edangel8 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Μα ναι, αλλά αυτό σημαίνει ότι κάπου εκεί κοντά θα είμαστε και εμείς.. μετα απο κανα μηνα μπορει και δυο...δυστυχως ετσι παει! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Το περίεργο είναι ότι στο πρόγραμμα αναβαθμίσεων δείχνει ότι το Motorola RAZR, το ευρωπαϊκό δηλαδή, είναι πιο μπροστά σε εξέλιξη, άρα και σε διάθεση της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) μετα απο κανα μηνα μπορει και δυο...δυστυχως ετσι παει! Γιατί τόση απαισιοδοξία; Ουσιαστικά αυτό που κυρίως αλλάζει από CDMA σε GSM είναι η έκδοση radio. Τα υπόλοιπα είναι ψιλοδιαφορές που δεν δικαιολογούν τόση καθυστέρηση. Εγώ πιστεύω ότι αν δοθεί στις 4 Απριλίου στην Αμερική η αναβάθμιση επίσημα όπως ακούγεται τότε μετά από μερικές μέρες θα δοθεί και στην Ευρώπη. Edited April 2, 2012 by tsourisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Άντε να δούμε...Να ρωτήσω κάτι? πήγα να βάλω το update χειροκίνητα (έχω έκδοση 73.30) όμως το είχα περάσει το αρχείο στο τηλ. και όχι στην κάρτα μνήμης διότι μόνο από εκεί μου διάβαζε τα αρχεία (μετά είδα την επιλογή στις ρυθμίσεις για αποθήκευση κατά το sync και το έβαλα στην sd) οπότε έκανα όλα τα βήματα σωστά αλλά δεν βρήκα το αρχείο την πρώτη φορά.Έκανα ένα reboot και τώρα που πάω να ξαναμπώ μπαίνω στο πρώτο μενού αλλά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορώ να πάω στο Recovery (δεν πιάνει το Vol Down!!!),προσπάθησα 2-3 φορές και το κινητό έκανε κανονικό boot...Ξέρετε γιατί μου το κάνει αυτό???Επίσης μετά από ακόμη μία προσπάθεια μου εμφανίστηκε μήνυμα ότι το τηλ είναι locked... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Κανένα καλό app killer έτσι ώστε να μην τρέχουν ένα σωρό εφαρμογές στο background? Έχω ένα free το οποίο με το που τις τερματίσω συνήθως ξανατρέχουν μετά από 2-3 λεπτά...:( Επίσης η ένταση του ακουστικού όταν μου μιλάνε στο τηλ. είναι πολύ μικρή δλδ αν είμαι σε εξωτερικό χώρο και με τέρμα το volume + μετά βίας ακούω τι μου λένε...Γίνεται και σε εσάς αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Κανένα καλό app killer έτσι ώστε να μην τρέχουν ένα σωρό εφαρμογές στο background? Έχω ένα free το οποίο με το που τις τερματίσω συνήθως ξανατρέχουν μετά από 2-3 λεπτά...:( Επίσης η ένταση του ακουστικού όταν μου μιλάνε στο τηλ. είναι πολύ μικρή δλδ αν είμαι σε εξωτερικό χώρο και με τέρμα το volume + μετά βίας ακούω τι μου λένε...Γίνεται και σε εσάς αυτό? Μη χρησιμοποιεις task killers. Με τη μνημη που εχει το κινητο, δεν χρειαζεται. οσο για το ηχειο, το δικο μου ειναι πολυ δυνατο και καθαρο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια σε ορισμένες φωτογραφίες το λευκό γίνεται πράσινο τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια σε ορισμένες φωτογραφίες το λευκό γίνεται πράσινο τι να κάνω? Παραδειγμα? μπορεις να ανεβασεις μια φωτο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παραδειγμα? μπορεις να ανεβασεις μια φωτο? Εχω αλλά δεν ξερω πως να την ανεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εχω αλλά δεν ξερω πως να την ανεβάσω. Οταν γραφεις ενα μηνυμα, πατα το εικονιδιο με τον συνδετηρα. (ειναι στην πρωτη σειρα με τα εικονιδιο, πανω απο το μηνυμα που θα γραψεις. Θα σου ανοιξει ενα νεο παραθυρο που λεγεται "διαχειριση συνημμενων". Θα βρεις την φωτο απο το pc σου και θα το ανεβασεις.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 [ATTACH]24790[/ATTACH] αυτή εδώ είναι μια :) ο πινάκας είναι λευκός αλλά πρασινίζει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα σας! Παιδιά είπα να "αλλαξοπιστήσω" και πήγα σε Cosmote Shop να δω το HTC ONE X! Πολύ ωραίο το κινητό αλλά χωρίς υπερβολές το δικό μου (RAZR XT910) μου φάνηκε δυο σκάλες πιο γρήγορο! Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είχε κάποιο πρόβλημα πάντως πήγα με έναν Iphoneάκια φίλο και αυτός το ίδιο είπε. Το κινητό είναι πολύ όμορφο πάντως! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 [ATTACH]24790[/ATTACH] αυτή εδώ είναι μια :) ο πινάκας είναι λευκός αλλά πρασινίζει λίγο. Δοκιμασε λιγο να παιξεις με τις ρυθμισεις. Δεν μου φαινεται φυσιολογικο αυτο!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ανοιγω το κινητο και βλεπω καποιες εφαρμογες να λειπουν,μετα απο μιση ωρα περιπου γινεται εγκατασταση ξανα απο μονες τους. Εχει τυχει σε καποιν απο εσας αυτο???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ανοιγω το κινητο και βλεπω καποιες εφαρμογες να λειπουν,μετα απο μιση ωρα περιπου γινεται εγκατασταση ξανα απο μονες τους. Εχει τυχει σε καποιν απο εσας αυτο???:blink: Οχι. Τι εφαρμογες? της μοτορολα ή αλλες που εχεις βαλει εσυ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 το maxx θα ερθει Ελλαδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 το maxx θα ερθει Ελλαδα? Υπαρχει μια μικρή πιθανότητα... Από τη στιγμή που θα βγει στην Ευρωπη όμως μπορείς να το πάρεις απεξω. Όσο για το one x, το κινητό τώρα βγήκε. Θυμηθείτε και το razr αρχικά... Μην είμαστε τόσο αυστηροί από την πρώτη στιγμή... Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βγει κάποιο update που θα διορθώνει διάφορα μικροπροβληματα του software... Παρεμπιπτόντως, όσοι δοκιμάσουν το burst mode της κάμερας του θα εντυπωσιαστει. Τραβάει 99 φωτογραφίες με απιστευτη ταχυτητα και χωρίς το παραμικρό lag σε 8mp ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Οχι. Τι εφαρμογες? της μοτορολα ή αλλες που εχεις βαλει εσυ? Αυτες που εχω βαλει εγω. Σημερα μου εβγαλε το adobe reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αυτες που εχω βαλει εγω. Σημερα μου εβγαλε το adobe reader. :blink::blink: Θα με κουφανεις!! Δεν κανεις ενα reset? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 :blink::blink: Θα με κουφανεις!! Δεν κανεις ενα reset? Εχω κανει αλλα???? Το κουφο ειναι οτι κανουν εγκατασταση απο μονες τους,οι εφαρμογες. Σημερα ομως το adobe reader το εγκατεστησα ξανα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εχω κανει αλλα???? Το κουφο ειναι οτι κανουν εγκατασταση απο μονες τους,οι εφαρμογες. Σημερα ομως το adobe reader το εγκατεστησα ξανα εγω. Οταν λεω reset εννοω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, οχι απλα επανεκκινηση. εκανες επαναφορα εργοαστασιακων και το θεμα αυτο εξακολουθει? μου φαινεται πολυ κουλο και το μυαλο μου παει σε κανεναν ιο.... Επισης, δοκιμασε να χρησιμοποιησεις το κινητο χωρις συνδεση στο ιντερνετ, να δεις αν εξακολουθει να κανει το ιδιο πραγμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Οταν λεω reset εννοω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, οχι απλα επανεκκινηση. εκανες επαναφορα εργοαστασιακων και το θεμα αυτο εξακολουθει? μου φαινεται πολυ κουλο και το μυαλο μου παει σε κανεναν ιο.... Επισης, δοκιμασε να χρησιμοποιησεις το κινητο χωρις συνδεση στο ιντερνετ, να δεις αν εξακολουθει να κανει το ιδιο πραγμα. Ναι κανονικο reset. Το εχω σκαναρει με το lookout κανενα προβλημα ιου. Μαλλον ειναι θεμα google γιατι και το google play μια δεχνει 10 εφαρμογες ,την αλλη δειχνει 15 .κουφα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ναι κανονικο reset. Το εχω σκαναρει με το lookout κανενα προβλημα ιου. Μαλλον ειναι θεμα google γιατι και το google play μια δεχνει 10 εφαρμογες ,την αλλη δειχνει 15 .κουφα πραγματα. Α, θεμα google ε? μπορε κι αυτο. Στο δικο μου δεν εχω παρατηρησει κατι παντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ναι κανονικο reset. Το εχω σκαναρει με το lookout κανενα προβλημα ιου. Μαλλον ειναι θεμα google γιατι και το google play μια δεχνει 10 εφαρμογες ,την αλλη δειχνει 15 .κουφα πραγματα. Χρησιμοποιείς και άλλη συσκευή android με τον ίδιο λογαριασμό gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Χρησιμοποιείς και άλλη συσκευή android με τον ίδιο λογαριασμό gmail? Χρησιμοποιουσα. Τωρα οχι την εχω δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts