NoNaMe3 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Κοίτα, δεν είναι καθόλου απίθανο. δες και την τροποποίηση. :) ;) Η αιτιολογία της μετάταξης όμως αυτό έγραφε, ότι κόπηκαν στην μηχανοδήγηση. Που σημαίνει ότι θεωρητικά υπάρχει αυτό το παραθυράκι. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και περίεργο. Είναι? Είναι πολύ απίθανο γιατί πρώτα απο όλα η εκπαίδευση στην μηχανοδήγηση γίνεται τον 2ο+ μήνα που βρίσκεσαι στο ΚΕΤΘ και 2ον είναι αδύνατον να γίνει κάπιος ακατάλληλος για οδήγηση:D Να φανταστεις ότι μερικά άρματα έχουν τιμόνι ποδηλάτου....εκτός αν δεν ήξερε ποδήλατο:lol: Τέλος δεν γίνεται κρίση την ώρα που κάνεις οδήγηση απλά κάνεις μια βόλτα.Δεν προβλέπεται να οδήγησει ένας ΔΕΑ άρμα μόνο εν καιρό επιχειρήσεων και αυτός είναι ο τελευταιος που θα πάει στην θέση του οδηγού.Δεν θεωρείται κάτι το σημαντικό στην εκπαίδευση:) Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Όχι, αν τον στείλον στο Μηχανικό, δηλαδή στο Λουτράκι, στο Μηχανικό θα πάει, ενώ αν τον στείλουν Πεζικό, στο Ηράκλειο, στο Πεζικό θα πάει. Κοίταξε να δεις. Για μένα οι δυο σχολές δεν έχουν και μεγάλες διαφορές. Ίσως του μηχανικού να έχει περισσότερο διάβασμα ταυτόχρονα, όχι ότι έχει σημασία. Δηλαδή, η τελική βαθμολογία είναι παντελώς άχρηστη και αδιάφορη (Δεν υπάρχει περίπτωση να τον κόψουν για αυτό). Το θέμα είναι να είναι συνειδητοποιημένος, να ξέρει δηλαδή τι πάει να κάνει, και κυρίως να το θέλει. Στο Λουτράκι, είναι το μηχανικό?? Περισσότερο διάβασμα?? Διαβάζουνε κιώλας???:confused: τελική βαθμολογία?? να τον κόψουν γι αυτό?? -->> τι ακριβώς εννοείς??δεν σε πιάνω... Το θέλει πολύ......... του είπανε κάτι για μεραρχία οικονομικού...έχει στην κρήτη?? που έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Στο Λουτράκι, είναι το μηχανικό?? Περισσότερο διάβασμα?? Διαβάζουνε κιώλας???:confused: τελική βαθμολογία?? να τον κόψουν γι αυτό?? -->> τι ακριβώς εννοείς??δεν σε πιάνω... Το θέλει πολύ......... του είπανε κάτι για μεραρχία οικονομικού...έχει στην κρήτη?? που έχει? Ναι, στο Λουτράκι είναι. Ναι, περισσότερο διάβασμα διότι έχει περισσότερα αντικείμενα. Βεβαίως και διαβάζουν. Για αυτό λέγεται σχολή :p Έχει μαθήματα, σημειώσεις, αίθουσες διδασκαλίας, τα πάντα. Οι ανάγκες είναι τόσο μεγάλες που δεν κόβουν κανέναν, όσο χάλιας και αν είναι. Δηλαδή για να κοπεί καποιος πρέπει να το θέλει ο ίδιος και να το θέλει πολύ :p Η τελική βαθμολογία καθορίζει την κατάταξη, δηλαδή με ποια σειρά θα αποφοιτήσει. Είναι εντελώς τυπική και αδιάφορη, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το μόνο που παίζει, είναι πως αν έχει καλή κατάταξη στα πρώτα δυο από τα τρίτα διαγωνίσματα, πιθανόν να βγει βαθμοφόρος, κάνοντας διαφορετικές υπηρεσίες (π.χ. όχι σκοπιές). Επιμένω ότι δεν υπάρχει μεραρχία οικονομικού, σαν όρος γενικότερα. Το πολύ να βρίσκεται εκεί το ταμείο του τοπικού σχηματισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ΔΕΑ στην Αεροπορια ειναι καλη φαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ΔΕΑ στην Αεροπορια ειναι καλη φαση? δεν νομιζω να εχει διαφορα μεγαλη.. αυτο ειναι αναλογα και στην μοναδα που θα πας. ΔΕΥ νομιζω ειναι. εχει και ΔΕΑ? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Η αεροπορία έχει μόνο 3 ειδικότητες: Οικονομικούς, Στρατολόγους--->πτυχιούχοι οικονομικών και φιλολογικών/νομικών σχολών αντίστοιχα που μετά την εκπαίδευση πάνε σε γραφεία και Φυλαξης Αεροδρομίων. Επίσης υπάρχουν και ΔΕΑ αερονομίας, αλλά είναι μάλλον σπάνιοι. Δεν ξέρω κάτι άλλο να παραθέσω. Μου φαίνεται πάντωςλίγο οξύμωρο ΔΕΑ και ΠΑ. Γιατί να πάει κάποιος ΔΕΑ στην ΠΑ? Αφού ούτως ή άλλως χύμα είναι. Εκτός αν μπορεί να το κάνει και θέλει και τα μόρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ναι, περισσότερο διάβασμα διότι έχει περισσότερα αντικείμενα. Βεβαίως και διαβάζουν. Για αυτό λέγεται σχολή :p Έχει μαθήματα, σημειώσεις, αίθουσες διδασκαλίας, τα πάντα. Οι ανάγκες είναι τόσο μεγάλες που δεν κόβουν κανέναν, όσο χάλιας και αν είναι. Δηλαδή για να κοπεί καποιος πρέπει να το θέλει ο ίδιος και να το θέλει πολύ :p Η τελική βαθμολογία καθορίζει την κατάταξη, δηλαδή με ποια σειρά θα αποφοιτήσει. Είναι εντελώς τυπική και αδιάφορη, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το μόνο που παίζει, είναι πως αν έχει καλή κατάταξη στα πρώτα δυο από τα τρίτα διαγωνίσματα, πιθανόν να βγει βαθμοφόρος, κάνοντας διαφορετικές υπηρεσίες (π.χ. όχι σκοπιές). Όταν λες ότι "οι ανάγκες είναι τόσο μεγάλες που δεν κόβουν κανέναν", μα΄λλον θα εννοείς πριν γίνουνε...όταν το δηλώσουν και όχι μετά... κοίτα...μου είπε ότι δηλώσανε 19 άτομα και περάσανε οι 10...οι υπόλοιποι κόπηκαν... για τα διαγωνίσματα που λες και την κατάταξη, εννοείς αυτά που μου πε πως δόσανε προκειμένου να τους δεχτούνε ως αξιωματικούς ή όχι?? Επιμένω ότι δεν υπάρχει μεραρχία οικονομικού, σαν όρος γενικότερα. Το πολύ να βρίσκεται εκεί το ταμείο του τοπικού σχηματισμού. οκ!!!!!!!! Μη βαράς...:p:p Τελικά σήμερα το βράδυ φεύγει για Κρήτη!!!!!!!!!!!!! Ξέρετε αν πάνε με καμπίνα ...κατάστρωμα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Όταν λες ότι "οι ανάγκες είναι τόσο μεγάλες που δεν κόβουν κανέναν", μα΄λλον θα εννοείς πριν γίνουνε...όταν το δηλώσουν και όχι μετά... κοίτα...μου είπε ότι δηλώσανε 19 άτομα και περάσανε οι 10...οι υπόλοιποι κόπηκαν... για τα διαγωνίσματα που λες και την κατάταξη, εννοείς αυτά που μου πε πως δόσανε προκειμένου να τους δεχτούνε ως αξιωματικούς ή όχι?? Μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ απίθανο να τους έκοψαν επειδή δεν ήταν ικανοί. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι παίζει, εγώ δεν πέρασα ποτέ τα αγωνίσματα. Και δεν εννοώ ότι κόπηκα, εννόω ότι δεν τα πέρασα. Γιατί; Γιατί εκείνη την ημέρα έλειπα για κάποια εξέταση σε νοσοκομείο, μαζί με άλλους τρεις. Πώς έγινε και με δέχθηκαν? :rolleyes: Το πιθανότερο είναι ότι ήθελαν να πάνε αλλά τους έκοψαν για άλλους λόγους (π.χ. αχρωματοψία ή κάποιος άλλος ιατρικός λόγος), ή αποφάσισαν οι ίδιοι να κοπούν, δλδ άλλαξαν γνώμη. Για τα διαγωνίσματα, όχι βέβαια. Αυτά που δώσανε ήταν τυπικά τεστ προσωπικότητας της πλάκας. Εννοώ τα διαγωνίσματα στην σχολή, τρια στον αριθμό. Όπως είπα, όλα σχεδόν είναι για το θεαθήναι κανείς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, και μετά την σχολή όταν θα πάει παραμεθώριο ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να ρωτήσει τι βαθμολογία έβγαλε στην σχολή. Ουσιαστικά, ο μόνος λόγος για να κάτσει να διαβάσει κάποιος είναι για το γμτ. Για να μην βγει τελευταίος. Για τον ίδιο αποκλειστικά δλδ. Αυτά που θα μάθει δεν πρόκειται να του χρησιμεύσουν ακόμα και στην θητεία του (!!!). οκ!!!!!!!! Μη βαράς...:p:p Τελικά σήμερα το βράδυ φεύγει για Κρήτη!!!!!!!!!!!!! Ξέρετε αν πάνε με καμπίνα ...κατάστρωμα...??? Με καμπίνα πάνε φυσικά. Όλα πληρωμένα από την υπηρεσία. Μάλιστα πριν φύγει θα πληρωθεί και ένα συμβολικό ποσό για τα έξοδα φαγητού του ταξιδίου (νομίζω γύρω στα 6-7 ευρώ), τη λεγόμενη "τροφή σε χρήμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ απίθανο να τους έκοψαν επειδή δεν ήταν ικανοί. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι παίζει, εγώ δεν πέρασα ποτέ τα αγωνίσματα. Και δεν εννοώ ότι κόπηκα, εννόω ότι δεν τα πέρασα. Γιατί; Γιατί εκείνη την ημέρα έλειπα για κάποια εξέταση σε νοσοκομείο, μαζί με άλλους τρεις. Πώς έγινε και με δέχθηκαν? :rolleyes: Το πιθανότερο είναι ότι ήθελαν να πάνε αλλά τους έκοψαν για άλλους λόγους (π.χ. αχρωματοψία ή κάποιος άλλος ιατρικός λόγος), ή αποφάσισαν οι ίδιοι να κοπούν, δλδ άλλαξαν γνώμη. Για τα διαγωνίσματα, όχι βέβαια. Αυτά που δώσανε ήταν τυπικά τεστ προσωπικότητας της πλάκας. Εννοώ τα διαγωνίσματα στην σχολή, τρια στον αριθμό. Όπως είπα, όλα σχεδόν είναι για το θεαθήναι κανείς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, και μετά την σχολή όταν θα πάει παραμεθώριο ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να ρωτήσει τι βαθμολογία έβγαλε στην σχολή. Ουσιαστικά, ο μόνος λόγος για να κάτσει να διαβάσει κάποιος είναι για το γμτ. Για να μην βγει τελευταίος. Για τον ίδιο αποκλειστικά δλδ. Αυτά που θα μάθει δεν πρόκειται να του χρησιμεύσουν ακόμα και στην θητεία του (!!!). Με καμπίνα πάνε φυσικά. Όλα πληρωμένα από την υπηρεσία. Μάλιστα πριν φύγει θα πληρωθεί και ένα συμβολικό ποσό για τα έξοδα φαγητού του ταξιδίου (νομίζω γύρω στα 6-7 ευρώ), τη λεγόμενη "τροφή σε χρήμα". Τον παίρνω τηλ. να μου πει αλλά το χει κλειστό....μάλλον του έπεσε η μπαταρία...τι πράγμα και αυτό...συνέχεια ξεμένει από μπαταρία και δεν προλαβαίνει να το φορτίσει μέσα στον στρατό...άλλοι, αντιμετοπίζεται αυτό το πρόβλημα?? μπα...δεν νομίζω ότι θέλανε να κοπούνε...γιατί να δηλώσουνε και να υποβληθούν σε εξετάσει γραπτές, από ψυχολόγους, από γιατρούς γενικότερα, αθληματα, κα. αν θέλανε να κοπούνε?? Αυτό λέγεται μαζοχισμός... Μάλιστα ένας την έπμενε συνέχεια του brother μου, γιατί αυτόν να τον κόψουνε και ο αδελφός μου να περάσει...και του έλεγε συνέχεια κάτι κουλά ότι και καλά αυτός λόγο αναστήματος είναι για να δίνει εντολές και κάνει για αυτό το πράγμα και ο αδελφός μου δεν πρέπει να πάει και ότι έπρεπε να περάσουνε εκείνον και όχι τον αδελφό μου...εν το μεταξύ όλοι οι άλλοι που κοπήκανε (και που περάσανε) είναι σαν "θηρία", δεν το λέω με άσχημα έννοια, αλλά ο αφελφός μου μπροστάς τους είναι νάνος...:lol: ε...και σε κάποια στιγμή μετά από 100 φορές τον άλλον τον πήρε και τον σήκωσε...:lol: (κάτι για αρκούδες του είπε...αν με πιάνεις;)) Πάντος από ότι ξέρω δεν τους κόψανε για κάποια ασθένεια...μάλλον για τις γραπτές εξετάσεις...ή για αθλήματα....όταν φτάσει κρήτη και καταφέρει να το φορτίσει θα μάθω λεπτομέρειες...α...εκτός και αν το φορτίσει στο καράβι... χαχα...και όταν προτομπήκε στο στροτό πριν κανα κοσάρι μέρες χοντρικά, νομίζω τους δόσανε πάλι ΜΕΓΑΛΟ μπουναμά...7-8 ευτώ!!!:lol: παραμεθώριο....δηλ....σαν που μπορεί να τον στείλουν μετά??ποια μέρη έχεις στα υπόψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ουσιαστικά, ο μόνος λόγος για να κάτσει να διαβάσει κάποιος είναι για το γμτ. Για να μην βγει τελευταίος. Για τον ίδιο αποκλειστικά δλδ. Αυτά που θα μάθει δεν πρόκειται να του χρησιμεύσουν ακόμα και στην θητεία του (!!!). . Από τη δική μου εμπειρία ως ΔΕΑ, μετράει ο βαθμός στην μονάδα μόνο εφόσον υπάρχουν μαζί σου κι άλλοι δόκιμοι απο τη σειρά σου και θα περάσεις καλύτερα αν έχουνε βγάλει καλύτερη βαθμολογία από σένα και θα θεωρούνται αρχαίοτεροι. Τουλάχιστον σε μάς στα ΤΘ μετρούσε αρκετά αυτό όσον αφορά Αξ. Οπλισμού Ουλαμαγός σε ασκήσεις κλπ. Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Sto 98 tis mitilinis apo sunadefoys einai ligo xalia....alla i mitilini einai foberi ki exei kosmo an kai to xwrio poy nai i monada einai ligo makria apo ti mitilini.... Sto 80 (nomizw) tis kw den kserw alla ta tzitzikia(pz) einai kala....fantasoy emeis... Sto 88 (an 8ymamai ) tis limnou itan ok.... an skefteis oti einai ekairetika dismeneis opws kai to 7o typ (probatwna-ebroy) isws exeis perisoteres pi8antites gia na pas kapoy pio konta sto spiti soy (meta) Αδερφε οταν λες ειναι χαλια τι εννοεις?....γιατι για εμενα χαλια ειναι εμπλοκη δλδ 20-30 μεσα μια εξω :p...αν με παει μεχρι 4μ-1εξ μια χαρα θα ειναι....μιλαω για τεχνικο σωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Αδερφε οταν λες ειναι χαλια τι εννοεις?....γιατι για εμενα χαλια ειναι εμπλοκη δλδ 20-30 μεσα μια εξω :p...αν με παει μεχρι 4μ-1εξ μια χαρα θα ειναι....μιλαω για τεχνικο σωμα. Χαλια σε σχεση με εμενα... (εργοστασιο βασης) συνηθως τα ταγματα εχουν κοσμο.... οποτε θα σαι καλα.... σαν φανταρος.... τωρα σε ασκησεις και λοιπα δεν ξερω τι παιζει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μάλιστα ένας την έπμενε συνέχεια του brother μου, γιατί αυτόν να τον κόψουνε και ο αδελφός μου να περάσει...και του έλεγε συνέχεια κάτι κουλά ότι και καλά αυτός λόγο αναστήματος είναι για να δίνει εντολές και κάνει για αυτό το πράγμα και ο αδελφός μου δεν πρέπει να πάει και ότι έπρεπε να περάσουνε εκείνον και όχι τον αδελφό μου... κατι τετοιοι ξευτιλιζουν το θεσμο των δοκιμων , κ στις μοναδες μας κοιτανε σαν εξωγηινους . αλλα επρεπε να τον παρουν κ να τον εχω Α να τον στρωσω χαρακτηρα :lol::lol::lol: Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 κατι τετοιοι ξευτιλιζουν το θεσμο των δοκιμων , κ στις μοναδες μας κοιτανε σαν εξωγηινους . αλλα επρεπε να τον παρουν κ να τον εχω Α να τον στρωσω χαρακτηρα :lol::lol::lol: A -->> ??? Τί εννοείς λέγοντας "κ στις μοναδες μας κοιτανε σαν εξωγηινους ". Δηλάδή?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 A -->> ??? Τί εννοείς λέγοντας "κ στις μοναδες μας κοιτανε σαν εξωγηινους ". Δηλάδή?:confused: 1) Όπως σε όλες τις στρατιωτικές σχολές, έτσι και εδώ υπάρχουν αρχαιότεροι και νεότεροι. Η αμέσως προηγούμενη σειρά εκπαιδεύει τη νέα και η νέα στη συνέχεια την αμέσως απόμενη. Αυτήν την περίοδο, η συμβίωση κρατά περίπου 3 εβδομάδες. Με απλά λόγια κάθε νέος στην σχολής ονομάζετα άλφα, και έχει έναν παλιό, βήτα, ο οποίος τον επιβλέπει και τον εκπαιδεύει. Λόγω της ύπαρξης ακριβώς του βήτα, η εκπαίδευση τον πρώτο καιρό θεωρείται και είναι πολύ πιο δύσκολη. Στην συνέχεια, όταν αποφοιτούν οι βήτα, οι άλφα ονομάζονται βήτα και συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους με τους μόνιμους αξιωματικούς, που όμως λίγο πολύ περιμένουν να πάει 2 η ώρα για να πάνε σπίτια τους :p Επίσης, δεν είναι βέβαιο ότι κάποιος βήτα θα έχει άλφα υπό την επίβλεψή του. Μπορεί π.χ. η επόμενη σειρά να είναι μικρή και να μην φτάνουν. Πιθανό είναι και το αντίστροφο βέβαια. Εγώ π.χ. σαν βήτα είχα δυο άλφα, έναν Ελλαδίτη και έναν Κύπριο. Μιλάμε για μεγάλο μανίκι :p 2) Αυτό που εννοεί είναι ότι δυστυχώς δεν πάνε όλοι για δόκιμοι για να υπηρετήσουν την πατρίδα και άλλα ευγενή ιδεώδη. Οι περισσότεροι πάνε αποκλειστικά για τα μόρια, συνεπώς δεν τους νοιάζει τίποτα και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ που έχουν απωθημένα πάνω σε άλλα άτομα που έτυχε να είναι κατώτεροί τους. Με απλά λόγια, την έχουν δει εξουσία και μα*ακίζονται με το βαθμό τους σε βάρος άλλων. Τέτοια άτομα δυστυχώς βγάζουν κακό όνομα σε ΟΛΟΥΣ τους δόκιμους, με αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι να πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Το έχουμε δει και σε αυτό εδώ το thread άλλωστε ;) Δεν είναι περίεργο πάντως που στατιστικά τέτοια φαινόμενα συναντώνται περισσότερες στις μικρότερες ηλικίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Δεν είναι περίεργο πάντως που στατιστικά τέτοια φαινόμενα συναντώνται περισσότερες στις μικρότερες ηλικίες. Δεν ξέρω τι ηλικία έχει αυτός, αλλά όταν ο αδελφός μου καταφέρει να φορτίσει το τηλέφωνο του(ακόμα δεν μπόρεσαι) και το ανοίξει, θα μπάθω... Το έχουμε δει και σε αυτό εδώ το thread άλλωστε ;) Καλά, είναι τριακόσιες τόσες σελίδες..........που να τις διαβάσω όλες?:wacko: 2) Αυτό που εννοεί είναι ότι δυστυχώς δεν πάνε όλοι για δόκιμοι για να υπηρετήσουν την πατρίδα και άλλα ευγενή ιδεώδη. Οι περισσότεροι πάνε αποκλειστικά για τα μόρια, συνεπώς δεν τους νοιάζει τίποτα και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ που έχουν απωθημένα πάνω σε άλλα άτομα που έτυχε να είναι κατώτεροί τους. Με απλά λόγια, την έχουν δει εξουσία και μα*ακίζονται με το βαθμό τους σε βάρος άλλων. Μπορείς να μου εξηγείσεις τι παίζει με τα μόρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Δεν ξέρω τι ηλικία έχει αυτός, αλλά όταν ο αδελφός μου καταφέρει να φορτίσει το τηλέφωνο του(ακόμα δεν μπόρεσαι) και το ανοίξει, θα μπάθω... Είναι εξαιρετικά δύσκολο να φορτίσεις κινητό στη ΣΕΑΠ διότι οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και οι μπρίζες ελάχιστες, δυο σε κάθε κτήριο αν θυμάμαι καλά. Μην σου κάνει εντύπωση. Εξάλλου τις πρώτες ημέρες δεν θα έχει και πολύ χρόνο ελεύθερο από το τρέξιμο. Ελπίζω να μην είναι καπνιστής ο αδερφός σου. Αν είναι, ευκαιρία να το κόψει :lol: Καλά, είναι τριακόσιες τόσες σελίδες..........που να τις διαβάσω όλες?:wacko: Μπορείς να πάς στον πίνακα ελέγχου, στις προτιμήσεις, και να επιλέξεις προβολή 40 μηνυμάτων ανά σελίδα. Αμέσως ο αριθμός των σελίδων θα γκρεμιστεί στις... 120 :p Πάντως δεν στο είπα για να διαβάσεις παλαιότερα ποστ. Απλά υπογράμμισα ότι το βλέπουμε μέχρι και εδώ. Μπορείς να μου εξηγείσεις τι παίζει με τα μόρια?? Όσοι υπηρετούν ως δόκιμοι λαμβάνουν έξτρα μόρια για διαγωνισμούς δημοσίου, όπως πυροσβεστική, ειδικοί φρουροί, λιμενικό και αλλού. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει να μπει στο δημόσιο με αυτόν τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα πάει για δόκιμος, καθώς τα επιπλέον μόρια είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Για τον ίδιο λόγο καίγονται όλοι να πάνε δόκιμοι στις ειδικές δυνάμεις, διότι εκεί είναι ακόμα περισσότερα. Αμέσως μετά, και 11 να έχει κάποιος απολυτήριο λυκείου που λέει ο λόγος, μπορεί κάλλιστα να περάσει μπροστά από κάποιον που έχει 19... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skabouri Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Και κάπως έτσι γεμίζουν οι δυνάμεις ασφαλείας με όλους αυτούς τους "έξυπνους" ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινά να μας ασκούν κι εξουσία ... Άντε 30-40 και σήμερα ... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Skabouri, δυστυχώς έχεις δίκιο. Όταν δίνεις λάθος κίνητρα, είναι λογικό να μαζεύεις και λάθος άτομα. Ειδικά στον στρατό, θεωρείται ότι μόνο οι "τελειωμένοι" πάνε για ΕΠΟΠ. Έχει απαξιωθεί στην κοινωνία τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Trobocop, είχες απόλυτο δίκιο:O...πιτσιρικάς είναι ο τύπος....23 ετών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Συνήθως μετά από μετάθεση στη Λήμνο, δεν πηγαίνεις σπίτι σου; Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Συνηθως ναι, γιατί η λήμνος έχει υπερβολικά πολλά μόρια. Νομίζω γύρω στα 187.5. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Και κάπως έτσι γεμίζουν οι δυνάμεις ασφαλείας με όλους αυτούς τους "έξυπνους" ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινά να μας ασκούν κι εξουσία ... Άντε 30-40 και σήμερα ... Σωστός!! :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Συνηθως ναι, γιατί η λήμνος έχει υπερβολικά πολλά μόρια. Νομίζω γύρω στα 187.5. Ναι..ειναι στις εξαιρετικα δυσμενεις μεταθεσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skabouri Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το ΓΕΕΘΑ πάντως έχει 50% βύσμα και 50% Λήμνο-Καβύλη κλπ. Συνεπώς ναι. Λήμνος = εισητήριο για το σπίτι Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts