Jesus Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εμείς που δεν πηγαίνουμε για εκπαίδευση και πήραμε κατευθείαν μετάθεση για παραμεθώριο μετράει από την αρχή; και ποσό καθόμαστε εκεί; για δωδεκάμηνη θητεία μιλάω. Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ερώτησή. Όλα τα στρατόπεδα στη Λήμνο, έχουν τα ίδια μόρια; Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ερώτησή. Όλα τα στρατόπεδα στη Λήμνο, έχουν τα ίδια μόρια; Νομιζω πως ναι, για το 290 που ρώτησες παιζουν πολλα στραβα αλλα εσυ δεν πας εκει. Ειναι ωραία στη Λημνο τωρα το καλοκαιρι. Απο τον 88 ΛΔΒ περνανε μια χαρα οι Χειριστες Ρ/Ε. Ειδικα αυτοι που πανε στο φυλακιο του Φακου (το οποιο ανηκει στο 290). Τρεις μηνες περασα εκει στο φυλακιο. Κορυφή. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Eρώτηση που ίσως εκνευρίσει τους πεζικάριους, αλλά σόρυ ρε παιδιά, την έχω απορία. :O Τα off προσμετρώνται στην άδεια; Η προφανής απάντηση είναι όχι. Όμως αν θέλεις να κολλήσεις κανονική άδεια μαζί με τα οφ, τι γίνεται εκεί πέρα; Γιατί εγώ πχ. το Πάσχα δεν πήρα εορταστική άδεια, αλλά είχα κανονικά οφ τότε. Θεώρησα ιεροσυλία και ότι κλέβω εκκλησία να ζητήσω εκτός από τις 15μέρες μου του οφ που «δικαιούμαι» να ζητήσω και 8 μέρες εορταστική. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Eρώτηση που ίσως εκνευρίσει τους πεζικάριους, αλλά σόρυ ρε παιδιά, την έχω απορία. :O Τα off προσμετρώνται στην άδεια; Η προφανής απάντηση είναι όχι. Όμως αν θέλεις να κολλήσεις κανονική άδεια μαζί με τα οφ, τι γίνεται εκεί πέρα; Γιατί εγώ πχ. το Πάσχα δεν πήρα εορταστική άδεια, αλλά είχα κανονικά οφ τότε. Θεώρησα ιεροσυλία και ότι κλέβω εκκλησία να ζητήσω εκτός από τις 15μέρες μου του οφ που «δικαιούμαι» να ζητήσω και 8 μέρες εορταστική. :O Φιλε μου αν και δεν ειμαι πεζικαριος θα σου πω οτι ολα γινονται και ολα κολλανε αρκει να το θελει ο Δκτης και ο Δκτης λοχου φυσικα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Αν ένας απο τους δύο γονείς έχει 67% αναπηρία, αλλά όχι κινητική, κάνω 9μηνο; Που μπορώ να το κοιτάξω αυτό στα σίγουρα; Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Δεν υπάρχει σίγουρο. Πρέπει να εξετάσει τον γονεα που έχει πρόβλημα στρατιωτικός γιατρός (η επιτροπη) και εκεινοι μονο θα πουν εαν κανεις 9μηνο η οχι. Πρόσεχε σε ποιον γιατρό θα πέσεις γιατί γνωστός πήγε σε εναν γιατρό (με γονεα 80% αναπηρο) και τον ειπε οτι αυτος περναει μονο απο 80% και επανω για 9μηνο. Δηλαδη σε αυτον τον γιατρο εαν πήγαινε καποιος με 67% δεν θα εκανε (θεωρητικα) 9μηνο, εκτος εαν ξαναπηγαινε κ πετυχενε αλλον (δεν ξερω εαν ειναι πιθανο αυτο και ποσο) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση ακομη και κατα την διάρκεια της θητείας σου. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 αντε ποτε θα μας ερθει το χαρτιι?????????? για αυγουστο?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 καλησπερα απο 98μεθ μυτιληνη. να σας πω...σε πιο στρατοπεδο στην αθηνα αξιζει να παω? θα παρω αποσπαση για'αυτο σας λεω. το βισμα περιμενει...:p ΡΟΥΦ,ΓΕΕΘΑ τι λενε? εχετε να προτεινεται κατι αλλο αν εχετε υπηρετησει και ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 καλησπερα απο 98μεθ μυτιληνη. να σας πω...σε πιο στρατοπεδο στην αθηνα αξιζει να παω? θα παρω αποσπαση για'αυτο σας λεω. το βισμα περιμενει...:p ΡΟΥΦ,ΓΕΕΘΑ τι λενε? εχετε να προτεινεται κατι αλλο αν εχετε υπηρετησει και ξερετε? κατσε εκει που εισαι καλυτερα.τι να κανεις στην αθηνα καλοκαιριατικα??? :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 αντε ποτε θα μας ερθει το χαρτιι?????????? για αυγουστο?????? Για ποιο σώμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πες για αεροπορια στην αρχη και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα... Ποτε να το περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πες για αεροπορια στην αρχη και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα... Ποτε να το περιμενουμε? Εγώ που μπήκα Μάιο, μου ήρθε ένα μήνα (περίπου) πιο πριν. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι για περιοχή κέντρου Αθήνας. Οπότε και εσείς που μπαίνετε -απ' όσο κυκλοφορεί..- τέλη Αυγούστου. Υπολόγισε σε κάνα μήνα να περιμένεις την ειδοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 εμενα 20 μερες πριν μου ηρθε, να μη σου πω και λιγοτερο. σημερα (χθες δλδ) μπορει να εκανα και την προπροτελευταια μου σκοπια! αλλη χαρη εχει τετοια σκοπια!ειναι πιο γλυκια!μιλας με το φεγγαρι και με τους αερονομους! νοιωθεις σαν ερωτευμενος!:p ειμαστε και στο facebook Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Καλησπερα κι απο μενα... Σκεφτομαι να μπω Νοεμβριο.:Αν δεν κανω λαθος πρεπει να κοψω αναβολη μεχρι 31 Ιουλιου.Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος και δε θα χω πτυχιο μαλλον... Θα μου μεινουν 3-4 μαθηματα όταν μπω.. Ξέρετε που θα βρω μαζεμενα τα ταγματα Μηχανικου?Εχει παει κανεις προς Ξανθη-Κομοτηνη-Αλεξανδρούπολη?Πως ειναι εκει?Καλα? Ευχαριστω. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Καλησπερα κι απο μενα... Σκεφτομαι να μπω Νοεμβριο.:Αν δεν κανω λαθος πρεπει να κοψω αναβολη μεχρι 31 Ιουλιου.Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος και δε θα χω πτυχιο μαλλον... Θα μου μεινουν 3-4 μαθηματα όταν μπω.. Ξέρετε που θα βρω μαζεμενα τα ταγματα Μηχανικου?Εχει παει κανεις προς Ξανθη-Κομοτηνη-Αλεξανδρούπολη?Πως ειναι εκει?Καλα? Ευχαριστω. Ημουν Ξανθη στο 744 ΛΜΧ, στη Ξανθη εχει επισης το 724 ΤΜΧ που ειναι στο ιδιο στρατοπεδο και τον 25 ΛΜΧ που ειναι σε αλλο (Πετροχωρι). Απο τα τρια μονο το 724 εχει καλη φημη (δικαιως). Για Κομοτηνη - Αλεξανδρουπολη δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Καλησπερα κι απο μενα... Σκεφτομαι να μπω Νοεμβριο.:Αν δεν κανω λαθος πρεπει να κοψω αναβολη μεχρι 31 Ιουλιου.Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος και δε θα χω πτυχιο μαλλον... Θα μου μεινουν 3-4 μαθηματα όταν μπω.. Ξέρετε που θα βρω μαζεμενα τα ταγματα Μηχανικου?Εχει παει κανεις προς Ξανθη-Κομοτηνη-Αλεξανδρούπολη?Πως ειναι εκει?Καλα? Ευχαριστω. Ισχυει αυτο?Γιατι και εγω για Νοεμβριο παω,αλλα δεν εχω κατοχυρωσει την πτυχιακη μου.Μετα η επομενη προθεσμια ποια ειναι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Δεν ξερω για μετα.Το σιγουρο ειναι οτι αν πας 1 Αυγουστου να κόψει ςτην αναβολή σου μετα πας Φλεβάρη φαντάρος.... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Ωχ,ωχ, αυτο ειναι στανταρ?Δεν ξερω αν μεσα σε ενα μηνα θα εχω ξεμπερεψει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Πιεσε τον καθηγητη σου αλλα μεχρι 31 Ιουλιου πρεπει να την εχει κόψει.. Παρε και τηλεφωνο στη στρατολογια να σου που και αυτοι. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 kati asxeto to meso oro hlikias sto strato poso einai? kai oso mikroteros eisai toso perisotero sta prizoune? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 kati asxeto to meso oro hlikias sto strato poso einai? kai oso mikroteros eisai toso perisotero sta prizoune? Δεν υπαρχει μεσο ορο!μπορει να βρεις και 18 μπορει και 30 η και παραπανω! Κατ εμε φιλε μου οσο ποιο μικρος πας,τοσο πιο ανωδυνα τα περνας!Εμενα αυτο μου λεει η εμπειρια μου μετα απο τοσα χρονια στον Στρατο!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Πω...... οταν εχεις αδεια αρκετες ημερες και μετα μπαινεις μεσα... εισαι ψυχολογικα ρακος! lol :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Πω...... οταν εχεις αδεια αρκετες ημερες και μετα μπαινεις μεσα... εισαι ψυχολογικα ρακος! lol :P μια απ τα ιδια και εγω... τελειωνει φιλεεεεεεε Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts