babisgr Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 xreiazete serial profile.An meta tin evresi tou gps sto scan den sou vgalei minima na energopoiisi serial thira tote svise oles tis siskeves apo ta bonded pou exeis kanei kai 3anadokimase.I thira pou tha sou pei einai ayti pou tha xrisimopoiiseis sto dest. me taxitita 38400 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Διαπίστωσα ότι το ActiveSync φορτώνεται αυτόματα στο PPC μετά την πρώτη φορά που θα γίνει συγχρονισμός με τον υπολογιστή και προκαλεί επιβράδυνση της εκτέλεσης των προγραμμάτων στο PPC. Με ποιό τρόπο μπορώ να απενεργοποιήσω το αυτόματο φόρτωμα του ActiveSync στο PPC μου; χειροκινητα παντως μεσα απο τις ρυθμισεις-συστημα-μνημη-τρεχοντα προγραμματα (αν δεν το ξερες):) Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Φίλε sorry αυτή την περίοδο είμαι σε ψιλοδιακοπές και δεν ασχολούμαι πολύ. Το δοκίμασα τώρα αλλά με 1 link deep γιατί αλλιώς δεν θα τελείωνε ποτέ.. Ανοίγω το wifi ανοίγω το egress πάω Tools / Manage channels και προσθέτω το brighthand με την επιλογή να automatically cache enclosures. Πάω Tools / Manage caching, διαλέγω το brighthand και προσθέτω και την επιλογή να cache web content και download 1 links deep from this page page. Μετά πάω στην λίστα με τα κανάλια και tap and hold στο brighthand / Retrieve Channel. Κατεβάζει γύρω στα 2000 πράγματα όση ώρα γράφω ως εδώ και κάνω πολλά άλλα πράγματα (αργεί ʽλίγοʼ και δεν μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα εκτός και αν το βάζεις όλο το βράδυ), πάω και για ύπνο γιατί είναι αργά και μετά… Σήμερα είχε τελειώσει. Κλείνω το wifi. Ανοίγω ένα άρθρο, διπλό tap ανοίγει ο internet explorer και το βλέπω κανονικά και όλα τα links δουλεύουν (1 deep όπως του είπα). Εσένα τι πρόβλημα σου κάνει ? Είσαι σίγουρος ότι τα έχει κατεβάσει ? όπως είπα με 2 Links deep θα κατεβάζει πάρα πολύ ώρα (ανάλογα με τη σελίδα). και εγω ελειπα και μολις το ειδα:) το δοκιμαζω τωρα και θα δω, βλεπω ομως οτι παει και τα αποθηκευει στον φακελο windows στο iecache μπορω αυτο να το αλλαξω και να δηλωσω φακελο στην storage card? γιατι δεν αξιζει να πιανει τοσο χωρο στην βασικη μνημη:( edit: μολις το δοκιμασα και δυστυχως κανω οτι λες παραπανω (αυτο το παω στα καναλια και κανω tap kai hold εννοεις μαλλον tools -retrieve all channels) αλλα τιποτα τα ιδια. ο μονος τροπος να κανει cache ειναι χειροκινητα πανω στην ειδηση που με ενδιαφερει παρατεταμενα το stylus και μου βγαζει μενου cach web content oποτε τοτε και μονο τοτε το σωζει σε βαθος Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomgr Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλησπέρα. Είμαι ψιλοάσχετος με PDA και σκοπεύω προσεχώς να αποκτήσω το πρώτο μου, συγκεκριμένα λέω να πάρω το Mio P550. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από το εξωτερικό, τι παίζει με τις ξένες rom? Τι συνέπειες έχει? Π.χ. Δεν μπορώ να βάλω αγγλικά windows ή destinator και να εμφανίζονται κανονικά? Αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι από βέλγιο και είναι στα γαλλικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλησπέρα. Είμαι ψιλοάσχετος με PDA και σκοπεύω προσεχώς να αποκτήσω το πρώτο μου, συγκεκριμένα λέω να πάρω το Mio P550. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από το εξωτερικό, τι παίζει με τις ξένες rom? Τι συνέπειες έχει? Π.χ. Δεν μπορώ να βάλω αγγλικά windows ή destinator και να εμφανίζονται κανονικά? Αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι από βέλγιο και είναι στα γαλλικά. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όλα τα προγράμματα θα παίζουν στα αγγλικά και το Destinator θα παίζει στα Ελληνικά χωρίς πρόβλημα. Επίσης θα μπορείς να γράφεις και να διαβάζεις Ελληνικά και όποια άλλη γλώσσα σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Γνωρίζει κάποιος πως θα φτιάξω shortcut ενός αρχείου σε PPC ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ PPC ΜΟΥ.ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΣΒΗΣΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ PPC (ETEN G500+) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ 2ΠΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΩ ACTIVE SYNC.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ AS ΗΤΑΝ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ", ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΑ ΣΤΟ USB,ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ OUTLOOK ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΗΛ. ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PPC ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ OUTLOOK. 1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ OUTLOOK ΚΑΙ ΠΩΣ? 2) ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ AS ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ" ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΩ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...:cry: ΦΙΛΙΚΑ, JOURNEYMAN PS: ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaroz Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Την ωρα που εκλεισες το Outlook δεν σε ρωτησε εαν θελεις να σβησει αυτα που ειναι στο φακελο με τα διεγραμμενα? Εαν σε ρωτησε και ειπες ναι τοτε νομιζω πως χαθηκαν εντελως Αλλιως υπαρχουν στα διεγραμμενα Εαν δεν υπαρχουν και εκει ισως να υπαρχουν καπου σαν παλιοτερο backup αλλα ισως καποιο αλλο μελος με περισσοτερες γνωσεις απο Outlook να μπορει να βοηθησει περισσοτερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Καλησπέρα και πάλι..!! Έχω ένα προβληματάκι με το unzip...Ενώ έχω δώσει εντολή για Unzip μετα απο λίγη ώρα εμφανίζει μήνυμα "Μη διαθέσιμη Μνήμη" και δεν ξε-ζιπάρει... Σημειωτέον έχω αλλάξει το zip temp folder apo ta windows στην storage card η οποία έχει πολύ διαθέσιμο χόρο... Καμιά ιδέα...?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Καλησπέρα και πάλι..!! Έχω ένα προβληματάκι με το unzip...Ενώ έχω δώσει εντολή για Unzip μετα απο λίγη ώρα εμφανίζει μήνυμα "Μη διαθέσιμη Μνήμη" και δεν ξε-ζιπάρει... Σημειωτέον έχω αλλάξει το zip temp folder apo ta windows στην storage card η οποία έχει πολύ διαθέσιμο χόρο... Καμιά ιδέα...?? Εννοεί μη διαθέσιμη RAM. Mάλλον πρέπει να απελευθερώσεις εσωτερική μνήμη, ή απλά να το κάνεις unzip από το PC.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εννοεί μη διαθέσιμη RAM. Mάλλον πρέπει να απελευθερώσεις εσωτερική μνήμη, ή απλά να το κάνεις unzip από το PC.:p το κάκό είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω copy paste απο το pc...Άυριο θα δοκιμάσω με sd reader... Μικρότερα αρχεία μου τα κάνει unzip (Qtek S200) αλλα όχι τα μεγάλα που θέλω... έχει μία εντολή που σου ζητάει να ορίσεις temp zip file...η default dir είναι h windows..Στην αρχή μου μηδένιζε την διαθέσιμη μνήμη για προγράμματα..