Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ φιλε μου σε ευχαριστω,πηρα πριν λιγο μια transcend 256 απο το πλαισιο στα 29Ε και ειναι πολυ καλη,και ταχυτατη στα 80x λεει :)

πες μας εντυπωσεις οταν την παραλαβεις....

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
φιλε μου παρα πολυ καλη!!!ειναι ταχυτατη στην μεταφορα δεδομενων

Παδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας...

Έχω ένα Qtek 9090 που έχει κολήσει μετά από soft reset στο insert pin και δεν με αφήνει να μπω.... :wacko: (διαβάζοντας στο αντίστοιχο forum είδα ότι είναι πρόβλημα που το έχουν όλα τα 9090)

Μεσω του Explore από το Active Synch έχω πρόσβαση στα αρχεία του..

Επειδή έχω αρκετά sms που δεν θέλω να τα χάσω, ξέρετε σε ποιο φάκελο είναι αποθηκευμένα για να τα αντιγράψω ώστε όταν το ξαναστήσω να τα μεταφέρω και να μην χαθούν ;;

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .... :rolleyes:

http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg

JGS

Παιδια μπορει κανεις να μου εξηγισει λιγο τι παιζει με την ελευθερη rom για αποθηκευση αρχειων? Απο οτι εχω καταλαβει οτι μπαινει εκει δεν βγαινει μετα, παρα μονο αν κανω αναβαθμηση η κατι το οποιο να σβησει ολη την rom σωστα? Αν κανω hard reset θα φυγουν απο εκει τα προγραμματα?

Paidia pou mporw na vrw tis rythmiseis gia GPRS kai MMS sto S100 gia Vodafone??Tis exei kapoios na mou tis steilei??diamanta@ceid.upatras.gr

Thanks!!!

http://www.qtek.gr/9090_vodafone.html

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδια εχω μια απορια.

Εχω το Ε-ΤΕΝ Μ500.

Οταν μπω να δω την μνημη του τηλεφωνου RAM, παρατηρω το εξης:

Γραφει επανω οτι συνολικα ειναι 54.30ΜΒ το μεγεθος της.(Εχει 64ΜΒ η συσκευη κανονικα)

Απο κατω μου εχει μια μπαρα οπυ στην μια ακρη γραφει Archives και στην αλλη ακρη Programms.

Eγω μπορω να διαλεξω ποσο απο την μνημη που εχω στην διαθεση μου μπορω να αφιερωσω στο καθενα απο αυτα.

Και π.χ. εχω βαλει 18ΜΒ στο Archives και 36ΜΒ στο αλλο.

Ολα ΟΚ μεχρι εδω.

Κατω απο το καθενα απο τα παραπανω (Archives-Programms), γραφει ποσο χρησιμοποιω και ποσο ειναι ελευθερο.

ειναι δυνατων με μονο 4 προγραμματα περασμενα μεσα (και μαλλιστα μικρα) να μου δειχνει οτι στο Programms εχει χρησιμοποιησει ηδη 13ΜΒ μνημης και ελευθερα ειναι 23ΜΒ;

Το κινητο εχει αρκετα προγραμματα "μαμησια" μεσα (απ' οτι εχω βρει στο νετ μαλιστα ειναι απο τα λιγα με τοσα πολλα μαμησια).

Μπορει αυτα να τρωνε τοση μνημη;

Η κατι αλλο γινεται που δεν μπορω να καταλαβω... :confused:

P.S.-Το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα... :O

Παιδια εχω μια απορια.

Εχω το Ε-ΤΕΝ Μ500.

Οταν μπω να δω την μνημη του τηλεφωνου RAM, παρατηρω το εξης:

Γραφει επανω οτι συνολικα ειναι 54.30ΜΒ το μεγεθος της.(Εχει 64ΜΒ η συσκευη κανονικα)

Απο κατω μου εχει μια μπαρα οπυ στην μια ακρη γραφει Archives και στην αλλη ακρη Programms.

Eγω μπορω να διαλεξω ποσο απο την μνημη που εχω στην διαθεση μου μπορω να αφιερωσω στο καθενα απο αυτα.

Και π.χ. εχω βαλει 18ΜΒ στο Archives και 36ΜΒ στο αλλο.

Ολα ΟΚ μεχρι εδω.

Κατω απο το καθενα απο τα παραπανω (Archives-Programms), γραφει ποσο χρησιμοποιω και ποσο ειναι ελευθερο.

ειναι δυνατων με μονο 4 προγραμματα περασμενα μεσα (και μαλλιστα μικρα) να μου δειχνει οτι στο Programms εχει χρησιμοποιησει ηδη 13ΜΒ μνημης και ελευθερα ειναι 23ΜΒ;

Το κινητο εχει αρκετα προγραμματα "μαμησια" μεσα (απ' οτι εχω βρει στο νετ μαλιστα ειναι απο τα λιγα με τοσα πολλα μαμησια).

Μπορει αυτα να τρωνε τοση μνημη;

Η κατι αλλο γινεται που δεν μπορω να καταλαβω... :confused:

P.S.-Το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα... :O

Κανονικά πρέπει το ίδιο το λειτουργικό να κατανέμει τη μνήμη αφού είναι δυναμική.

Πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε, δηλ. σε κατάσταση όπως μετά από φορματ, πρόσεξες τα ποσοστά μνήμης?

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανονικά πρέπει το ίδιο το λειτουργικό να κατανέμει τη μνήμη αφού είναι δυναμική.

Πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε, δηλ. σε κατάσταση όπως μετά από φορματ, πρόσεξες τα ποσοστά μνήμης?

Στο σταυρό που σου κάνω, πρίν 1 λεπτό αναρωτιώμουν "Πού χάθηκε αυτός ο Muck Smith". 1000 χρόνια θα ζήσεις...

Και για να μην είμαστε εκτός θέματος, mario_fit, λογικό είναι να χρησιμοποιούνται κάποια MB στα οποία έχει "φορτώσει" ας πούμε το λειτουργικό και κάποια άλλα πράγματα. Άν βάλεις το πρόγραμμα Memmaid, θα δείς ακριβώς ποιά προγράμματα τρέχουν, καθώς και τη μνήμη που καταλαμβάνουν...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αγαπητοι φιλοι, εχω προβλημα με το WI-FI στο IPAQ5555.

Δεν υπερχει καποιο εικονιδιο η κατι σχετικο (οπως σε αλλα ppc) για να το κανω να σκαναρει η και να συνδεθει με καποιο WI_FI hot spot.

Τι πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση?

ξερει κανεις αν μπορω να αλλαξω μεγεθος στο ipaq file store? Μου τρωει 10 μβ απο την μνημη τα οποια μου ειναι αχρηστα αφου εχω μια 512 sd. Μπορω να αλλαξω μεγεθος η ακομα και να το καταργησω?

Εχω ενα rz1710 με 2003 se

Γεια σας παιδιά, έχω το Toshiba Ε800 και το Flash Rom Disk του παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: είναι 31,09 mb , του έχω αφήσει ελεύθερο χώρο γύρο στα 10mb αλλά παρ'ολα αυτά όταν πάω να εγκαταστήσω ένα καινούργιο προγραμμα εκεί τότε μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει καθόλου χώρος.Επίσης προσπαθησα να του κάνω φορμάτ μέσα απτον resco explorer αλλά και το pocket mechanic και μου βγάζει ότι και καλά υπάρχει προστασία εγγραφής.Στην τελική έσβησα όλα τα αρχεία χειροκίνιτα από το Flash Rom Disk και πηγαίνω τώρα στο settings-->system--->memory--->storage card και μου δείχνει in use: 11,59mb , free: 19,50 :shock: !!! και είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποιο κρυφό αρχείο.! να προσθέσω επίσης ότι σε ένα scan που είχα κάνει με το pocket mechanic μου έιχε βγάλει κατι inaccessible/bad sectors :( . Αν ξέρει κάπιος ας με βοηθήσει pls,

σας ευχαριστώ !

Γεια σας παιδιά, έχω το Toshiba Ε800 και το Flash Rom Disk του παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: είναι 31,09 mb ........βγάλει κατι inaccessible/bad sectors :( . Αν ξέρει κάπιος ας με βοηθήσει pls,

σας ευχαριστώ !

FORMAT

Mono auto tha se sosi ean ontos i memory den ta exi pe3i :wacko:

πως όμως θα κάνω φορμάτ?? μέσα από το πιπισι δεν γίνεται :( βγάζει έρρορ!

Δοκίμασε να κάνεις hard reset. Nα ξέρεις όμως οτι θα χαθούν τα πάντα.

Πατάς ταυτόχρονα το κουμπι on-off και το κουμπί του reset δεξιά στη συσκευή. ;)

Kinos Format 3ana egatastasi :p

το έκανα το hard reset, βέβαια δεν μου καθάρισε το flash rom disk μόνο του, αλλά κατάφερα να το κάνω να φαίνεται πλήρως άδειο, με το free space να είναι 31,19mb (όσο πρέπει δηλ.), απλά αυτό που παρατηρώ τώρα, είναι πως όταν πάω π.χ. απο το πισί να αντιγράψω ένα αρχείο στο flash rom disk στην πρώτη προσπάθεια βγάζει ένα σφάλμα και στην δεύτερη το αντιγράφει! και σε δευτερο πισί που το δοκίμασα , κάνει πάλι το ίδιο. Να μην ανησυχώ για αυτό? :worry:

Παιδια αλλη μια ερωτηση απο εμενα... :O

Οταν για παραδειγμα βαζω ενα wallpaper το οποιο ειναι "σκοτεινο" (π.χ. μια πολη το βραδυ), πως γινεται στην "αρχικη σελιδα" τα γραμματα στις συντομευσεις (π.χ. εκει που εχει το εικονιδιο του ημερολογιου και διπλα γραφει "no new appointments"), να εχουν χρωμα λευκο για να φενονται...

Γιατι εμενα τα εχει παντα με μαυρα.

Και οΚ τα μαυρα γραμματα με "φωτεινο wallpaper " φαινονται μια χαρα, αλλα στην αλλη περιπτωση οπως ειπα πιο πανω, δεν φαινονται καθολου... :(

Εχω ψαξει και δεν το εχω βρει... :O

Παιδια αλλη μια ερωτηση απο εμενα... :O

Οταν για παραδειγμα βαζω ενα wallpaper το οποιο ειναι "σκοτεινο" (π.χ. μια πολη το βραδυ), πως γινεται στην "αρχικη σελιδα" τα γραμματα στις συντομευσεις (π.χ. εκει που εχει το εικονιδιο του ημερολογιου και διπλα γραφει "no new appointments"), να εχουν χρωμα λευκο για να φενονται...

Γιατι εμενα τα εχει παντα με μαυρα.

Και οΚ τα μαυρα γραμματα με "φωτεινο wallpaper " φαινονται μια χαρα, αλλα στην αλλη περιπτωση οπως ειπα πιο πανω, δεν φαινονται καθολου... :(

Εχω ψαξει και δεν το εχω βρει... :O

Theme creator. Από PPC και εγώ δεν έχω βρεί πώς αλλάζουν τα γράμματα. :O

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Theme creator. Από PPC και εγώ δεν έχω βρεί πώς αλλάζουν τα γράμματα. :O

Hmm to the BEST is pocket Theme Manager

Kanis oti thelis sto PPC

Re paidia gia to tomtom exei kaneis xarti athinas-thessalonikis? Pou mporo na bro?

Den 3ero gia ton tomtom ala ton Destinator ine gamatos gia Thessaloniki & Athina apoti lene pezi kala kai stin Patra ala eki den to dokimasa :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...