c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα υπαρχει κανα app για να απανταμε στις κλησεις με slide ?και οχι με πατημα καλησπερα. πως απαντας με πατημα εσυ? εγω με slide απανταω :confused: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα υπαρχει κανα app για να απανταμε στις κλησεις με slide ?και οχι με πατημα Όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο απαντάς με πάτημα, όταν είναι κλειδωμένο με slide. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο απαντάς με πάτημα, όταν είναι κλειδωμένο με slide. Ακριβώς :D Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως τελικά είναι έτσι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Μετά από τα πιω πάνω προβλήματα μετά το services στην modorola είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω .. ( έχω ασχοληθεί μόνο με galaxy s και γενικά μόνο με samsung ) Μαθαίνοντας ότι έχει πρόβλημα για να κάνεις αναβαθμίσει μέσο συσκευής και πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξεκινήσει κάποια αναβάθμιση λογισμικού αν υπάρχει ..??? άρχισα να Κάνο αυτό ακριβός….. μετά από κάνα 3 φορές σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και κάνοντας συνεχεία προσπάθεια για αναβαθμίσει της συσκευής μου έβγαλε μια νέα την ΄672.180.29.en.EU επιτέλους το κινητό μου έχει πλέων την εκδώσει antroid 4.0.4 εκδοση διαμόρφωσης firmware GAS_EMEA_USASPDRICSRTCEE_P022 εκδοση βασικού φάσματος U_04.10.00R εκδοση βασικου φάσματος ucaspdrics02e1004.or εκδοση΅webtop WT-3.0.0 ΕΚΔΟΣΗ KERNEL 3.0.8-g71323c3rwxg47@zch45lnxdroid51#31SMP PREEMPT SAT JUN 2 17;28 :01 CST 2012 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Edited June 3, 2012 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Μετά από τα πιω πάνω προβλήματα μετά το services στην modorola είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω .. ( έχω ασχοληθεί μόνο με galaxy s και γενικά μόνο με samsung ) Μαθαίνοντας ότι έχει πρόβλημα για να κάνεις αναβαθμίσει μέσο συσκευής και πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξεκινήσει κάποια αναβάθμιση λογισμικού αν υπάρχει ..??? άρχισα να Κάνο αυτό ακριβός….. μετά από κάνα 3 φορές σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και κάνοντας συνεχεία προσπάθεια για αναβαθμίσει της συσκευής μου έβγαλε μια νέα την ΄672.180.29.en.EU επιτέλους το κινητό μου έχει πλέων την εκδώσει antroid 4.0.4 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Ποτε εγινε αυτο σημερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ποτε εγινε αυτο σημερα; Ναι έχω γράψει πιο πάνω εiχα αυτήν που μου πέρασαν στην Motorola 651.167.21.XT910.nonefigsretail.en.EU Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ναι έχω γράψει πιο πάνω εiχα αυτήν που μου πέρασαν στην Motorola 651.167.21.XT910.nonefigsretail.en.EU Εαν κανω επαναφορα θα χασω τα αποθηκευμενα τηλεφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εαν κανω επαναφορα θα χασω τα αποθηκευμενα τηλεφωνα; Ναι θα σβήσουν όλα... δοκίμασε μέσα από το της ρυθμίσεις μετά σχετικά με τηλέφωνο ενημερώσει συστήματος .. εγώ δεν το έχω πάρει από κοπιώ παρωχο κινητής τηλεφωνίας αλλά από μαγαζί της Αθηνάς Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εαν κανω επαναφορα θα χασω τα αποθηκευμενα τηλεφωνα; Τα πάντα χάνονται. (όχι όμως αν είναι στη σίμ). Μετά από τα πιω πάνω προβλήματα μετά το services στην modorola είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω .. ( έχω ασχοληθεί μόνο με galaxy s και γενικά μόνο με samsung ) Μαθαίνοντας ότι έχει πρόβλημα για να κάνεις αναβαθμίσει μέσο συσκευής και πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξεκινήσει κάποια αναβάθμιση λογισμικού αν υπάρχει ..??? άρχισα να Κάνο αυτό ακριβός….. μετά από κάνα 3 φορές σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και κάνοντας συνεχεία προσπάθεια για αναβαθμίσει της συσκευής μου έβγαλε μια νέα την ΄672.180.29.en.EU επιτέλους το κινητό μου έχει πλέων την εκδώσει antroid 4.0.4 εκδοση διαμόρφωσης firmware GAS_EMEA_USASPDRICSRTCEE_P022 εκδοση βασικού φάσματος U_04.10.00R εκδοση βασικου φάσματος ucaspdrics02e1004.or εκδοση΅webtop WT-3.0.0 ΕΚΔΟΣΗ KERNEL 3.0.8-g71323c3rwxg47@zch45lnxdroid51#31SMP PREEMPT SAT JUN 2 17;28 :01 CST 2012 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Καταρχήν, δεν χρειάζεται να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων για να αναβαθμίσεις. Εγώ στο παρελθόν μια χαρά είχα αναβαθμίσει, χωρίς να κάνω τέτοια διαδικασία. Λογικά, από το σέρβις σου πέρασαν την ίδια ρομ που είχαν περάσει και σε έναν άλλο φίλο εδώ μέσα, η οποία οδηγεί σε update της ice, χωρίς όμως κανονικά αυτό να είναι ακόμα διαθέσιμο. Πάντως, μια χαρά έκανες, με γειές!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ναι θα σβήσουν όλα... δοκίμασε μέσα από το της ρυθμίσεις μετά σχετικά με τηλέφωνο ενημερώσει συστήματος .. εγώ δεν το έχω πάρει από κοπιώ παρωχο κινητής τηλεφωνίας αλλά από μαγαζί της Αθηνάς Και το δικο μου Γερμανικο ειναι αγορασμενο φτηνα απο ιντερνετ δεν το σκαλιζω να χασω τπτ επαφες ορεξη εχω τωρα να τρεχω Καλοριζικη και απο μενα αδελφε η 4.0.4:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αντε να πάρουμε και οι υπόλοιποι την 4.0.4 :-\ :-P Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Και το δικο μου Γερμανικο ειναι αγορασμενο φτηνα απο ιντερνετ δεν το σκαλιζω να χασω τπτ επαφες ορεξη εχω τωρα να τρεχω Καλοριζικη και απο μενα αδελφε η 4.0.4:up: Γιατί δεν αποθηκεύετε τις επαφές στον Google account σας και παιδευεστε ακόμη με sim και τηλέφωνο. Άμεσα διαθέσιμες από παντού και πάντα όπως μου είχε προτείνει ο ddr πριν κάμποσο καιρό από εδώ μέσα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα. πως απαντας με πατημα εσυ? εγω με slide απανταω :confused: go launcher εχω βαλει με το που το πηρα γιαυτο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Γιατί δεν αποθηκεύετε τις επαφές στον Google account σας και παιδευεστε ακόμη με sim και τηλέφωνο. Άμεσα διαθέσιμες από παντού και πάντα όπως μου είχε προτείνει ο ddr πριν κάμποσο καιρό από εδώ μέσα. για μενα πλεον ειναι αδιανοητο να μην ειναι επαφες στο google account.. :lol: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Για όσους έχουμε την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU, εμφανίστηκε στο XDA το παρακάτω leak... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688241 Edited June 4, 2012 by netblaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Για όσους έχουμε την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU, εμφανίστηκε στο XDA το παρακάτω leak... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688241 το δα απο την ωρα που βγηκε αλλα δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ακομα....θα περιμενω να βγει επισημα και να κανω ΟΤΑ update:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 το δα απο την ωρα που βγηκε αλλα δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ακομα....θα περιμενω να βγει επισημα και να κανω ΟΤΑ update:p και εγω ετσι λεω.. εχουμε φαει τον γαιδαρο και εχει μεινει η ουρα! εδω θα κωλώσουμε?!? :lol: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 και εγω ετσι λεω.. εχουμε φαει τον γαιδαρο και εχει μεινει η ουρα! εδω θα κωλώσουμε?!? :lol: χαχα :p:p ελπιζω μεχρι τελος ιουνιου να βγει η 4...αν εχω το κινητο μεχρι τοτε βεβαια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 χαχα :p:p ελπιζω μεχρι τελος ιουνιου να βγει η 4...αν εχω το κινητο μεχρι τοτε βεβαια:D Γιατι το λες αυτο μια χαρα τηλεφωνο ειναι σου περισσευουν λεπτα για αλλαγη τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Γιατι το λες αυτο μια χαρα τηλεφωνο ειναι σου περισσευουν λεπτα για αλλαγη τηλ μια χαρα δεν το λες... απο σχεδιασμο-εμφανιση-ποιοτητα κατασκευης ειναι απλα τελειο...πολλες φορες καθομαι και το χαζευω και 'πιανω' το κεβλαρ:p ΑΛΛΑ...φωτογραφια/βιντεο μετρια για 8mp και αδυναμο δεκτη wifi συν κατι αλλα ψιλα...:wacko: λεφτα οχι δεν εχω για αλλαγη αλλα θα κοιταξω μηπως κανω καμια ανταλλαγη με κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 μια χαρα δεν το λες... απο σχεδιασμο-εμφανιση-ποιοτητα κατασκευης ειναι απλα τελειο...πολλες φορες καθομαι και το χαζευω και 'πιανω' το κεβλαρ:p ΑΛΛΑ...φωτογραφια/βιντεο μετρια για 8mp και αδυναμο δεκτη wifi συν κατι αλλα ψιλα...:wacko: λεφτα οχι δεν εχω για αλλαγη αλλα θα κοιταξω μηπως κανω καμια ανταλλαγη με κατι αλλο... Εχεις παραπονο απο το βιντεο? Για τη φωτογραφια, αν ηθελες κατι βαρβατο, ξερεις οτι θα το βρεις στη νοκια. Για το wifi εχεις τα δικια σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Εχεις παραπονο απο το βιντεο? Για τη φωτογραφια, αν ηθελες κατι βαρβατο, ξερεις οτι θα το βρεις στη νοκια. Για το wifi εχεις τα δικια σου. Το βιντεο του ενταξει,τρωγεται,αλλα για 8mp δεν λεει...δεν εχει τοσο καλο φακο οσο το galaxy s2 για παραδειγμα... νοκια δεν παιρνω...δεν μου κανει καποιο μοντελο πλεον εντυπωση:lol::lol: το wifi ειναι ενα μεγαλο μειον παντως:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το βιντεο του ενταξει,τρωγεται,αλλα για 8mp δεν λεει...δεν εχει τοσο καλο φακο οσο το galaxy s2 για παραδειγμα... νοκια δεν παιρνω...δεν μου κανει καποιο μοντελο πλεον εντυπωση:lol::lol: το wifi ειναι ενα μεγαλο μειον παντως:mad: Παντως, οι φωτογραφιες του δεν εχουν ροζ.... Επισης, το προβλημα με το wifi δεν υπαρχει μονο στο razr. Και το s2 ειναι τα ιδια και χειροτερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παντως, οι φωτογραφιες του δεν εχουν ροζ.... Επισης, το προβλημα με το wifi δεν υπαρχει μονο στο razr. Και το s2 ειναι τα ιδια και χειροτερα. το s2 που ειχα πριν το razr δεν ειχε θεμα με το wifi...στο σημειο που δοκιμασα χτες,το s2 επιανε 1 μπορει και 2 γραμμες ενω το razr ουτε καν εβλεπε το δικτυο μου... επισης εκανα κι αλλη δοκιμη σε καφετερια με note ενος φιλου...εβλεπε το δικτυο με μια γραμμη αυτος και γω τπτ...:mad: τεσπα,θα δειξει..μπορει με την 4αρα να διορθωθει τπτ...αν και δεν νομιζω...ειναι θεμα hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 το s2 που ειχα πριν το razr δεν ειχε θεμα με το wifi...στο σημειο που δοκιμασα χτες,το s2 επιανε 1 μπορει και 2 γραμμες ενω το razr ουτε καν εβλεπε το δικτυο μου... επισης εκανα κι αλλη δοκιμη σε καφετερια με note ενος φιλου...εβλεπε το δικτυο με μια γραμμη αυτος και γω τπτ...:mad: τεσπα,θα δειξει..μπορει με την 4αρα να διορθωθει τπτ...αν και δεν νομιζω...ειναι θεμα hardware Πολλα s2 που εχω δει παντως, εχουν εξισου αδυναμο σημα. Ισως παιζει ρολο και η εκδοση του λογισμικου. Το s2 γιατι το αλλαξες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts