minovg Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 5μηνο ειναι η παραμεθοριος. Aεροπορία 3μηνο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Aεροπορία 3μηνο. :p Ναυτικό, 4μηνο... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Αεροπορία όμως και η Ανδραβίδα ακόμα ως παραμεθόριος λογίζεται :p` Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Αεροπορία όμως και η Ανδραβίδα ακόμα ως παραμεθόριος λογίζεται :p` Έχει διαφορά παραμεθόριος με παραμεθόριο στην αεροπορία από όσα είχα καταλάβει. Υπάρχει κανονική παραμεθόριος και ντεμέκ παραμεθόριος. Πχ. η Πάρνηθα που θεωρείται παραμεθόριος, μετάθεση παίρνεις στους 4 μήνες. Ενώ σε νησί που ήμουν εγώ δικαιούμουν μετάθεση στο 3μηνο. Νομίζω και Ανδραβίδα στο 4μηνο δικαιούσαι μετάθεση. Τι κόλπα είναι αυτά πια εδώ που τα λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 εγω μια μεταθεση πηρα.. ουτε καν με αποσπαση με στειλανε καπου :mad: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 εγω μια μεταθεση πηρα.. ουτε καν με αποσπαση με στειλανε καπου :mad: Καημενούλη τι σού'μελλε να πάθεις... Ούτε μια αποσπασούλα βρε αδερφέ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 παιδιά καλημέρα, μήπως έχει κανείς σε πρόγραμμα για το κινητό την λεγόμενη "λελέτζα"?? το πρόγραμμα που δείχνει πότε απολύεσαι και κάθε φορά σου δίνει και αξίωμα ανάλογα με τις μέρες που είσαι στρατιώτης...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 παιδιά καλημέρα, μήπως έχει κανείς σε πρόγραμμα για το κινητό την λεγόμενη "λελέτζα"?? το πρόγραμμα που δείχνει πότε απολύεσαι και κάθε φορά σου δίνει και αξίωμα ανάλογα με τις μέρες που είσαι στρατιώτης...:lol: Δεν το έχω υπόψη μου, κάπου το είχα ξανά ακούσει, αν το πετύχω πουθενά ευχαρίστως να δοκιμάσω το port του σε κινητά τηλέφωνα πάντως (J2ME) :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Δεν το έχω υπόψη μου, κάπου το είχα ξανά ακούσει, αν το πετύχω πουθενά ευχαρίστως να δοκιμάσω το port του σε κινητά τηλέφωνα πάντως (J2ME) :) Μπορείς να το βρεις εδώ και εδώ, προκειμένου να δεις πώς περίπου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 233 και σήμερα... :fool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ξανά πολίτης σε 242 ημέρες:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasperfff Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Γεια σας θέλς να κάνω μία ερώτηση.......έσπασα την αναβολή και θα πρέπει να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο.Μπορώ να ξαναπάρω την αναβολή που είχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Γεια σας θέλς να κάνω μία ερώτηση.......έσπασα την αναβολή και θα πρέπει να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο.Μπορώ να ξαναπάρω την αναβολή που είχα? Eννοείς ότι το μετάνιωσες που έκοψες την αναβολή; Αν ναι, πρέπει να βρεις νέο λόγο. Αν δεν έχεις κανένα λόγο μπορείς να πάρεις 3μήνη παράταση για κοινωνικούς λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasperfff Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 σκέφτομαι να αγοράσς μία επιχείριση είναι αυτός λόγος για να μου δώσουν και άλλη?είμαι φοιτητής χρωστάω ένα μάθημα σε αυτό μπορώ να βασιστώ για να πάρω καινούργια ΚΑΝΟΝΙΚΗ αναβολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 σκέφτομαι να αγοράσς μία επιχείριση είναι αυτός λόγος για να μου δώσουν και άλλη?είμαι φοιτητής χρωστάω ένα μάθημα σε αυτό μπορώ να βασιστώ για να πάρω καινούργια ΚΑΝΟΝΙΚΗ αναβολή? Tι ηλικία έχεις; Την προηγούμενη αναβολή που έκοψες για ποιο λόγο την είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasperfff Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 25 την προηγούμενη την είχα πάρει για την σχολή.Δε μπορ'ω να π'αρω πάλι για την σχολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το λελετζα http://rapidshare.com/files/145521790/leleja.jar.html 51ΚΣ Αντιστρατηγος ποντικια!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 148 ΚΣ... Λοχαγός ακομη :p σε λιγο ταγματαρχης , χεχε... 301 εισαι η 302 9μηνο? Οσο για την λελετζα, ειναι μονιμα στο κινητο απο την ημερα που παρουσιαστηκα ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 51 τα ΚΣ και σε λιγο έρχεται και η μεγάλη άδεια. KAAY for the win! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 25 την προηγούμενη την είχα πάρει για την σχολή.Δε μπορ'ω να π'αρω πάλι για την σχολή? Νομίζω πως μπορείς. Μέχρι τα 28 σου δίνουν άνετα. Ρώτησε το στρατολογικό σου γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το λελετζα http://rapidshare.com/files/145521790/leleja.jar.html 51ΚΣ Αντιστρατηγος ποντικια!! :p Φουλ μάχιμο! :dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μπορείς να το βρεις εδώ και εδώ, προκειμένου να δεις πώς περίπου δουλεύει. Thx! Το λελετζα http://rapidshare.com/files/145521790/leleja.jar.html 51ΚΣ Αντιστρατηγος ποντικια!! :p Απίθανο, μπράβο στον προγραμματιστή του!!! :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 τα ΚΣ δεν τα μετραω... στο ποστο που ειμαι, ουτε που καταλαβαινω φανταριλικι......σχεδον απολυμενος ειμαι λεμε....... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 148 ΚΣ... Λοχαγός ακομη :p σε λιγο ταγματαρχης , χεχε... 301 εισαι η 302 9μηνο? Οσο για την λελετζα, ειναι μονιμα στο κινητο απο την ημερα που παρουσιαστηκα ^^ 301! Finn στις φωκιες εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Finn στις φωκιες εισαι? Ναι αποσπασμένος απ το ΤΥΠ/NDC-GR Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts