Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις δεν μπορει να με βοηθησει; :( :ninja:

Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο εγω οποτε γραφω και τα κανω save ειναι μια χαρα...

Και για πια συσκευη μιλας?

Γενικοτερα ποτε δεν μπορεις να λυσεις καποια προβληματα τα οποια εμφανιζονται χωρις λογο οπως στην περιπτωση σου...

Αλλα μηπως εχει καποια settings για τα διαστηματα για το format το εχεις ψαξει??

Για ολα ειπαρχει μια λογικη εξηγηση αλλα για τα pc δεν ειπαρχει ποτε ορισμενες φορες..:wacko: :blink:

ΒΟΥΝΤΟΥ...:ninja:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

exw ena s200. grafw swsta to 8ema moy edw or prepei na to grapsw allou?

paidia na rwthsw ean mporeis na kaneis ena clean up sto phone kai na fygoyn kataleipa apo pros8afaireseis programmatwn poy menoyn mesa? me kapoio programma sygkekrimeno kai poio? or prepei na kaneis hard format? kai ean prepei hard format pws ginete sto sygkekrimeno phone? episis moy grafei ena minima pcmres???.dll pcdeviceconfig.cp kai pckctrlsv.dll missing soft reset device and reinstall!! ti kanoume?

h gnwsh mas kanei perhfanoys kai h sofia tapeinoys

Εγω εχω το εξης προβλημα...

Ενω εχω το active sync 4.1 και παω να περασω το real player μου βγαζει το θε'ι'κο μηνυμα....

Πρεπει να εχεις το 3.8 η μεταγενεστερο για να κανεις το install..:wacko:

Και δεν μπορω να το βαλω....

Βεβαια αψαξα να βρω το 3.8 αλλα δεν το βρηκα πουθενα.....

Καμια ιδεα κανεις...:X

Ευχαριστω!!!

Active sync 3.7

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=67e9e87c-ca96-48b4-b5d4-f3e047ca5108&DisplayLang=en

Active sync 3.8

http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/activesync38.mspx

Active sync 4.1

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=67e9e87c-ca96-48b4-b5d4-f3e047ca5108&DisplayLang=en

:google: ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Active sync 3.7

Active sync 3.8

Active sync 4.1

THANKS!!!!!;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ναι αλλά τίποτα..

Τελικά αποφάσισα να κάνω Hard Reset.. Το θέμα είναι, εάν πάρω backup με το

Sprite Backup, Κάνω hard reset και μετά restore με το Sprite, το σύστημα θα έχει 'καθαρίσει' ή θα είναι σα να μην είχα κάνει τίποτα?

Τελικά αποφάσισα να κάνω Hard Reset.. Το θέμα είναι, εάν πάρω backup με το

Sprite Backup, Κάνω hard reset και μετά restore με το Sprite, το σύστημα θα έχει 'καθαρίσει' ή θα είναι σα να μην είχα κάνει τίποτα?

Αν κάνεις απλά backup και επαναφορά θα επαναφέρεις το πρόβλημα. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το upgrade mode του sprite backup οπότε δεν θα επαναφέρει καθόλου τα αρχεία συστήματος, μόνο όλα τα υπόλοιπα (εφαρμογές, αρχεία, κλπ).

Για να γίνουν αυτά πρέπει να έχεις την έκδοση 5.1 του Sprite Backup. Επίσης πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο GetUpgradeData2005.exe και να το γράψεις στην κάρτα μνήμης του ppc σου.

Τα βήματα που πρέπει να κάνεις είναι τα εξής:

1) Τρέχεις το Sprite Backup και παίρνεις ένα πλήρες backup της συσκευής σου. Σημείωσε ότι το backup της κάρτας μνήμης είναι άχρηστο αφού δεν θα γίνει διαγραφή της από το hard reset και επίσης ότι όλοι οι POP3 λογαριασμοί e-mail που έχεις στήσει στο ppc με το χέρι ΔΕΝ θα δημιουργηθούν σωστά με την επαναφορά, οπότε καλό είναι να μην τους συμπεριλάβεις στο backup και να τους δημιουργήσεις ξανά μόνος σου όταν τελειώσεις τα βήματα που περιγράφω εδώ. Φρόντισε να γράψεις το αρχείο του backup στην κάρτα μνήμης και αν θέλεις επέλεξε να δημιουργηθεί εκτελέσιμο αρχείο (.exe) για να μη χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το Sprite Backup στην κάρτα μνήμης.

2) Κάνεις hard reset.

3) Τρέχεις το αρχείο GetUpgradeData2005.exe το οποίο θα δημιουργήσει ένα αρχείο UpgradeData.sbu στο ppc σου. Βρες το αρχείο (είναι είτε στη ρίζα του ppc, είτε χύμα στον φάκελο My Documents) και μετέφερέ το στην κάρτα μνήμης για να μην χαθεί κατά την επαναφορά.

3) Τρέξε το εκτελέσιμο αρχείο backup που πήρες στο βήμα 1. Θα ξεκινήσει να τρέχει το Sprite Backup και ΠΡΙΝ πατήσεις Restore θα πρέπει να πας στο μενού Options-> Restore Options και να επιλέξεις "Enable Device Upgrade Mode". Μετά πάτα Restore. Θα σου ζητήσει να του δείξεις πού είναι το αρχείο UpgradeData.sbu που ελπίζω να έχεις μεταφέρει κάπου στην κάρτα μνήμης. Του δείχνεις πού είναι το UpgradeData.sbu και αρχίζει η επαναφορά.

Όταν τελειώσουν τα παραπάνω βήματα θα έχουν επανέλθει όλα εκτός από τα αρχεία συστήματος γιατί αυτή η διαδικασία γίνεται για να επαναφέρεις bacjup μετά από αναβάθμιση της Rom. Επίσης, λόγω προβλήματος του Sprite Backup δεν θα επανέλθουν οι POP3 λογαριασμοί e-mail σου... :(

Τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε WM5 κινητά. Καλή επιτυχία!

Έχω ένα προβληματάκι που μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Ενώ δούλευα το 2020i και συγκεκριμένα είμουν στο Destinator ξαφνικά σταμάτησε να αποκρίνεται η οθόνη αφής.

Κάνω reset τίποτα.... Κάνω Hard reset πάλι τίποτα, δεν δουλέυει η οθόνη με το πενάκι.

Αυτό μου έιχε ξανασυμβεί πριν αρκετους μήνες αλλά μετά απο 2-3 hard reset εφτιαξε....τώρα όμως τίποτα...!!!!

Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος απο εσάς το ίδιο πρόβλημα?????

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα backup χθες.

Αν ξέρει κάποια λύση κάποιος θα με σώσει!!!!!

Thanks.

μηπως εχεις βαλει screen protector και εχει τσαλακωθει πουθενα στις ακρες του? εγω αυτο ειχα παθει και το ανακαλ, τυχαια.πιεζε την οθονη μου και ειχα το ιδιο προβλημα.;)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Όντως έχω βάλει screen protector στο pda και μακάρι να ήταν εκεί το πρόβλημα.

Το έβγαλα αλλά πάλι δεν δουλεύει η οθόνη αφής:cry:

Εάν έβγαλες το προστατευτικό και δεν λειτουργεί πάει να πει κάτι άλλο φταίει! Ξανακάνε calibration της συσκευής και πιθανολογώ ότι θα φτιάξει.

Κοίταξε καλύτερα και στο παρακάτω θέμα.

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Μπορείς να ψάξεις και στο google για broken screen 2020i και ίσως βρεις κάποια άλλα άτομα με ίδιο πρόβλημα.

JustMe!

Εάν έβγαλες το προστατευτικό και δεν λειτουργεί πάει να πει κάτι άλλο φταίει! Ξανακάνε calibration της συσκευής και πιθανολογώ ότι θα φτιάξει.

Όταν λες να κάνω calibration τι εννοείς???

Έχω κάνει Reset, Hard Reset, Firmware Upgrade αλλά δεν δουλεύει το "τάπ" με το πενάκι. Η οθόνη δουλεύει κανονικά μόνο το "ταπ" με το πενάκι δεν δουλεύει.

Κάποια στιγμή μεταξύ των πολλών reset, δούλεψε για λίγο αλλά μετα απο μερικά sec. πάλι τίποτα.....

Όταν λες να κάνω calibration τι εννοείς???

Έχω κάνει Reset, Hard Reset, Firmware Upgrade αλλά δεν δουλεύει το "τάπ" με το πενάκι. Η οθόνη δουλεύει κανονικά μόνο το "ταπ" με το πενάκι δεν δουλεύει.

Κάποια στιγμή μεταξύ των πολλών reset, δούλεψε για λίγο αλλά μετα απο μερικά sec. πάλι τίποτα.....

Τώρα που μου λες και για το tap μάλλον calibration χρειάζεσαι. Δεν ξέρω για το 2020ι που έχει 2003SE αλλά στο Universal μου(qtek 9000,xda exec,mda pro) γίνεται πηγαίνοντας στο Start --> Settings --> System (tab) --> Screen

έπειτα από εκεί πας στο General (tab) και επιλέγεις Align screen. Ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη. Για ό,τι άλλο χρειαστείς προτείνω να κοιτάξεις και αν δεν βρεις αυτό που θες να ρωτήσεις στα θέματα που σου έδωσα παραπάνω γιατί απαντώντας σου εδώ κάποιος άλλος που (σωστά) θα ψάχνει στο θέμα για τα προβλήματα software και hardware και θα χει το ίδιο πρόβλημα με εσένα δεν θα βρει απάντηση.

Φιλικά πάντα

JustMe!

Το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ μπορει να μπει στα windows απο την στιγμη που

1) πρεπει να κανεις κατι βλακειες μετα απο hard reset με το ημερολογιο που απαιτει taps.

2) το 2020ι δν εχει hardware πληκτρολογιο, οποτε δεν μπορει να μπει στο μενου της συσκευης

Το calibration της οθονης ειναι τα πατηματα που πρεπει να κανεις πανω σε ενα σταυρο μετα απο hard reset.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση: Πώς μπορώ να σβήσω όλες τις επαφές, εργασίες και ραντεβού από ένα WM5 ppc χωρίς να κάνω hard reset και χωρίς να τα σβήνω ένα - ένα;

(έκανα μια αναζήτηση γιατί νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα τίποτε... :O )

Παιδιά, ξέρει κανείς να μου πει, πια εντολή χρειάζεται το πιπισι μου για να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω του GPRS του κινητού μου? (SE w900) Η σύνδεση μεταξύ των δύο, μέσω bluetooth.Κάπου διάβασα ότι έχει κάπως αυτή τη μόρφή *#99**1 , ή κάτι τέτοιο, αλλά για την κάθε εταιρία π.χ. vodafone,τιμ..κλπ είναι διαφορετική. Από που θα μπορέσω να την βρώ αυτή την εντολή.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να σβήσω όλες τις επαφές, εργασίες και ραντεβού από ένα WM5 ppc χωρίς να κάνω hard reset και χωρίς να τα σβήνω ένα - ένα;

(έκανα μια αναζήτηση γιατί νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα τίποτε... :O )

Aυτό που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι να κάνεις ένα backup με το sprite, εξαιρώντας τα στοιχεία που δε θέλεις απο τις personal databases. Μετά να κάνεις restore αυτό το backup και λογικά αυτά που δε θέλεις, θα έχουν φύγει.

Καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω.

Thanx johner! :)

Mporeis na baleis kai to Pocket Informant, an den to exeis. Mesa stis rythmiseis tou exei epilogh na sbhseis ola ayta pou theleis.

Κωστας - Κατερινη

Παιδιά έκανα ένα search (πολλά έκανα βασικά) και δεν βρήκα κάτι σχετικό γι' αυτό είπα να ρωτήσω.

Το Ν70 μου (παλαι ποτε) είχε φωνητικές εντολές από μόνο του, χωρίς να πρέπει να τα περάσεις εσύ πρώτα). Το Universal μου δεν έχει κάτι τέτοιο. Ξέρετε πως μπορεί να μπει και αν λειτουργεί καλά?

Ακόμη κάπου διάβασα ότι μπορούμε να έχουμε πλοήγηση με το universal χωρίς κάποιο έξτρα εργαλείο (π.χ fortuna slim). Με ένα πρόγραμμα της microsoft νομιζω. Ξέρετε κάτι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ακόμη κάπου διάβασα ότι μπορούμε να έχουμε πλοήγηση με το universal χωρίς κάποιο έξτρα εργαλείο (π.χ fortuna slim). Με ένα πρόγραμμα της microsoft νομιζω. Ξέρετε κάτι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δεν μπορείς να έχεις πλοήγηση χωρίς GPS receiver. Και το QTEK 9000 δεν έχει. Γιαυτό χρειάζεσαι κάποια πρόσθετη συσκευή όπως αυτή που ανέφερες πιο πάνω.

καλημερα σε ολη την παρεα

Βασικα εκανα τις ιδιες ερωτησεις σε ενα ποστ αλλα τα παιδια μου ειπαν οτι εδω θα βρω τις απαντησεις που θελω.

Ομως το να ψαξεις 96 σελιδες ειναι λιγο δυσκολο

Γιυτο θα κανω εδω τις ερωτησεις μηπως και καποιος μπορεσει να με βοηθησει

Χρησιμοποιω το Hp 6315 με windows 2003

Υπαρχει περιπτωση να κανω αναβαθμιση στα SE????????

Μερικοι βλεπω οτι εχουν ενα προγραμμα για τον καιρο στην κεντρικη σελιδα

Υπαρχει κανενα τετοιο και για εμενα και εαν γινεται ξεκλειδωτο?????

Υπαρχει περιπτωση να κανω update στο Explorer του ιντερνετ η ακομα να βαλω καποιον αλλο για να μου ανοιγει ολες τις σελιδες γιατι με αυτον που εχει επανω του δεν ανοιγει σχεδον τιποτα

ευχαριστω πολυ

Στα καλά καθούμενα μου αδειασς η 512 SD κάρτα που είχα!

μπαίνω μέσα και δεν έχει τίποτα. Όμως στα properties από το κινητό (ι-mate jam) το storage card το δείχνει κανόνικα να έχει used 150MB όσα είχα δηλαδή, αλλα από folders τίποτα.

Στο PC που την έβαλα με card reader πάλι used 150MB μου δείχνει αλλα δεν βλέπω καθόλου τα folders...

Κάπου θυμάμαι παλιά ότι και κάποιοι άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα...μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να εμφανιστούν πάλι τα folders ??

ευχαριστώ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...