Μετά που το άλλαξα και την όρισα στην Starage card δεν μου την μηδενίζει, αλλά πάλι εμφανίζει μην για μη διαθέσιμη μνήμη γμτ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να το ανεχτώ πλέον και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Το πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά και τον συγχρονισμό ppc και pc. Όταν μετά από hard reset χρειάζεται να τα ξανασυγχρονίσω για να πάρει το ppc τις πληροφορίες από το pc (όπως επαφές, tasks, σημειώσεις κλπ) τότε οι πληροφορίες αυτές γυρνάνε σε κινέζικα... :mad: Συγκεκριμένα αυτό γίνεται στο περιεχόμενο των tasks και σε τυχόν notes των επαφών. Υπάρχει τρόπος αν το διορθώσω αυτό; Στο pc έχω WinXP Pro και Office 2003 στα Ελληνικά πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να το ανεχτώ πλέον και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Το πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά και τον συγχρονισμό ppc και pc. Όταν μετά από hard reset χρειάζεται να τα ξανασυγχρονίσω για να πάρει το ppc τις πληροφορίες από το pc (όπως επαφές, tasks, σημειώσεις κλπ) τότε οι πληροφορίες αυτές γυρνάνε σε κινέζικα... :mad: Συγκεκριμένα αυτό γίνεται στο περιεχόμενο των tasks και σε τυχόν notes των επαφών. Υπάρχει τρόπος αν το διορθώσω αυτό; Στο pc έχω WinXP Pro και Office 2003 στα Ελληνικά πάντως. Τα regional settings στο ppc είναι στα Ελληνικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Τα regional settings στο ppc είναι στα Ελληνικά; Ναι. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulio077 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 mporo na rothso an tairiazei h rom tou p550 sto p350 kai pou mporo na bro thn rom hulio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 καλησπερα σας θελω να δοκιμασω κατι προγραμματα για το ppc μου (Μ600+) και καποια απο αυτα βλεπω να αναφερονται μονο για ppc ARM / XSCALE. τι σημαινει αυτό? κάνουν για μενα ή απευθύνονται συγκεκριμένα σε καποια κατηγορία ppc ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να το ανεχτώ πλέον και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Το πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά και τον συγχρονισμό ppc και pc. Όταν μετά από hard reset χρειάζεται να τα ξανασυγχρονίσω για να πάρει το ppc τις πληροφορίες από το pc (όπως επαφές, tasks, σημειώσεις κλπ) τότε οι πληροφορίες αυτές γυρνάνε σε κινέζικα... :mad: Συγκεκριμένα αυτό γίνεται στο περιεχόμενο των tasks και σε τυχόν notes των επαφών. Υπάρχει τρόπος αν το διορθώσω αυτό; Στο pc έχω WinXP Pro και Office 2003 στα Ελληνικά πάντως. φιλε demon 2 λυσεις υπαρχουν 1. πρεπει στις επαφες που εχεις notes να τις σβησεις και να ξαναγραψεις τα notes ΜΟΝΟ μεσα απο το outlook στις νεες επαφες και οχι απο το ppc (το βασικο tab με τα τηλεφωνα μπορεις και μεσα απο το ppc αν θες, αλλα οχι τα notes) και προσοχη αν στις ηδη υπαρχουσες επαφες πας μεσα απο το outlook να σβησεις τα notes των επαφων και να τα ξαναγραψεις δεν δουλευει! πρεπει να φτιαξεις εντελως καινουργιες επαφες σβηνοντας τις παλιες 2.πας μεσα απο το outlook στην επαφη και γραφω κατω απο το κινεζικο note ελληνικα με αγγλικους χαρακτηρες ομως,πως το λενε,greeklish? βλεποντας το note απο το ppc που το χω διπλα μου, μετα σβηνω το κινεζικο κειμενο και καθαρισα μια και εξω! εγω χρησιμοποιω την δευτερη λυση για τις επαφες που ειχα μεχρι να βρω αυτη την πατεντα, απο δω και περα εννοειται οτι τα notes τα γραφω σε greeklish και εχω μια για παντα το κεφαλι μου ησυχο στη πρωτη λυση πρεπει να περνας παντα το notes μεσα απο το pc ελπιζω να λυσεις το προβλημα σου:) Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 τωρα εγω εχω το εξης προβλημα: εχω κατι ελληνικα κειμενα σε word τα οποια οταν θελω να τα περασω στο ppc μου τα βγαζει καπως ετσι: 1.1 ᾽Επειδήπερ πολλοὶ ἐπεχείρησαν ἀνατάξασθαι διήγησιν περὶ τῶν δηλ. καποια γραμματα μου τα τετραγωνιζει μολις ειδα οτι τωρα που προσπαθησα να κανω copy paste και το οριτζιναλ κειμενο εδω στο topic για να σας δειξω την διαφορα μου το βγαζει παλι με κουτακια! τι γινεται ρε παιδια? δεν μπορω να κανω copy paste τα συγκεκριμενα word κειμενα?εχω πελαγωσει:wacko: και τα κειμενα αυτα μου ειναι απαραιτητα να τα εχω μαζι μου:( Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 φιλε demon 2 λυσεις υπαρχουν 1. πρεπει στις επαφες που εχεις notes να τις σβησεις και να ξαναγραψεις τα notes ΜΟΝΟ μεσα απο το outlook στις νεες επαφες και οχι απο το ppc (το βασικο tab με τα τηλεφωνα μπορεις και μεσα απο το ppc αν θες, αλλα οχι τα notes) και προσοχη αν στις ηδη υπαρχουσες επαφες πας μεσα απο το outlook να σβησεις τα notes των επαφων και να τα ξαναγραψεις δεν δουλευει! πρεπει να φτιαξεις εντελως καινουργιες επαφες σβηνοντας τις παλιες 2.πας μεσα απο το outlook στην επαφη και γραφω κατω απο το κινεζικο note ελληνικα με αγγλικους χαρακτηρες ομως,πως το λενε,greeklish? βλεποντας το note απο το ppc που το χω διπλα μου, μετα σβηνω το κινεζικο κειμενο και καθαρισα μια και εξω! εγω χρησιμοποιω την δευτερη λυση για τις επαφες που ειχα μεχρι να βρω αυτη την πατεντα, απο δω και περα εννοειται οτι τα notes τα γραφω σε greeklish και εχω μια για παντα το κεφαλι μου ησυχο στη πρωτη λυση πρεπει να περνας παντα το notes μεσα απο το pc ελπιζω να λυσεις το προβλημα σου:) Φίλε 71SPYROS σε ευχαριστώ για τις λύσεις που προτείνεις. Δυστυχώς όμως δεν με βολεύουν διότι τα περισσότερα τα γράφω εκτός υπολογιστή και δεν μου αρέσει να γράφω greeklish για βλακείες της microsoft. :mad: Θα προσπαθήσω να ανακαλύψω κάποια άλλη λύση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 'Οποιος αντιμετωπίζει προβλήματα με το ActiveSync, ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.pocketpc.activesync Πολύ καλή και άμεση υποστήριξη :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Τι ...κία είναι αυτή? Ενώ δούλευε το Outlook Express κάτι έγινε και μου τα πείραξε όλα! Επίσης όταν πατάω στο link ανοίγει το Outlook Express!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Γεια σας! Έχω το εξής πρόβλημα: έχω ένα βίντεο σε μορφή .avi. Με τον imtoο mpeg encoder το μετατρέπω σε .wmv για να το παίζει ο media player του Ppc μου. Όμως ενώ το βίντεο παίζει κανονικά, δεν υπάρχει καθόλου ήχος. Υποπτεύομαι ότι φταίει ότι ο imtoο mpeg encoder μετατρέπει τον ήχο σε mp3, γιατί όταν δοκίμασα να παίξω ένα .wmv με το stream του ήχου σε .wma έπαιξε κανονικά. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 παιδια εχει αναφερθει ξανα αλλα δεν το βρισκω!!!απεγκατεστησα 1 παιχνιδι αλλα στον φακελο games μου εχει μεινει το εικονιδιο,πως στο καλο το διαγραφω;ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Τι ...κία είναι αυτή? Ενώ δούλευε το Outlook Express κάτι έγινε και μου τα πείραξε όλα! Επίσης όταν πατάω στο link ανοίγει το Outlook Express!!! Καλά κάνει και ανοίγει το Outlook Express, αφού είναι newsgroup (πρωτόκολλο http://news://) και όχι site. Αν στο χάλασε, ρύθμισέ το πάλι... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 παιδια εχει αναφερθει ξανα αλλα δεν το βρισκω!!!απεγκατεστησα 1 παιχνιδι αλλα στον φακελο games μου εχει μεινει το εικονιδιο,πως στο καλο το διαγραφω;ευχαριστω Πήγαινε με έναν explorer στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs/Games και σβήσε χειροκίνητα το εικονίδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts