johner Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδια εβαλα την Κινεζικη ρομ του BenQ p50 μου μιας και ειναι ποιο καινουργια και αρκετα ποιο σταθερη (επισης εφτιαξαν και μεγαλα προβληματα του firmware...) Αλλα ειναι ολα κινεζικα... Υπαρχει κανα προγραμμα που να μεταφραζει? Ευχαριστω Language extender από Paragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδια εβαλα την Κινεζικη ρομ του BenQ p50 μου μιας και ειναι ποιο καινουργια και αρκετα ποιο σταθερη (επισης εφτιαξαν και μεγαλα προβληματα του firmware...) Αλλα ειναι ολα κινεζικα... Υπαρχει κανα προγραμμα που να μεταφραζει? Ευχαριστω Χμμ, οπως ειπε κι ο Johner για τσεκαρε αν μπορεις να κανεις κατι με language extender. Αληθεια, ποια εκδοση εχει βγει για το Ρ50; Ειναι τρομερη συσκευη (ταχυτατο κι απολυτα λειτουργικο, αλλα με τραγικη αυτονομια, που δεν την παλεψα με τιποτα). Κριμα να μη βγει ποτε το Ρ51 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Μενού>ρυθμίσεις>προσωπικές>today>Items και ξε-τικαρέτα όλα Το έκανα αυτό αλλά όταν το αφήσω χωρίς να το πειράξω πάνω στη βάση του, μετά από 5 λεπτά μου ξαναβγαίνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδιά έχω ένα μιο Α701. 2 ερωτήσεις μήπως και μπορεί να βοηθήσε κάποιος. 1.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάρτα SD με fm tuner και αν ναι τιμές και αν παίζει?? 2.Υπάρχει καμία περίπτωση να προσθέσουμε με κάποιο τρόπο υπέρυθρες στο Μιο??Είτε μέσω sd κάρτας είτε με άλλο τρόπο??? Αυτάαα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδιά στο Resco Keyboard είχα ως πρώτη γλώσσα τα ελληνικά. Ξαφνικά δεν μπορεί να την φορτώσει και μου βγάζει ένα μήνυμα "Resco Keyboard Error" "Cannot load the map for selected language. Setting the default language".:( Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Language extender από Paragon. Φίλε Johner αυτό το προγραμμα Δουλεύει να αλλάξω κι εγω τα Αγγλικά του ppc μου ..... θα το προτιμούσα με Ελληνικά.....! και αν δουλεύει που θα το βρώ κομπλέ γιατι στη σελίδα τους λέει οτι σε Demo αλλάζει μόνο κάποια βασικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Χμμ, οπως ειπε κι ο Johner για τσεκαρε αν μπορεις να κανεις κατι με language extender. Αληθεια, ποια εκδοση εχει βγει για το Ρ50; Ειναι τρομερη συσκευη (ταχυτατο κι απολυτα λειτουργικο, αλλα με τραγικη αυτονομια, που δεν την παλεψα με τιποτα). Κριμα να μη βγει ποτε το Ρ51 απο τις 7 το πρωι με αρκετο σκαλισμα η μπαταρια εχει πεσει στο 47% ενω παλια θα ζηταγε φορτιση :D ειναι η 1.16 Simpified Chinese και σωζει την συσκευη για κανα χρονο ακομα τουλαχιστον αφου διορθωνει αυτονομια αποκριση συσκευης πολλα bugs (με την τελευταια Αγγλικη δεν εμπαινε το compact framework 2.0!!!) και ακομα και κινεζικα μια χαρα το δουλευω (το χω μαθει πια απεξω :lol: ) Οτι ειναι ταχυτατο δεν το αμφησβητει κανεις! Σε συγκριση με το Hp3715 μου που ελειξε αδοξα σκιζει :D http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 απο τις 7 το πρωι με αρκετο σκαλισμα η μπαταρια εχει πεσει στο 47% ενω παλια θα ζηταγε φορτιση :D ειναι η 1.16 Simpified Chinese και σωζει την συσκευη για κανα χρονο ακομα τουλαχιστον αφου διορθωνει αυτονομια αποκριση συσκευης πολλα bugs (με την τελευταια Αγγλικη δεν εμπαινε το compact framework 2.0!!!) και ακομα και κινεζικα μια χαρα το δουλευω (το χω μαθει πια απεξω :lol: ) Οτι ειναι ταχυτατο δεν το αμφησβητει κανεις! Σε συγκριση με το Hp3715 μου που ελειξε αδοξα σκιζει :D Γενικα αυτος ο συνδυασμος (320χ240 οθονη και αυτο το thumb keyboard) ειναι ο,τι καλυτερο σε θεματα ευχρηστιας εχω δουλεψει σε pocket pc phone edition. Αν πραγματι η 16 (εγω ειχα τη 12 αγγλικη) καταφερνει να βγαλει τη μερα (φυσικα χωρις Wi-fi, γιατι εκει απλα το ξεχνας οσα μαγικα και αν εκαναν οι μηχανικοι) σιγουρα μπορει να παρει παραταση ζωης. Μαλλον εκανες ταχυρρυθμη...κινεζικη για να καταφερεις να το δουλεψεις :lol: Για την ταχυτητα απλα δεν την ειδα σε αλλο pocket pc (απο WM5 μονο το Asus P525 το πλησιαζε). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Johner κανω εγκατασταση το Leng αλλα μετα τιποτα... :( τι κανω? http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Βρηκες εκδοση για κινεζικα --> αγγλικα; Απο μια ματια που εριξα στη σελιδα της εταιριας, δε βρηκα κατι τετοιο http://pocket-pc.penreader.com/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παιδιά στο Resco Keyboard είχα ως πρώτη γλώσσα τα ελληνικά. Ξαφνικά δεν μπορεί να την φορτώσει και μου βγάζει ένα μήνυμα "Resco Keyboard Error" "Cannot load the map for selected language. Setting the default language".:( Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;:worry: Τελικά έκανα ξανά εγκατάσταση και τώρα δουλεύει καλά. Υπάρχει περίπτωση να μου το ξανακάνει αυτό; Παίζουν ρόλο μήπως οι επανεκκινήσεις του ppc; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να περάσω στο ppc(στην sd) μέσω ac μερικά αρχεία word από το pc και μου βγάζει μήνυμα ότι η μετατροπή αυτή απαιτεί μια πιο πρόσφατη έκδοση του msconv97.dll Τι φταίει??:confused: Έχω ac 4.2 και office xp ελληνικό Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα όμως:worry: Αν τα περάσω χωρίς μετατροπή(τη μετατροπή που γίνεται μέσω του ac εννοώ) στο ppc μου τα βγάζει κινέζικα μετά(είναι ελληνικά τα κείμενα, όχι αγγλικά) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Θα τρελαθώ :dizzy: Έβαλα ένα αρχείο wav σε όλους τους φακέλους που έχω τα ringtones μου τα κανονικά, το έκανα και wma αλλά παρόλ' αυτά δεν το είδα να προστίθεται στη λίστα με τους ήχους για τα sms :angry:. Τι κάνω στραβά; Επίσης ψάχνω για ένα bluetooth headset στερεοφωνικό (ψείρες) που να μπορώ να ακούω και μουσική από το κινητό παράλληλα με τη χρήση σαν hands free. Το μόνο που έχω βρει είναι το SonyEricsson HBH-DS970. Είναι καλό αυτό; Έχω δει βέβαια και κάτι iTech αλλά δε μου γεμίζουν το μάτι... Μήπως έχετε υπόψη κανένα καλό και κατά προτίμηση επώνυμο; Πρέπει να υποστηρίζει το A2DP σωστά; Τώρα το κινητό μου το HP6815 το υποστηρίζει αυτό; Πήγα σήμερα και τα αγόρασα τελικά τα HBH-DS970. Παίζει κανονικά και μουσική και μπορώ και χειρίζομαι και το media player από τα κουμπιά που έχει. Μια χαρά είναι! Ένα μόνο (είναι λίγο χαζό αλλά...) αυτές οι ψείρες που έχει είναι αυτές που μπαίνουν μέσα στο αυτί και σε κόβουν σχεδόν τελείως από τον έξω κόσμο! Είναι καλό για τη μουσική αλλά για να τα φοράς ενώ κάνεις βόλτα με τα πόδια ακόμα και τπτ να μην ακούς είναι επικίνδυνο γιατί δεν ακούς τπτ μιλάμε...! Για το άλλο το προβληματάκι μου με τον ήχο για τα sms κανείς help? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Για το άλλο το προβληματάκι μου με τον ήχο για τα sms κανείς help? μόνο wav παίζει στα sms.ούτε mp3 ούτε wma, εκτός κι αν βάλεις κάποια εφαρμογή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ναι δοκίμασα και wav όμως... Τα έβαλα στο my documents, στα windows, windows/rings, χίμα αλλά όπου και να το έβαλα δεν εμφανίστηκε στη λίστα με τους ήχους για μήνυμα... Που πρέπει να μπούν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γεια χαρα! Εχω μια πολυ απλη μα και δυσκολη ερωτηση: Ημουν ευτυχισμενος με τα 128MB RAM του iPAQ hx2750 μου, ετρεχα και καποιες εφαρμογες παραλληλα χωρις προβλημα και τωρα ολη η νεα γενια που βγηκε, συμπεριλαμβανομενου του αντικαταστατη του, το hx2790, εχει μονο 64ΜΒ. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο στην αγορα ακομα με 128ΜΒ και αν οχι ξερει κανεις ποτε ερχεται καποια νεα γενια PPC με 128ΜΒ RAM ξανα??? Αμαν πια με αυτο το cost-cutting - και μη μου πειτε οτι δεν ειναι εξοικονομηση κοστους... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν να κάνω hard reset στο κινητό για να καθαρίσει λιγάκι. Μίλησα με ένα φίλο μου που έκανε στο δικό του 6815 reset και είδαμε τελικά ότι από AKU 2.6 που είναι το κινητό από την κούτα μετά το reset πήγε στο 2.3... Γιατί συνέβη αυτο τώρα...; Και η HP στο site της δεν έχει τπτ ούτε την 2.6 έκδοση πόσο μάλλον την 3 που θα ήθελα... Γνωρίζει κανείς τίποτα; Μήπως να μιλήσω με την αντιπροσωπεία μπας και υπάρχει αλλά δεν την έχουν βάλει στο site? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Γεια χαρα! Εχω μια πολυ απλη μα και δυσκολη ερωτηση: Ημουν ευτυχισμενος με τα 128MB RAM του iPAQ hx2750 μου, ετρεχα και καποιες εφαρμογες παραλληλα χωρις προβλημα και τωρα ολη η νεα γενια που βγηκε, συμπεριλαμβανομενου του αντικαταστατη του, το hx2790, εχει μονο 64ΜΒ. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο στην αγορα ακομα με 128ΜΒ και αν οχι ξερει κανεις ποτε ερχεται καποια νεα γενια PPC με 128ΜΒ RAM ξανα??? Αμαν πια με αυτο το cost-cutting - και μη μου πειτε οτι δεν ειναι εξοικονομηση κοστους... :X Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο με 128 ram και δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόση ram. 64 mb(γύρω στα 45 πραγματικά) είναι αρκετά για να τρέχεις πολλές εφαρμογές παράλληλα χωρίς προβλήματα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typas Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 μπορει καποιος να μου πει 1 προγραμμα για παρουσιασεις?? και που μπορω να βρω ?? JUST DO IT [sIGPIC][/sIGPIC] Female Body Inspector www poroia.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Πήγα σήμερα και τα αγόρασα τελικά τα HBH-DS970. Παίζει κανονικά και μουσική και μπορώ και χειρίζομαι και το media player από τα κουμπιά που έχει. Μια χαρά είναι! Ένα μόνο (είναι λίγο χαζό αλλά...) αυτές οι ψείρες που έχει είναι αυτές που μπαίνουν μέσα στο αυτί και σε κόβουν σχεδόν τελείως από τον έξω κόσμο! Είναι καλό για τη μουσική αλλά για να τα φοράς ενώ κάνεις βόλτα με τα πόδια ακόμα και τπτ να μην ακούς είναι επικίνδυνο γιατί δεν ακούς τπτ μιλάμε...! Λοιπόν, μετά από μια βδομάδα χρήσης διαπίστωσα ότι το κινητό δεν στέλνει στο handsfree το όνομα αυτού που με καλεί αλλά η οθονούλα του δείχνει μόνο τον αριθμό του. Καθώς επίσης δεν στέλνει ούτε το όνομα των κομματιών που ακούω. (Διάβασα ότι κανονικά αυτό γίνεται σε άλλα κινητά γιαυτό τώρα ρωτάω) Μήπως ξέρει κανείς αν διορθώνεται κάπως αυτό; Έχω διαβάσει για διάφορα reg hacks στο xda αλλά δεν έχω βρει κάτι γιαυτό... Και κάτι άλλο, γιατί όταν έχω συνδεδεμένα τα bt handsfree δεν κτυπάει η συσκευή αλλά μόνο δονάει...?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Και κάτι άλλο, γιατί όταν έχω συνδεδεμένα τα bt handsfree δεν κτυπάει η συσκευή αλλά μόνο δονάει...?? Μήπως ενεργοποιείται αυτόματα κάποιο προφίλ? Τσέκαρε τα setting;) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ρολόι του G100 να δείχνει 24ωρη ώρα, παρόλο που έχω HH:MM:SS στις ρυθμίσεις.. Είναι Bug? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μήπως ενεργοποιείται αυτόματα κάποιο προφίλ? Τσέκαρε τα setting;) Κοίταξα και δεν είδα κάτι απενεργοποιημένο, θα το ξανακοιτάξω άμα είναι λίγο πιο προσεκτικά. Γενικά δεν είναι φυσιολογικό έτσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Κοίταξα και δεν είδα κάτι απενεργοποιημένο, θα το ξανακοιτάξω άμα είναι λίγο πιο προσεκτικά. Γενικά δεν είναι φυσιολογικό έτσι; Ίσως υπάρχει επιλογή μόλις συνδέεις το bt ακουστικό να ενεργοποιείται αυτόματα το προφίλ που έχει μόνο δόνηση. Αν όμως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, τότε δεν είναι και πολύ νορμάλ αυτό που συμβαίνει... Χρόνια σου πολλά!!:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ίσως υπάρχει επιλογή μόλις συνδέεις το bt ακουστικό να ενεργοποιείται αυτόματα το προφίλ που έχει μόνο δόνηση. Αν όμως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, τότε δεν είναι και πολύ νορμάλ αυτό που συμβαίνει... Χρόνια σου πολλά!!:) Ευχαριστώ! Λοιπόν βρήκα τι είναι. Άμα πάω από τις ιδιότητες του handsfree στις ρυθμίσεις του bluetooth και απενεργοποιήσω την μια λειτουργία (stereo ακουστικά) τότε είναι οκ. Μάλλον μαζί με τη μουσική μεταφέρονται και όλοι οι ήχοι ειδοποίησης του κινητού στο handsfree... Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρονται οι ήχοι στο handsfree και να ακούγονται και στο κινητό μαζί.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts