Directx Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Πέθαναν 3 φαντάροι αυτές τις μέρες ένας από Ναρκωτικά (το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε ... σε κάποια αποθήκη της μονάδας!! Μετά από .. 10 μέρες) ένας από ηλεκτροπληξία στο μπάνιο (απαρχαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή) και ένας στην ΕΛΔΥΚ από έμφραγμα (σκληρή εκπαίδευση ενδεχομένως) και μιας δεν βρέθηκε ένας να το θίξει στην παρούσα ενότητα.. .. Ας το κάνω εγώ λοιπόν .. Αιωνία η μνήμη τους. :( Υ.Γ. Όπως πάντα οι αρχές δηλώνουν ανεύθυνες και φυσικά υπόσχονται ΕΔΕ -- που όσοι ζούμε στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα... Είθε κάποτε η θητεία να γίνει προαιρετική. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ντροπή για τον θάνατο ειδικά των 2. Και εντάξει ο ένας ήθελε να πάει άκλαφτος...οι αλλοι 2 θάνατοι...θυμίζουν μπανανία κ τζάμπα κ βερεσε τα παιδιά.. Δυστυχώς για άλλοι μια φορά κυριοι αποδεικνύεται ότι τους στρατιωτικούς μας δεν τους λένε τυχαία ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ και ειναι κακοί ΚΑΚΙΣΤΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι (αν κ εξεραιρούνται κανα 2 σωματα όπλων κυρίως καταδρομείς κλπ) ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ Κ ΣΤΡΑΤΟΣ. Υπηρέτησα 25 μήνες σε στρατό ξηράς για να το λέω αυτό κ είδα κ γω διάφορα Κανένας τουρκος,σκοπιανός,αλβανος,κινεζος γιαπωνεζος δεν μας απειλει παρα μόνο η βλακεία μας Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Άστα να πάνε φίλε μου, αλίμονο στις οικογένειες που κλείσανε.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Πέθαναν 3 φαντάροι αυτές τις μέρες ένας από Ναρκωτικά (το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε ... σε κάποια αποθήκη της μονάδας!! Μετά από .. 10 μέρες) καλα,10 μερες δεν τον εψαξε κανεις?υποτιθεται πως καθε πρωι παρουσιαζονται οι φανταροι..σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση πως λειπει,για 10 μερες? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ο ελληνικος στρατος δικαιολογει 2-3% ανθρωπινες απολειες καθε χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Απώλειες σε τι δυναμικό, μόνιμο, εφεδρο, 5ετίας? Και σε ποιον το δικαιολογει? Στον πατέρα του παιδιού? Δηλ δεν γίνεται ΕΔΕ αν είμαστε στο ποσοστό αυτό? Σύμφωνα με την οδηγία που είχα διαβάσει πριν απο 9 χρόνια καμία απώλεια σε έφεδρους δεν δικαιολογείται με οιονδηποτε τρόπο, κατά την διάρκεια εντεταλμένης υπηρεσίας κ παραμονής σε στρατωνικο οικισμο Για ρωτήστε κανά γνωστό αν εχετε στην ΑΣΔΕΝ πόσες αναφορές φτάνουν για ατυχήματα??? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ο ελληνικος στρατος δικαιολογει 2-3% ανθρωπινες απολειες καθε χρονο. Κάποιο λάθος κάνεις αγαπητέ. Δηλαδή δικαιολογεί 2 με 3 χιλιάδες νεκρούς τον χρόνο; Απώλειες σε τι δυναμικό, μόνιμο, εφεδρο, 5ετίας? Και σε ποιον το δικαιολογει? Στον πατέρα του παιδιού? Καλώς ή κακώς, ο στρατός δεν είναι εντελώς παιδική χαρά. Βασικά με όπλα και πυρομαχικά ασχολείται. Κάποια ατυχήματα είναι αναπόφευκτα. Όπως και εκτός στρατού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλώς ή κακώς, ο στρατός δεν είναι εντελώς παιδική χαρά. Βασικά με όπλα και πυρομαχικά ασχολείται. Κάποια ατυχήματα είναι αναπόφευκτα. Όπως και εκτός στρατού. Δεν διαφωνω, με την παρακάτω ένστανση όμως Αν έξω λόγω βαριάς αμέλειας σκοτώσεις άνθρωπο πάς μεσα...Εκεί? Και στην τελική το παιδί έφεδρος ήταν κληρωτός κ όχι μόνιμος,δεν το επέλεξε δηλ. Αν το επέλεγε οκ υπήρχε αλλο καθεστώς, αποδέχεσαι τον κινδυνο. εχω κ προσωπικη εμπειρία να καταθέσω στο θέμα στο ΠΒΚ σε ημέρα δικιάς μου υπηρεσίας για θάνατο φαντάρου, αλλά από τροχαίο. Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν διαφωνω, με την παρακάτω ένστανση όμως Αν έξω λόγω βαριάς αμέλειας σκοτώσεις άνθρωπο πάς μεσα...Εκεί? Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά. Δεν είναι και λίγα τα εργατικά ατυχήματα που δεν αποζημιώθηκαν ποτέ... Και στην τελική το παιδί έφεδρος ήταν κληρωτός κ όχι μόνιμος,δεν το επέλεξε δηλ. Αν το επέλεγε οκ υπήρχε αλλο καθεστώς, αποδέχεσαι τον κινδυνο. εχω κ προσωπικη εμπειρία να καταθέσω στο θέμα στο ΠΒΚ σε ημέρα δικιάς μου υπηρεσίας για θάνατο φαντάρου, αλλά από τροχαίο. Δε νομίζω ότι έχει σχέση με το αν ήταν μόνιμος ή έφεδρος. Στον πόλεμο ο κίνδυνος δεν θα κάνει διακρίσεις. Φυσικά ο ελληνικός στρατός έχει εγκαταλείψει εδώ και δεκαετίες το δόγμα "εκπαιδευόμαστε όπως θα πολεμήσουμε" (βασικά και το "εκπαιδευόμαστε" σήμερα είναι οξύμωρο...), αλλιώς τα ατυχήματα θα ήταν πολύ περισσότερα. Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαόλου, αλλά αφενός οι ακριβείς συνθήκες δεν είναι εξακριβωμένες σε καμία από τις δυο περιπτώσεις (συνεπώς ας μην βγάζουμε άμεσα συμπεράσματα) και αφετέρου εκτός στρατού πεθαίνουν πολύ περισσότεροι από τροχαία ατυχήματα λόγω απλών παραβιάσεων βασικών διατάξεων του ΚΟΚ, συνεπώς δεν είναι ο στρατός ο μπαμπούλας που φταίει για όλα. Απεναντίας, εγώ στην θητεία μου είδα απίστευτη ευθυνοφοβία από τους μόνιμους, σε εκνευριστικό βαθμό μερικές φορές, ακριβώς για να αποφεύγονται ατυχήματα. Φυσικά υπήρχαν και ανεύθυνοι. Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Ένας ανεύθυνος όμως δεν χαρακτηρίζει το σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ο ελληνικος στρατος δικαιολογει 2-3% ανθρωπινες απολειες καθε χρονο. Παιδια...ελεος...μην ακουτε της βλακειες που διαδιδει ο καθε ενας ασχετος,και εχει βγει η φημη αυτη που λετε!! Δεν σου φτανει που σου το λεω εγω?? Δεν ειναι αναλωσιμοι οι ανθρωποι! Δεν νοειται κατι τετοιο ουτε θα γινει ποτε....;) Και για να μην το λεω στον αερα,πες μου ποιος κανονισμος το λεει αυτο...(τους ξερω ολλους απ εξω..;)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 εχω 15 μερες που απολυθηκα απο φανταρος και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εκει μεσα εισαι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΣ. τιποτε παραπανω. νοιαζονται να εισαι καλα μονο και μονο για να ειναι ο κωλος τους καθαρος, απο εκει και περα??? δεν τους καιγεται καρφι, θα φυγεις εσυ θα ερθει αλλο κοροιδο να δουλευει για αυτους. οσο αναφορα για το 2-3% , ειναι ποσοστο που το ακουσα απο στελεχος του στρατου και οχι απο ραδιο αρβυλα. (για να μην παρεξηγιομαστε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 οσο αναφορα για το 2-3% , ειναι ποσοστο που το ακουσα απο στελεχος του στρατου και οχι απο ραδιο αρβυλα. (για να μην παρεξηγιομαστε) To μόνιμο προσωπικό και οι στρατεύσιμοι ανά πάσα στιγμή σε καιρό ειρήνης είναι περίπου 140.000 άτομα και στους τρεις κλάδους. Δηλαδή το στέλεχος αυτό σου είπε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, αν σκοτωθούν 4.000 άτομα στον στρατό μέσα σε ένα χρόνο και μάλιστα σε καιρό ειρήνης....... εντάξει μωρέ δεν τρέχει και τίποτα...! :rolleyes: Προβλέπεται!!! :X Και άραγε μετά τις 4000 που δικαιολογούνται τι γίνεται; :rolleyes: Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν σημαίνει ότι ισχύει κι όλας. Υ.Γ. Δεν αμφισβητώ ότι σου το είπε, αμφισβητώ αυτό που σου είπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 οσο αναφορα για το 2-3% , ειναι ποσοστο που το ακουσα απο στελεχος του στρατου και οχι απο ραδιο αρβυλα. (για να μην παρεξηγιομαστε) Όλες οι ραδιοαρβύλες κάπως έτσι ξεκινάνε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 ξερει κανεις αν ειναι καλα στο λαγκαδα mlrs??? ρωταει ενα φιλαρακι μου. μπορει να επιλεξει lagkada, ελευθερουπολη, και ροδο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 ξερει κανεις αν ειναι καλα στο λαγκαδα mlrs??? ρωταει ενα φιλαρακι μου. μπορει να επιλεξει lagkada, ελευθερουπολη, και ροδο... για ολα τα μλρς εχω ακουσει χαλια... λαγκαδα μπορει να ειναι λιγο καλυτερα..αλλα για ελευθερουπολη..δυσκολα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Έχει πάει κανείς από δω Προεδρική Φρουρά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας παιδες :D Μολις γυρισα απο το 557 Σταυρουπολης :) Ορκιστηκα σημερα και χαλαρωνω τωρα στο κρεβατακι μου :happy: Οι 2 πρωτες εβδομαδες ηταν μανικι Τ-Ρ-Ε-Λ-Ο Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Να ρωτησω τους παλιουσ.... μολισ εκλεισα τα 19 να περιμενω το χαρτι??? Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Να ρωτησω τους παλιουσ.... μολισ εκλεισα τα 19 να περιμενω το χαρτι??? E...σαν παιδι και συ...σιγα σιγα....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Μολις γυρισα και εγω απο το 585 ΤΠ καστοριας, περασαμε πολυ καλα τις 2 πρωτες βδομαδες. Οταν λεω καλα... την πρωτη εβδομαδα δεν καναμε καν βημα, μονο τα βασικα παραγγελματα και τους χαιρετισμους και αυτα πολυ χαλαρα. Την δευτερη βδομαδα αρχισαμε να κανουμε βημα παντα πολυ χαλαρα δλδ 2-3 περασματα με διαλειματα και το πολυ μεχρι της 12. Μετα μεχρι τις 5 οι περισσοτεροι καθομασταν, καποιες μερες μερικοι καναμε καποιες δουλειες αλλα οχι μετα τις 2. Τα περισσοτερα απογευματα μας μιλουσαν κατω απο καμια σκια και μετα τις 7 παλι δεν καναμε τπτ μεχρι την βραδινη αναφορα. Επιθεωρησεις θαλαμων, ξεστρωματα κρεβατιων και λοιπα δεν ειχαμε, γενικα υπηρξε πολυ χαλαρο κλιμα τις 12 πρωτες μερες. Το μονο που ηταν κουραστικο ηταν οι αναφορες οταν αργουσαν καποιοι και μερικοι επιλοχιες που οταν φευγανε οι αξιωματικοι την εβλεπαν ταγματαρχες και αρχιζαν την ψαρωτικες μπουρδες που σε μια ωρα ξεχνουσαν και οι ιδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Σε 4ις εβδομαδες φευγω για παραμεθοριο....οποιος γνωριζει τι παιζει αυτην την περιοδο με εμπλοκες ας μου πει τι να προτιμησω απο τα παρακατω :p Τεχνικο Σωμα Σρατου Μυτιληνη (98ΤΤΧΕΘ),ΚΩ ή ΛΗΜΝΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Σε 4ις εβδομαδες φευγω για παραμεθοριο....οποιος γνωριζει τι παιζει αυτην την περιοδο με εμπλοκες ? Αυτα φιλε μου αλλαζουν!! Δεν υπαρχει στανταρ! Μπορει τωρα που θα πας να σας παει 30 μεσα,και μετα απο μια εβδομαδα μπορει να σας παει και μια μια,αναλογα με τις περιστασεις!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μολις γυρισα και εγω απο το 585 ΤΠ καστοριας, περασαμε πολυ καλα τις 2 πρωτες βδομαδες. Οταν λεω καλα... την πρωτη εβδομαδα δεν καναμε καν βημα, μονο τα βασικα παραγγελματα και τους χαιρετισμους και αυτα πολυ χαλαρα. Την δευτερη βδομαδα αρχισαμε να κανουμε βημα παντα πολυ χαλαρα δλδ 2-3 περασματα με διαλειματα και το πολυ μεχρι της 12. Μετα μεχρι τις 5 οι περισσοτεροι καθομασταν, καποιες μερες μερικοι καναμε καποιες δουλειες αλλα οχι μετα τις 2. Τα περισσοτερα απογευματα μας μιλουσαν κατω απο καμια σκια και μετα τις 7 παλι δεν καναμε τπτ μεχρι την βραδινη αναφορα. Επιθεωρησεις θαλαμων, ξεστρωματα κρεβατιων και λοιπα δεν ειχαμε, γενικα υπηρξε πολυ χαλαρο κλιμα τις 12 πρωτες μερες. Το μονο που ηταν κουραστικο ηταν οι αναφορες οταν αργουσαν καποιοι και μερικοι επιλοχιες που οταν φευγανε οι αξιωματικοι την εβλεπαν ταγματαρχες και αρχιζαν την ψαρωτικες μπουρδες που σε μια ωρα ξεχνουσαν και οι ιδιοι. Σοβαρα?? Εμεις στο 557 φτασαμε στα ορια αντοχης μας! Δεν υπερβαλλω. Ο κος. Διοικιτης του 557 Σταυρουπολης μας ειπε οτι η δικια μας σειρα ειναι η μονη σειρα που κουραστηκε τοσο πολυ ! Υπηρχαν στιγμες που νομιζαμε οτι ημασταν στις Ειδικες Δυναμεις lol Ηδη απο την πρωτη μερα που παρουσιαστηκαμε μας ειχαν στο ποδι μεχρι τις 20:00. Και δεν μας επετρεπαν να κατσουμε να ξεκουραστουμε. Μετα τις 20:00 επιτελους διεταξαν "οκλαδον" για να μας μιλησει ο κος. Διοικητης :D Επιτελους φαγαμε τον γαϊδαρο... Την δευτερη βδομαδα αρχισαμε να κανουμε βημα παντα πολυ χαλαρα δλδ 2-3 περασματα με διαλειματα και το πολυ μεχρι της 12. :shock: Εμας μας ειχαν λιωσει στις παρελασεις κατω απο τον καταραμενο ηλιο! Και δεν καναμε διαλειμα εαν δεν καναμε μια καλη διελευση... Και μετα τις παρελασεις καναμε 3 Παραταξεις ! Μιλαμε για τρελο μανικι. Τωρα που ορκιστηκα (επιτελους) νιωθω σαν να σκαρφαλωσα στην κορυφη του Everest. Εγω πρωσοπικα επαθα υπερκοπωση. Επισης τα πραγματα σοβαρεψαν απο την 2η εβδομαδα και οι στερησεις εξοδου επεφταν βροχη σε οσους δεν ηταν ξυρισμενοι η δεν καναν καθαριοτητες. Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Γνωριζει κανεις ποτε τελειωνει η βασικη εκπαιδευση στη Τριπολη (αεροπορια) και ποσες μερες αδεια δινουν μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Γνωριζει κανεις ποτε τελειωνει η βασικη εκπαιδευση στη Τριπολη (αεροπορια) και ποσες μερες αδεια δινουν μετα? συνηθως κραταει 20-25 μερες, και η αδεια ειναι απο 5-10 μερες..αναλογα ποιος θα ειναι επιτιμος.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts