ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764 ; Πρεπει να ειμαστε rooted για να την κανουμε; Ξερει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) αρχικα κατεβαζεις απο δω την τελευταια εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20(For%20Retail%20EU)%20ICS%20Leak%20%5BUPDATE%5D την τοποθετεις στην εξωτερικη καρτα sd της συσκευης και οχι στην μνημη του τηλεφωνου αφου εχεις φορτισει πληρως τη συσκευη την κλεινεις μπουταρεις στο motorola recovery (πατας συνεχομενα το power button και τα δυο πληκτρα της εντασης) θα σου βγαλει μια μαυρη οθονη και μια σειρα απο επιλογες θα πατησεις μια φορα το volume down και μια φορα το volume up θα σου βγαλει ενα ρομποτακι με ενα κοκκινο θαυμαστικο πατας το volume up και down συνεχομενα θα σου βγαλει παλι μια σειρα απο επιλογες με το volume down επιλεγεις το apply update from external storage και πατας το power button επιλεγεις πατωντας το power button το αρχειο που εχεις κατεβασει κανεις υπομονη 5 λεπτακια και αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση επιλεγεις το reboot system now με το power button ελπιζω να ημουν πληρως κατανοητος. αν τα παιδια θεωρουν πως κανω καποιο λαθος στις οδηγιες ας με διορθωσουν;) ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ROOTΑΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΙΚΙ Edited August 2, 2012 by mauro_pistoli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 αρχικα κατεβαζεις απο δω την τελευταια εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20(For%20Retail%20EU)%20ICS%20Leak%20%5BUPDATE%5D την τοποθετεις στην εξωτερικη καρτα sd της συσκευης και οχι στην μνημη του τηλεφωνου αφου εχεις φορτισει πληρως τη συσκευη την κλεινεις μπουταρεις στο motorola recovery (πατας συνεχομενα το power button και τα δυο πληκτρα της εντασης) θα σου βγαλει μια μαυρη οθονη και μια σειρα απο επιλογες θα πατησεις μια φορα το volume down και μια φορα το volume up θα σου βγαλει ενα ρομποτακι με ενα κοκκινο θαυμαστικο πατας το volume up και down συνεχομενα θα σου βγαλει παλι μια σειρα απο επιλογες με το volume down επιλεγεις το apply update from external storage και πατας το power button επιλεγεις πατωντας το power button το αρχειο που εχεις κατεβασει κανεις υπομονη 5 λεπτακια και αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση επιλεγεις το reboot system now με το power button ελπιζω να ημουν πληρως κατανοητος. αν τα παιδια θεωρουν πως κανω καποιο λαθος στις οδηγιες ας με διορθωσουν;) ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ROOTΑΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΙΚΙ Ευχαριστω πολυ! :) Οποτε δεν το κανω ροοτ..ειδες καμια διαφορα στο wifi μετα απο αυτη την αναβαθμιση; Α...κ για να μην το ξεχασω..Οσοι εχετε κανει οποιαδηποτε αναβαθμιση απο xda κτλ..(ας ειναι κ official),ξεχαστε την εγγυηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ευχαριστω πολυ! :) Οποτε δεν το κανω ροοτ..ειδες καμια διαφορα στο wifi μετα απο αυτη την αναβαθμιση; Α...κ για να μην το ξεχασω..Οσοι εχετε κανει οποιαδηποτε αναβαθμιση απο xda κτλ..(ας ειναι κ official),ξεχαστε την εγγυηση.... εγω στα 10 λεπτα που ειχα την συσκευη της περασα ics οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. o haki νομιζω ειχε αναφερει αισθητη βελτιωση στο θεμα του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 αρχικα κατεβαζεις απο δω την τελευταια εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20(For%20Retail%20EU)%20ICS%20Leak%20%5BUPDATE%5D την τοποθετεις στην εξωτερικη καρτα sd της συσκευης και οχι στην μνημη του τηλεφωνου αφου εχεις φορτισει πληρως τη συσκευη την κλεινεις μπουταρεις στο motorola recovery (πατας συνεχομενα το power button και τα δυο πληκτρα της εντασης) θα σου βγαλει μια μαυρη οθονη και μια σειρα απο επιλογες θα πατησεις μια φορα το volume down και μια φορα το volume up θα σου βγαλει ενα ρομποτακι με ενα κοκκινο θαυμαστικο πατας το volume up και down συνεχομενα θα σου βγαλει παλι μια σειρα απο επιλογες με το volume down επιλεγεις το apply update from external storage και πατας το power button επιλεγεις πατωντας το power button το αρχειο που εχεις κατεβασει κανεις υπομονη 5 λεπτακια και αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση επιλεγεις το reboot system now με το power button ελπιζω να ημουν πληρως κατανοητος. αν τα παιδια θεωρουν πως κανω καποιο λαθος στις οδηγιες ας με διορθωσουν;) ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ROOTΑΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΙΚΙ Υπαρχει τιποτα διαφορετικο η δεν αξιζει καν να μπουμε στην διαδικασια; Το wifi; Η καμερα; Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Α...κ για να μην το ξεχασω..Οσοι εχετε κανει οποιαδηποτε αναβαθμιση απο xda κτλ..(ας ειναι κ official),ξεχαστε την εγγυηση.... Για δώσε καμιά πληροφορία γιατί είναι σημαντικό για πολλούς. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Για δώσε καμιά πληροφορία γιατί είναι σημαντικό για πολλούς. Πολυ απλα χανεται η εγγυηση..το πηγα για να μου ελεγξουν το wifi (με περασμενη την official ics απο τους xda), και ο τεχνικος δεν ανοιξε καν για να δει την πλακετα γιατι του εβγαλε ο υπολογιστης του οτι το κινητο εχει γινει κατα καποιον τροπο ρουτ!!!!Το ιδιο μου ειπαν επειτα και απο αντιστοιχο ελεγχο (μεσω ΙΜΕΙ αυτη τη φορα) απο το τμημα εξυπηρετησης. Παραλογο τελειως αν σκεφτουμε οτι ειναι οfficial η ρομ και επισης αν σκεφτουμε και την κοροιδεια της μοτο τοσους μηνες!!!! Ξερετε τι απαντηση πηρα οταν ρωτησα ποσο θα κοστισει μια πιθανη επιδιορθωση ; 276 ευρω!!!Γιατι αλλαζει λεει ολη η πλακετα και οχι η κεραια του wifi!!!!!!! (Να θυμισω οτι με 276 ευρω αγαραζεις καινουρια συσκευη) Απιστευτο;;; Και κατι αλλο: Η συμπεριφορα της γραμματεως του Service ηταν η πιο απαραδεκτη που εχω συναντησει ποτε σε μαγαζι. Μετα τα σημερινα και γενικα μετα και απο ολη την κοροιδεια της μοτο (updates κτλ) δεν προκειται ποτε να ξανααγορασω συσκευη της . Εχω αγορασει συσκευες απο ολες σχεδον τις εταιρειες, αλλα τοσο αναξιοπιστη εταιρεια δεν εχω συναντησει. Προσοχη λοιπον σε οσους θελουν να περασουν ρομς με δικα τους μεσα. P.s. Ο τεχνικος ηταν πολυ σωστος και εξυπηρετικος. Ο ανθρωπος οτι του λενε κανει. Η πολιτικη της εταιρειας ειναι απαραδεκτη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Πήγες στο service κινητό ρουταρισμενο και σου φαίνεται περίεργο που έχασες εγγύηση; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Πήγες στο service κινητό ρουταρισμενο και σου φαίνεται περίεργο που έχασες εγγύηση; Εσυ απο ολα αυτα που διαβασες καταλαβες οτι το τηλεφωνο ηταν ρουταρισμενο; Την επισημη ics εχει. Αλλο official rom και αλλο root τηλεφωνο!!!!Eγραψα τι μου ειπαν, οπως και εξηγησα τι ακριβως ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Πολυ απλα χανεται η εγγυηση..το πηγα για να μου ελεγξουν το wifi (με περασμενη την official ics απο τους xda), και ο τεχνικος δεν ανοιξε καν για να δει την πλακετα γιατι του εβγαλε ο υπολογιστης του οτι το κινητο εχει γινει κατα καποιον τροπο ρουτ!!!!Το ιδιο μου ειπαν επειτα και απο αντιστοιχο ελεγχο (μεσω ΙΜΕΙ αυτη τη φορα) απο το τμημα εξυπηρετησης. Παραλογο τελειως αν σκεφτουμε οτι ειναι οfficial η ρομ και επισης αν σκεφτουμε και την κοροιδεια της μοτο τοσους μηνες!!!! Ξερετε τι απαντηση πηρα οταν ρωτησα ποσο θα κοστισει μια πιθανη επιδιορθωση ; 276 ευρω!!!Γιατι αλλαζει λεει ολη η πλακετα και οχι η κεραια του wifi!!!!!!! (Να θυμισω οτι με 276 ευρω αγαραζεις καινουρια συσκευη) Απιστευτο;;; Και κατι αλλο: Η συμπεριφορα της γραμματεως του Service ηταν η πιο απαραδεκτη που εχω συναντησει ποτε σε μαγαζι. Μετα τα σημερινα και γενικα μετα και απο ολη την κοροιδεια της μοτο (updates κτλ) δεν προκειται ποτε να ξανααγορασω συσκευη της . Εχω αγορασει συσκευες απο ολες σχεδον τις εταιρειες, αλλα τοσο αναξιοπιστη εταιρεια δεν εχω συναντησει. Προσοχη λοιπον σε οσους θελουν να περασουν ρομς με δικα τους μεσα. P.s. Ο τεχνικος ηταν πολυ σωστος και εξυπηρετικος. Ο ανθρωπος οτι του λενε κανει. Η πολιτικη της εταιρειας ειναι απαραδεκτη..... Είχα ποστάρει ένα video με τύπο του xda που υποστήριζε πως η συσκευή δεν επισκευάζετε λόγω κατασκευής. Μάλλον είχε δίκιο και γιάυτό αλλάζουν με την μια πλακέτα.Σε πολλούς,απ'όσα έχω διαβάσει,κατευθείαν πλακέτα αλλάζουν. Οπότε προσοχή όσοι έχουν βάλει ics και θέλουν service. Μια που δεν υπάρχει επιστροφή στην gb, η μόνη λύση είναι να περιμένετε την official και να πάτε την συσκευή με το νέο firmware. Έτσι λογικά δεν θα χαθεί η εγγύηση. Ελπίζω να μην αργήσουνε πολύ ακόμα. Φίλε Πάνο, καταλαβαίνω τα νεύρα σου. Λυπάμαι. Ανάθεμα στον bootloader. edit Πήγες στο service κινητό ρουταρισμενο και σου φαίνεται περίεργο που έχασες εγγύηση; Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα δείς πως έτυχε σε συμφορουμίτη που όχι μόνο δεν είχε root αλλά την ics την πήρε OTA μετά από service, από την Motorola. Edited August 2, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Είχα ποστάρει ένα video με τύπο του xda που υποστήριζε πως η συσκευή δεν επισκευάζετε λόγω κατασκευής. Μάλλον είχε δίκιο και γιάυτό αλλάζουν με την μια πλακέτα.Σε πολλούς,απ'όσα έχω διαβάσει,κατευθείαν πλακέτα αλλάζουν. Οπότε προσοχή όσοι έχουν βάλει ics και θέλουν service. Μια που δεν υπάρχει επιστροφή στην gb, η μόνη λύση είναι να περιμένετε την official και να πάτε την συσκευή με το νέο firmware. Έτσι λογικά δεν θα χαθεί η εγγύηση. Ελπίζω να μην αργήσουνε πολύ ακόμα. Φίλε Πάνο, καταλαβαίνω τα νεύρα σου. Λυπάμαι. Ανάθεμα στον bootloader. Να σαι καλα!! :) Απλα θα μπορουσαν απο τη στιγμη που εχει πεσει τοσο η τιμη της συσκευης να ριξουν αντιστοιχως και τη τιμη της πλακετας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Φίλε μου μπορείς να μου πεις αν αυτή η θήκη η λευκή με την διάφανη πλάτη είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό υλικό η από ματ σαν σαγρέ? Ρωτώ γιατί ανδεν είναι γυαλιστερή επιφάνεια τότε θα κολλά πολύ εύκολα η βρώμα και δεν θα φεύγει ούτε με πλύσιμο, την πάτησα και δεν θέλω μα πάρω άλλη τέτοια και μμε ενδιαφέρει αυτή που δείχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παιδια καλησπερα ξερει κανεις κανενα προγραμμα απλο και ευκολο για να μπορω να βλεπω τους φακέλους μου απο τον υπολογιστή (ταινιες και μουσικη) οταν δεν ειμαι σπιτι? το προγραμμα της μοτορολα δεν μου κανει γιατι εχει player που δεν διαβαζει υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) ρε παιδιά αυτό το motocast που έκανε update σε 2.0.23, τι άλλαξε?Εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά δλδ.Το update έγινε μόνο και μόνο για να θυμόμαστε ότι υπάρχει ακόμη η υποστήριξη της moto?:p edit:καλά ρε παιδιά, υπάρχουν ακόμη άτομα εδώ μέσα που λένε καλά λόγια για το service και την υποστήριξη της motorola στην Ελλάδα?Είναι η μόνη ίσως από τις μεγάλες εταιρίες που service έχουν μόνο στην Αθήνα και χρεώνεσαι και τα μεταφορικά για την αποστολή(που σοβαρές εταιρίες-βλέπε logitech- αναλαμβάνουν τα πάντα).Και εκτός αυτού σε βγάζουν και εκτός εγγύησης αν περάσεις update για άλλη χώρα?(βλέπε περίπτωση panos10k).Το λέω και δεν αλλάζω γνώμη, ο μόνος λόγος που δεν ξανα-ακουμπάω συσκευή της motorola είναι το service και η υποστήριξη της(2 λέξεις άγνωστες στη Θεσσαλονίκη) Edited August 3, 2012 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εσυ απο ολα αυτα που διαβασες καταλαβες οτι το τηλεφωνο ηταν ρουταρισμενο; Την επισημη ics εχει. Αλλο official rom και αλλο root τηλεφωνο!!!!Eγραψα τι μου ειπαν, οπως και εξηγησα τι ακριβως ισχυει. φίλε μου χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται, μήπως το είχες κάνει root και μετά unroot και προφανώς έμειναν κάποια elements στη συσκευή; Διότι αρκετά παιδιά, έχει και αρκετά ποστ στο φορουμ, πριν περίπου ένα μήνα είχαν περάσει τη συγκεκριμένη ICS πήγαν στο service και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Για αυτό το λόγο άλλωστε μπήκαμε οι υπόλοιποι στην διαδικασία αναβάθμισης με αυτόν τον τρόπο, με την οποία αναβάθμιση τουλάχιστον στο δικό μου κινητό λύθηκαν αρκετά ζητήματα όπως αυτό του wifi.;) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Τελικά πέσαμε ολοι στην παγίδα και καναμε την αναβάθμιση σε καινουργια συσκευή ( για μερικούς απο εμάς ) με το δήθεν Leak ( και που ξερω οτι δεν το εκανε η μοτορολα επιτηδες για να χασουμε τις εγγυησεις και να γλυτωνει τα δωρεαν σερβις ) , για να διορθωθούν δικά τους λαθη οπως το wifi κτλπ . Τωρα αφου φάγαμε την π@@α , απο δω και πέρα , αν βγει η official για την χώρα μας τον Αυγουστο του 2050 που θα βγει...και την περάσουμε απο πανω απο την Retail leak δηθεν official , η εγγυηση θα ισχύει η οχι τελικά? Καποιος που να εχει σιγουρη απάντηση οχι ΙΣΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) φίλε μου χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται, μήπως το είχες κάνει root και μετά unroot και προφανώς έμειναν κάποια elements στη συσκευή; Διότι αρκετά παιδιά, έχει και αρκετά ποστ στο φορουμ, πριν περίπου ένα μήνα είχαν περάσει τη συγκεκριμένη ICS πήγαν στο service και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Για αυτό το λόγο άλλωστε μπήκαμε οι υπόλοιποι στην διαδικασία αναβάθμισης με αυτόν τον τρόπο, με την οποία αναβάθμιση τουλάχιστον στο δικό μου κινητό λύθηκαν αρκετά ζητήματα όπως αυτό του wifi.;) Ειλικρινα οχι...Μονο την επισημη ρομ ειχα...σκεψου οτι δεν εχω ψαξει καν τον τροπο για να κανω ρουτ το τηλεφωνο. Αν το ειχα κανει ρουτ θα σας το ελεγα γιατι ετσι θα αλλαζαν ολα τα δεδομενα με την εγγυηση!!! :) Τελικά πέσαμε ολοι στην παγίδα και καναμε την αναβάθμιση σε καινουργια συσκευή ( για μερικούς απο εμάς ) με το δήθεν Leak ( και που ξερω οτι δεν το εκανε η μοτορολα επιτηδες για να χασουμε τις εγγυησεις και να γλυτωνει τα δωρεαν σερβις ) , για να διορθωθούν δικά τους λαθη οπως το wifi κτλπ . Τωρα αφου φάγαμε την π@@α , απο δω και πέρα , αν βγει η official για την χώρα μας τον Αυγουστο του 2050 που θα βγει...και την περάσουμε απο πανω απο την Retail leak δηθεν official , η εγγυηση θα ισχύει η οχι τελικά? Καποιος που να εχει σιγουρη απάντηση οχι ΙΣΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ κτλ... Ο τεχνικος μου ειπε οτι θα βγει περιπου σε 15 μερες (απο οτι υπολογιζει)... Το ιδιο ερωτημα του εκανα και εγω...δηλαδη: αν περασω την επισημη θα εχω ξανα εγγυηση; εκει λιγο μου τα μπερδεψε...δεν ηταν και πολυ σιγουρος και θα σου πω τον λογο...οταν γινεται ο ελεγχος μεσω ΙΜΕΙ , φαινεται στο κομπιουτερ τους ποιες ρομς και ποτε εχουν μπει στο τηλεφωνο.οποτε ειναι στο χερι τους τι θα κανουν... Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο...Διορθωνοντας τα δικα τους λαθη την πληρωνουμε εμεις..... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 3, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ο τεχνικος μου ειπε οτι θα βγει περιπου σε 15 μερες (απο οτι υπολογιζει)... Το ιδιο ερωτημα του εκανα και εγω...δηλαδη: αν περασω την επισημη θα εχω ξανα εγγυηση; εκει λιγο μου τα μπερδεψε...δεν ηταν και πολυ σιγουρος και θα σου πω τον λογο...οταν γινεται ο ελεγχος μεσω ΙΜΕΙ , φαινεται στο κομπιουτερ τους ποιες ρομς και ποτε εχουν μπει στο τηλεφωνο.οποτε ειναι στο χερι τους τι θα κανουν... Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο...Διορθωνοντας τα δικα τους λαθη την πληρωνουμε εμεις..... Το βλέπει γιατι έχεις πάει ήδη και κρατάει αρχείο; Η samsung πχ έχει counter που θέλει jig να μηδενισει. Για moto δεν πέτυχα πουθενά να υπάρχει κάτι που να κρατάει αρχείο,μέσα στην συσκευή, αν φλάσαρες κτλ. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και έχεις official rom που θα περάσεις με rsd, πως θα το καταλάβουνε; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ο τεχνικος μου ειπε οτι θα βγει περιπου σε 15 μερες (απο οτι υπολογιζει)... Το ιδιο ερωτημα του εκανα και εγω...δηλαδη: αν περασω την επισημη θα εχω ξανα εγγυηση; εκει λιγο μου τα μπερδεψε...δεν ηταν και πολυ σιγουρος και θα σου πω τον λογο...οταν γινεται ο ελεγχος μεσω ΙΜΕΙ , φαινεται στο κομπιουτερ τους ποιες ρομς και ποτε εχουν μπει στο τηλεφωνο.οποτε ειναι στο χερι τους τι θα κανουν... Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο...Διορθωνοντας τα δικα τους λαθη την πληρωνουμε εμεις..... σε ευχαριστούμε για τις περαιτέρω πληροφορίες.!!!! τώρα βέβαια είναι αργά ότι έγινε - έγινε. Η δική μου γνώμη πάντως είναι ότι, αν η συσκευή στο μέλλον έχει το κατάλληλο λογισμικό και δεν είναι rooted δεν μπορεί να αρνηθούν εγγύηση με το πρόσχημα ότι ''κάποτε'' περάστηκε άλλη official rom ενώ στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εντάξει. Τουλάχιστον νομικά δεν στέκει. Άλλα ακόμα και έτσι να είναι, δεν έχει απολύτως καμία σχέση το πρόβλημα hardware (αν υπάρξει στο μέλλον) με το software τουλάχιστον στο θέμα της εγγύησης της συσκευής. Εγώ προσωπικά, που εύχομαι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, θα κινηθώ νομικά εναντίον τους, τέλος....!!!!!:mad: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 σε ευχαριστούμε για τις περαιτέρω πληροφορίες.!!!! τώρα βέβαια είναι αργά ότι έγινε - έγινε. Η δική μου γνώμη πάντως είναι ότι, αν η συσκευή στο μέλλον έχει το κατάλληλο λογισμικό και δεν είναι rooted δεν μπορεί να αρνηθούν εγγύηση με το πρόσχημα ότι ''κάποτε'' περάστηκε άλλη official rom ενώ στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εντάξει. Τουλάχιστον νομικά δεν στέκει. Άλλα ακόμα και έτσι να είναι, δεν έχει απολύτως καμία σχέση το πρόβλημα hardware (αν υπάρξει στο μέλλον) με το software τουλάχιστον στο θέμα της εγγύησης της συσκευής. Εγώ προσωπικά, που εύχομαι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον, θα κινηθώ νομικά εναντίον τους, τέλος....!!!!!:mad: Αν κινηθείς νομικά τα έξοδα σου θα είναι ποιο πολλά από 2 RAZR καινούργια μαζί Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts