Nrg Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Επισης ειναι μυθος πως αν κοπεις στα αθλητικα των ΥΕΑ δεν σε περνουν στο ΛΥΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Επισης ειναι μυθος πως αν κοπεις στα αθλητικα των ΥΕΑ δεν σε περνουν στο ΛΥΒ. Έλα ρε, θες να πεις ότι υπάρχει τέτοιος μύθος?! Δηλαδή αυτός που τον σκέφτηκε πού ακριβώς τον στήριξε? Μάλλον στα πολύ δύσκολα αθλήματα των ΥΕΑ :p Σου λέει, για να μην μπόρεσε να πηδήξει ένα μέτρο ύψος δεν κάνει για ΛΥΒ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καλησπέρα στα παιδιά, υπομονή στους υποψήφιους «νεοσύλλεκτους». Γύρισα από την «εμπλοκή» των πυρκαγιών στη Σκύρο. Ευτυχώς εμένα δεν με άγγιξε τόσο, γιατί πήρα την άδειά μου στην ώρα της. Μερικούς πάντως τους κράτησαν και τους κρατούν μέχρι αύριο (οι φωτιές μαίνονται ακόμα στο νησί). Την ημέρα που ξέσπασε η φωτιά βγήκε όλη η μονάδα μας καθώς και η 7η ΜΣΕΠ, ΝΑΣΣΚΥ δίπλα στις φλόγες για «βοήθεια». Εμείς προσφέραμε με το ασθενοφόρο της μονάδας τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες πολίτες και μη. Ήταν μοναδική η εμπειρία να βλέπεις 12 καναντέρ το ένα πίσω από το άλλο καθώς και 3 Έρικσον ελικόπτερα μαζί με 1 ελικόπτερο με «κουβά» να ρίχνουν τόνους νερού και η φωτιά να μη σβήνει με τίποτα... Ο Δήμος Σκύρου δε λέω, ξηγήθηκε άψογα. Έφερε στους φαντάρους και στους πυροσβέστες προς το βράδυ καμιά 100αριά πίτσες (ίσως και παραπάνω, δε τις μέτρησα, πάντως έτρωγες απεριόριστα), άπειρα γάλατα για το επόμενο πρωί, καθώς και μπύρες, νερά. :cool: (μετά μάθαμε ότι έφερε και σουβλάκια, αλλά γύρω στις 23:30 φύγαμε για μέσα οπότε δε τα προλάβαμε :O ) Ένα δάσος είχανε στην Σκύρο, πάει κι αυτό... :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKISSAR Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 MAKIS 25 APO THESS. PODOPOLI STIS 11/8 ME ENDIKSI YEA 1)TI PEZEI TORA EKEI STIN RODOPOLI ? SAN STRATOPEDO TI LEEI ? 2)EIMAI SE DILIMA. NA PAO YEA I OXI ? OPOIOS MPOREI AS VOITHISEI......THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 MAKIS 25 APO THESS. PODOPOLI STIS 11/8 ME ENDIKSI YEA 1)TI PEZEI TORA EKEI STIN RODOPOLI ? SAN STRATOPEDO TI LEEI ? 2)EIMAI SE DILIMA. NA PAO YEA I OXI ? OPOIOS MPOREI AS VOITHISEI......THANKS Δεν ξερω το στρατοπεδο αυτο.πηγαινε απλος στρατιωτης.για μενα δεν αξιζει να γινεις ΥΕΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 2)EIMAI SE DILIMA. NA PAO YEA I OXI ? OPOIOS MPOREI AS VOITHISEI......THANKS Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις χρόνο και απλώς θες μια απάντηση, αλλά πραγματικα τα συν και τα πλην έχουν αναλυθεί πολλές φορές σε αυτό εδώ το thread. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να πας ΥΕΑ και υπάρχουν και σοβαροί λόγοι για να μην πας. Το τι θα επιλέξεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και το τι ακριβώς θες. Ό,τι και να σου πει κανείς δε νομίζω ότι θα σε διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 MAKIS 25 APO THESS. PODOPOLI STIS 11/8 ME ENDIKSI YEA 1)TI PEZEI TORA EKEI STIN RODOPOLI ? SAN STRATOPEDO TI LEEI ? 2)EIMAI SE DILIMA. NA PAO YEA I OXI ? OPOIOS MPOREI AS VOITHISEI......THANKS οι 4 μηνες εκπαιδευση ειναι μανικι μεγαλο.... αλλα μετα χαλαρα... απο την στιγμη που πλεον εγινε 15 μηνες ο δοκιμος, προσωπικα θα πηγαινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 οι 4 μηνες εκπαιδευση ειναι μανικι μεγαλο.... αλλα μετα χαλαρα... απο την στιγμη που πλεον εγινε 15 μηνες ο δοκιμος, προσωπικα θα πηγαινα Δεν εχει γινει 15 μηνες ο δοκιμος, 17 ειναι κανονικα. Με δυο λογια, αναλογα τη μοναδα κανεις απο 2 εως 4 υπηρεσιες το μηνα αλλα κανεις 5 μηνες παραπανω. Αυτα ειναι τα + και - για εμενα, και οι 5 μηνες επιπλεον ειναι πολλοι! Θα βλεπεις τις σειρες σου να απολυονται και θα τρελενεσαι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 απο 302 σειρα και μετα ειναι 15.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δεν εχει γινει 15 μηνες ο δοκιμος, 17 ειναι κανονικα. Με δυο λογια, αναλογα τη μοναδα κανεις απο 2 εως 4 υπηρεσιες το μηνα αλλα κανεις 5 μηνες παραπανω. Αυτα ειναι τα + και - για εμενα, και οι 5 μηνες επιπλεον ειναι πολλοι! Θα βλεπεις τις σειρες σου να απολυονται και θα τρελενεσαι :O Ενταξει ρε συ!Τι θα τρελενεσαι??Αυτοι ομως σαν φανταροι ηταν ολη μερα μεσα!Εσυ δεν θα καταλαβεις θητεια απο την στιγμη που μολις παει 2.30 αντε γεια..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 kalhspera paides , mia erwthsh exw : Yparxei periptwsh otan einai na parousiasteis na mhn pas k me xarti oti noshleyosoun se nosokomeio ekeinh th mera na pareis anabolh gia thn epomenh Esso?Me ena prostimo mikro pou plhrwneis?? Thanks Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Οχι. Δε γινεται επειδη εισαι την ταδε ημερα στο νοσοκομειο να σου δωσουν αναβολη για μια ΕΣΣΟ, εκτος φυσικα κι αν υπαρχει ιατρικο προβλημα. Αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να πας στη στρατολογια της περιοχης σου, πριν την καταταξη σου και να ρωτησεις τι χρειαζεται να κανεις για να παρεις αναβολη για κοινωνικους λογους. Αυτη σου επιτρεπει να μπεις με την επομενη ΕΣΣΟ και απο οσο γνωριζω δεν ειναι και δυσκολο να την παρεις. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 thanks! dhladh mporeis na pareis anabolh toso arga?px 1 bdomada prin parousiasteis??? Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ξερω παιδια που μπηκαν και την πρωτη μερα πηραν αναβολη! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 thanks! dhladh mporeis na pareis anabolh toso arga?px 1 bdomada prin parousiasteis??? Ναι, γινεται. Δοκιμασε και δεν εχεις να χασεις τιποτα. Οσο πιο γρηγορα πας, τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις ;) Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 elpizw na mh xreiastei na to kanw...apla perimenw na ma8w an perasa to teleytaio ma8hma gia ptyxio k epeidh nomizw oti egrapsa kala phra to risko na kopsw anabolh gia na mpw twra..Makari na mh xreiastei... Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Το πολυ-πολυ, αν δεν το εχεις περασει, μπαινεις κανονικα κι εχεις μια δικαιολογια για να παρεις φοιτητικη αδεια και να δωσεις το μαθημα που χρωστας ;) Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 mporw na parw adeia 20 hmeres afou exw mpei?Nomizw mono meta thn orkwmosia diakaioumai adeia ligwn hmerwn..Fantasou oti mpainw 11-14 aygoustou k to ma8hma an xreiastei to dinw 3/9... Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγω που θελω να κοψω την αναβολη,μπορω μεσω καποιου ΚΕΠ που (καποιος μου το προτεινε) ή αυστηρα πρεπει να παω απο Στρατολογια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγω που θελω να κοψω την αναβολη,μπορω μεσω καποιου ΚΕΠ που (καποιος μου το προτεινε) ή αυστηρα πρεπει να παω απο Στρατολογια? Αναλογος τους λογους!! Νομιζω ομως οτι πρεπει να πας στην Στρατολογια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Οταν λες τους λογους?Για παραδειγμα ολοκληρωνω την φοιτητικη μου θητεια και ηρθε η ωρα να διακοψω την αναβολη για να ξεκινησω την στρατιωτικη. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Οταν λες τους λογους?Για παραδειγμα ολοκληρωνω την φοιτητικη μου θητεια και ηρθε η ωρα να διακοψω την αναβολη για να ξεκινησω την στρατιωτικη. Τοτε νομιζω πως γινεται! Αν ηταν για το αντιθετο ομως τοτε οχι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 mporw na parw adeia 20 hmeres afou exw mpei?Nomizw mono meta thn orkwmosia diakaioumai adeia ligwn hmerwn..Fantasou oti mpainw 11-14 aygoustou k to ma8hma an xreiastei to dinw 3/9...εδω ισχυει το "αν εχεις βυσμα διαβαινε"..... αμα εχεις ΔΒ (=δυνατο βυσμα) τοτε μπορεις να παρεις αδεια... ακομα και αν δεν την δικαιουσαι...:p Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Απο πεζικο σε νησι εχει κανεις καμμια εμπειρια (καλη/κακη)? Παρεπιπτωντος ρωτησα σε ΚΕΠ και αναλαμβανουν μονο την εναρξη αναβολης,οχι την διακοπη της.Τωρα πρεπει να παω στρατολογια,ελπιζω να μην ηταν οπως και στην αναβολη και φαω ωρες ε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Απο πεζικο σε νησι εχει κανεις καμμια εμπειρια (καλη/κακη)? Νησί από νησί έχει διαφορά. Ακόμα και μονάδες στο ίδιο νησί δεν είναι το ίδιο. Γενικά δεν έχει σχέση αν θα είσαι στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε νησί, δεν εξαρτάται από αυτό το πόσο χαλαρή ή μαύρη θα είναι η μονάδα. Επίσης, μπορεί να είσαι σε ένα μεγάλο νησί, π.χ. Ρόδο, αλλά η μονάδα σου να είναι στην άκρη του πουθενά και να μην μπορείς να βγεις πουθενά για έξοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts