Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστά τον έχω τσεκάρει και είναι αρκετά καλός,όπως και τα apps που μου είπαν τα παιδιά παραπάνω..

1) Το προβλημά μου είναι το εξής : Ενώ απενεργοποιώ την επιλογή "Ενεργοποίηση Δεδομένων" έτσι ώστε να μην σπαταλούνται

τα ΜΒ τζάμπα αυτή τακτικά ενεργοποιείται από μόνη της προφανώς γιατί κάποια εφαρμογή στο background θέλει πρόσβαση

στο διαδίκτυο...Το θέμα είναι έχω απενεργοποιημένες όλες τις επιλογές στην Διαχείρηση Δεδομένων και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα,γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να έχω απόλυτο έλεγχο?Είναι θέμα ρυθμίσεων κάποιων apps?

2) Και κάτι άσχετο με το παραπάνω : Παρατήρησα σε τελείως μαύρο φόντο κάτι μαύρες κηλίδες της οθόνης είναι φυσιολογικό αυτό???Δεν διακρίνονται εύκολα παρά μόνο με μαύρο φόντο πχ κατά το start up της συσκευής...

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Το δευτερο ειναι φυσιολογικο, δηλαδη συμβαινει σε ολες τις amoled οθονες. Για το πρωτο δεν ξερω, μιας και ποτε δεν απενέργοποιω τα data.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δευτερο ειναι φυσιολογικο, δηλαδη συμβαινει σε ολες τις amoled οθονες. Για το πρωτο δεν ξερω, μιας και ποτε δεν απενέργοποιω τα data.

Δεν τα απενεργοποιείς?Και δεν κατεβάζει διαρκώς δεδομένα από το net?

Δεν τα απενεργοποιείς?Και δεν κατεβάζει διαρκώς δεδομένα από το net?

Με πρόγραμμα για 1,5 γίγα , δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε, τις περισσότερες ώρες είμαι ειτε στο γραφείο είτε στο σπίτι και το κινητό είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε wifi δίκτυο. Στην πραγματικότητα, το μήνα δεν σπαταλώ περισσότερα από 300-400 mb.

Σωστά τον έχω τσεκάρει και είναι αρκετά καλός,όπως και τα apps που μου είπαν τα παιδιά παραπάνω..

1) Το προβλημά μου είναι το εξής : Ενώ απενεργοποιώ την επιλογή "Ενεργοποίηση Δεδομένων" έτσι ώστε να μην σπαταλούνται

τα ΜΒ τζάμπα αυτή τακτικά ενεργοποιείται από μόνη της προφανώς γιατί κάποια εφαρμογή στο background θέλει πρόσβαση

στο διαδίκτυο...Το θέμα είναι έχω απενεργοποιημένες όλες τις επιλογές στην Διαχείρηση Δεδομένων και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα,γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για να έχω απόλυτο έλεγχο?Είναι θέμα ρυθμίσεων κάποιων apps?

Ένας τρόπος που γνωρίζω είναι να απενεργοποιήσεις μέσα απο τις ρυθμίσεις-διαχείρηση δεδομένων- δεδομένα παρασκηνίου.

Καλησπέρα!

Παίδες ερώτηση. Γιατί στον τηλεφωνικό κατάλογο ότι αναζήτηση και να κάνω με ελληνικά δεν φέρνει κάτι ενώ έχω επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες. Για να επιστρέψει αποτελέσματα πρέπει να γράψω στα αγγλικά. Τι εννοώ, το 'Νίκος' δεν το δέχεται έτσι αλλά μόνο 'Nikos'. Έχει κάποια σχέση ότι κάποιες επαφές είναι matched με αυτές του Facebook;; :mad:

Ευχαριστώ:)

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και το επανέφερα αν θυμάμαι καλά από ρυθμίσεις/γλώσσα πληκτρογιου ή κάτι τέτοιο και επανεκκίνηση.

3>4

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και το επανέφερα αν θυμάμαι καλά από ρυθμίσεις/γλώσσα πληκτρογιου ή κάτι τέτοιο και επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ!! Θα το δοκιμάσω!!!

Galaxy S8 / 8.0

Καλησπερα παιδια, θελω να κανω 2 παρατηρησεις και να μου πειτε αν συμβαινουν και σε εσας:

1ον Καποιες φορες, παρατηρω οτι η εφαρμογη "τα αρχεια μου" λειτουργει στο παρασκηνιο και τρωει μπαταρια. Το θεμα λυνεται με επανεκκινηση. Παροτι εχω βαλει την εν λογω εφαρμογη στη λιστα αυτοματου τερματισμου, παροτι εγω δεν τη χρησιμοποιω γιατι εχω αλλον file manager, η εφαρμογη αυτη τρεχει και τρωει μπαταρια. Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο εσεις?

2ον Για οσους χρησιμοποιουν τον εργοστασιακο launcher, εχω παρατηρησει οτι με συγκεκριμενα widgets μερικες φορες η οθονη κανει κατι περιεργα (που δεν μπορω ουτε να τα περιγραψω), σαν να αναβοσβηνει, οχι ολοκληρη η οθονη, αλλα μονο στο σημειο που ειναι το widget.

Συγκεκριμενα με το widget της εφαρμογης "ειδησεις και καιρος" το κανει. Επισης το κανει οταν καποιος φακελος ειναι ανοιχτος ή την ωρα που ανοιγει.

Αυτα:)

Edited by ddr2

Μου ηρθε ειδοποιηση και εκανα update στην 651.167.26 EU. :)

αν δεν σου ειναι κοπος ειναι ευκολο να μου πεις πια εκδοση ειχες προηγουμενως?και ποιες οι διαφορες με αυτο που εχεις τωρα?

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

αν δεν σου ειναι κοπος ειναι ευκολο να μου πεις πια εκδοση ειχες προηγουμενως?και ποιες οι διαφορες με αυτο που εχεις τωρα?

Την 73.30 ειχα πριν.

Τωρα στις ρυμισεις τα εικονιδια διπλα απο καθε κατηγορια ειναι εγχρωμα και ομορφα, οι εφαρμογες της μουσικης και των φωτογραφιων εχουν βελτιωθει. Ειδικα στην γκαλερι, εχει βελτιωθει παρα πολυ το ζουμ, δηλαδη ειναι πολυ πιο ομαλο (δεν ειναι ομως και τελειο ακομα, παντως δεν ειναι το προηγουμενο χαλι).

Επισης θεωρω οτι και ο browser εχει βελτιωθει αισθητα και ειναι πιο smooth (θεωρω οτι ειναι πολυ καλος πλεον.). Α, και η lockscreen εχει αλλαξει.

Αυτα μεχρι στιγμης.:)

Καλησπερα παιδια, θελω να κανω 2 παρατηρησεις και να μου πειτε αν συμβαινουν και σε εσας:

1ον Καποιες φορες, παρατηρω οτι η εφαρμογη "τα αρχεια μου" λειτουργει στο παρασκηνιο και τρωει μπαταρια. Το θεμα λυνεται με επανεκκινηση. Παροτι εχω βαλει την εν λογω εφαρμογη στη λιστα αυτοματου τερματισμου, παροτι εγω δεν τη χρησιμοποιω γιατι εχω αλλον file manager, η εφαρμογη αυτη τρεχει και τρωει μπαταρια. Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο εσεις?

2ον Για οσους χρησιμοποιουν τον εργοστασιακο launcher, εχω παρατηρησει οτι με συγκεκριμενα widgets μερικες φορες η οθονη κανει κατι περιεργα (που δεν μπορω ουτε να τα περιγραψω), σαν να αναβοσβηνει, οχι ολοκληρη η οθονη, αλλα μονο στο σημειο που ειναι το widget.

Συγκεκριμενα με το widget της εφαρμογης "ειδησεις και καιρος" το κανει. Επισης το κανει οταν καποιος φακελος ειναι ανοιχτος ή την ωρα που ανοιγει.

Αυτα:)

το 2ο που λες το εχω παρατηρησει και εγω

μηπως εννοειτε το εφε που κανει?εχει ενα συγκεκριμενο εφε στο μαμα launcher..δηλαδη το κανει να φωτιζει καπως..!το κανει σε λευκο φοντο περισσοτερο και φαινεται εφετζιδικο..στις ειδησεις και καιρος επειδη εχει μαυρο φοντο κανει κατι αλλο :p..

αλλα δεν ειναι προβλημα..εκοτς αν εχετε κατι αλλο απο αυτο που αναφερω και δεν το πιασα εγω ο ιδιος σωστα !

Thanks. Και το πρωτο σταματησε οταν ρυθμισα το motocast.

μηπως εννοειτε το εφε που κανει?εχει ενα συγκεκριμενο εφε στο μαμα launcher..δηλαδη το κανει να φωτιζει καπως..!το κανει σε λευκο φοντο περισσοτερο και φαινεται εφετζιδικο..στις ειδησεις και καιρος επειδη εχει μαυρο φοντο κανει κατι αλλο :p..

αλλα δεν ειναι προβλημα..εκοτς αν εχετε κατι αλλο απο αυτο που αναφερω και δεν το πιασα εγω ο ιδιος σωστα !

Δεν λεω για το εφε του φωτισμου (που προσωπικα δεν μου αρεσει και τοσο).

Βαλε το widget του ειδησεις και καιρος και πηγσινε περα δωθε στις οθονες. Θα στο κανει, δεν μπορει....

απο που πηρες το κινητο?????

Και εγώ στην 2.3.5 είμαι ακόμα παίδες...

Ελληνικό είναι, από Wind...

Έχοντας κεγώ την τελευταία ανβάθμιση, 2.3.6 παρατηρώ το εξής με τα motorola widgets, μερικές φορές είναι σα να σβήνουν και να ξαναεμφανίζονται, σαν να κάνουν restart ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν αυτό εννοεί ο φίλος ddr... Δεν μου το κάνει με άλλα widgets πάντως.

κι εγω στην 2.3.5 ειμαι και το πηρα απο publik εχω βαλει vodafone καρτα, σαν συσκευη το πηρα χωρις συμβολαιο. Αντε να δω ποτε θα αναβαθμιστουμε...:cry:

+1, μόλις την ψαχουλέψω λίγο θα αναφέρω!

Πρόσφατα αγορασα και εγω ενα RAZR xt910 μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη.Το κινητο ειναί 2 μηνων εχει την 2.3.6.Ηθελα να ρωτησω επειδή δεν κατεχω και πολλά πώς μπορω να καταλαβω αν το κινητο εχει γινει root.

Πρόσφατα αγορασα και εγω ενα RAZR xt910 μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη.Το κινητο ειναί 2 μηνων εχει την 2.3.6.Ηθελα να ρωτησω επειδή δεν κατεχω και πολλά πώς μπορω να καταλαβω αν το κινητο εχει γινει root.

Αν στο μενου υπαρχει το προγραμμα super user, ειναι rooted η συσκευη.

Αυτο με τα widgets δεν μου το κανει μετα την αναβαθμιση πλεον.....

παιδια μια γρηγορη ερωτηση οποιος γνωριζει..!

ειμαι στην 651.167.21 και λεω να παω στην 651.167.26 με rds lite..γνωριζετε εαν φλασαρω την καινουρια αν θα χασω τα παντα απο το κινητο?δηλαδη θα το επαναφερει στην αρχικη του μορφη?επισης αξιζει να το αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση?

ευχαριστω εκ των προταιρων

• The title was changed to Motorola RAZR XT910