netblaster Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Miren Browser. Για εμένα ο καλύτερος. Πολύ καλός, αλλά δεν έχει υποστήριξη εδώ και αρκετό διάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Πολύ καλός, αλλά δεν έχει υποστήριξη εδώ και αρκετό διάστημα... Η αλήθεια είναι αυτή, συμφωνώ. Γιατί όμως; Τι συμβαίνει με μερικούς developers και σταματάνε την υποστήριξή; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Η αλήθεια είναι αυτή, συμφωνώ. Γιατί όμως; Τι συμβαίνει με μερικούς developers και σταματάνε την υποστήριξή; Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διάβασα ότι υπήρχαν θέματα των developers με το Market. Πάντως, ο πιο κοντινός στον Miren είναι ο Boat Browser, δοκίμασέ τον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Πιαδιά καλησπέρα! Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή για backup χωρίς να έχω κάνει root που να είναι εξ ίσου καλή με το Titanium Backup για rooted συσκευές ;; :confused: Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Πιαδιά καλησπέρα! Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή για backup χωρίς να έχω κάνει root που να είναι εξ ίσου καλή με το Titanium Backup για rooted συσκευές ;; :confused: MyBackup πολυ καλο ,και ακομη καλυτερο το MyBackup pro (οχι free) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) ρε παιδια ακολουθω τον οδηγο του κελτονα και δεν μου αναβαθμιζει το κινητο στην 651.150.1.XT910 ενω ειμαι στην 651.73.30 EU.. με βγαζει error μολις παταω update from zip...επισης δεν εχει απαντηθει γιατι το κανει ..δεν βρηκα καποια λυση!καμια βοηθεια?? παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με..εχω κολλησει στο AP FASTBOOT και δεν λεει να βγει απο κει..το επαθα χρησιμοποιωντας το rds lite και δεν φλασαρει αλλη ρομ τωρα.. Γραφει Ap Fastboot Mode (S) (Flash Failure) device is locked Status Code 0 Battery Ok Ok to program Transfer Mode Usb connected Kαι το RDS Lite περναω την επισημη 651.73.30 EU και δεν ξεκιναει τιποτα.. δοκιμασα και αλλες ρομ αλλα κολλαει στο Flash "system_signed" στο RDS lite.. EDIT..μετα απο αλλαγη θυρας USB λειτουργησε και τωρα βρισκομαι πλεον στην εκδοση 2.3.6.. εμ μα ναι..κοψοχολιασα..πφφφ!με εδωσα κατι σφαλιαρεσ και συνηλθα απο την τρομαρα χαχαχα.. :-P Edited March 3, 2012 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημέρα … Έχω κάποιες ερωτήσεις και θέλω την βοήθεια σας… 1.) Το κινητό έχει την 2,3,6 με έκδοση συστήματος 651,167,19, ΧΤ910.retail.en.EU και θέλω να αφαιρέσω το bild… πια αντίστοιχη room να περάσω χωρίς να το στύλο αντιπροσωπεία .. 2.) Με πιο πρόγραμμα το κάνουμε root και αν υπάρχει η δυνατότητα να το βγάλουμε το root σε περιπτώσει service 3.) Μέσα στης εφαρμογές δεν ύπαρχοι η δυνατότητα να της βάλουμε όπως θέλουμε εμείς… οπος γίνετε σε κάποια αλλά κινητά … πρέπει να είναι root για να γίνει … γιατί το μόνο που έχει είναι Ταξινόμηση και έχει (αλφαβητικά – χρησιμοποιούνται συχνά – χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα ..) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημέρα … Έχω κάποιες ερωτήσεις και θέλω την βοήθεια σας… 3.) Μέσα στης εφαρμογές δεν ύπαρχοι η δυνατότητα να της βάλουμε όπως θέλουμε εμείς… οπος γίνετε σε κάποια αλλά κινητά … πρέπει να είναι root για να γίνει … γιατί το μόνο που έχει είναι Ταξινόμηση και έχει (αλφαβητικά – χρησιμοποιούνται συχνά – χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα ..) Δεν χρειαζεται ρουτ για κατι τετοιο. Στο μαρκετ υπαρχουν δεκαδες προγραμματα που αντικαθιστουν τον εργοστασιακο launcher , δηλαδη τις αρχικες οθονες και το μενου της συσκευης. Ενδεικτικα σου αναφερω τον launcher pro, adw, launcher go , sslauncher, qqlauncher spb shell και πολλα αλλα. Δοκιμασε τους, ο καθενας εχει τα θετικα και τα αρνητικα του. Επισης, υπαρχει ειδικο θεμα για τους launchers εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλημέρα … Έχω κάποιες ερωτήσεις και θέλω την βοήθεια σας… 2.) Με πιο πρόγραμμα το κάνουμε root και αν υπάρχει η δυνατότητα να το βγάλουμε το root σε περιπτώσει service για ρουτ δες εδώ φίλε σε μένα δούλεψε μια χαρά http://www.droidforums.net/forum/droid-razr-hacks/198057-2-3-6-now-has-root-method.html Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 MyBackup πολυ καλο ,και ακομη καλυτερο το MyBackup pro (οχι free) Ευχαριστώ πολύ!! Θα του ρίξω μια ματιά!!:cool: Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 παιδιά πως να το κάνω να ΜΗΝ στέλνει μόνο του sms αν δεν απαντώ το τηλ σε αυτόν που με καλεί; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 παιδιά πως να το κάνω να ΜΗΝ στέλνει μόνο του sms αν δεν απαντώ το τηλ σε αυτόν που με καλεί; και εμενα ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη (ρυθμισειες---κλησεις---απαντηση με μηνυμα κειμενου) αλλα δεν στελνει sms :!: ισως δεν εχεις σωστες ρυθμισεις στον τηλεφωνητη σου στην προωθηση κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Παιδιά ξέρετε τι bloatware μπορουμε να κανουμε freeze με titanium? ειμαι σε 2.3.6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Ρε παιδιά, εγώ γιατί έχω μείνει στην 73.30; Θα μου έρθει OTA κάποια αναβάθμιση ή θα πρέπει μονός μου να κάνω κάτι; Ο Boat Browser είναι καταπληκτικός τελικά. Ευχαριστώ netblaster. Edited March 5, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Εδώ και μερικές μέρες μου βγάζει πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις ένα πράσινο αστέρι που λέει : Have U Got What it Takes? Τι είναι αυτό το πράγμα?:wacko: Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Εδώ και μερικές μέρες μου βγάζει πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις ένα πράσινο αστέρι που λέει : Have U Got What it Takes? Τι είναι αυτό το πράγμα?:wacko: κάποια διαφήμιση απ'ο κάποιο app. κάνε κλικ απανω της να τους δειξεις οτι εχεις τα guts :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την μπαταρία.Αν η μπαταρία χαλάσει και δεδομένου ότι αυτή δεν αντικαθίσταται μιας και είναι ενσωματωμένη , αυτό σημαίνει ότι το κινητό πάει άχρηστο? Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την μπαταρία.Αν η μπαταρία χαλάσει και δεδομένου ότι αυτή δεν αντικαθίσταται μιας και είναι ενσωματωμένη , αυτό σημαίνει ότι το κινητό πάει άχρηστο? Όχι βέβαια! Πας στην αντιπροσωπία και σου την αλλάζουν. Edited March 5, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ρε παιδιά, εγώ γιατί έχω μείνει στην 73.30; Θα μου έρθει OTA κάποια αναβάθμιση ή θα πρέπει μονός μου να κάνω κάτι; Ο Boat Browser είναι καταπληκτικός τελικά. Ευχαριστώ netblaster. Και εγώ στην 73,30 είμαι ακόμα.. :confused: Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μολις χθες το απεκτησα κι εγω, πραγματικα υπεροχο απο ολες τις αποψεις. Εχω την 2.3.5 ειναι η τελευταια μανισια αναβαθμηση; κι αν οχι τι κανουμε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PavlosMix Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Έχω 2 ερωτήσεις : 1) Ποια η διαφορά του XT910 και του ΧΤ910 EU ? Βλέπω σαν να υπάρχουν 2 εκδόσεις όπως και διαφορά στην τιμή τους 2) Για να συνδεθείς στο GPS είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Έχω 2 ερωτήσεις : 1) Ποια η διαφορά του XT910 και του ΧΤ910 EU ? Βλέπω σαν να υπάρχουν 2 εκδόσεις όπως και διαφορά στην τιμή τους 2) Για να συνδεθείς στο GPS είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet? Ευχαριστώ 1)καμια διαφορα απο πλευρας συσκευη, απλος το EU ειναι κωδικος προιοντος (μαλλον expansys κοιτας) αναφερεται οτι η χωρα προευλευσης της συσκευης ειναι ευρωπαικη. ετσι γνωριζεις οτι το κινητο εχει ευρωπαικη εγγυηση. 2)οχι δεν ειναι απαραιτητο, μια χαρα δουλευει χωρις internet. Edited March 8, 2012 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PavlosMix Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Ναι στο expansys κοιτούσα και στο skroutz. Έβλεπα τις λεπτομέρειες περιγραφής και δεν μπορούσα να βρω διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 παιδιά πως να το κάνω να ΜΗΝ στέλνει μόνο του sms αν δεν απαντώ το τηλ σε αυτόν που με καλεί; Λοιπόν μετά από ψάξιμο κάθε επιλογής των ρυθμίσεων εντόπισα πως αυτό γινόταν λόγο μιας Έξυπνης Ενέργειας ακόμα και αν αυτή ήταν απενεργοποιημένη και μόνο μετά την διαγραφή της το σταμάτησε. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλσπέρα σε όλους , εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω κάποιο κινητό με android είμαι μεταξύ του atrix & razr , ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το αν θα με βολέψει απο θέμα λειτουργικού , ξέρω οτι υπάρχουν εφαρμογές για ότι θελήση κάποιος αλλά εδω και χρόνια έχω iphone και όσο ναναι έχω συνηθίσει με τα αυτό. Οπότε αυτό που ρωτάω είναι να πάω απο ios σε android ή μετά απο 2-3 μήνες θα ψάχνω για iphone ? Ευχαριστω εκ τω προτέρων για την οποιαδήποτε απάντηση-βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts