Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (29 Νοέ. 2004 , 09:23)

καλό θα ήταν να υπάρχει στο faq μιας και είναι χοτ :)

έχω αναφερθεί σε τούτο πάνω από 10 φορές και επίσης και άλλα μέλη.

επειδή για να προσθέσεις κάτι στο faq πρέπει να το ξαναπιάσεις από την αρχή -λαλακιούλες του συστήματος-

υπάρχει το Tips+Tricks στο οποίο μπορούν να γράφουν όλοι .

Παράκληση μόνο να γράφετε στα ελληνικά, τουλάχστον στα δυό-τρία threads που τα έχουμε συνεχώς ως αναφορές.

btw, για να δεις πόσο καλός mod είμαι :p

η απάντηση στην ερώτηση "πως το βάζουμε στη μνήμη" είναι το τρίτο ποστ στο tips+tricks.

Pε διαβάστε τα, για ποιον τα γράφω? :p :p :p

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (30 Νοέ. 2004 , 17:06)

Δεν το θυμόσουν ούτε εσύ...μετά το είδες...:p:p

τι κακεντρεχείς, μοχθηροί, δύσπιστοι, προκατειλημένοι

ανθρωποι υπάρχουν στην εποχή μας :rolleyes:

τς,τς,τς μπροστά τους θα τα βρούνε,

όταν θα ρωτήσουν κάτι και δεν θα υπάρχει στο tips+tricks :alien: :alien: :alien: :alien: :alien:

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς το Photo Contacts.

To εβαλα στο qtek 2020 που έχω και δυστήχως οταν με καλουν για κάποιο λόγο μου εμφανιζει στην θέση του το Caller ID που έχει απο default το κινητο.

Δηλαδη δεν μου εμφανίζει τις Photos που έχω τοποθετήσει στο Photos Contacts αλλα αυτες που έιχα βάλει στο αντιστοιχο που έχει απο μονο του το κινητό.

Αυτό που ήθελα είναι να εμφανιζονται fullscreen οι photos όταν σε καλουν.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ!

εχω ενα προβλημα με το textmaker . εχω ενα κειμενος περασμενο απο το pc στο pda (δεν εγινε μετατραπη κατα την διαρκεια της μεταφορας) το προβλημα ειναι οτι το pocketword το ανοιγει χωρις κανενα προβλημα ομως το textmaker το ανοιγει με προβλημα , δεν αναγνωριζει τα ελληνικα

Παιδια ψαχνω ενα προγραμμα για να μπορω να βαλω μεσα κωδικους, πιστωτικες καρτες κτλ αλλα να ζηταει στην αρχη κωδικο και αν γινεται να εχει και encryption.

thanks

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 4 Δεκ. 2004 , 19:28)

Παιδια ψαχνω ενα προγραμμα για να μπορω να βαλω μεσα κωδικους, πιστωτικες καρτες κτλ αλλα να ζηταει στην αρχη κωδικο και αν γινεται να εχει και encryption.

thanks

υπαρχουν πολλα , αλλα εγω μονο το ewallet εχω δοκιμασει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Δεκ. 2004 , 20:45)

υπαρχουν πολλα , αλλα εγω μονο το ewallet εχω δοκιμασει

Thank you exposed... αρκετα καλο προγραμματακι πραγματι.

Και μια ερωτηση hardware. Εχω το ipaq 4150 και οταν κοιταω τα properties της μπαταριας μου λεει main battery και backup battery. Η δευτερη ειναι μπαταρια που μπορω να αλλαξω και αν ναι πως, γιατι διαβαζωντας το manual απλα την αναφερει και δεν λεει πουθενα αν αλλαζει ή αν ειναι εσωτερικη μονιμη.

Ευχαριστω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

μονο η main αλλαζει , η backup ειναι εσωτερικη

η main βρισκεται πισω απο το καλλημα και η backup ειναι εστερικη που χρησιμευει οταν διαβαζει η main να δινει ρευμα στην ram για να μην χαθουν τα αρχεια

Θερμή παράκληση για όποιον ξέρει: Με το Actve Sync οι επαφές περν΄νε στο QTEK 2020 ακαταλαβίστικες παρά το γεγονός που έχω περάσει τα Ελληνικά της ACE Hellas. Μόνο με το infrared nokia του 6060 περνάνε κανονικά. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πεί τι κουταμάρα κάνω; Εχω το Outlook XP και έχω την τελευταία έκδοση του Actve Sync από την Microsoft. Η βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ

P.S. Αληθεύει ότι αντι αναβάθμισης του QTEK 2020 σε Pocket windows 2003 SE, θα κυκλοφορήσει νέο τηλέφωνο; Αν ναι, το Πλαίσιο με επιασε στον ύπνο μιά και μόλις χθές πήρα το QTEK 2020 :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tassoskouris ( 5 Δεκ. 2004 , 15:03)

P.S. Αληθεύει ότι αντι αναβάθμισης του QTEK 2020 σε Pocket windows 2003 SE, θα κυκλοφορήσει νέο τηλέφωνο; Αν ναι, το Πλαίσιο με επιασε στον ύπνο μιά και μόλις χθές πήρα το QTEK 2020 :(

Μαααα, κυκλοφόρησε ήδη νέο κινητό, το Qteq 9090, με πλήρες qwerty πληκτρολόγιο, SE, κλπ..Όχι ακόμα στην Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό μπορείς ήδη να το παραγγείλεις...

Στην Ελλάδα είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει ακόμα..οπότε..μεγειά το 2020! :)

Xθες το βράδι όπως δούλευα στο Toshiba στο Excel ξαφνικά παγώνει και δεν λειτουργούσε τίποτα!Αναγκάζομαι για να το κλείσω να βγάλω την μπαταρία.

Αυτό όμως όταν το ξανανοιξα φόρτωνε λες και ήταν καινούριο από την αρχή και δεν είχε μέσα ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει τόσο καιρό!

Τι συνέβη? :worry: :( :worry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Δεκ. 2004 , 09:08)

Xθες το βράδι όπως δούλευα στο Toshiba στο Excel ξαφνικά παγώνει και δεν λειτουργούσε τίποτα!Αναγκάζομαι για να το κλείσω να βγάλω την μπαταρία.

Αυτό όμως όταν το ξανανοιξα φόρτωνε λες και ήταν καινούριο από την αρχή και δεν είχε μέσα ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει τόσο καιρό!

Τι συνέβη? :worry: :( :worry:

Για κάποιο λόγο, τα παιξε και έκανε μόνο του hard reset..Συμβαίνουν αυτά (σπάνια μέν) αλλά συμβαίνουν δυστυχώς.. :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate ( 6 Δεκ. 2004 , 13:15)

Για κάποιο λόγο, τα παιξε και έκανε μόνο του hard reset..Συμβαίνουν αυτά (σπάνια μέν) αλλά συμβαίνουν δυστυχώς.. :confused:

Δεν μπορείς να φανταστείς τα νεύρα μου....ξανά από την αρχή όλα τα προγράμματα και σε μερικά εχασα και τα databases που είχα τόσο καιρό! :cry: :(

Στο τσακ την γλύτωσε να φάει το σουτ από το παράθυρο...και να το φάει ο σκύλος στον κήπο το ρημάδι! :mad: :mad:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Δεκ. 2004 , 13:21)

Δεν μπορείς να φανταστείς τα νεύρα μου....ξανά από την αρχή όλα τα προγράμματα και σε μερικά εχασα και τα databases που είχα τόσο καιρό! :cry: :( .........

Δεν είχες κάνει backup? :eek:

Yparxei ena poly kalo.

sth sellida:

http://www.sunnysoft.cz/en_clanek.php?clanekid=139&PHPSESSID=4e7d0ba68bc67a376c2d49faa8fd8160

Tha katebaseis to programma kai epipleon

Sto telos ths sellidas tha deis ena " Greece Download".

Tha to katebaseis kai ayto kai tha to metonomaseis se greek.sd.

Meta otan kaneis egkatastash to programma, tha baleis to greek.sd arxeio mesa sta My Dokuments.

Tha anoikseis to programma k meta "menu" / "import from file".

Kai tha brei to arxeio pou ebales kai tha to kanei antikatastash.

Me tis analoges rythmiseis, tha sou leei oles tis onomastikes giortes, tah sou leei poios exei Genethleia (Ta dedomena ta pairnei apo ton thl katalogo)

kai akomh mporeis na prostheseis oti allo theleis.

Poly kalo!

Elpizw na bohthhsa arketa.

Κωστας - Κατερινη

Eixa valei to eWallet sto pda kai sto pc. Meta to ekana unistall alla to pda otan kano sync mou vgazei error dioti psaxnei kapoio file to opoio den yparxei. Pos mporo na to ftiakso ayto to provlima? Thx.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (13 Δεκ. 2004 , 08:55)

Eixa valei to eWallet sto pda kai sto pc. Meta to ekana unistall alla to pda otan kano sync mou vgazei error dioti psaxnei kapoio file to opoio den yparxei. Pos mporo na to ftiakso ayto to provlima? Thx.

και γω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. βεβαια στο pc εχω trial version και δεν ξερω αν φταιει αυτο. το ηθελα μονο για να κανω πιο ευκολα τις καταχωρησεις μου. αν μπορει καποιος να βοηθησει, αλλιως μια χαρα ειμαι και μονο με το ppc. ;)

Χρησιμοποιώ τον resco File Manager, αλλά παρατηρώ οτι δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για αποστολή αρχείου μέσω Bluetooth

Yπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω;

Ποιό άλλο πρόγραμμα μου προτείνετε;

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σχετικά άπειρος στο αντικείμενο και θα ήθελα να ρωτήσω. Μπορεί κάποιος να περάσει το λειτουργικό win se ελληνικό του Qtek 8010 στο imate jam και να το έχει με Ελληνικά και πώς?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TYPHOON (14 Δεκ. 2004 , 17:53)

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σχετικά άπειρος στο αντικείμενο και θα ήθελα να ρωτήσω. Μπορεί κάποιος να περάσει το λειτουργικό win se ελληνικό του Qtek 8010 στο imate jam και να το έχει με Ελληνικά και πώς?

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι δυνατόν να γίνει γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικά εντελώς πράγματα!

Το ένα είναι smartphone, το άλλο είναι pda-phone.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φορτώσεις τα ελληνικά που θα βγάλει η Ace Hellas για το jam, όταν αυτά βγούν..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...