pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις. Δεν διαφωνω,αλλα απο την στιγμη που εχουμε καταλαβει οτι μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας η θα αντιδρασουμε κ θα προσπαθησουμε να αλλαξουμε την κατασταση η θα παραμεινουμε αμετοχοι κ θα δεχομαστε την κοροιδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καλά τα λές αλλά το κακό δεν είναι μόνο το ΙΚΕΑ. Σχεδόν σε όλα τα προιόντα στην Ελλάδα οι τιμές είναι ψηλότερες σε σχεση με αλλες χώρες της ΕΟΚ. Μιλάμε για μεγάλα ποσοστά κέρδους. Έπιπλα από Ιταλία 50% φτηνότερα στη γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 γνωριζει καποιος αν στην ΙΚΕΑ εχουν πηχακια για ποστερ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 γνωριζει καποιος αν στην ΙΚΕΑ εχουν πηχακια για ποστερ? Γιατί να τρέχεις στο ΙΚΕΑ;'Εχουν τα βιβλιοπωλεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Γιατί να τρέχεις στο ΙΚΕΑ;'Εχουν τα βιβλιοπωλεία... γιατι θα παω ουτως η αλλως..το θεμα ειναι,να ψαξω εκει που εχει τα καδρα ή ειναι χαμενος κοπος?? υγ. σε οσα βιβλιοπωλεια ρωτησα στην γειτονια μου,δεν εχει κανεις Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αφού θα πας ούτως ή άλλως, ρώτα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Παντως τα hot dog τους ειναι ωραια!!!ΜΕτα την σχολη η σε κενο που εχω στα μαθηματα πηγαινω κτυπαω κανενα και μετα για μαθημα στη σχολη.... Παντως βρισκεις αρκετα πραγματα και φτηνα , οκ μην τα συγκρινουμε με την γερμανια γιατι παντα σε ολα ειμαστε ακριβωτεροι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί τα πάντα - όλα είναι πιο ακριβά στα ΙΚΕΑ της Ελλάδας σε σχέση με αυτά της Γερμανίας; Παντως τα ΙΚΕΑ της Τσεχιας(διπλα στη Γερμανια δλδ) εχουν ιδιες τιμες με τα ελληνικα,τσιμπισα ενα καταλογο και εκανα συγκριση. Αλλα τα ΙΚΕΑ εκει ειναι αδεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Ξερει κανεις για τι προορίζεται το τεραστιο κτήριο διπλα του ΙΚΕΑ στον Κηφισό; Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John24 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Ξερει κανεις για τι προορίζεται το τεραστιο κτήριο διπλα του ΙΚΕΑ στον Κηφισό; Θα γίνει εκεί το 2ο κατάστημα του ΤΗΕ MALL Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Συνεργάζονται τα ΙΚΕΑ Θεσ/νίκης με καμία μεταφορική εταιρία?Γίνεται να πάρω έπιπλα και να μου τα μεταφέρουν Κομοτηνή?Γραφείο κρεβάτι και κανένα τραπεζάκι τα πιο βαριά...πόσα θα μου πάρουν? Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Συνεργάζονται τα ΙΚΕΑ Θεσ/νίκης με καμία μεταφορική εταιρία?Γίνεται να πάρω έπιπλα και να μου τα μεταφέρουν Κομοτηνή?Γραφείο κρεβάτι και κανένα τραπεζάκι τα πιο βαριά...πόσα θα μου πάρουν?φυσικα και γινεται,με χρεωση φυσικα. νομιζω πως ηταν κατι του τυπου "μεχρι 3 αντικειμενα χχ ευρω" και απο εκει και περα καθε ενα εξτρα,καπως ετσι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John24 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Συνεργάζονται τα ΙΚΕΑ Θεσ/νίκης με καμία μεταφορική εταιρία?Γίνεται να πάρω έπιπλα και να μου τα μεταφέρουν Κομοτηνή?Γραφείο κρεβάτι και κανένα τραπεζάκι τα πιο βαριά...πόσα θα μου πάρουν? Ναι, με την μεταφορική εταιρία "ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ". Οι χρεώσεις είναι ανάλογα με τα αντικείμενα που θα μεταφέρετε. Η μεταφορική εταιρία κάνει μόνο την μεταφορά στο σπίτι. Σε περίπτωση που διαμένετε σε κάποιο όροφο η μεταφορά γίνεται από το ισόγειο στον όροφο από τον πελάτη. Σε περίπτωση δυσκολίας και αν απαιτεί ανυψωτικό μηχάνημα λόγω βάρους ή δυσκολία πρόσβασης τότε υπάρχει η δυνανότητα ανυψωτικού μηχανήματος με πρόσθετη χρέωση. Οι αποστολές εκτός ορίου Θεσσαλονίκης γίνονται μόνο Σάββατα! Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 801 11 22 722 ή ενημερωθείτε από την Εξυπηρέτηση Πελατών του καταστήματος Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Θα γίνει εκεί το 2ο κατάστημα του ΤΗΕ MALL ...έχουν βρει κάτι αρχαία όμως...και έχουν καθυστερήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John24 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ...έχουν βρει κάτι αρχαία όμως...και έχουν καθυστερήσει.... Ναι όντως αυτό είναι αλήθεια! Αλλά πριν τα Χριστούγεννα θα έχει ανοίξει ολοκληρωτικά! Το κτίριο είναι στη θέση του, όπως και το πάρκινγκ. Τώρα έχει πάρει σκυτάλη το λίφτινγκ, τα ηλεκτρολογικά και φυσικά η εγκατάσταση των καταστημάτων, εστιατορίων εστίασης και ψυχαγωγίας! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ναι, με την μεταφορική εταιρία "ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ". Οι χρεώσεις είναι ανάλογα με τα αντικείμενα που θα μεταφέρετε. Η μεταφορική εταιρία κάνει μόνο την μεταφορά στο σπίτι. Σε περίπτωση που διαμένετε σε κάποιο όροφο η μεταφορά γίνεται από το ισόγειο στον όροφο από τον πελάτη. Σε περίπτωση δυσκολίας και αν απαιτεί ανυψωτικό μηχάνημα λόγω βάρους ή δυσκολία πρόσβασης τότε υπάρχει η δυνανότητα ανυψωτικού μηχανήματος με πρόσθετη χρέωση. Οι αποστολές εκτός ορίου Θεσσαλονίκης γίνονται μόνο Σάββατα! Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 801 11 22 722 ή ενημερωθείτε από την Εξυπηρέτηση Πελατών του καταστήματος Aυτό που το βρήκες?Γιατί στη σελίδα του Δελατόλα έχει τιμοκατάλογο μόνο για Αθήνα.. Θα πάρω αύριο στην Εξυπηρέτηση Πελατών..ελπίζω να βγάλω άκρη Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ετοιμάζεται λίαν συντόμως και το ΙΚΕΑ στα Γιάννενα. :cool: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 θα ηθελα να ρωτησω κατι για το εστιατοριο της ικεα.. τα κεφτεδακια που σερβιρουν ειναι απο κιμα??η μηπως ειναι απο σογια? γνωριζει κανεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 θα ηθελα να ρωτησω κατι για το εστιατοριο της ικεα.. τα κεφτεδακια που σερβιρουν ειναι απο κιμα??η μηπως ειναι απο σογια? γνωριζει κανεις? Δεν είναι από σόγια. Μάλλον από χοιρινό κιμά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ξερει κανεις για τι προορίζεται το τεραστιο κτήριο διπλα του ΙΚΕΑ στον Κηφισό; Το κτίριο που σιγά-σιγά ολοκληρώνεται θα είναι εμπορικό κέντρο και το όνομα του θα είναι RIVER WEST* *θα το είχαν παρατηρήσει όσοι έμπαιναν στο ΙΚΕΑ από το πλαϊνο parking,που είναι προς την μεριά της εταιρείας bravo, όπου υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει το όνομα. Τώρα αυτή η είσοδος του parking έχει κλήσει για να ολοκληρωθούν τα έργα στο εμπορικό κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) θα ηθελα να ρωτησω κατι για το εστιατοριο της ικεα.. τα κεφτεδακια που σερβιρουν ειναι απο κιμα??η μηπως ειναι απο σογια? γνωριζει κανεις? Αν θες να δεις ακριβώς τα συστατικά, πωλούνται και κατεψυγμένα και μπορείς να διαβάσεις την συσκευασία. Έχω μία στην κατάψυξη μου, θες να κοιτάξω τι γράφει; Θέλω να πάω στο ικεα για βόλτα χωρίς να πάρω αυτοκίνητο. Από Αμπελόκηπους που μένω, πώς μπορώ να πάω με "αστική" χρέωση με το μετρό/λεωφορείο; Δεν θέλω να δώσω 3,20€ x 2 για να πάω στου Αεροδρομίου, και από όσο είδα δεν πηγαίνει αστικό εκεί. Με τον Κηφισό τι γίνεται; Δεν την ξέρω καθόλου την περιοχή και δεν ξέρω για ποια λεωφορεία να κοιτάξω. Μήπως έχει κανένα δωρεάν shuttle; Edited January 27, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) φυσικα και γινεται,με χρεωση φυσικα. νομιζω πως ηταν κατι του τυπου "μεχρι 3 αντικειμενα χχ ευρω" και απο εκει και περα καθε ενα εξτρα,καπως ετσι. Έχω την εντύπωση ότι για προορισμούς εκτός Θεσσαλονίκης πάει με το βάρος της αποστολής. Για μέσα στα όρια της Θεσσαλονίκης είναι για μέχρι 3 είδη 18 ευρώ στο ισόγειο +12 ευρώ για να τα ανεβάσουν σε όροφο. Θέλω να πάω στο ικεα για βόλτα χωρίς να πάρω αυτοκίνητο. Από Αμπελόκηπους που μένω, πώς μπορώ να πάω με "αστική" χρέωση με το μετρό/λεωφορείο; Δεν θέλω να δώσω 3,20€ x 2 για να πάω στου Αεροδρομίου, και από όσο είδα δεν πηγαίνει αστικό εκεί. Με τον Κηφισό τι γίνεται; Δεν την ξέρω καθόλου την περιοχή και δεν ξέρω για ποια λεωφορεία να κοιτάξω. Μήπως έχει κανένα δωρεάν shuttle; Δωρεάν shuttle απ'όσο ξέρω δεν έχει, αλλά μπορείς να πάρεις μετρό μέχρι αιγάλεω και από εκεί το λεωφορείο 829 που σε βγάζει έξω από το ικεα Edited January 27, 2011 by hostis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) .... Δωρεάν shuttle απ'όσο ξέρω δεν έχει, αλλά μπορείς να πάρεις μετρό μέχρι αιγάλεω και από εκεί το λεωφορείο 829 που σε βγάζει έξω από το ικεα Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Επίσης, αν έχω καταλάβει και είδα καλά στον χάρτη η στάση ΚανΚαν στην Π. Ράλλη δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά, κανένα 5λεπτο-10λεπτο με τα πόδια. Επίσης, διαβάσα κάπου πιο πάνω ότι το κατάστημα του αεροδρομίου είναι μεγαλύτερο από εκείνο του Κηφισού. Στο σάιτ είδα ότι και τα 2 είναι 25.000τμ. Μάλιστα, εγώ που έχω πάει 10 φορές και πάντα στου αεροδρομίου, όταν πήγα στου Κηφισού, μου φάνηκε τόσο όμοιο εσωτερικά που μετά από λίγο ξέχασα πού ήμουν, να με ρώταγες αιφνιδιαστικά θα έλεγα "στα Σπάτα" :-) Edited January 28, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Νομίζω είναι όντως ιδίου μεγέθους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passports Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ετοιμάζεται λίαν συντόμως και το ΙΚΕΑ στα Γιάννενα. :cool: Εδώ και ένα μήνα περίπου έχει ανοίξει το κατάστημα στα Γιάννενα. Παράθεση www.passports.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts