steliosnikaia Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Κι' εγώ είμαι ενάντια στην αυτοχειρία, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος αυτοκτονεί είναι ζώο!!! Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του, και τι προβλήματα αντιμετωπίζει! Επαναλαμβάνω ότι είμαι ενάντια σε αυτή την πράξη! Τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι για να τα αντιμετωπίζουμε! Για κάποιους ο στρατός είναι ένα μικρό πρόβλημα! Για κάποιους άλλους ο στρατός είναι μεγάλο πρόβλημα! Για κάποιους άλλους δεν αποτελεί πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση η αυτοχειρία = εγκατάλειψη της προσπάθειας , εγώ το θεωρώ σαν μια πράξη δειλίας! Δειλοί ναί, προδότες ναί, αχάριστοι ναί, άτολμοι ναί, ΖΩΑ ΟΧΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Κι' εγώ είμαι ενάντια στην αυτοχειρία, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος αυτοκτονεί είναι ζώο!!! Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του, και τι προβλήματα αντιμετωπίζει! Επαναλαμβάνω ότι είμαι ενάντια σε αυτή την πράξη! Τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι για να τα αντιμετωπίζουμε! Για κάποιους ο στρατός είναι ένα μικρό πρόβλημα! Για κάποιους άλλους ο στρατός είναι μεγάλο πρόβλημα! Για κάποιους άλλους δεν αποτελεί πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση η αυτοχειρία = εγκατάλειψη της προσπάθειας , εγώ το θεωρώ σαν μια πράξη δειλίας! Δειλοί ναί, προδότες ναί, αχάριστοι ναί, άτολμοι ναί, ΖΩΑ ΟΧΙ!!! Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν παύει να είναι ζώο... Οταν στην φρουρά ρωτάει ο επόπτης την κλασσική ερώτηση "είναι κανείς που δεν αισθάνεται καλά?" ποιός φταίει, ο στρατός η ο φαντάρος που φοβάται να σηκώσει το χεράκι του και να πεί οτι δεν αισθάνεται καλά.Η να πει στον διοικιτή έχω το α ή β πρόβλημα για να τον βοηθήσουν. Ψυχολόγοι στον στρατό υπάρχουν αλλά είπε κανένας οτι θέλει να δει ψυχολόγο? Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν παύει να είναι ζώο... Οταν στην φρουρά ρωτάει ο επόπτης την κλασσική ερώτηση "είναι κανείς που δεν αισθάνεται καλά?" ποιός φταίει, ο στρατός η ο φαντάρος που φοβάται να σηκώσει το χεράκι του και να πεί οτι δεν αισθάνεται καλά.Η να πει στον διοικιτή έχω το α ή β πρόβλημα για να τον βοηθήσουν. Ψυχολόγοι στον στρατό υπάρχουν αλλά είπε κανένας οτι θέλει να δει ψυχολόγο? 1ον : Δεν το 'χουν προγραμματίσει πολύ καιρό πριν, όλοι όσοι αυτοκτονούν! Κάποιος μπορεί να δεχτεί μια κλήση, ή ένα μήνυμα σε οποιαδήποτε στιγμή, να είναι ολομόναχος και να μην το πολυ-σκεφτεί! Εσύ λες για την φρουρά!!! Εγώ σου λέω κάτι ακόμα πιό απλό! Να πεί τον καημό του στην "σειρούλα" του! _"Σειρούλα, δεν είμαι καλά"! _"Τι έχεις ρε φίλε; Δεν την παλεύεις"; και έτσι μπορούμε να το προλάβουμε το κακό... 2ον : Επειδή επιμένεις στον χαρακτηρισμό "ζώο", σκέψου και το επίσης απλό : Τα ζώα δεν αυτοκτονούν! Δεν πετούν στα σκουπίδια το δώρο της ζωής γιατί τα ζώα δεν είναι αχάριστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Αυτοί που αυτοχειρούν δεν την παλεύουν καν στην κανονική ζωή,απλά στο στρατό μία μόνος για πολύ καιρό,μία οι ατέλειωτες σκέψεις και φιλοσοφήσεις περί ζωής,μία τα αισθηματικά που στον στρατό βρίσκονται στην "εντατική" και το μυαλό μας πάει πάντα στο χειρότερο, μία και τα πολλά όπλα,σφαίρες και η εξοικείωση με κάτι που μας φανταζόταν τρομερό από παιδιά,μία η πίεση που αισθάνεται κάποιος που βρίσκεται στο πουθενά-κυριολεκτικά- παρά την θέληση του...και άλλα άπειρα συναισθήματα που βιώνει κάποιος στρατιώτης δεν θέλουν πολύ για να αποτελέσουν τον καταλύτη για θέσει κάποιος τέλος στην ζωή του,νομίζοντας ότι έφτασε στο αδιέξοδο (που είναι ο στρατός για πολλούς),ενώ στην πράξη τα δύσκολα είναι έξω από τον στρατό... Στην πράξη πιστεύω ότι ο στρατός που λέμε ότι μας κάνει άντρες ισχύει ,διότι μόνο και μόνο τότε έχουμε άπλετο χρόνο για να σκεφτούμε πραγματικά για τον ευατό μας και το τι θα κάνουμε στην ζωή μας,εκεί που πραγματικά θέτουμε στόχους χωρίς να έχουμε άλλες δικαιολογίες για κάθε είδους αναβολές. Και ναι, ο στρατός είναι το καταφύγιο του άντρα πριν αρχίσουν τα πολύ δύσκολα,ασχέτως που κλαιγόμαστε τις περισσότερες φορές Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν παύει να είναι ζώο... Οταν στην φρουρά ρωτάει ο επόπτης την κλασσική ερώτηση "είναι κανείς που δεν αισθάνεται καλά?" ποιός φταίει, ο στρατός η ο φαντάρος που φοβάται να σηκώσει το χεράκι του και να πεί οτι δεν αισθάνεται καλά.Η να πει στον διοικιτή έχω το α ή β πρόβλημα για να τον βοηθήσουν. Ψυχολόγοι στον στρατό υπάρχουν αλλά είπε κανένας οτι θέλει να δει ψυχολόγο?Έχεις ένα δίκιο αλλά πολλοί άνθρωποι (και όχι μόνο στο στρατό) ντρέπονται να παραδεχτούν την κακή τους ψυχολογία και να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Πολύ περισσότερο να μιλήσουν με ψυχίατρο, γιατί στο στρατό με ψυχίατρο θα μιλήσουν καθώς θα νοσηλευτούν σε ψυχιατρική κλινική. Για πολλούς (κακώς για μένα) "ακούγεται παράξενο" να χρειάζεσαι βοήθεια ψυχιάτρου. Πχ φαντάσου ένας φαντάρος να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα, να αλλάξει δείκτη Ι, κάποιοι θα τον αποκαλούν ψευτογιωτά ή υποκριτή, λουφαδόρο κτλ κτλ... χωρίς να ναι ο ίδιος. Οπότε καταπιέζουν τον εαυτό τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Αυτοί που αυτοχειρούν δεν την παλεύουν καν στην κανονική ζωή,απλά στο στρατό μία μόνος για πολύ καιρό,μία οι ατέλειωτες σκέψεις και φιλοσοφήσεις περί ζωής,μία τα αισθηματικά που στον στρατό βρίσκονται στην "εντατική" και το μυαλό μας πάει πάντα στο χειρότερο, μία και τα πολλά όπλα,σφαίρες και η εξοικείωση με κάτι που μας φανταζόταν τρομερό από παιδιά,μία η πίεση που αισθάνεται κάποιος που βρίσκεται στο πουθενά-κυριολεκτικά- παρά την θέληση του...και άλλα άπειρα συναισθήματα που βιώνει κάποιος στρατιώτης δεν θέλουν πολύ για να αποτελέσουν τον καταλύτη για θέσει κάποιος τέλος στην ζωή του,νομίζοντας ότι έφτασε στο αδιέξοδο (που είναι ο στρατός για πολλούς),ενώ στην πράξη τα δύσκολα είναι έξω από τον στρατό... Στην πράξη πιστεύω ότι ο στρατός που λέμε ότι μας κάνει άντρες ισχύει ,διότι μόνο και μόνο τότε έχουμε άπλετο χρόνο για να σκεφτούμε πραγματικά για τον ευατό μας και το τι θα κάνουμε στην ζωή μας,εκεί που πραγματικά θέτουμε στόχους χωρίς να έχουμε άλλες δικαιολογίες για κάθε είδους αναβολές. Και ναι, ο στρατός είναι το καταφύγιο του άντρα πριν αρχίσουν τα πολύ δύσκολα,ασχέτως που κλαιγόμαστε τις περισσότερες φορές Αν τα δύσκολα είναι έξω από το στρατό μην με πάτε μέσα, αφήστε με να τα αντιμετωπίσω. Όσο για τους στόχους, έχω ήδη θέσει πολλούς. Μπορώ να αρχίσω να τους κυνηγάω ένα χρόνο νωρίτερα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Καλησπερα παιδια!ειμαι 19 χρονον και τωρα ετοιμαζω να κανω τα χαρτια μου για να δυλοσω σημετοχη σε 1 προκυριξη για καταταξη επ.οπ δλδ επαγγελματιας οπλιτης....Εχω ειδικοτιτα πλυροφορικης και πιστευω οτι 8α με παρουνε πανο σε αυτο το αντικημενο..... Θελω να με βοηθισετε στα εξης θεματα 1ο αξιζει να παω η θα το μετανιοσω?(εαν ειναι καπιος απο εδω μεσα επ.οπ ας με βοηθισει η εαν ξερει κατι...) και 2ο που ειναι καλητερα να δυλοσω κεντρο ερευνας πληροφορικης (οδηγος οχηματος κινητου κομβου ΣΔΕΠ ΕΠ) Η ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ-ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΙΣΤΡΑΤΕΦΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠ) ΤΟ τελεφτεο το εχει η πολη μου λαμια αλλα δεν ξερω εαν θα με στειλουν σε αυτη εαν διαλεξω το δευτερο και αποσο εχς μαθη δεν υπαρχει αλλου υλικο πολεμου!:) Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το μονο που σου προσφέρει είναι επαγγελματική αποκατάσταση και μια σχετικα γρήγορη σύνταξη γιατί κατα τα άλλα στα ματια των άλλων στελεχων είσαι χειρότερα από απλώς φαντάρος. Αυτό εν ολίγοις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Καλησπερα παιδια!ειμαι 19 χρονον και τωρα ετοιμαζω να κανω τα χαρτια μου για να δυλοσω σημετοχη σε 1 προκυριξη για καταταξη επ.οπ δλδ επαγγελματιας οπλιτης....Εχω ειδικοτιτα πλυροφορικης και πιστευω οτι 8α με παρουνε πανο σε αυτο το αντικημενο..... Θελω να με βοηθισετε στα εξης θεματα 1ο αξιζει να παω η θα το μετανιοσω?(εαν ειναι καπιος απο εδω μεσα επ.οπ ας με βοηθισει η εαν ξερει κατι...) και 2ο που ειναι καλητερα να δυλοσω κεντρο ερευνας πληροφορικης (οδηγος οχηματος κινητου κομβου ΣΔΕΠ ΕΠ) Η ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ-ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΙΣΤΡΑΤΕΦΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠ) ΤΟ τελεφτεο το εχει η πολη μου λαμια αλλα δεν ξερω εαν θα με στειλουν σε αυτη εαν διαλεξω το δευτερο και αποσο εχς μαθη δεν υπαρχει αλλου υλικο πολεμου!:) Συγνώμη για τη παράθεση, αλλά θέλω να σου ζητήσω κάτι, εντελώς άσχετο με το θέμα. :( :( Πριν κάνεις τα χαρτιά σου, μήπως είναι καλό να ανοίξεις κάποιο λεξικό και τα βιβλία γραμματικής του σχολείου?!!! Και πάλι συγνώμη. Αφού να σκεφτείς ακόμη νομίζω ότι κάνεις πλάκα και επίτηδες έχεις τόσα ορθογραφικά λάθη.:blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Προσωπική άποψη ότι αν δεν έχεις κάποιο μέσο είναι αδύνατο να σε πάρουν σε τέτοια θέση. Άσε που όταν κάνεις τα χαρτιά δηλώνεις ότι σε περίπτωση που δεν επιλεγείς για την θέση που προτίμησες, έχουν το δικαίωμα να σε βάλουν σε κάποια άλλη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Aν ξέρεις από πριν ότι θα πας στο συγκεκριμένο πόστο, θα έλεγα να μην το σκεφτείς καν. Ακόμα και αν δεν ξέρεις που θα καταλήξεις, μπορείς να μπεις και δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις κι όλας. Στα 3 χρόνια, μπορείς να δηλώσεις παραίτηση. Το «καλό» είναι, όσο και αν ακουστεί παράξενο, ότι γλιτώνεις την θητεία, αν δεν έχεις υπηρετήσει. δλδ αν μπεις για 3 χρόνια και αποφασίσεις να φύγεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψεις σαν φαντάρος. Πάντως το ότι έχεις «ειδικότητα» πληροφορικής από μόνο του δε λέει τίποτα απολύτως. Τι ειδικότητα έχεις δλδ στα 19 σου; ΙΕΚ; ΤΕΕ; Επίσης, μην ελπίζεις ότι αν σε πάρουν θα πας εκεί που θες, και μάλιστα στην πόλη σου. Πρώτη μετάθεση θα είναι παραμεθόριο, και μετά δεύτερη σε 3-4 χρόνια, ανάλογα την δυσμένεια της μονάδας. Γενικώς, μην περιμένεις να στεριώσεις εύκολα κάπου. Με μια βαλίτσα στο χέρι θα είσαι, και εσύ και η οικογένειά σου, όταν αποκτήσεις. Αν τα δύσκολα είναι έξω από το στρατό μην με πάτε μέσα, αφήστε με να τα αντιμετωπίσω. Όσο για τους στόχους, έχω ήδη θέσει πολλούς. Μπορώ να αρχίσω να τους κυνηγάω ένα χρόνο νωρίτερα; Έχεις δίκιο, αυτό θα ήταν το ιδανικό. Αλλά όμως δεν είμαστε λουξεμβούργο, ούτε Ελβετία. Και δεν θα γίνουμε από την μια μέρα στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Καλησπερα παιδια!ειμαι 19 χρονον και τωρα ετοιμαζω να κανω τα χαρτια μου για να δυλοσω σημετοχη σε 1 προκυριξη για καταταξη επ.οπ δλδ επαγγελματιας οπλιτης....Εχω ειδικοτιτα πλυροφορικης και πιστευω οτι 8α με παρουνε πανο σε αυτο το αντικημενο..... Θελω να με βοηθισετε στα εξης θεματα 1ο αξιζει να παω η θα το μετανιοσω?(εαν ειναι καπιος απο εδω μεσα επ.οπ ας με βοηθισει η εαν ξερει κατι...) και 2ο που ειναι καλητερα να δυλοσω κεντρο ερευνας πληροφορικης (οδηγος οχηματος κινητου κομβου ΣΔΕΠ ΕΠ) Η ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ-ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΙΣΤΡΑΤΕΦΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠ) ΤΟ τελεφτεο το εχει η πολη μου λαμια αλλα δεν ξερω εαν θα με στειλουν σε αυτη εαν διαλεξω το δευτερο και αποσο εχς μαθη δεν υπαρχει αλλου υλικο πολεμου!:) Σε γενικές γραμμές συμφωνώ κι' εγώ με τον Trobocop®. Η ειδικότητά σου είναι πολύ καλή, αλλά σαν ΕΠ.ΟΠ. θα έχεις περισσότερο στρατιωτικά καθήκοντα! Τουλάχιστον στα 2 πρώτα χρόνια. Νομίζω ότι έχεις και το δικαίωμα να αποχωρήσεις πριν τα 3 χρόνια, αλλά σε αυτή την περίπτωση υπηρετείς την θητεία σου κανονικά! Αν αντέξεις 3 χρόνια, τότε ισχύει ότι είπε και ο Trobocop®. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ενας λοχαγός όταν υπηρετούσα παλιά στο Τέξας μου χε πει την εξής σοφή κουβέντα: «Μπορείς να βγεις στα φανάρια να καθαρίζεις τζάμια; Μπορείς να πας στο Μοναστηράκι να πουλάς χαρτομάντηλα; ΕΠ.ΟΠ. μόνο μη γίνεις...» Ενδεικτικό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ενας λοχαγός όταν υπηρετούσα παλιά στο Τέξας μου χε πει την εξής σοφή κουβέντα: «Μπορείς να βγεις στα φανάρια να καθαρίζεις τζάμια; Μπορείς να πας στο Μοναστηράκι να πουλάς χαρτομάντηλα; ΕΠ.ΟΠ. μόνο μη γίνεις...» Ενδεικτικό...... Πως φαίνεται οτι ήσουν πεζικό!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Παω στο 516 Μ/ΤΚΠ Λαγου Διδυμοτειχου.Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ξερει κανεις τιποτα για 297 στη Χιο? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Παω στο 516 Μ/ΤΚΠ Λαγου Διδυμοτειχου.Ξερει κανεις τιποτα? παρε κουνουπελαιο...και καλες ασκησεις!!! :) για εξοδο...περιπου 5 χιλιομετρα το Διδυμοτιχο.απο τα μεγαλυτερα στρατοπεδα της Ελλαδας.εχει ταξιαρχεια μεσα..πεζικο,πυροβολικο,τεθωρακισμενα,μηχανικο.ειναι πολυ χαος η κατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 παρε κουνουπελαιο...και καλες ασκησεις!!! :) για εξοδο...περιπου 5 χιλιομετρα το Διδυμοτιχο.απο τα μεγαλυτερα στρατοπεδα της Ελλαδας.εχει ταξιαρχεια μεσα..πεζικο,πυροβολικο,τεθωρακισμενα,μηχανικο.ειναι πολυ χαος η κατασταση. κουνουπελαιο,κουνουπελαιο,κουνουπελαιο,κουνουπελαιο.Δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβηξα εγω με τα σκατοκουνουπα εκει πανω ,παντως οντως ειναι χαος η κατασταση εκει , μεγαλο στρατοπεδο, πολυ γαλονι. Καλες ασκησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Παω στο 516 Μ/ΤΚΠ Λαγου Διδυμοτειχου.Ξερει κανεις τιποτα? Τρυπα στην γεωγραφια, διδυμοτειχο μπλουζ, αδειανη φωτογραφια, του παραλογου η θητεια, αγχωμενη μαλακι@, διδυμοτειχο μπλουζ. :D Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πως φαίνεται οτι ήσουν πεζικό!! :stupid: Πως φαίνεται ότι είσαι ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ. :lol: Διαβιβάσεις ήμουν. :rotfl: newbΟΠ pwnd again. xaxaxaxaxa Προλαβαίνεις να παραιτηθείς. ;) killing_you2. Ωραίος ο σκοπός στην υπογραφή. Σκοπιά με το όπλο αναρτίσατε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Καλησπερα παιδια!ειμαι 19 χρονον και τωρα ετοιμαζω να κανω τα χαρτια μου για να δυλοσω σημετοχη σε 1 προκυριξη για καταταξη επ.οπ δλδ επαγγελματιας οπλιτης....Εχω ειδικοτιτα πλυροφορικης και πιστευω οτι 8α με παρουνε πανο σε αυτο το αντικημενο..... Θελω να με βοηθισετε στα εξης θεματα 1ο αξιζει να παω η θα το μετανιοσω?(εαν ειναι καπιος απο εδω μεσα επ.οπ ας με βοηθισει η εαν ξερει κατι...) και 2ο που ειναι καλητερα να δυλοσω κεντρο ερευνας πληροφορικης (οδηγος οχηματος κινητου κομβου ΣΔΕΠ ΕΠ) Η ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ-ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΙΣΤΡΑΤΕΦΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠ) ΤΟ τελεφτεο το εχει η πολη μου λαμια αλλα δεν ξερω εαν θα με στειλουν σε αυτη εαν διαλεξω το δευτερο και αποσο εχς μαθη δεν υπαρχει αλλου υλικο πολεμου!:) Συγνώμη για τη παράθεση, αλλά θέλω να σου ζητήσω κάτι, εντελώς άσχετο με το θέμα. :( :( Πριν κάνεις τα χαρτιά σου, μήπως είναι καλό να ανοίξεις κάποιο λεξικό και τα βιβλία γραμματικής του σχολείου?!!! Και πάλι συγνώμη. Αφού να σκεφτείς ακόμη νομίζω ότι κάνεις πλάκα και επίτηδες έχεις τόσα ορθογραφικά λάθη.:blink: :blink: :blink: Translate by PCMan: Καλησπέρα παιδιά! Είμαι 19 χρόνων και τώρα ετοιμάζω να κάνω τα χαρτιά μου για να δηλώσω συμμετοχή σε 1 προκήρυξη για κατάταξη ΕΠ.ΟΠ δηλαδή επαγγελματίας οπλίτης.... Έχω ειδικότητα πληροφορικής και πιστεύω ότι 8α με πάρουνε πάνω σε αυτό το αντικείμενο..... Θέλω να με βοηθήσετε στα εξής θέματα 1ο αξίζει να πάω η θα το μετανιώσω?(εάν είναι κάποιος από εδώ μέσα ΕΠ.ΟΠ ας με βοηθήσει η εάν ξέρει κατή...) και 2ο που είναι καλύτερα να δηλώσω κέντρο ερευνάς πληροφορικής (οδηγός οχήματος κινητού κόμβου ΣΔΕΠ ΕΠ) Η ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ-ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠ) ΤΟ τελευταίο το έχει η πόλη μου Λαμία αλλά δεν ξέρω εάν θα με στείλουν σε αυτή εάν διαλέξω το δεύτερο και οπόσο έχω μάθει δεν υπάρχει αλλού υλικό πόλεμου! :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Translate by PCMan: :p Σωστός, με τάπωσες. :X :X :X Αν και πάλι έχεις ορισμένα λαθάκια......!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Γεια χαρά! Έχω μια απορία σχετικά με το περιοδεύον.. Δεν έχω πάει ακόμα και απ' ότι ενημερώθηκα, η προθεσμία έχει λήξει. :( Ενημερώθηκα επίσης πως για το λόγο αυτό θα πληρώσω πρόστημο 90ευρώ ή ένα μήνα φυλάκιση κατα τη θητεία.. Μέχρι πότε ήταν η προθεσμία; Γνωρίζετε κάτι παραπάνω σχετικά με τις καθυστερήσεις; Thanks! -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 http://www.stratologia.gr/ Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Oyte egw eixa paei na perasw periodeyon kai mou efaga prostimo 1 mhna extra thiteia. Eksagorasimo vevaia. Den thimamai posa plhrwsa giati pane polla xronia. Pare thlefwno sth stratologia na rwthseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts