Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 νομιζω οτι δεν βρηκα λυση και το αφησα να τρεμοπαιζει γιατι ειναι απιστευτα χρησιμο προγραμματακι και δεν ηθελα να το βγαλω,στο 2020i και στο s100 μου ειναι καμπανα παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 οκ ευχαριστω να εισαι καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Εχω το Dell Axim και το BT Fortuna slim.Ενώ όλα δούλευαν κανονικά με το Destinator PN έκανα μια αναβάθμιση στη Rom απο την Dell και απο τότε δεν μπορεί να επικοινωνήσει μέσω Bluetooth το Dell με το Fortuna με τίποτα.Μήπως ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις χρειάζονται;Ευχαριστώ. bump from merge Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisITS Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Καλησπέρα στο forum Μου έστειλαν ενα WM κινητό από Αγγλία το Orange SPV C500 και θέλω να το σπάσω για να μπορέσω να το δοκιμάσω στην Ελλάδα. Το κινητό είναι αυτό: http://www.infosyncworld.com/reviews/n/5332.html ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Καλησπέρα στο forum Μου έστειλαν ενα WM κινητό από Αγγλία το Orange SPV C500 και θέλω να το σπάσω για να μπορέσω να το δοκιμάσω στην Ελλάδα. Το κινητό είναι αυτό: http://www.infosyncworld.com/reviews/n/5332.html ευχαριστώ Είναι locked και πρέπει να το πας σε κάποιο μαγαζί που ξεκλειδώνουν, όπως το 9volto. Δεν ξέρω όμως αν το συγκεκριμένο μοντέλο ξεκλειδώνεται.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Θέλω να μετάφερω απο το κύριο υπολογιστή μου στο λαπτοπ το pst αρχείο. Το τρόπο τον ξέρω βασίκα δεν αυτό το θέμα. Αυτό που θέλω να ρώτησω είναι όταν συνδέσω το PocketPC μου στο λαπτοπ θα περάσει και τις επαφες απο το λαπτοπ ξανα με αποτελεσμα να ειναι τα παντα 2 φορες; ή μηπως θα κατάλαβει οτι είναι οι ίδιες επαφές; Το ίδιο ερώτημα με απασχολεί και για τα ραντεβου αλλα και για τα task! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 εγω επειδη με μπερδευει το πως ακριβως δουλευει το activesync ακολουθω την εξης διαδικασια: καταρχην κανω ενα συγχρονισμο με το desktop pc οποτε ενημερωνεται και το outlook, μετα εχοντας τα παντα κενα στο outlook του λαπτοπ συνδεω το ppc και κανω συγχρονισμο οποτε αν το λαπτοπ ακολουθει το ppc ενημερωνεται και το οutlook tou laptop τωρα αν ακολουθησει το ppc το λαπτοπ και σβηστουν τα παντα τοτε απλα αντιγραφεις το pst του desktop στο laptop και θα περαστουν τα παντα και στο ppc (αφου ακολουθει το λαπτοπ) παντως δεν εχω καταλαβει ακριβως πως δουλευει ο συγχρονισμος στο activesync (ποιος ειναι μαστερ και ποιος σλειβ ή αν κανει φουλ συχρονισμο αντι για οτι μονο εχει αλλαξει) εν αντιθεσει με το αντιστοιχο προγραμμα που ειχα στο p900 και ηταν ολα πολυ απλα! Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 O λογος που πρεπει να μεταφερω το pst αρχειο ειναι επειδη πρεπει να μεταφερω και καποια e-mail οπου εκει τα εχω με φακελους ... απο οσο ξερω δεν μπορω να συχρονιζω φακελους στο PPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Axxxx πίκρα πίιιικρααααα... Μου ματιάξανε το 9000 μου. Χθες έκανα διάφορες αλχημείες για να περάσω ελληνικά και σήμερα ανακαλύπτω ότι δεν παίζει το μικρόφωνο (δεν με ακούνε οι άλλοι), δεν παίζει το ηχείο (δεν ακούω τους άλλους όταν παίρνω τηλέφωνο) και δεν παίζουν ούτε τα διπλά ηχεία (δεν ακούω από windows media player). Χθες έφαγε μια τούμπα (η μοναδική) και από χθες δεν μίλησα για να ξέρω ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από αυτήν. Θα έλεγα ωστόσο ότι κάτι hardwar-ικο φταίει αλλά συμβαίνει το παρακάτω και προβληματίζομαι... Όταν μιλάω (δεν ακούω, το καταλάβατε) πατάω το turn on loudspeaker για να μπει σε ανοικτή ακρόαση και δεν μπαίνει. Ούτε καν αλλάζει το κουμπί στο turn loudspeaker off. Αυτό κάτι μου λέει...Παρόλο που έκανα αναβάθμιση δεν έγινε τίποτα. Καμμιά ιδέα κανείς? EDIT: Όταν το συνδέσω με headset όλα είναι μια χαρά. Μόλις συνηδητοποίησα πως ακόμα και όταν βγάλω το headset,είναι σαν να είναι ενωμένο. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο?(να ανιχνεύει κάτι ενώ δεν υπάρχει?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Στο S100 αυτό συμβαίνει συχνά (κολλάει ένα διακοπτάκι στο βύσμα των ακουστικών και νομίζει το ppc ότι υπάρχουν τα ακουστικά ακόμη κι όταν δεν υπάρχουν...). Βάλε και βγάλε μερικές φορές τα ακουστικά στο βύσμα χωρίς να είσαι και πολύ ευγενικός (μην το σπάσεις :) αλλά να θυμάσαι ότι ενδεχομένως κάτι έχει κολλήσει εκεί μέσα) και βλέπεις, αν διορθωθεί (στο S100 πιάνει αυτό) έχει καλώς, αλλιώς μάλλον πας για επισκευή... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Το δοκίμασα,δεν έγινε τίποτα. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα. Ευχαριστώ πολύ πάντως!! Όποιες άλλες συμβουλές ευπρόσεδεκτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 καλησπερα μια ερωτηση βρηκα το προγραμμα Spb[1].GPRS.Monitor.v1.1.564.ARM.XScale.Smartphone200x.Regged-DVTPDA και προσπαθω να το κανω εγκατασταση στο Hp 6315 αλλα μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν ειναι εγκυρη εκτελεση για τα Windows Ce ενω το κανω εγκατασταση απο το pc και μετα ανοιγει το active sync για να κανει αυτοματα την εγκατασταση στο hp. Για ποιον λογο γινεται αυτο?? Ευχαριστω Και πως μπορω να το εγκαταστησω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 καλησπερα μια ερωτηση βρηκα το προγραμμα Spb[1].GPRS.Monitor.v1.1.564.ARM.XScale.Smartphone200x.Regged-DVTPDA και προσπαθω να το κανω εγκατασταση στο Hp 6315 αλλα μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν ειναι εγκυρη εκτελεση για τα Windows Ce ενω το κανω εγκατασταση απο το pc και μετα ανοιγει το active sync για να κανει αυτοματα την εγκατασταση στο hp. Για ποιον λογο γινεται αυτο?? Ευχαριστω Και πως μπορω να το εγκαταστησω Aυτό που έχεις είναι για smartphone, εσύ χρειάζεσαι για PPC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 εαν καποιος το εχει για ppc θα ημουν υποχρεως εαν μου το εστελνε στο email cookmangr@yahoo.com ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alwsi Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Καλησπέρα σε όλους,έχω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμένο pda ,κάθε φορά που το συγχρονίζω με τον υπολογιστή συνδέεται στο διαδίκτυο μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να το αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τισ όποιες απαντήσεις . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με το ίντερνετ(και έχεις dsl) αυτόματα μπαίνει και το κινητό. Ωστόσο νομίζω πως εάν πας αρχείο ==> Ρυθμίσεις σύνδεσης και βάλε ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με δίκτυο εργασίας, όχι με το διαδίκτυο. Νομίζω πως έτσι σταματάει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 γειά σας, έχω ένα PDA hp hx2410 περίπου 1 χρόνο. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν φορτίζει. Από την hp μου είπαν ότι έχει σπάσει ο μηχανισμός που φορτίζει (το μέρος που είναι πάνω στο PDA, όχι ο φορτιστής). Τα χρήματα που ζητάνε είναι εξωφρενικά, 310 ευρώ. Εννοείται οτι δεν προχώρησα στην επισκευή. Σκέφτηκα να αγόραζα ένα φορτιστή μπαταρίας (δυστυχώς τον πουλάνε μόνο μαζί με μπαταρία) και να τη φορτίζω ξεχωριστά. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να κάνω συγχρονισμό μέσω bluetooth? Επίσης η εγγύηση λήγει σε μερικές ημέρες, μήπως γνωρίζει κανείς στην Πάτρα ή στην Αθήνα κάποιο κατάστημα που θα μπορούσαν να το κοιτάξουν? Δεν είμαι διατεθειμένη ούτε να προβώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε αγορά άλλου αλλά ούτε και να σκάσω τόσα χρήματα! Κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arenopos Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 kalhspera sas.exo problima me to s200.otan to anabo mou bgazei mia aspri othoni kai tipota allo kai kolaei ekei.de mporo na mpo katholou sta wm5.mipos kserei kapois na me boithisei ti na kano? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Hard reset φίλε. Μάλλον έπαθε κάποια ζημιά το λειτουργικό από κάποιο πρόγραμμα που φόρτωσες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ολική επαναφορά (=hard reset). Αν υπάρχει και καμμιά πιο καινούρια έκδοση λογισμικού καλά κάνεις να αναβαθμίσεις κιόλας, ευκαιρία είναι αφού θα χάσεις που θα χάσεις τα δεδομένα σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 kalhspera sas.exo problima me to s200.otan to anabo mou bgazei mia aspri othoni kai tipota allo kai kolaei ekei.de mporo na mpo katholou sta wm5.mipos kserei kapois na me boithisei ti na kano? Βγάλε την sd στην εκκίνηση μήπως ανάψει. Διαφορετικά hard reset όπως λέει και ο justme. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arenopos Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 pos ginete to hard reset.eimai ligo asxetos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 pos ginete to hard reset.eimai ligo asxetos Πατάς ταυτόχρονα power button+soft reset button. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 kalimera se oloys exo problem bluetooth connections me gps - navilock - kai jabra 250 me alles syskeyes doyleyei kanonika kai oi parapano syskeyes doyleyoyn me alla pda yparxei kanena upgrade gia bluetooth toy imate jam ?? Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Ghost Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Καλησπερα σε ολους.Σημερα εγινα κατοχος ενος Qtek 8500.Εκανα εγκατασταση το ActiveSync και οταν ξεκιναει για να κανει συνχρονισμο τα windows xp pro service pack 2 κανουν επανεκινηση.Υπαρχει λυση?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πατάς ταυτόχρονα power button+soft reset button. Στα wm5 δεν ισχυει αυτο [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts